Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Artemis 5* Villa

Rethymnon, Prines

Max.  9   gasten
210m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 9  gasten
210m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 8 Jaren online



Beschrijving

De villa Artemis met zijn ca. 70 cm dikke buitenmuren werd buiten Prines gebouwd op een droomperceel van ca. 4500 m² in een natuurlijke omgeving. Prines ligt in het noorden van Kreta bij Rethymnon.

Villa Artemis is gebouwd zonder drempels en op de begane grond.
Het is daarom ook geschikt voor rolstoelgebruikers en gasten die slecht ter been zijn.

De exclusieve villa draagt ook bij aan uw vakantiegeluk in het "koudere" seizoen met zijn grote verwarmde zwembad.

Volgens de classificatie van de Duitse Vereniging voor Toerisme zou Villa Artemis 5 sterren krijgen.

Villa Artemis ligt midden in de natuur. Ongeveer 1000 jaar oude olijfbomen, johannesbroodbomen, eikenbomen en vele andere bomen zorgen voor voldoende schaduw. Hier kunt u ontspannen en 's avonds genieten van de prachtige zonsondergangen.
Villa Artemis is uitgerust met 3 slaapkamers, twee met kingsize bedden en één met twee eenpersoonsbedden. In de slaapkamer met de twee eenpersoonsbedden is er ook een kleine galerij met 2 slaapplaatsen. Een van de tweepersoonsbedden heeft geen voeteneind, zodat ook lange mensen zich comfortabel voelen. De bedden hebben rugvriendelijke matrassen. Alle slaapkamers hebben airconditioning en TV. Twee slaapkamers hebben elk een eigen badkamer met XXL-douche en dubbele wastafel en toilet.
Een van de drie badkamers is uitgerust met een jacuzzi.

De tweepersoonsbedden zijn ongeveer 1,80 m breed, de eenpersoonsbedden zijn 90 cm breed. Ze zijn gemaakt van smeedijzer door een smid.

De keuken laat niets te wensen over. Het heeft bijna 20 m² en is volledig uitgerust en gescheiden van de woonkamer met een toonbank.

De open keuken met woonkamer is ruim 65 m² groot en comfortabel ingericht.

Er is een open haard in de woonkamer. De banken zijn comfortabel en gezellig, eentje is drie meter lang. U vindt er ook een grote Full HD TV met Ambilight, een stereo-installatie geschikt voor bijna alle iPhones, DVD-Blu-Ray speler, een kleine bibliotheek en DVD collectie. Hier bevindt zich ook een bureau. Internet is beschikbaar met WIFI. Natuurlijk is de woonkamer ook uitgerust met AC en ventilator.

Op de ruime schaduwrijke terrassen kunt u het uzelf gemakkelijk maken in teakhouten meubilair van bijzonder goede kwaliteit, of ontspannen in de comfortabele rotan fauteuils. De terrassen strekken zich uit over ca. 250 m².

Het zwembad van ca. 50 m² biedt in de zomer aangename verkoeling. In het koude seizoen kan het zwembad worden verwarmd. (Als de buitentemperatuur het toelaat tot ca. 28°) Via antisliptreden betreedt u het verwarmbare zwembad, kunt u zich ontspannen en echt genieten!

Geniet van uw ochtendgymnastiek op het grote terras. De villa is uitgerust met een yogamat. Desgewenst kan Mira, de yogalerares worden geboekt, die graag naar uw villa komt

Een buitendouche met warm en koud water biedt extra comfort.

De wasmachine staat in een extra berging. Strijkplank, strijkijzer... zijn ook beschikbaar.

Op het ca. 120 m² grote dakterras staan bovendien hoogwaardige teakhouten ligstoelen en exclusieve rieten meubels.
U kunt uw kookkunsten tonen op de grote stenen barbecue.

Voor de kleintjes is er een speeltuin met schommel en zandbak.
Licentie- of registratienummer: 1235969

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 85 km Heraklion/Chania

85 km

Snelweg-afrit 4 km Atsipopoulou

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa ligt aan de rand van het dorp Prines. Rondom de villa ligt vrijwel "alleen" het havenstadje Rethymno met winkels, Lidl, restaurants en cultuur dat u met de auto in 10 minuten kunt bereiken. Prines ligt boven de baai van Rethymno. Als u over de oude nationale weg van Rethymnon naar Prines rijdt, komt u eerst door het grotere buurdorp Atsipopoulo. Veel inwoners van Rethymnon hebben er hun gezinswoningen gebouwd, en tal van winkels en andere commerciële bedrijven hebben zich er gevestigd. Als u van Atsipopoulo naar Prines rijdt, vindt u aan de rechterkant de taverna "Giannikos", die ook dienst doet als kafenion. Dit geldt ook voor de tafels en stoelen op het kleine, gezellige dorpsplein er vlak naast, dat in de schaduw ligt van enkele grote bomen. Recht tegenover is de kleinste van de twee mini-markten van Prines. Het oude dorpscentrum ligt achter de taverna "Giannikos". Als u de oude nationale weg 100 m blijft volgen in de richting van Georgioupolis, ziet u aan de rechterkant Antonis' taverna "The Olive". Hier kunt u Griekse gerechten eten die elke dag door mama worden bereid. Papa grilt en Antonis serveert. Er is hier ook een gezellige ochtend pint. Vrijwel tegenover is de grootste van de twee minimarkten en het gemeentekantoor. Aan het einde van het dorp is er rechts een benzinestation, een slagerij en een landwinkel, en helemaal aan het einde is er het café "Gesthimani" met een snackbar. Het naburige dorp Atsipopoulo heeft bijna alle winkels die u zich kunt wensen binnen handbereik.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als er een reiswaarschuwing is vanwege COVID-19, gelden de annuleringskosten van 100,- € tot aankomst, of u krijgt het volledige aanbetalingsbedrag gecrediteerd als tegoedbon, of als gratis omboeking.

Het resterende bedrag kan ook contant worden betaald. Zoals je wilt
Elektriciteit is niet inbegrepen in de aanbiedingsperiode van 07 november - 30 april. De kw kost 0,50 € extra.
De verwarming van het zwembad is niet inbegrepen. Het kost per nacht volgens afspraak

Langdurige gasten vragen naar de prijzen. Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Kijk ook eens bij kretafan, waar veel gastenboekitems te vinden zijn
Wilt u eerder aankomen of later vertrekken? Langdurige vakantie? Vraag het ons!
We bellen u graag terug!
Wij helpen u graag met het boeken van een huurauto. De auto wordt aan u overhandigd op de luchthaven. U wordt verwacht op de luchthaven, u hoeft nergens in de rij te staan en te wachten. Wij regelen alles vooraf voor u. U kunt de auto dan op de luchthaven achterlaten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %.

meer informatie:

Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Neem ook eens een kijkje bij kretafanpunktde, waar veel gastenboekitems te vinden zijn. Voor het internet is er gratis wifi beschikbaar. Kijk eens op onze pagina.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-02-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2017

Gabriele S. uit 56700 Hennebont

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De perfecte gezinsvilla

De perfecte villa voor ons gezin. De kinderen speelden de hele dag in het zwembad en de jacuzzi. De gasbarbecue was vaak in gebruik. S Avonds gingen we naar Prines naar de taverna. Super lekker
Het huis was zeer goed onderhouden en schoon. Het ontbrak ons aan niets. De tuin was geweldig. Het zwembad en de jacuzzi waren schoon en goed onderhouden. Wij kunnen de villa van harte aanbevelen.
Tot volgend jaar! Met dank aan de Beibl`s en het team!
De Vier van Hennebont

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Carolina B. uit 23554 Lübeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Beste villa ooit

Deze villa was het beste vakantiehuis dat we ooit hebben geboekt. Alles was geweldig. Alles schoon en in goede staat. Zelfs het bestek is netjes georganiseerd. Het zwembad was geweldig. Het team van Kretafan is top. Bedankt veel, Carolina.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Lena S. uit 84036

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Lena en Passi Streiber

Deze perfecte villa laat niets te wensen over. De whirlpool, het verwarmde zwembad, de buitenruimte, gewoon alles is perfect. Alles is aanwezig wat je nodig hebt en meer. Alles was brandschoon en goed onderhouden. De tuin is prachtig. We komen zeker terug. Bedankt aan Helga en Josef.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Josef Beibl kai SIA E.E
Dhr. J. Beibl

Dhr. J. Beibl

Wij wonen sinds 2004 hier op Kreta en verzorgen onze villa zelf! Wij staan altijd klaar voor onze gasten!


Andere accommodaties van Dhr. J. Beibl

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Beibl

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 80216

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/80216.htm

Dhr. Josef Beibl

Prines

74100 Rethymnon

+306946634748


«Villa Artemis 5* Villa» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven