Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oase met rieten dak

Visserij, Sleeswijk-Holstein, Schlei, Oostzee, Brarupholz

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

113 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

113 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

Het romantische vakantiehuis 'Reetdachoase' ligt tussen de Schlei en de Oostzee, midden in het prachtige landschap van Angeln, vlakbij de stad Kappeln. Het overtuigt door zijn rustige, natuurlijke ligging in het oostelijke heuvelland, ver weg van de drukte van alledag. Het dichtstbijzijnde strand in Ohrfeldhaff of Kronsgaard en de stad Kappeln liggen op slechts 7-10 km afstand. Geniet van uitgebreide wandelingen langs de idyllische natuur, door rustige Schleidse dorpjes of langs de prachtige Oostzeestranden met de karakteristieke steile kust!

Het vakantiehuis is heerlijk geschikt voor uw ontspannende vakantie met z'n tweeën, samen met vrienden of met het hele gezin. Voor maximaal 6 personen biedt het huis met rieten dak op één verdieping een comfortabele inrichting op 140 m² en een geweldige buitenruimte met terras, tuin van 1.500 m² en een prachtig uitzicht op het platteland. De woning is omgeven door een 85 cm hoog hek of beschermende hagen, dus ook uw viervoeters zijn welkome gasten

De monumentale oase met rieten dak is volledig gerenoveerd en biedt sfeer met modern comfort. Rustieke houten balken, open haard en grenen landhuismeubilair bieden voldoende ruimte om u thuis te voelen. In de zomer lonkt het terras met teakhouten tuinmeubelen, een bank, ligstoelen en een hangmat in de tuin.
Het huis heeft twee badkamers en drie slaapkamers (met hoogwaardige donzen of lichte zomerdekbedden), die plaats bieden aan maximaal 6 personen.
Een extra kind is welkom - een kinderbedje en kinderstoel kunnen op verzoek worden verstrekt. De Deense volledig houten keuken is uitgebreid uitgerust met diverse merkapparatuur en biedt ook een ontbijttafel. De woonkamer en slaapkamers hebben eikenhouten vloeren en onderhoudsvriendelijke tegels, en er is een grote eettafel met comfortabele stoelen. Voor media-entertainment is het vakantiehuis uitgerust met een flatscreen-tv met bioscoopgeluid, een DVD/BluRay-speler van LOEWE en een muziekinstallatie met radio/CD-functie, zodat ook bij slecht weer voor alternatief entertainment wordt gezorgd. Of u kiest een spannend boek uit de collectie en maakt het uzelf gemakkelijk voor het knapperend haardvuur!

Op het Oostzeestrand in Kronsgaard wacht u een exclusieve service van uw verhuurder: in het zomerseizoen staat een gereserveerde strandstoel gratis tot uw beschikking!

U kunt uw fietsen veilig en droog stallen in de bijkeuken van het vakantiehuis. Hier vindt u ook een wasmachine en droger, die gratis kunnen worden gebruikt.
Het huis heeft een grote oprit - ook voor meerdere voertuigen (15 x 7 m).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Luchthaven 153 km Hamburg Flughafen

153 km

Station 7 km Süderbrarup HBF

7 km

Snelweg-afrit 38 km A7

38 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Brarupholz is een klein dorp in de landschappelijk zeer idyllische regio Angeln. De bekende dorpswinkel 'Pfefferkorn' met aangrenzend restaurant biedt alle dagelijkse boodschappen, broodjes, kranten en dagelijks warme maaltijden op bestelling - ook om mee te nemen. De dichtstbijzijnde steden zijn Süderbrarup (ca. 7 km), Gelting (10 km) en Kappeln (10 km). Het dichtstbijzijnde Oostzeestrand is in Ohrfeldhaff en kan ook in een paar minuten worden bereikt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Linnenwissel tijdens uw verblijf € 10,- eenmalig
optionele eindschoonmaak € 99,- eenmalig, optionele extra diensten
In seizoen A en A+ geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B en C van 4 nachten.

Toeslag huisdier: € 8,- per nacht en huisdier; katten zijn toegestaan

Brandhout is bij de prijs inbegrepen.

1 extra bed kan gratis ter beschikking worden gesteld.

Een eindschoonmaak kan worden toegevoegd tegen een toeslag van € 99. Optioneel kan de gast het appartement zelf schoonmaken.

Eerste wasgoed (beddengoed en handdoeken) is al inbegrepen; verandering van linnengoed op verzoek: € 10,- per persoon

Alle prijzen zijn in € per nacht en inclusief 7% BTW

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect thuis weg van huis.

We voelden ons meteen thuis in deze zeer smaakvol ingerichte oase op het idyllische platteland! In de keuken is alles aanwezig wat nodig is! Perfect! We genoten ook van de prachtige tuin! Op koele dagen maakten we het ons gezellig bij de open haard! Een bijzonder hoogtepunt is de eigen strandstoel op het prachtige strand van Kronsgaard! Het huis is ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers! Er moet slechts een kleine drempel bij de ingang worden overwonnen, hiervoor hadden we een kleine oprit meegenomen! We komen zeker terug!

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect tijdelijk thuis.

We voelden ons meteen thuis in deze zeer smaakvol ingerichte oase op het idyllische platteland! In de keuken is alles aanwezig wat nodig is! Perfect! We konden ook genieten van de dromerige tuin! Op koele dagen maakten we het gezellig bij de open haard! Een bijzonder hoogtepunt is de eigen strandstoel op het prachtige strand van Kronsgaard! Het huis is ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers! Alleen een kleine drempel bij de ingang moet worden overwonnen, hiervoor hadden we een kleine helling meegenomen! We komen zeker terug!

Andrea Täubig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldige vakantie met kinderen en hond.

Het was een geweldig verblijf, de beste die ik tot nu toe heb gehad. In het huis ontbreekt niets, de keuken is super goed uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het huis is schoon en netjes en de locatie is perfect als je wilt ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. In de grote tuin is het geweldig voor kinderen en als je een hond hebt, kan deze zich daar ook goed uitleven. Zodra je aankomt, merk je dat de dagelijkse sleur gewoon buiten blijft. De kleine Edeka van de familie Pfefferkorn heeft alles wat je nodig hebt, hoewel de dichtstbijzijnde winkels in Suderbrarup met de auto ook niet ver weg zijn (ongeveer 7 tot 10 minuten). Bezienswaardig zijn het Vikingdorp Haithabu, Schleswig en Kappeln, om er maar een paar te noemen, alles gemakkelijk bereikbaar met de auto. De locatie van het huis midden in het groen is ideaal voor iedereen die rust zoekt maar toch geen comfort wil opgeven. Omdat er een wasmachine en een droger aanwezig zijn, is het ook bij een langer verblijf niet nodig om te veel kleding mee te nemen of zoals bij ons de spullen van de kinderen even snel te wassen indien nodig. De sleuteloverdracht verloopt probleemloos en het contact met de verhuurder was altijd aangenaam en probleemloos. We hebben erg genoten van ons verblijf en komen graag terug. Al met al een geweldige vakantie met twee kinderen en een hond. De accommodatie is zeer aan te bevelen, de naam "Oase" is terecht.

Andrea Täubig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldige vakantie met kinderen en hond

Het was een geweldig verblijf, de beste die ik tot nu toe heb gehad. Er ontbreekt niets in het huis, de keuken is zeer goed uitgerust met alles wat je nodig hebt.
Het huis is schoon en netjes en de locatie is perfect als je wilt ontspannen en ontsnappen aan het dagelijkse leven. In de grote tuin is het geweldig voor kinderen en als je een hond hebt, kan hij zich daar ook goed uitleven.
Zodra je aankomt, merk je dat de dagelijkse beslommeringen gewoon buiten de deur blijven.
De kleine Edeka van de familie Pfefferkorn biedt alles wat je nodig hebt, terwijl de dichtstbijzijnde winkels in Suderbrarup ook niet ver weg zijn met de auto (ongeveer 7 tot 10 minuten).
Het Vikingdorp Haithabu, Schleswig en Kappeln zijn een bezoek waard, om er maar een paar te noemen, alles goed bereikbaar met de auto.
De locatie van het huis te midden van het groen is ideaal voor iedereen die rust wil, maar niet wil inboeten op comfort.
Omdat er een wasmachine en een droger aanwezig zijn, is het ook bij een langer verblijf niet nodig om te veel kleding mee te nemen of zoals wij de kleren van de kinderen even te wassen als dat nodig is.
Het overhandigen van de sleutels verloopt probleemloos en ook het contact met de verhuurder was altijd prettig en probleemloos.
We hebben erg genoten van ons verblijf en komen graag terug.
Al met al een geweldige vakantie met twee kinderen en een hond.
De accommodatie wordt ten zeerste aanbevolen, de naam "Oase" is terecht.

Wolff-van Dijck, Sabine

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfect tijdelijk thuis.

Vanaf het eerste moment voelden we ons thuis in deze zeer smaakvol ingerichte oase op het idyllische platteland! In de keuken is alles wat nodig is aanwezig! Perfect!
We hebben ook genoten van de prachtige tuin! Op koele dagen maakten we het gezellig bij de open haard!
Een bijzonder hoogtepunt is de eigen strandstoel op het prachtige strand van Kronsgaard!
Het huis is ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers! Alleen een kleine drempel bij de ingang moet overwonnen worden, waarvoor we een kleine oprit hadden meegebracht!
We zullen zeker terugkomen!


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Objectnummer: 73675

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/73675.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Oase met rieten dak» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven