Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De lütte Ostseedrom 2-8 pers. wifi

Fischland - Darss - Zingst, Mecklenburg Vorpommern, Oostzee, Bodden, Boddenkust, Usedom, Rügen.

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 17.04 tot 26.04.2024
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

83 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 26.04.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

83 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Moin, Moin,
in het hart van Zingst verblijft u in een comfortabel en liefdevol ingericht vakantiehuis in exclusieve stijl, op 110 m² in een rustige, lommerrijke locatie en toch dicht bij het strand en het stadscentrum
Onze 'De lütte Ostseedrom' presenteert zich in het klassieke duif-blauw-witte gewaad.
Op de begane grond vindt u een ruime eethoek met een ingerichte keuken die aan al uw wensen voldoet.
Hier is de koelkast met grote capaciteit net zo vanzelfsprekend als de aardappelschiller.

In de gezellig ingerichte woonkamer met tegelkachel vindt u een flatscreen-tv, radio, dvd-speler met films voor kinderen en volwassenen. Wifi en telefoon zijn vanzelfsprekend en gratis.

Het terras van 40 m² op het zuiden is uitgerust met teakhouten tuinmeubelen en ligstoelen. Hier kunt u ontspannen en tot rust komen.
Er is ook een bijkeuken op de begane grond met een wasmachine en droger, evenals een badkamer met douche, toilet en sauna

Op de eerste verdieping vindt u 3 exclusieve slaapkamers, de droomhut van het zeepaardje, de algengrot en het koraalprieel.
Voorzien van hoogwaardige wellness-matrassen met Visco-elastische onderdekens, topbedden geschikt voor mensen met een allergie en een ruime badkamer met bad, douche en WC
er is ruimte voor nog 2 personen in de 4e slaapkamer, Seahorse's Didudeldei, op de bovenste verdieping.
Natuurlijk is er een flatscreen-tv met dvd in elke slaapkamer.
De ramen zijn voorzien van horren.

Wij bieden geschikte parkeergelegenheid voor maximaal 2 auto's en uw fietsen op het terrein

Ruik de kruidige zeelucht aan de Oostzee! Zingst, de jongste badplaats aan de Oostzee, is een gezins- en kindvriendelijk kuuroord en ligt in het Nationaal Park Vorpommersche Boddenlandschaft. Genesteld tussen de Oostzee en de Bodden, betovert de regio met zijn unieke natuurlandschap, winderige lanen, uitgestrekte bossen en weiden, ongerepte, schone stranden zover het oog reikt. Bent u op zoek naar natuur, idylle, rust en ontspanning, gezondheid en wellness - een plek ver weg van het dagelijks leven en de stress? 'Zingst doet je goed'

De speciale attractie: een duikerklok op de pier

Geniet van de zonnestralen en de milde zeelucht. Haal diep adem en geniet van de geur van delicate bloesems die uit de bossen van het nationale park opstijgen. Trakteer uzelf op de helende kracht van het kristalheldere zeewater en breng ontspannende en gezonde dagen door op de Darß. Het Oostzeebad van Zingst is vol traditionele charme en biedt een moderne en charmante ambiance. De zuurstof- en jodiumrijke lucht fleurt je humeur op. De flair van 'De lütte Ostseedrom' zorgt ervoor dat u zich nog beter voelt

Het jaarlijkse hoogtepunt is het milieufestival "Horizonte Zingst", het grootste natuurfestival van Duitsland met een grandioze openluchttentoonstelling

In Pramort, het meest oostelijke punt van het eiland, bent u heel dicht bij de kraanvogelrots in de herfst, waar tot geluksvogels samenkomen.

Eindeloze stranden ook op Fischland - Darss in de richting van Prerow, Darßer Ort, Ahrenshop, Wustrow, verder langs de Darss, Dierhagen, zijn prachtige bestemmingen voor uitstapjes en ontspanning.

De kerstmarkten in Rostock en Stralsund zijn de moeite waard.
Een bijzondere attractie is het nieuwjaarsfeest op het strand en het lichtfestival in maart

Een paar dromerige dagen aan zee - dat is waarschijnlijk een van de beste geschenken die je kunt geven om andere mensen gelukkig te maken. Er zijn genoeg gelegenheden - of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een groot bedankje. Geef uw familie of goede vrienden een onvergetelijk cadeau! Wij geven graag een cadeaubon uit!

Gezondheid - Kuren - Kuur voor moeder en kind: Genezingsindicaties: Voor de preventie en nabehandeling van alle ziekten, alsmede allergieën, huidziekten, ademhalingsziekten, kinderziekten en vatbaarheid voor infecties, slijtage en ziekten van het bewegingsapparaat, wervelkolom, gewrichten en spieren, vegetatieve stoornissen, hart- en vaatziekten en aandoeningen van de bloedsomloop, stofwisselingsstoornissen en spataderen, poliklinische preventieve kuren.

Lokale remedies: effectieve factoren van de zee en het klimaat met stimulerende klimaatzones van verschillende intensiteit. Therapie biedt: Kuurcentrum: kwaliteit direct uit zee, pure thalassotherapie: zeewaterzwembad 30°C, zeewaterinhalatie, zeewaterbubbelbaden, alle vormen van natuurlijke geneeswijzen, zuurstoftherapie, fysiotherapie, Kneippkuren, terreinkuren, alle soorten massage,

Als ons huis bezet is, bevelen wij onze gelijkwaardige huizen 'Dat Kavelhus' aan voor 2-6 pers. of de "Brigantine Romance", 2-8 personen, in Zingst.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Rostock Laage

60 km

Station 12 km Barth

12 km

Snelweg-afrit 60 km Rostock

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis ligt aan een rustige en lommerrijke privéweg met een omheind perceel zodat de kinderen/honden niet alleen op pad gaan.

Het is slechts 3 minuten naar de verkeersvrije boulevard met diverse winkels en restaurants.
Edeka & bakkerij 2 min. Een fietsverhuur is in de voetgangerszone, 3 min.

Het voetpad naar het eindeloze, witte droomstrand dat langzaam in zee afloopt en naar de pier is 6 minuten lopen (rolstoeltoegankelijk strand)

Een winters sprookje: In de koude maanden heeft de Oostzee een heel bijzondere charme. Het is de tijd van vertraging, van stilte, van gezelligheid. Kijk naar de woeste zee, geniet van het koude zout en de geur van de zee en warm je daarna weer op bij de open haard met een grog of een warme kop thee of chocolade in ons gezellige vakantiehuis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderstoel / babybedje met kussen inbegrepen
WLAN en telefoon gratis
Bijkomende kosten: Schoonmaak per hond 19,00€
Beddenwissel, per bed 6,00€
Toeristenbelasting volgens de voorschriften van de gemeente Zingst 2 gratis parkeerplaatsen

Annuleringsvoorwaarden:

  • > 100% Rückzahlung, wenn eine Anreise aufgrund landesrechtlicher Verordnung nicht möglich ist 1. Bis 60 Tage vor Mietbeginn können sie kostenfrei zurücktreten. Buchuungskosten 50,00€ 2. Unter 60 Tagen bis 30 Tage vor Mietbeginn zurücktreten, 50 % des Hauptmietpreises zu zahlen. 3. Unter 30 Tage vor Mietbeginn zurücktreten, dann sind 100 % des Hauptmietpreises zu zahlen. 4. Urlaubsumbuchung/Stellung eines Ersatzmieters möglich. Umbuchuungskosten 50,00€ 5. Eine Reiserücktrittversicherung mit Coronaschutz wird empfohlen.

meer informatie:

Rostock (Warnemünde, haven met cruiseschepen, veerboot naar Denemarken, oude stad, boerderij van Karl) en Stralsund (scheepvaartmuseum, Ozeaneum, enorm Hansedom plezierbad) alsmede Rügen zijn met de auto snel bereikbaar binnen een uur. Hiddensee, Barth en Born kunnen per boot worden bezocht vanuit de haven van Zingst. De vuurtoren Darßer Ort ligt op 11 km afstand van Prerow met een koets, fiets of te voet. Een nieuw klimbos bevindt zich in Born, op ongeveer 20 minuten rijden.

Zingst ligt op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst, midden in het natuurgebied Vorpommersche Boddenlandschft. Het voormalige vissersdorp heeft zich ontwikkeld tot een populair kuuroord aan de Oostzee, maar heeft zijn charme weten te behouden. Het unieke natuurlandschap met zijn fauna en flora is adembenemend en kan per fiets of te voet worden verkend langs kilometerslange goed onderhouden paden.
Een bijzonder soort spektakel wordt geboden elke herfst van september tot november, wanneer tienduizenden kraanvogels het schiereiland bezoeken als rustplaats op hun vlucht naar het zuiden. Tijdens een boottocht op de Bodden kan de avondvlucht van de kraanvogels bijzonder goed worden waargenomen. Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest op de pier is legendarisch en trekt elk jaar duizenden bezoekers.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2017

Mari M. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Elegant vakantiehuis

We brachten een zeer mooie vakantieweek door in het perfect uitgeruste vakantiehuis, ingericht met aandacht voor detail. Ideaal voor een vakantie met hond voor een wandeling. Alles is aanwezig in het huis, van de complete keukenuitrusting tot voldoende serviesgoed en glazen tot de sauna, wasmachine en droger. Er was absoluut niets om over te klagen. Alles was perfect. We voelden ons zeer comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. D. Erdbrügger:

Wir freuen uns über die gute Bewertung und werden auch weiterhin für unsere Gäste den besten Service liefern.

Mei 2017

Lars B. uit 38470 Parsau

5,0
5 5 5 5

Liebevoll eingerichtetes Ferienhaus

Dieses Ferienhaus ist echt zu empfehlen. Gemütlich und mit viel liebe zum Detail ist das Haus eingerichtet.
Der Strand ist zu Fuß in 10 Minuten erreichbar.
Die Hundestrände in Prerow und Zingst sind super. Zingst hat gute Einkaufsmöglichkeiten und tolle Restaurants
Wir würden wieder buchen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. D. Erdbrügger:

Danke für die gute Bewertung. Wir freuen uns, dass es ihnen so gut gefallen hat. Es ist für uns eine Bestätigung, dass unser Ambiente gut bei ihnen angekommen ist.


Contactpersoon

Mevr. D. Erdbrügger

Mevr. D. Erdbrügger

De basis is onze 20 jaar ervaring in de verhuur van particuliere vakantiewoningen. Onze maritieme, verfijnde en exclusief ingerichte huizen/appartementen zijn erg populair bij onze gasten. Service en beheer ter plaatse bieden altijd optimale vakantiezorg. Veel van onze gasten worden vaste gasten en gaan graag weer bij ons voor anker.


Andere accommodaties van Mevr. D. Erdbrügger

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Erdbrügger

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 86705

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/86705.htm


«De lütte Ostseedrom 2-8 pers. wifi» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 26.04.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven