Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

log Inn

Kroatië, Dalmatië

Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
14% 15.10 tot 31.10.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

184 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
14% Korting 15.10 tot 31.10.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

184 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De flat bevindt zich op twee verdiepingen van het huis en heeft een eigen ingang. Op de onderste verdieping van de flat zijn beide slaapkamers (een met nieuw comfortabel bed van 160x200cm. Tweede slaapkamer heeft slaapplaatsen met 90x190cm en 80x190cm voor twee kinderen vergelijkbaar met laag stapelbed, foto bijgevoegd), douche/toilet en ruim terras en balkon, en boven (binnentrap): Woongedeelte: keuken met woonkamer, speelkamer met speelgoed voor kinderen en piepklein gastentoilet. Locatie is rustig zonder grote toeristische voorzieningen in de buurt en gelegen aan een klein laantje. Tuin van het appartement is klein, maar altijd groen, levendig en ook een beetje vaag, met hangmatten tussen bomen (oleander, dennen, olijven, vijgen, granaatappels, laurier).
De speelkamer kan van september tot begin juli worden omgebouwd tot een andere kleine slaapkamer of hobbykamer (lezen, schrijven, ) naargelang de behoeften van de gasten. Vanuit het raam van deze kamer kunt u gedeeltelijk de zee zien.
Vanuit de vakantiewoning kunt u spontaan de mooie excursies maken naargelang de stemming van de dag, of als u gewoon wilt ontspannen op het strand, u kunt alles ter plaatse krijgen: groene markt met fruit/groenten uit het nabijgelegen natuurpark, verschillende bakkers, kruidenierswinkels, restaurants, cafés, banketbakkerijen,
In de buurt zijn verschillende nationale parken en natuurparken (tot 30km), en de historische kustplaatsen niet ver van ons vandaan zijn nog springlevend. De stranden zijn deels kiezel, deels zand, maar wij gaan liever naar de vele afgelegen snorkelplekken op de natuurlijke stranden.

Tenzij anders overeengekomen bij de boeking, is vertrek mogelijk tot 9 uur en aankomst vanaf 14 uur.

Voor gasten die in maart en april 2022 arriveren, bedanken wij met 2 kaartjes voor Krka National Park (bij een verblijf van 7 dagen of meer).

PERMANENTE HUURDERS
Vaste huurder voor de prijs vanaf 450,- eur/maand, afhankelijk van de datum en beschikbaarheid.

Vernieuwd voor seizoen 2022: Matras in grote slaapkamer

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 60 km Zadar

60 km

Station 20 km Sibenik

20 km

Snelweg-afrit 12 km Pirovac

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

- Aan de rand van Pirovac, een rustige nederzetting, 300m dicht bij het strand en 400m van het centrum
- Unveit van de snelweg A1 (12 km), de dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 300 meter,
- Luchthavens Zadar (60 km) en Split (90km) hebben goede busverbindingen naar onze stad, of we kunnen u ophalen buiten het hoogseizoen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting is inbegrepen in de prijs.
Alleen lucht gebruik zal extra worden belast met 5, - EUR / dag van gebruik.

Prijs voor het najaar van data (buiten de schoolvakanties) is bedoeld voor twee personen, voor extra gasten meer dan 6 jaar, rekenen wij 5, - EUR / dag in aanvulling.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. es tut uns leid fuer jede Stornierung, bei welcher keine schoenen Gruende im Hintergrund stehen und wir unterstuetzen Sie gerne, wenn Sie im Vorfeld der Reise die Reiseruecktrittversicherung abschliessen moechten. Die Gaeste, die nicht kompletten Buchungsbetrag vor Anreise zahlten und stornieren, geben sich damit einverstanden, nach obigen Stornobedingungen die vom Stornotermin abhaengigen Zuzahlungen zu der bereits bezahlten Anzahlung noch zu leisten. Wir geben Ihnen gerne auch die Moeglichkeit, die Ersatzgaeste zu finden und suchen dann auch selber nach anderen Gaesten, damit fuer uns alle die Einbuesse weniger sind.

meer informatie:

Voor toeristische registratie zijn de volledige gegevens van de identiteitskaart of het paspoort nodig. We hebben geen foto's nodig, maar we moeten ze wel zien.


Extra studioflat kan dit jaar ter beschikking gesteld worden aan families die ons tijdig verwittigen voor de reservatie van de flat.
Beddengoed en handdoeken zijn veranderd in licht.
Wasservice voor uw linnengoed kan worden georganiseerd.
Eindschoonmaak is inbegrepen in de prijs bij een verblijf van meer dan 5 dagen.
De tips voor u: afgelegen stranden, wandelingen, keuze van winkels en wat interessant kan zijn op het moment, zullen we schriftelijk voorbereiden. Ik zal beschikbaar zijn via Whats app en e-mail in het Duits.

Als u uw geboekte data wilt uitstellen, kan het uitstel tot 3 dagen kosteloos. Als u zich gewoon meer ontspannen voelt als de flat 2-3 dagen leeg is, komen we u graag tegemoet.

Wij wonen in een kleine stad omgeven door prachtige stranden en ons achterland is helemaal niet dichtbevolkt. Dit zijn echte ontdekkingsparadijzen, zelfs als u gewoon kunt genieten van familietijd zonder de drukte. Als u een fijne vakantie zult hebben, zouden we blij zijn!

U bent van harte welkom!


Het huis wordt regelmatig bezocht door Bio-Kiste en u kunt de biologische producten op uw vakantieadres laten bezorgen, inclusief vlees en melk, als dat u beter uitkomt.

Een warm welkom!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2024

Patricia S. uit Podoštra

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastische ervaring

We waren op zoek naar een winterverblijf nadat we het huis van mijn moeder in Duitsland met veel moeite en tijd hadden verkocht en leeggemaakt om hier in Kroatië een nieuw leven te beginnen. Na de stress was dit appartement een stukje paradijs, een rustpunt in de storm van ons leven, waar we konden ontspannen en ons rustig konden concentreren op het zoeken naar een huis. De verhuurder, Elizabeta, was vanaf het eerste moment super behulpzaam, vriendelijk en een absoluut juweeltje. We hadden alle voorzieningen in het appartement, inclusief een nieuwe waterkoker, koffiezetapparaat en broodrooster in de keuken. Alles was schoon, de decoratie speels maar niet storend, de Zweedse kachel hield ons lekker warm en we kregen te zien hoe we een echt vuurtje konden maken. :)
Met de was moet je flexibel zijn. Het beddengoed wordt gewassen, maar voor persoonlijke was kun je afspreken met Elizabeta of de wasservice in de stad gebruiken.

Er zijn twee terrassen om van te genieten en de tuin is klein maar vredig, meestal met een kat ergens in de zon. Altijd een mooie plek om van de ochtendkoffie te genieten.

De locatie is in een rustige buurt, althans in het seizoen toen we er waren. De zee is een korte wandeling langs mooie huizen en je kunt alle benodigdheden beneden bij de jachthaven halen of, als je een auto hebt, kun je ook gebruik maken van een iets grotere supermarkt aan de rand van de stad. Wandelen en de omgeving verkennen is ook leuk in januari en februari, want de zon liet zich vaak zien en de zee ziet er op elk moment van het jaar geweldig uit.

Al met al kan ik het appartement en de verhuurder met de beste intentie aanbevelen. We hadden wat we nodig hadden en zoveel meer. Ik zal altijd met plezier aan deze tijd terugdenken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2024

Florian G. uit Straubing

5,0
5 5 5 5 5

Idyllischer Rückzugsort zum Gedanken schweifen lassen

In Sichtweite des Meeres gelegen, erreicht man sehr schnell zu Fuß den einladenden Ortskern von Pirovac, wo es viele ansprechende Café's, Restaurants sowie vielfältige Einkaufsmöglichkeiten gibt.

Der Garten und die Wohnung sind ausgezeichnet, um zu entspannen, z.B. nachdem man im nahe gelegenen Meer beim schwimmen war, oder eines der vielen Ausflugsziele in der Umgebung besucht hat.

Elizabeta ist eine sehr harmonische und rücksichtsvolle Vermieterin. Ich konnte sehr von ihrem Ideenreichtum profitieren und habe meinen Aufenthalt genossen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2023

Diana B. uit Neusäß

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Een idyllisch plekje

We waren met zijn vijven (4 volwassenen en 1 kind) en hadden veel ruimte. De accommodatie strekt zich uit over twee verdiepingen. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Elisabetha is een gastvrouw met veel hart. Dit merk je al bij de reservering. Wensen werden vervuld zonder ze te uiten. Ze ziet gewoon wat er nodig is. We waren ook erg dankbaar voor haar vele tips voor uitstapjes. We kunnen deze geborgenheid niet beschrijven. En waar anders kun je op het balkon je eigen vijgen plukken voor het ontbijt? Eén punt was niet zo goed. We waren er in augustus en helaas is er geen airconditioning in de ouderlijke slaapkamer. Dus als je er per se een nodig hebt, moet je in de woonkamer slapen.
Samengevat: het vakantiehuis is gezellig, de gastvrouw is fantastisch, het is centraal gelegen en rustig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2023

Melina B. uit Rendsburg

4,6
3 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

We hadden twee super mooie en ontspannende weken in het vakantiehuis. Het huis is gezellig en biedt alles wat je nodig hebt voor zelfvoorziening tijdens de vakantie.
Elizabeta is een hele lieve en behulpzame verhuurster. We voelden ons hier heel welkom en kunnen een vakantie bij haar zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2023

Anja W. uit Wermsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

knus en liefdevol ingericht appartement voor een eerlijke prijs

Een knus en liefdevol ingericht appartement met voldoende ruimte. Alles lijkt nog gezelliger door het vele hout (vloer, trap en terras). Het huis bevindt zich in een rustige woonwijk in Pirovac, omgeven door veel groen. Toch zijn het strand, winkels, restaurants en de haven goed te voet te bereiken in enkele minuten.
Het ruime en zeer schone appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het huis en is verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 2 aparte ingangen die bereikbaar zijn via een buitentrap. Onze auto konden we op de binnenplaats parkeren. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor 2 weken vakantie of langer. We waren met z'n drieën. Dat was meer dan perfect. Maar er is ook voldoende ruimte voor 4-5 personen. De kinderslaapkamer ligt direct bij de ingang. Onze dochter sliep liever op de grote slaapbank in de keuken. Maar dat is puur een gevoelskwestie en we hadden de keuze. De bedden in de ouder slaapkamer waren zeer comfortabel. Het WiFi had een goede kwaliteit. De keuken is volledig uitgerust. Er was niets wat we misten. Je kunt het servies met de hand afwassen op vakantie, dan verleer je het niet. ? De twee koelkasten waren geweldig. Zo konden we altijd van onze drankjes genieten die mooi gekoeld waren. Na 3 dagen raakten onze hoofden gewend aan het schuine dak en de balken in de keuken (we zijn vrij groot). Het grote balkon is perfect om de dag te beginnen met een gezellig ontbijt en de avond relaxed af te sluiten met een glas wijn en zonsondergang. De boomtoppen van de vijgen- en olijfbomen bieden wat schaduw en privacy. Een klein uitzicht op de haven maakt het plaatje compleet. De verhuurster was erg vriendelijk en altijd beschikbaar als we vragen hadden. Ze sprak perfect Duits en gaf ons enkele tips voor de omgeving. Het was een prachtige vakantie in een prachtig gebied met een absoluut eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. ???

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Petra G. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Ik ga dan..." - Maar waar?

...waarom niet Kroatië - Dalmatië - Pirovac - logement? - Dat was precies de juiste beslissing. Voor mij, alleen reizend, perfect; voor twee super, ook voor drie: geweldig! Een flat op twee niveaus, gezellig, niet grondig ontworpen, praktisch, comfortabel met veel "warmte"; men woonde hier lang geleden.

Ik voelde me er zo op mijn gemak dat ik altijd een beetje verdrietig was als ik een paar dagen weg moest om de nabije en wijdere omgeving te verkennen (allemaal met de bus) :)
Een attente, onopvallende en toegankelijke gastvrouw met charmante FrechDachsKatzen maakte het gevoel van welzijn compleet. Als je houdt van origineel, nuchter met veel flair en dat beetje extra: log inn :)
Ik ben in totaal 3 maanden in log inn gebleven en als Kerstmis er niet tussen was gekomen, was ik nog langer gebleven :)))) In die zin: hartelijk dank, het was een GOEDE tijd. Petra

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Christin S. uit Unterhaching

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig!

De flat is super uitgerust, liefdevol ingericht en heeft een prachtig groot terras. U loopt in een paar minuten naar het centrum/haven van Pirovac. Aangezien wij er in het laagseizoen waren, was er niet veel te beleven, de stranden waren bijna verlaten, maar er waren nog voldoende restaurants en dergelijke open. Perfect om te ontspannen zonder de drukte van de toeristen. Elizabeta en haar familie waren bijzonder aardig en behulpzaam. We kregen veel (insider)tips voor excursies in de omgeving, toen de Bora-winden koeler weer brachten, werden we meteen voorzien van hout voor de gezellige open haard en mochten we ook vers geplukte granaatappels en zelfgemaakte cake proeven. We voelden ons uiterst comfortabel, hadden een geweldige tijd en zullen zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Maria Gita uit Annweiler

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles geweldig

Flat is aangenaam groot en gezellig. Wij waren er buiten de belangrijkste tijden en deden een paar excursies en wandelingen in de nationale parken. We zwommen tussendoor op het plaatselijke strand. Helaas waren we er te kort, maar we komen terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Michaela uit 96247 Michelau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Altijd een plezier....

...komen we in Pirovac en deze keer belanden we bij "Log Inn". Aangezien we Elizabaeta al tijdens onze vorige vakantie hadden leren kennen als vertaalster en contactpersoon, was zij deze keer de directe contactpersoon ter plaatse, en we werden uitstekend door haar verzorgd! Of het nu ging om alledaagse problemen, informatie of gewoon een leuk contact - ze stond altijd voor ons klaar.
We voelden ons zeer goed verzorgd en zullen zeker terugkomen naar deze gezellige vakantiewoning.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Roselinde R. uit 46149 Oberhausen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in deze zeer mooie en gezellige flat in mei 2018

We verbleven in deze zeer mooie en gezellige flat in mei 2018 en voelden ons meteen zeer comfortabel. Mevrouw Stief-musec, was een zeer goede en behulpzame gastvrouw. Mevrouw Stief-musec, spreekt perfect Duits en geeft veel nuttige tips voor diverse activiteiten
De locatie is ideaal voor uitstapjes. U kunt het Krka Nationaal Park en de dichtstbijzijnde grotere steden zoals Zadar en Split gemakkelijk met de bus bereiken (de bushalte is slechts 400 -500m van het appartement verwijderd). Mevrouw Stief-musec was ook hier zeer behulpzaam en nam ons mee naar de verschillende plaatsen op haar zakenreizen. Pirovac zelf is een leuke, gezellige plaats met vriendelijke en behulpzame inwoners, en in het centrum van de stad kunt u alles krijgen voor uw dagelijkse behoeften. Al met al was het een leuke en ontspannende vakantie.
Wij kunnen de flat alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Suse D. uit 50829 Köln

4,8
5 5 5 4

Schöner Familienurlaub!

Toll eingerichtete Ferienwohnung mit einer unglaublich netten Vermieterin, die super hilfsbereit ist und einem das schöne Gefühl gibt sehr wilkommen zu sein.
Man benötigt allerdings ein Auto, um die benachbarten, schönen Ausflugsziele stressfrei erreichen zu können.
Pirovac ist ein süßer, kleiner Ort, in dem
man alles nötige bekommt und herrlich entschleunigen kann.
Sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2017

Ulrich G. uit 66877 Ramstein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat

Dit was de tweede keer dat ik in deze zeer mooie flat verbleef en ik voelde me opnieuw zeer comfortabel. Het ontbreekt hier aan niets en Elizabeta is een zeer goede gastvrouw, spreekt perfect Duits en geeft veel nuttige tips voor activiteiten
De locatie is ideaal voor uitstapjes. Het Nationaal Park Krka en de dichtstbijzijnde grotere steden zoals Zadar en Split zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. De omgeving van Pirovac is ook erg mooi. Pirovac zelf is een leuke en gezellige plaats waar u alles kunt krijgen voor uw dagelijkse behoeften.
Ik kan de flat alleen maar aanbevelen en heb hem al weer geboekt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2017

Christian Z. uit 83083 riedering

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut mooie vakantie

Een goede locatie om uitstapjes in alle richtingen te maken (eiland Murter, Zadar ...). Het huis ligt een beetje op een helling en je hebt uitzicht op de baai en je bent in 5 minuten in de oude stad of bij de haven. De verhuurster is zeer behulpzaam en hulpvaardig in alle situaties. We zouden meteen weer terugkomen.

Augustus 2017

Viktor B. uit 95615 Marktredwitz

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung mit sehr freundlicher Vermieterin!

Wir haben sehr schöne zehn Tage in der Ferienwohnung von Elizabeta verbracht.
Die Wohnung ist liebevoll eingerichtet und besitzt außerdem einen tollen, großen Balkon auf dem man super frühstücken oder am Abend gemütlich sitzen kann. Die Wohnung ist ruhig gelegen, sodass es abends oder nachts nie zu laut war. Jedoch sind es trotzdem nur wenige Minuten zu Fuß bis in das Zentrum von Pirovac, wo man abends gemütlich bummeln, Eis essen oder normal essen gehen kann.
Elizabeta spricht nicht nur fließend deutsch, sodass keine Verständigungsprobleme aufkommen sollten, sondern steht einem auch immer mit Rat und Tat zur Seite und gibt viele, gute Tipps.

Alles in allem eine tolle Ferienwohnung, die man nur weiterempfehlen kann!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2017

Sabine T. uit 38690 Goslar,Jahnstraße 1i

4,5
4 4 5 5

Ferienwohnung ist sehr empfehlenswert

Diese Ferienwohnung ist ruhig gelegen,Einkaufsmöglichkeiten sind gut zu erreichen,Strandnähe,optimaler Ausgangspunkt für Ausflüge in die Nationalparks und umliegende Badebuchten.Vermieterin spricht deutsch, für alle Belange eine gute Ansprechpartnerin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2016

Sophie G. uit 02894 Vierkirchen

5,0
5 5 5 5

Wunderschöne gemütliche Ferienwohnung

Wir sind jetzt schon das dritte mal in Kroatien im Urlaub gewesen und die Ferienwohung war mit Abstand die beste und schönste. Sie ist liebevoll eingerichtet, sauber und mit Elizabeta und ihren zwei Kindern haben wir uns sehr gut verstanden. Bei Fragen konnten wir uns immer an Sie wenden und wir haben einige gute Tipps bekommen.
Im Ort bekommt man alles was man braucht zu kaufen und es ist nicht weit zum Meer. Da uns der Stadtstrand nicht ganz so gut gefallen hat sind wir mit dem Auto ein paar Kilometer weiter auf die wunderschöne Halbinsel Otok Murter gefahren. Hier gibt es jede Menge schöne einsame Fleckchen zum Baden. Wir können die Wohnung nur weiterempfehlen, allerdings sollte man mit dem Auto mobil sein um die Umgebung besser erkunden zu können.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Patrick uit Padeborn

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Wir waren 2016 zum ersten Mal in Kroatien und es war traumhaft. Dazu hat sicherlich auch die Unterkunft beigetragen. Elisabeth ist eine tolle Gastgeberin die wirklich sehr gute Tipps hat und sich toll um die Gäste kümmert. Es gibt einen eigenen Parkplatz und die Wohnung ist sauber und zweckmäßig eingerichtet.
Pirovac selbst hat mehrere Einkaufmöglichkeiten und einen Zugang zum Meer, mit dem Auto ist man aber sehr schnell in den nächsten Orten und auch bei größeren Supermärkten (u.a. LIDL) sowie tollen Buchten. Split und Zadar sind gut zu erreichen, für einen Ausflug nach Dubrovnik braucht man etwas Zeit. Da wir gerne wandern haben wir uns sehr über den Nationalpark in der Nähe gefreut. Alles in allem war es ein toller Urlaub. Empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. E. Stief-Musec

Mevr. E. Stief-Musec

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 77732

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/77732.htm


«log Inn» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
14% Korting 15.10 tot 31.10.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven