Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vårdslunda Huis aan het meer

Vakantieregio Östergötland, Astrid Lindgrens Värld, Västervik-archipel

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Beschrijving

Gezellig vakantiehuis in een bosrijke en waterrijke omgeving. Voor maximaal 6 personen, veel excursiemogelijkheden in de omgeving. Aanvullend aanbod op ca. 40 km afstand (bij Loftahammer) bootligplaats voor vissen en boottochten in de archipel.

Het huis heeft een oppervlakte van ca. 100m², begane grond + zolder met alkoof en terras, twee slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, woonkamer met eethoek, badkamer met douche en toilet alsmede een aparte ruimte met wasmachine en droger en een kledingkamer. HiFi + TV Sat, DVD speler zijn beschikbaar.

Tuinmeubelen en barbecuefaciliteiten horen bij het huis. Verder is er boot- en kajakverhuur.
De verwarming van het huis kan zowel met hout als elektrisch worden bediend. Hout voor de verwarming is inbegrepen in de huurprijs.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op een groot natuurperceel in de prachtige natuur van Östergötland bij het bos en dicht bij het meer Spillen. Het meer met eigen zwemgelegenheid, steiger en eigen bootaanlegplaats ligt op ca. 400m van de woning. Van daaruit kunt u vissen, zwemmen en varen.

Winkelmogelijkheden zijn er in Horn, op ~15km afstand, en in Gamleby (~22km). Verder kunt u winkelen in Vimmerby of in de mooie kustplaats Västervik (~45km).
Het huis ligt op een groot natuurperceel in de prachtige natuur van Östergötland bij het bos en dicht bij het meer Spillen. Het meer met eigen zwemgelegenheid, steiger en ook eigen bootaanlegplaats ligt op ca. 400m van de woning.

Aan het vakantiehuis grenst een bosperceel van 20ha.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rückerstattung Anzahlung: Sie bekommen die Anzahlung zurückerstattet, wenn Sie mindestens 8 Wochen vor Buchungsdatum stornieren und zudem ein Mietersatz in gleichem Maße für die entstandenen Ausfallzeiten gefunden werden konnte.

meer informatie:

Om te vissen, te zwemmen of gewoon de archipel, Loftahammer en het Spillenmeer te verkennen, heeft u 2 boten en een kajak tot uw beschikking. Boot 1: Spillenmeer, 6 pk, 140 €/week, 30 €/dag, boot 2: kust, 8 pk, 200 €/week, 36 €/dag, 2-persoonskajak: 50 €/week, 10 €/dag. Boten kunnen ook worden gecombineerd.

>>>>> De huurprijs is inclusief beddengoed, handdoeken, hout en fietsen + kleine roeiboot.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-09-2023


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Kamalee M. uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende natuurvakantie

We kunnen het alleen maar eens zijn met de fantastische recensies.

Onze eerste vakantie in Zweden was gewoonweg fantastisch en zal in onze dierbare herinneringen blijven dankzij Eddi, onze geweldige gastheer en natuurgids

Het huis was schoon, liefdevol en comfortabel ingericht en super uitgerust zowel wat betreft keukengerei als beddengoed, theedoeken, wasmachine, droger, matrassen etc., net als thuis

Bijzonder spannend vonden we de houtkachel, die voor de verwarming hout uit eigen bos gebruikt. Ook het antieke keukenfornuis en allerlei zaken met historische meerwaarde voldeden aan onze verwachtingen van een vakantie zoals vroeger

De verwarmde wintertuin nodigt uit tot vertoeven met een boek uit de boekenkast. Dankzij de stereo-installatie en de Duitse tv-zenders is er altijd entertainment. De prachtige tuin met fruitbomen en zelfgekweekte groenten is iets heel bijzonders

Al op de eerste dag konden we dankzij Eddi kennismaken met de Zweedse idylle met het klassieke rode Zweedse huis, zelfverzamelde paddenstoelen in het betoverende bos, waar elanden, herten en wilde zwijnen elkaar begroeten

Elk seizoen nodigt uit tot ontdekken en door de centrale ligging zijn alle toeristische bestemmingen gemakkelijk bereikbaar
In de herfst genoten we van een prachtige boottocht op het meer, genoten we van de oogst en verkenden we de streek

Wij zouden het zeer op prijs stellen als toekomstige gasten deze zorgvuldige omgang met mens, huis en natuur kunnen handhaven en deze plek als een oase van ontspanning kunnen behouden

Een aanrader voor wie een ontspannende en klassieke Zweedse vakantie wil en van de natuur wil genieten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie

Juni 2022

Jennifer Y. uit Neukirchen-Vluyn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

* Zweden puur *

Op een prachtige locatie tussen de archipel, de havenstad Västervik, de vele verborgen zwemmeren, Vimmerby en de omgeving met zijn filmlocaties van de Astrid Lindgren films, die ons meevoeren in de wereld van Michel van Lönneberga en Bullerbü, ons afremmen en ons laten dromen, ligt hier genesteld in het Zuid-Zweedse boslandschap het rode houten huis waarin wij onze vakantietijd zullen doorbrengen. We worden verwelkomd door de gastheer en voelen ons zeer welkom. Het vakantiehuis is goed uitgerust, vooral de keuken, wat handig is om zelf te koken. Alles is heel schoon. Prachtige natuurfoto's sieren de muren, misschien leer je al kijkend de sporen van de bosdieren lezen. Een boekenkast nodigt uit tot bladeren voor de mooie rustige avonden. De gastheer, die naast ons woont, is zeer aangenaam terughoudend maar altijd behulpzaam, met goede tips en zeer interessante gesprekken
We genieten van de boottochten op het aangelegde meer (veel dank aan de gastheer die ons stuurt), het ontbijt met uitzicht op het bos op het terras bij het huis. We vermaken ons met het ontdekken van badplaatsen en het testen van de voor Duitse begrippen ongewoon goede voorzieningen (vuurplaats, duiktoren, zwemsteiger, kleedhokje...). Een prachtige wandeling naar het uitzichtpunt bij Garpedansberget, vergezeld van te ontdekken trollenfiguren, is een tip voor gezinnen met kinderen die graag over rotsen klimmen. Puur natuur. Hartelijk dank voor deze geweldige tijd. We komen graag nog eens terug.

Juni 2022

Stefan B. uit Schwanau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen graag terug!

We waren op de boerderij in Vardslunda met Pinksteren 2022. Het was een erg leuke en ontspannende vakantie. Het huis is goed bereikbaar, gunstig gelegen en toch heel rustig. Alles wat nodig is, is aanwezig en in goede staat. Toen we aankwamen was de ruime accommodatie schoongemaakt en zeer proper. We voelden ons onmiddellijk thuis. Het meer ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Er wordt uitstekend gevist op snoek en baars. Vooral de avonden met de boot op het meer waren heerlijk.
Als je problemen hebt of informatie nodig hebt, is de verhuurder altijd blij om te helpen met zijn hartelijke manier. Hij woont in de directe omgeving. We gingen ook samen naar de archipel op zijn boot. Gewoon geweldig!
Wij kunnen de accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen en zullen zeker nog eens komen
Dank je, Eddi!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Oliver uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

pure ontspanning

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige beoordelingen. Het vakantiehuis is geweldig, evenals de verhuurder. Hij woont in het huis naast de deur, is zeer behulpzaam en helemaal niet opdringerig. We hebben samen verschillende boottochten gemaakt, hebben samen gevist en onze kinderen hebben hem meer dan eens lastiggevallen, zonder dat hij zijn geduld verloor.
Het meer is vlakbij. We hebben daar gezwommen, gefietst en paddenstoelen geplukt. Het beste voor de kinderen was natuurlijk het bezoek aan de Astrid Lindgren Wereld in Vimmerby. Ook de Oostzee is niet ver weg. Een bezoek aan Hammarsbadet in Gamleby of een uitstapje naar Västervik wordt aanbevolen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2019

Katrin und Familie uit 01900 Großröhrsdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Einer unserer mit Abstand schönsten Familienurlaube: Een van onze absoluut mooiste familievakanties

Een vakantie die vanaf de eerste seconde een goed gevoel met zich meebracht.
Het vakantiehuis is zeer goed uitgerust en liefdevol tot in detail ingericht.
De omgeving met het typische landschap van Småland en Östergötland en het prachtige meer in de buurt nodigt uit tot fietsen, wandelen, varen en verkennen.
Mocht het weer een keer niet geschikt zijn voor buitenactiviteiten, dan zorgen de in het huis aanwezige spelletjes en boeken voor vermaak voor het hele gezin.
Zwemmen in de nabijgelegen meren of de Oostzee op korte afstand, een bezoek aan de Astrid Lindgren-wereld in Vimmerby of gewoon een tochtje in de natuur met een picknickmand en deken zijn altijd aan te bevelen.
De gastheer, met zijn tips en goede adviezen voor uitstapjes in de omgeving, heeft niet alleen het hart van onze kinderen veroverd.
De boottocht die we met hem mochten maken, blijft een van de mooiste ervaringen van onze kinderen (naast het leren vissen! :)).
Hij stond klaar om alle vragen van onze kinderen te beantwoorden en geduldig uit te leggen wat ze wilden weten!
Nogmaals bedankt daarvoor en ook voor onze ontspannen gesprekken in de prachtige natuur over God en de wereld!
We komen zeker terug! Zeker weten!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Oliver L. uit 74564 Crailsheim

5,0
5 5 5 5

Hej!

Wir waren zu zweit für 10 Tage in Vårdslunda und wurden vom freundlichen Gastgeber herzlich empfangen. Das Ferienhaus ist sehr geräumig und mit allem ausgestattet was man für einen entspannten Urlaub benötigt. Bettwäsche und Handtücher sind im Preis inbegriffen. Für das warme Wasser muss man einen Ofen befeuern, für den das Holz vom Vermieter bereitgestellt wird. Die Lage des Hauses ist bestens geeignet für einen ruhigen und entspannten Urlaub. So gut haben wir selten geschlafen.
Der See ist zu Fuß gut erreichbar und bietet mit kleinem, privatem Steg gute Möglichkeiten zum Schwimmen und Baden. Trotz der ruhigen Lage ist man mit dem Auto schnell bei verschiedenen Ausflugszielen und kann viel unternehmen. Der Vermieter hat mit uns zwei Bootsausflüge unternommen und uns die wunderschöne Landschaft gezeigt.
Er war zu jeder Zeit ansprechbar, und hat uns bestens mit Informationen und Tipps für unseren Urlaub versorgt.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und können das Haus sehr empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2017

Schwedenurlauber uit 09496 Marienberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zomerhuisje!!!

We hebben 3 weken doorgebracht in het vakantiehuis van E. Bärg. Het huis is zeer ruim en goed uitgerust. Hier is aan veel details gedacht, die men elders vaak mist. In de keuken kan men werken zoals thuis. Alles is aanwezig wat men nodig heeft. Elektrisch fornuis met oven, vaatwasser, mixer, bakvormen, scherpe messen enz. De inrichting is gezellig in Zweedse Loppis-stijl. Warm water wordt verkregen door een houtkachel en het zelf stoken ervan (het hout wordt geleverd). Ondanks de nabijheid van de weg (ongeveer 200-300m) is het huis zeer rustig gelegen. Maar juist de nabijheid van de weg geeft deze accommodatie een zekere centrale ligging. Men hoeft niet eerst midden in het 'niets' te rijden om ergens te komen. Naar boven naar de 135 en dan richting Västervik, Gamleby, Kisa, Norra Kvill, Vimmerby... De gastheer is zeer vriendelijk, hij heeft ons zijn rabarber gegeven en met ons twee geweldige boottochten gemaakt.
Al met al: zeer aan te bevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2016

Cl. H. uit Dresden

4,5
4 5 4 5

Super-Urlaub

Absolut empfehlenswertes Ferienhaus und ein netter Vermieter, der immer ansprechbar war.
Die Küche ist top ausgestattet und das Haus sehr gemütlich. Die Lage ist perfekt für Ausflüge.
Wir haben uns mit unseren 4 Kindern rundum wohl gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. E. Bärg

Dhr. E. Bärg

Hey! Mijn naam is Eddie. Ik breng veel van mijn vrije tijd door in Zweden en ik verhuur het huis Vårdslunda graag aan menig Zweden/angeliefhebber of aan hen die dat willen worden. U kunt mij persoonlijk bereiken onder mijn Duitse mobiele nummer: 01771 467 455 of het Zweedse nummer: 00 46 73-081 19 45. Ik beantwoord ook graag vragen per e-mail.


meer informatie

Objectnummer: 74732

Laatst bijgewerkt: 08.12.2023

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/74732.htm


«Vårdslunda Huis aan het meer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven