Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stad Mare - Apartments ad Ostsee

Dziwnów (Dievenow), Polen. 100m naar de Baltische Zee.

Max.  5   gasten
34m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
34m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

99 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

99 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Zes nieuwe (!) Appartementen op de Poolse Baltische! De nieuw gebouwde villa opende voor het eerst in augustus 2016

In "City Mare" zes chicke Appartementen in Zweedse stijl wachten op u en uw gezin op een unieke locatie aan de Baltische Zee in Dziwnow, Polen. Omdat het op slechts 100 meter van het zandstrand van Dziwnow afstand, het huis is nog steeds in het hart van Dziwnow. Voor alles wat de stad flair liefde en toch willen profiteren van de nabijheid van het strand! Vanaf hier heb je ook een goed uitgangspunt om te genieten van het nachtleven.

adres:
Reymonta 7
72-420 Dziwnów
Polen

CITY 1 en 2
Deze twee appartementen bevinden zich op de begane grond van het twee verdiepingen tellende huis en elke biedt max. 5 personen. De appartementen bevinden zich op een niveau en zijn in tegenstelling tot de andere appartementen niet maisonnettes. U beschikt over een gedeeltelijk overdekt terras per stuk. Hier kunt u de dag beginnen met een kopje koffie op het terras en te ontspannen na een spannende strand tag. Het ruime interieur van de woonkamer biedt via een muurschildering op de muur van een uitzicht op zee en onderstreept de vakantiesfeer. Functionele meubels met een comfortabele bank verwelkomen onze gasten in de woonkamer. Ze zijn veelzijdig. Gedurende de dag om te zitten in de voorkant van TV en 's nachts, kan de bank worden uitgetrokken en gebruikt als een bed voor 2 personen. De doorgang naar de slaapkamer is er een keuken met koelkast, spoelbak, inductiekookplaat, geschikt potten, borden, bekers, bestek, magnetron, waterkoker en een broodrooster. Het appartement heeft een eigen badkamer met douche en toilet, die het ontwerp nodig is om de locatie aan zee referentie. Het is betegeld met natuurlijk hout look, onderstreept de naturalistische karakter van het interieur en geven een warme en gastvrije sfeer van de kamer. Een kleine slaapkamer is praktisch en biedt drie mensen. Twee besteden op een slaapbank, een comfortabele nacht en een vijfde persoon neemt op een slaapbank nachtrust. De hele stad is prachtig verlicht 's nachts en draagt ​​bij aan een aangename ervaring voor een avondwandeling in.

CITY 3 en 4
Deze twee maisonettes elk uitstrekken over de eerste en tweede verdieping van het gebouw en bieden elk max. 4 personen. Elk appartement heeft een aparte ingang aan de westkant op de eerste verdieping, die toegankelijk is via een buitentrap is. Op de eerste verdieping komt u in de woonkamer. Het beschikt over een slaapbank en een televisie. De slaapbank in de woonkamer biedt ruimte voor twee personen te slapen. Aangrenzend is een badkamer met douche en toilet en wastafel. Op de 1e verdieping is er ook een kitchenette, met dezelfde apparatuur als in City 1 en 2. Alles is ingericht in een Scandinavische stijl. De trap in het appartement brengt u naar de slaapkamers op de 2e verdieping. Hier is een slaapbank voor twee personen, een kast en twee dressoirs. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Afronding van de vakantie sfeer van het appartement door wallpapers met maritieme motieven.

CITY 5 en 6
Deze appartementen zijn de appartementen CITY 3 en 4 zijn zeer vergelijkbaar. Er zijn ook maisonnettes met identieke apparatuur. Alleen de ingangen zijn niet in het Westen, maar aan de oostzijde en de appartementen zijn een beetje groter, dus hier - net als in CITY 1 en 2, - per stuk max. vinden 5 personen. In de woonkamer (1e verdieping) op de slaapbank kunnen slapen 2 personen en slaapkamer (2e etage) te vinden 2 personen op een slaapbank, en een vijfde persoon op een slaapbank.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.35 km

0.35 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 65 km Flughafen Stettin-Goleniów

65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie zandstrand van Dziwnow ligt op slechts 100 meter afstand van uw accommodatie.

Het brede strand van Dziwnow maakt sportieve activiteiten tijdens de vakantie. Aan het strand kunt u spelen, rennen of praktijk water volleyballen of frisbee.

De gezellige appartementen zijn centraal gelegen in Dziwnow en toch heel dicht bij de Baltische Zee. De Dziwna, één van de drie armen van de mond of, verbindt de stad aan de Baltische Zee en de Szczecin Lagoon. The City Dziwnow (Duitse Dievenow) werd bekend sinds 1827 als Duitse badplaats. In Dziwnow zomer nemen veel evenementen plaats. Ook populair zijn tochten op de Camminer Bodden na Cammin per boot en natuurlijk het prachtige strand aan de Oostzee. De haven van Dziwnow, met zijn nostalgische rondvaartboten (piratenschepen en vissersboten omgebouwd) een zeer populaire bestemming.

De mooie badplaats heeft veel van zijn originaliteit behouden. Enorme betonnen gebouwen zoals hotels of zelfstandige accommodatie kan niet worden gevonden in de Poolse spa. Een grotere kliniek gevestigd in Dziwnowek op het eiland Wolin weggestopt in het bos aan de kust. Er is ook uitgebreide spa voor een behandeling in Polen.

Onze gasten ook graag de stad Kamien Pomorski, die gemakkelijk met de auto bereiken in slechts 20 minuten te bezoeken. Het is één van de oudste steden in West-Pommeren en vanwege het gezonde klimaat, de helende water en de Moore Kamien Pomorski werd een beroemde spa.

Dankzij de jood, broom en chloorhoudende pekel veren, zijn de helende Moores hier behandeld met succes aandoeningen aan de luchtwegen, bloedsomloop, bewegingsapparaat, neurologische en reumatische klachten. Bovendien, hier cardiologische en orthopedische revalidatie en vroege revalidatie blijft voor vrouwen na borstoperatie aangeboden. In Kurhaus "Mieszko" is een zoutgrot met een uniek microklimaat, die vergelijkbaar is in natuurlijke zout grotten en de rust, ontspanning en genezing is.

Interessant zijn de Camminer kathedraal, die werd gebouwd in 1175-1385. Hier vindt u op de indrukwekkende barokke orgel met 3300 pijpen vinden jaarlijks gastheer van het Internationaal Festival van Orgel en Kamermuziek. Zelfs de laat-gotische stadhuis op het marktplein en de stadspoort met het Stedelijk Museum zijn populaire bestemmingen.

Tijdens de zomermaanden boottochten worden georganiseerd in de Camminer baai. Enthousiaste zeilers, kanoërs, windsurfers en kitesurfers genieten van de uitstekende windcondities. Ook hier internationale zeilevenementen. Buiten de oude binnenstad, de moderne jachthaven is 240 ligplaatsen en drie hangars voor de overwintering van boten.

De stad Misdroy (Miedzyzdroje) is met de auto ongeveer een half uur van onze vakantiehuizen. De pier op de 2 km lange boulevard is een populaire attractie. Het is breed en 400 meter komt net uit in de Baltische Zee.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 75
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De aankomst en vertrek is altijd alleen op zondag. Uitzonderingen zijn mogelijk in de off-season, in overleg.
Voor een bindende reservering, moet u neer te zetten 30% van de huurprijs. De borg moet worden ontvangen binnen een week na boeking verzoek op onze rekening. Bij aankomst van de resterende 70% te betalen bij aflevering van de sleutels in contanten. Voeg daarbij de lokale toeristenbelasting en een borg van 75 euro.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei einer Stornierung der Buchung wird die Anzahlung als Ausfallsentschädigung einbehalten.

meer informatie:

De appartementen worden gehuurd door de week van zondag (17 uur) tot en met zondag (10:00).
Bij het boeken van 30% van de prijs moet worden betaald. De resterende 70% + belasting + borg (75 euro) te betalen bij aflevering van de sleutels in contanten.

Voor faciliteiten per huis:
- Bestek, borden en bekers zijn aanwezig.
- 3 potten zijn beschikbaar.
- Een snijplank en messen zijn beschikbaar.
- Een grote slakom beschikbaar is.
- Een elektrische waterkoker en een koffiezetapparaat is beschikbaar
- Er is een televisie.
- Een twee-plaat elektrisch fornuis is beschikbaar
- Een magnetron is beschikbaar
- Beddengoed is aanwezig, maar niet handdoeken.

Belangrijk: breng uw eigen handdoeken!

De kalender toont groen wanneer ten minste één van onze zes appartementen in het huis is nog steeds beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-08-2023


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2017

Anna & Alex uit 58300

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie

We waren hier begin september. We vonden het erg leuk. Alles was schoon en nieuw. De accommodatie ligt direct aan het strand. We hebben een leuke vakantie gehad.

Aanbevolen voor: Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf City Mare
Mevr. A. Rogge-Solti

Mevr. A. Rogge-Solti

Andere accommodaties van Mevr. A. Rogge-Solti


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 87089

Laatst bijgewerkt: 30.08.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/87089.htm


«Stad Mare - Apartments ad Ostsee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven