Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Seestern - Baltische prinses

Duitsland, Oostzee, Rügen, Binz

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Beschrijving

Grote woonkamer met keuken en erker:
Het hele appartement (behalve de badkamer) is voorzien van een vloer in scheepsplankenlook, die een gezellige sfeer uitstraalt. De open keuken is geïntegreerd in de woonkamer. De moderne greeploze hoogglans keuken geeft de ruimte een bijzonder eigentijds karakter. De keukenuitrusting met inductiekookplaat, oven, vaatwasser, elektrische keukenhoogkast, design afzuigkap, koelkast met vriesvak, evenals ander keukengerei zoals waterkoker, broodrooster, roerstaaf, koffiezetapparaat, Villeroy & Boch servies, Villeroy & Boch bestek, laat niets te wensen over. De comfortabele bank in een aantrekkelijk stoffen design met poef is een hoogwaardige uittrekbare bank met lattenbodem (1,60 m x 2,00 m) in normale bedhoogte voor een extra bed voor de persoon. Je slaapt net zo goed op deze bank als in een bed! De bank kan worden uitgeklapt en in een handomdraai worden omgebouwd tot een volwaardig bed, en het beddengoed kan worden opgeborgen in de voetenbank. Voor het opklappen van de bank is weer slechts één handgreep nodig, zodat het bed in enkele seconden kan worden opgemaakt. Passend bij de kleur van de bank zijn links en rechts van de bank designlampen in steenlook in de feelgoodkleuren zand en crème geplaatst. Voor de bank staat een notenhouten salontafel, die dankzij de bevestigde wielen gemakkelijk kan worden verplaatst. Een zeeschilderij van een bekende plaatselijke kunstenaar hangt aan de muur van de bank. Naast de bank staat een Hülsta vitrine met veel bergruimte en ingebouwde wellnessverlichting, die naar smaak van kleur verandert. Een flatscreen-tv en een radio met cd-speler en exclusieve decoratieve voorwerpen maken de woonkamer compleet. Natuurlijk kunt u gebruik maken van het gratis Wi-Fi internet en de aanwezige bordspellen

In de erker,
die toegankelijk is via een trap en in een warme gouden kleur is geschilderd, staat een massief houten notenhouten tafel met verstelbare Hülsta-stoelen. Vanuit de erker is er een prachtig uitzicht rondom op de promenade en de zee en het strand. Er is een staande lamp in één erker en een Brinkmann vitrine met veel bergruimte in de andere erker.

Slaapkamer/kleedkamer/badkamer:
Grenzend aan de woonkamer is de slaapkamer met luxe boxspringbed, dat een hoog slaapcomfort biedt. Het boxspringbed zorgt door zijn constructie voor het beste comfort: de lattenbodem van massief hout en de ondersteunende ondermatras met pocketveren kern wordt aangevuld met een tweede matras, door de 1000 barrel pocketveren kern matras met optimaal lichaamsaanpassingsvermogen en uitstekende puntelasticiteit. Daarop ligt de zogenaamde topper van drukverlagend Visco-schuim, die zich eveneens optimaal aan het lichaam aanpast. Met een lighoogte van 65 cm voelt het alsof u op lucht loopt en bent u elke dag perfect uitgerust. De gouden wand in veegtechniek achter het bed met wandverlichting in de vorm van sterren en de bedlampjes, die aan- en uitgaan door aanraking, beloven een ontspannen huiselijke sfeer. De naturelkleurige rieten nachtkastjes maken het plaatje compleet. Naast de slaapkamer is de kleedkamer. De badkamer, die toegankelijk is vanuit de kleedkamer en de slaapkamer, is uitgerust met Italiaans marmer, WC, douche van echt glas, vloerverwarming, haardroger en grote spiegels

Hal/infrarood warmtecabine:
Gescheiden van het slaapgedeelte door een deur is de gang met garderobe. De hal, die is ontworpen in zeekleuren en ook is ingericht in een mediterrane stijl, verspreidt een goedgemutst zeegevoel zodra u binnenkomt. De infraroodcabine bevindt zich ernaast in een kleine wellnessruimte. De infraroodcabine is door Armstarck gemaakt van hoogwaardig antibacterieel cederhout. Het touch control panel buiten of binnen is eenvoudig te bedienen. Hier kunt u de inwerktijd en het temperatuurniveau (instelbaar van 30 tot 66 graden) instellen. Infraroodcabines werken met diepe warmte en lage temperatuur, zodat ze beter geschikt zijn voor uw gezondheid dan sauna's. De aangename warmte brengt u gegarandeerd ontspanning!

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 160 km Rostock

160 km

Station 0.5 km Binz HBF

0.5 km

Snelweg-afrit 80 km A20

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze flat ligt direct aan de strandpromenade met een prachtige
Uitzicht op de zee. U bereikt het strand na 20m. Er zijn verschillende restaurants, cafés en andere winkels in de directe omgeving. De pier en het voetgangersgebied liggen op 5 minuten loopafstand. Omgeving: Beleef de prachtige Baltische badplaats Binz met zijn klassieke kuurarchitectuur en 6 km fijn zanddroomstrand. In Binz kunt u veel beleven en ontdekken, maar ook rust vinden, afhankelijk van uw smaak. Binz is het hele jaar door een bestemming met talrijke restaurants, winkels, bezienswaardigheden en een casino. De beroemde Oostzeebadplaats Binz biedt het hele jaar door verschillende animaties, theater, concerten, festivals en evenementen, rondleidingen, wandelingen, excursies, kinderprogramma's, enz. Vanuit onze vakantiewoning bereikt u het strand in enkele meters. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en een café en andere winkels. De pier en het voetgangersgebied liggen op 5 minuten loopafstand. U kunt echter ook interessante excursies in de omgeving maken met de 2 fietsen, die bij de huurprijs zijn inbegrepen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een linnenpakket is inbegrepen per geboekte persoon.
Schoonmaak en nieuw linnenpakket kunnen tijdens het verblijf geboekt worden.
In het hoogseizoen aankomst/vertrek alleen op zondag.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Al bij de prijs inbegrepen:
- Een welkomstgeschenk bij aankomst
- Linnenpakket (beddengoed, opgemaakte bedden, badjas,
Sauna, bad- en handdoeken, theedoeken
- Gebruik van de eigen infraroodcabine van de flat
- fantastisch uitzicht op zee
- Lift
- Flatscreen TV
- W-Lan Internet Flat 100 MBit/s
- Telefoon Flat naar het Duitse vaste netwerk
- 2 fietsen
- Ondergrondse parkeergarage
- Elektriciteit, water en verwarming

Huurvoorwaarden:
- 20% aanbetaling bij boeking
- Definitieve betaling 4 weken voor aankomst
- Aankomst van: 16:00
- Uiterlijk vertrek: 10:00 uur
- In het hoogseizoen is aankomst/vertrek alleen mogelijk op zondag


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2019

Warkentin uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

perfekte und sehr gut gelegene FeWo

Eine Ferienwohnung in bester Lage mit Blick auf die Ostsee. Trotz der vielen Besucher zu Ostern auf der Strandpromenade war es sehr ruhig, aber auch interessant, denn bei jeder Mahlzeit hatten wir einen besonderen Blick auf Mensch und Natur. Nach jedem Tripp konnten wir uns in der gemütlichen FeWo erholen. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir genossen besonders die Tour mit den Fahrrädern, die der FeWo z. V. standen und top gepflegt waren. Wir verbrachten einen wunderbaren erholsamen Urlaub zur Osterzeit auf Rügen. Vielen Dank den Gastgebern.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. T. Stahl

Dhr. T. Stahl

Beste geïnteresseerden, Wij hechten veel belang aan liefdevol en bovengemiddeld uitgeruste appartementen, zodat u uw vakantie zo aangenaam mogelijk kunt doorbrengen. Wij geloven dat in deze tijd ontspanning en wellness gewoon deel uitmaken van de vakantie-ervaring, en daarom hebben wij in bijna al onze appartementen sauna's en/of infraroodcabines geïnstalleerd. Vooral in de wintermaanden is dit een absolute meerwaarde! Wij zijn geen verhuurbedrijf en verzorgen onze flats zelf met veel aandacht voor detail. Boek een appartement bij ons en ervaar zelf het verschil. Heb je nog vragen? We zijn er graag voor u! Thomas Stahl


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 77617

Laatst bijgewerkt: 11.01.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77617.htm

Dhr. Thomas Stahl

Am Tonwerk 1

97488 Stadtlauringen

+49 9724 9073131


«Villa Seestern - Baltische prinses» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven