Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Blokhut aan het meer

Nova Scotia / Canada

Max.  5   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Beschrijving

Rust, ontspanning, romantiek of avontuur - en toch maar zo'n 7 uur rechtstreeks vliegen vanaf Duitsland.

Vakantie midden in de natuur in een romantisch huis van rode cederhout op een bosperceel van 20000 m² met goede vervoersverbindingen. Aan de oever van het ongerepte en kristalheldere meer ligt het royaal ontworpen huis met een open woon-, keuken- en eetgedeelte. Twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer zijn verdeeld over twee onderling verbonden niveaus en bieden voldoende ruimte voor maximaal vijf personen. Elk niveau heeft een aparte toegang van buitenaf. De ruime badkamer is uitgerust met een douche en een dubbele wastafel, zodat het ochtend- en avondtoilet ook bij volledige bezetting snel klaar is. De badkamer bevindt zich op de bovenverdieping en is zowel vanuit de gang als vanuit de bovenslaapkamer toegankelijk.

Laat het dagelijkse leven achter u op ca. 150 m² woon- en leefruimte. Na een goede nachtrust kunt u 's ochtends zwemmen in het meer en op eigen houtje de natuur verkennen in een kano, kajak of te voet. Pak de hengel om voor het avondeten te zorgen, want met baars, forel, snoek, meerval en paling biedt het meer een gevarieerd aanbod.

Aan het eind van de dag kunt u een zonsondergang nemen op het uitnodigende zonneterras met fantastisch uitzicht op het meer, u terugtrekken met een goed boek of uw ervaringen delen met vrienden en familie overzee via het internet. Laat je betoveren door een adembenemende sterrenhemel.

De keuken biedt alle nodige voorzieningen en is goed uitgerust, naast een koelkast en een 4-pits kooktoestel, zijn een koffiezetapparaat, een waterkoker en een broodrooster natuurlijk aanwezig om een magisch ontbijt, lunch of diner te serveren.

De omringende bossen ondersteunen het gevoel van rust en afzondering. Nova Scotia biedt een breed scala aan mogelijkheden, er is voor elk wat wils. Verken de schijnbaar eindeloze zandstranden van de Atlantische Oceaan op ongeveer 20 minuten rijden, neem deel aan spectaculair walvisspotten en getijdenboorraften op de Shubenacadie River of bezoek het Kejimkujik National Park, de steden Lunenburg, Bridgewater, Mahone Bay of Annapolis Royal.
Kleurrijke havenstadjes, pittoreske vissersdorpjes en talloze, dromerige baaien van de ruige kustlijn vormen een aangenaam contrast.

De plaatselijke verhuurders helpen graag met vragen, verzoeken of problemen die zich kunnen voordoen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 25 km

25 km

Luchthaven 325 km Halifax

325 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het pand ligt in het bosrijke zuidwesten van Nova Scotia direct aan het meer. Het hoort bij het kleine dorpje Carleton, waar een benzinestation is met een kleine convenience & liquer store en een aangrenzend café. De havenstad Yarmouth, op ongeveer 25 km afstand, biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, bioscopen, bars, restaurants, musea, een golfbaan, een vuurtoren, kerken en een ziekenhuis

De schijnbaar eindeloze Atlantische zandstranden van Port Maitland en Mavillette Beach liggen ook op slechts 25-30 km afstand. Andere attracties in de omgeving zijn Smugglers Cove, Ellenwood Provincial Park en Cape Forchu. Dagtochten om walvissen te spotten in de Bay of Fundy, het Kejimkujik National Park, de historische oude stad Annapolis Royal, Port Royal, Fort Anne en de Histroric Gardens of naar Lunenburg zijn onvergetelijk. Treed in de voetsporen van Franse immigranten en leer over hun dagelijks leven in de zeventiende en achttiende eeuw of boek een rafttocht op de Shubenacadie rivier.

De reis via de internationale luchthaven van de provinciehoofdstad Halifax voert bezoekers door de bossen van een glooiend landschap en laat hen diep in een parallelle wereld duiken, bijvoorbeeld op de zuidelijke route langs Peggy's Cove, langs de Atlantische kust met de steden Bridgewater, Liverpool, Mahone Bay en Lunenburg (deze laatste staat sinds 1995 op de werelderfgoedlijst van de Unesco).

Het schiereiland Nova Scotia ligt aan de oostkust van Canada, omgeven door de Atlantische Oceaan. Nova Scotia ligt op de breedtegraad van Zuid-Frankrijk. Ondersteund door de nabijgelegen Golfstroom heeft het een mediterraan klimaat. De meren warmen op tot meer dan 25 graden in de zomer. U kunt dieren in hun natuurlijke omgeving direct voor de deur observeren, kolibries zoemen rond op het terras.

Nova Scotia is ongeveer 55300 vierkante kilometer groot, maar heeft slechts ongeveer 1 miljoen inwoners. De zeekust heeft een lengte van ongeveer 7500 km. De zee is dus alomtegenwoordig en het zijn vooral de kustlandschappen die de charme van de streek blijvend bepalen.

In Nova Scotia vindt u ongerepte natuur aan de rand van een goed functionerende beschaving. De sfeer van eindeloze bossen en meren en de wilde romantiek van de kust zijn fascinerend. Je hebt de kans om het leven in Canada te ervaren zonder comfort op te offeren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 40 % bij het boeken

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2018

Pascal L. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

De beste

Sylvia en Uwe zijn de beste en aardigste gastheren die je je kunt wensen. Het huis aan het meer is uiterst idyllisch, heerlijk en gezellig. Het is ook in absoluut onberispelijke staat. Net als de uitrusting. De ontspanningsfactor, fysiek en mentaal, is ongelooflijk groot. We kunnen het ten zeerste aanbevelen en kijken al uit naar de volgende keer ! Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Susanne H. uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Ik ben twee keer naar Sloans Lake geweest in dit prachtige huis. En beide keren was het een heerlijke, ontspannende vakantie! Het meer is een droom - je wilt het water niet verlaten. Het huis is supergezellig, tiptop uitgerust en in uitstekende staat; het ruikt heerlijk naar cederhout. En de beste verhuurders ooit! Ze zijn ongelooflijk behulpzaam en aardig, hebben altijd goede tips en tijd voor een gezellig praatje.
Ik kijk al uit naar mijn derde vakantie in dit kleine Canadese paradijs!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Tobias H. uit Zürich / CH

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus am See

Wir haben tolle Ferien in am Sloans Lake verbracht. Das Haus lässt keine Wünsche offen. See und Natur laden zum verweilen und entspannen ein. Einkaufen ist in Yarmouth (ca.20 min) bestens möglich. Die Vermieter sind sehr aufmerksam und wären jederzeit zu erreichen. einfach ein tolles Stück Welt, das wir mit tollen Erinnerungen verbinden. Fazit: 5*, wir kommen wieder!

Juni 2016

Die B. uit 14550 Groß Kreutz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Dankzij de beste herbergouders

De woning is zo fantastisch rustig dat we na onze eerste vakantie van twee weken in het najaar van 2015 als laatste huurders van het seizoen meteen onze tweede vakantie van drie weken hier hebben doorgebracht in juni als eerste seizoenshuurders van 2016.
De ligging van het huis weg van alle openbare wegen (hier leidt alleen een bospad naar het pand) biedt de absolute garantie voor rust en ontspanning. Het huisechtpaar woont in Canadese nabijheid als naaste buur op hemelsbreed 500 meter afstand. We voelden ons zeer attent behandeld door de verhuurders. Als u van uw absolute rust wilt genieten, ziet u ze maar één keer per week om de was te ruilen. Anders zijn ze bijna de klok rond beschikbaar als dat nodig is. Ze geven zeer informatieve tips bij vragen en zijn zelfs persoonlijk beschikbaar voor vistochten en andere vrijetijdsactiviteiten indien mogelijk. Op sommige avonden werd vers gevangen zeevis aan ons huis geleverd door de verhuurders. De kwaliteit en de smaak waren uniek.
We hebben genoten van de mooie dagen op het huis terras en de avonden met meestal prachtige zonsondergangen op het zeer goed ontwikkelde zee terras. De natuur is vlak voor de deur. We kregen elke avond bezoek van een konijn dat urenlang het gras kort hield bij het huis. Overdag zoemen kolibries rond het huis. Vogels kunnen overdag en in het donker worden gehoord en waargenomen. Als u 's ochtends rustig op het terras zit tijdens het ontbijt, kunt u vaak witstaartherten in de directe omgeving waarnemen. Eens kwamen ze binnen 20 meter van ons. Alle op internet geplaatste foto's van het pand zijn niet verfraaid en komen volledig overeen met de presentatie. Alle huishoudelijke artikelen zijn in zeer goede en zeer schone staat. Er is een verscheidenheid aan gebruiksvoorwerpen beschikbaar voor recreatieve activiteiten op het terrein.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2015

Svenja S. uit Harsefeld

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

5-sterren huis aan het meer

Wij (gezin met 3 kinderen) hebben vier heerlijke weken doorgebracht op deze droomplek. Het huis ligt enigszins afgelegen in het bos met een fantastisch uitzicht op Sloans Lake. Het meer is zeer schoon, heeft fluweelachtig water, aangename temperaturen en nodigt uit tot zwemmen van vroeg tot laat. Het is ook prachtig onder een fonkelende sterrenhemel. De uitrusting van het huis is perfect, aan alles is gedacht en het is in een zeer schone en verzorgde staat. Vooral de keuken is zeer goed uitgerust, zelfs voor vijf personen. Er ontbreekt niets! Zelfs de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken worden wekelijks verschoond door de verhuurders. De vakantie kan meteen beginnen, je voelt je meteen thuis! De grote koelkast en vriezer bieden genoeg ruimte om voedsel in te slaan. Dat kan prachtig in Yarmouth, op ongeveer 20 km afstand. De recreatiemogelijkheden zijn gevarieerd, er zijn diverse bordspellen, boeken, zwemeiland, kano, visuitrusting, vuurschaal, barbecue en nog veel meer. We hebben ons geen moment verveeld gedurende de vier weken. We hebben vooral genoten van de tijd die we samen als gezin doorbrachten, maar ook van de vrijheid voor elk individu. Dus iedereen had zijn favoriete activiteit: Kajakken, vissen, vanaf de steiger in het water springen, over het meer glijden op het zwemeiland, een hut bouwen in het bos... We combineerden de vier weken in Canada met een paar dagen New York daarna en hadden zo een geslaagde mix van natuur, ontspanning en bezienswaardigheden. Een grote dank gaat uit naar de lieve verhuurders! Je kunt zien dat het hen aan het hart gaat dat de gasten zich op hun gemak voelen. Ze hebben altijd een open oor voor vragen en geven waardevolle tips voor excursies en winkelmogelijkheden, maar ook echte insider tips voor visstekken met garantie op succes! Met dit plekje aarde en jullie hartelijkheid hebben jullie deze vakantie tot een van onze beste weten te maken!

Juli 2015

Christoph B. uit Winterthur / CH

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Unieke vakantie-ervaringen

We hebben twee fantastische weken doorgebracht in dit absolute droomhuis met onze volwassen dochter. De ligging van het vakantiehuis is echt uniek. Wij hebben genoten van de rust en de mogelijkheid om op elk moment van de dag of nacht in dit prachtige en uiterst schone meer te zwemmen, boottochten te maken of gewoon op de steiger te liggen en de meest uiteenlopende stemmingen te beleven. De inrichting van het huis is perfect. Er ontbreekt niets - alles is goed onderhouden en zeer schoon. Maar wat wij ons het meest herinneren zijn de verhuurders, die ter plaatse zijn en ons met een ongelooflijke hartelijkheid hebben verzorgd vanaf de eerste ontvangst tot ons vertrek. We hopen van harte dat dit niet ons laatste verblijf in deze plaats was.

Augustus 2014

Markus N. uit Laupheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Bedankt voor een geweldige tijd!

Als grote liefhebbers van Scandinavië en IJsland wilden we Oost-Canada proberen en we werden niet teleurgesteld in Nova Scotia en dit zeer goed onderhouden en schone vakantiehuis. De uitrusting van het huis laat niets te wensen over, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De internetverbinding is ook goed. Het huis is prachtig gelegen direct aan Sloans Lake. Ten tijde van onze reis in augustus was het een zeer aangename temperatuur om op elk moment van de dag te zwemmen of te kajakken/kanoën. Het huis staat alleen op een groot stuk grond, je bent helemaal voor jezelf. U kunt dus genieten van de rust en de eenzaamheid zonder al te ver van de bewoonde wereld af te zijn. Er zijn volop mogelijkheden om te winkelen in Yarmouth. De vervoersverbindingen zijn goed, alle bezienswaardigheden van het zuidelijke deel van Nova Scotia kunnen binnen een dagtocht worden verkend. De verhuurders zijn ter plaatse, zijn zeer vriendelijk en meegaand en zijn beschikbaar voor advies en hulp indien nodig. Het huis is zowel ideaal om het zuiden van Nova Scotia te verkennen als voor een ontspannende vakantie in een zeer mooie omgeving. De locatie aan het meer is gewoon geweldig. Wij zouden deze keuze zo weer maken en denken altijd terug aan deze geweldige tijd.

Juli 2014

Henning S. uit Wedemark

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Canada - zoals uit een prentenboek

We hebben twee prachtige weken doorgebracht in deze vakantieaccommodatie met onze twee kinderen en elke dag enorm genoten. De kinderen hielden vooral van het meer met de steiger om te zwemmen. Het water was verrassend warm en erg schoon en nodigde daarom uit om op elk moment van de dag te zwemmen. Het vakantiehuis voldeed volledig aan onze verwachtingen. Naast de vele kleine dingen in de keuken die vaak ontbreken in andere vakantiehuizen, waren er ook speelgoed voor de kinderen, een gevulde boekenkast en een barbecue en vuurplaats aanwezig. Kortom - alles is aanwezig om de vakantie nog perfecter te maken. De begeleiding door de verhuurder was vanaf de eerste dag van contact tot vertrek altijd zeer vriendelijk en voorkomend. Ze beantwoordden alle vragen altijd erg snel en boden ook hun hulp aan. Dankzij de vele insider-tips van de verhuurder hebben we geweldige ervaringen gehad. Door de goede begeleiding is het huis ook zeer aan te bevelen voor "Canada beginners". We vonden de locatie van het huis erg leuk. Alle dagelijkse boodschappen kunnen snel worden gedaan door de nabijheid van het dorp Yarmouth. Daarnaast zijn er veel excursiebestemmingen (whale-watching op Digby Neck, Kejimkujik National Park, de Lighthouserout met Peggy's Cove en Lunenburg en verschillende stranden aan de Atlantische kust), die gemakkelijk als dagbestemming te bereiken zijn. Helaas waren onze twee weken ter plaatse niet genoeg voor alle attracties.

Augustus 2013

B & R D. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Die Zeit verging wie im Flug

Mit Ferienhäusern oder Appartments haben wir bisher unterschiedliche Erfahrungen gemacht. Nicht immer entsprach der Eindruck der Anzeige auch dem Eindruck vor Ort. Für dieses Blockhaus kann man sagen, dass die Beschreibung und Fotos absolut zusammenpassen. Die umfangreiche Ausstattung lässt keine Wünsche übrig oder Fragen offen. Das Haus ist sehr sauber und sortiert. Auch ist es schön zu wissen, dass die herzlichen Vermieter, wenn nötig, gut zu erreichen sind und ein offenes Ohr für Fragen oder Anliegen haben. Im Urlaub konnten wir unsere Seele herrlich baumeln lassen und den Alltag vergessen. Wir genossen es bei jeder Gelegenheit in den herrlich frischen und sauberen See zu springen und zu schwimmen – kein Vergleich zu einigen Tümpeln, die man aus der Heimat gewohnt ist. Kleinere Touren oder Ausflüge mit dem Auto und/oder Kanu rundeten den Urlaub schließlich ab. Das Whale Watching war hierbei definitiv ein Highlight, bei dem wir den Walen gefühlt bis auf 10m nah herankamen. Ein guter Tipp an dieser Stelle ist, diesen Urlaub zeitlich nicht zu kurz anzusetzen, da die Zeit wie im Fluge vergeht und man doch noch gerne das ein oder Andere gesehen hätte oder einfach noch länger relaxt hätte (Wir waren für 2 Wochen dort). Alles in allem hatten wir einen wunderbaren Urlaub und freuen uns auf ein zweites Mal. Pärchen Dittmeyer, Ende 20 aus Düsseldorf

Augustus 2013

Rafael G. uit D/Oftersheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Eigenlijk verdient het 6 sterren.

Precies zo stelt men zich een vakantie in de natuur van Canada voor. Eenzaam in het bos en direct aan het meer, waar je de meeste tijd helemaal alleen bent en dan nog in een prachtig zeldzaam blokhut, die een heel bijzondere sfeer heeft. Bovendien raakt de natuurliefhebber onder de indruk van de bijzondere fauna die voor de deur te vinden is, in vergelijking met thuis. Naast de vele kolibries hebben we ook een Amerikaanse zeearend, Chipmunks en witstaartherten gezien. Daarnaast zijn er ook af en toe stekelvarkens en wasberen te zien. De verhuurders waren buitengewoon vriendelijk en zeer serieus en professioneel vanaf het eerste contact tot aan het vertrek. We kregen veel tips voor uitstapjes, de informatiemap was zeer uitgebreid gevuld. In het huis zelf ontbreekt niets qua uitrusting of inrichting en het is brandschoon en zeer goed onderhouden, absoluut voorbeeldig. Kano, kajak, speeleiland, zwemmen direct voor de deur in het warme, schone meerwater bij de steiger, barbecue, vissen, buiten vuurplaats, binnenhaard, volledig uitgeruste keuken (zelfs aan de koelbox voor onderweg is gedacht) enz., alles is aanwezig. Alle informatie en afbeeldingen die door de verhuurder zijn verstrekt, zijn actueel en komen 100% overeen met wat we hebben aangetroffen. Tankstation met een kleine winkel (inclusief alcohol) op loopafstand. De dichtstbijzijnde "grotere" plaats (Yarmouth) is zeer goed bereikbaar met de auto in ongeveer 20 km, met alle winkelmogelijkheden. Het enige wat we betreuren, is dat we hier niet langer zijn gebleven. Na dit verblijf zijn we direct aansluitend nog twee weken naar Cape Breton gegaan en hebben zo meer ervaring kunnen opdoen met accommodaties. We zijn daarom van mening dat deze locatie eigenlijk een ster meer in de totaalscore verdient. Er waren absoluut en zonder overdrijven geen wensen die open bleven of iets dat verbeterd moest worden.

Juli 2013

Sabine K. uit Wöllstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure rust en ontspanning

We verbleven 3 weken op deze prachtige plek. Het huis is goed ingericht, zeer schoon en we hebben niets gemist. De verhuurders waren ter plaatse. Onze vragen en wensen werden altijd snel vervuld. Het meer is een droom!!! Het maakt niet uit welk tijdstip van de dag of welk weer het is, het nodigt altijd uit om te zwemmen. Voor boodschappen zijn we naar Yarmouth gereden. In het dorp hebben we onze wormen gekocht om te vissen. Voor onze jongste, die vanuit een kano of steiger viste, was dit een blijvende herinnering. Zorg ervoor dat je walvissen gaat spotten bij Tom. We raden een fietstocht in het Kejimkujik National Park aan (fietsen kunnen worden gehuurd). Nogmaals hartelijk dank aan de verhuurders voor onze mooie tijd in Nova Scotia.

Augustus 2012

G & F K. uit Wismar

5,0
5 5 5 5

Urlaub nach Maß

Wer die Liebe zu Kanada in sich trägt hat mit diesem Blockhaus auch das gefunden was er sucht. In dieser wunderschönen Landschaft liegt das Haus mitten im Wald und man hat vom ersten Augenblick an Urlaub pur. Der Alltag ist weit weg und die Entspannung setzt sofort ein. Es wird einem schnell klar, dass das Leben in seiner Natürlichkeit und mit der Besinnung auf sich selbst sehr liebenswert ist und man zu seinem Glück keinen Trubel und Luxus pur benötigt. Ein schönes Buch und offene Augen für die Schönheit der Natur - das ist alles was man für einen unvergesslichen Urlaub braucht.
Das Blockhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und strahlt eine sehr warme Atmosphäre aus. Es ist alles vorhanden und in sehr gutem Zustand. Ob man am Abend gemütlich bei Feuerschein am Kamin sitzt oder sein Frühstück auf der großzügigen Terrasse genießt, es ist einfach herrlich. Raus aus dem Bett und rein in den See, das ist für uns Genuss pur. Der See ist wunderbar klar und lädt zum schwimmen und Kanufahren ein. Zur Freude des Mannes befindet sich das Angelparadies direkt vor der Tür. Mit einem Glas Wein in der Hand haben wir die Sonnenuntergänge an der Feuerschale genossen. Rotglühend spiegelt sich die Sonne im See. Manchmal haben wir auch am frühen Morgen den See im Morgennebel erlebt- man fühlt sich dann wie im Reich der Feen. Auch wenn man so wie wir 4 Wochen am Stück hier ist wird es nie langweilig. Der See sieht immer wieder anders aus und verzaubert uns stets aufs Neue. Besonders beeindruckend war das WHALE WATCHING. Auch die Leuchtturmtour und ein Ausflug nach Lunenburg oder Anápolis Royal sind zu empfehlen. Für uns waren aber auch die einsamen Strände an der Atlantikküste immer einen Ausflug wert. Sie sind schnell zu erreichen und es macht Spaß in der Brandung herum zu tollen. Wir sagen den Vermietern Dank und sind uns sicher, dass wir auch in der Zukunft wieder bei ihnen Urlaub machen. Es ist ganz toll bei ihnen anzukommen und den Urlaub sofort zu beginnen. Fam K. aus Neuburg

Augustus 2012

Mike B. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Wir waren jetzt das 2.Mal, jeweils im August, in diesem sehr schönem,gut
ausgestattem Blockhaus und wir müssen sagen - immer wieder!!!
Dieses direkt an einem wunderschönem See gelegene Haus lädt geradezu zum Baden, Kanu fahren und Angeln ein.
Wenn man möchte, kann man sich auf diesem herrlichen Stück Erde einmal richtig zurückziehen und relaxen, kann aber auch die Umgebung,
die einiges an Sehenswertem bietet,erkunden. Wir empfehlen hier besonders das WHALE WATCHING - einmalig. Voraussetzung ist
hierfür allerdings ein Auto, was wir auf jeden Fall empfehlen würden.
Einkaufsmöglichkeiten bietet der Ort zwar, aber für den Großeinkauf bietet sich das ca. 25 km entfernte Yarmouth an.
Nach den Tagesaktivitäten den Abend dann auf der grossen Terasse mit Seeblick und einem kühlen Getränk zu beenden das hatte was.
Waren selten nach einem Urlaub so erholt und freuen uns schon auf den
Urlaub an gleicher Stelle im nächsten Jahr.
Familie B. aus HH

Juni 2012

C & H W. uit Wismar

5,0
5 5 5 5

Traumhaus

Waren bereits mehrfach in diesem wunderschönen Blockhaus, jeweils zu viert,
2 Paare. Ab dem ersten Tag das pure Gefühl von Urlaub, den Alltag hinter sich lassen und nur die traumhafte Natur genießen. Morgens vor dem Frühstück schwimmen gehen, angeln direkt vom Steg, paddeln auf dem tollen See, den wundervollen Sonnenuntergang genießen, was will man mehr. Das Haus liess für uns keine Wünsche offen, es ist alles vor Ort und vor allem sehr sauber. Die Vermietung erfolgt mit Herz! Ohne Auto läuft allerdings nichts, braucht man sowieso, um die tolle Umgebung zu erkunden. Wir haben immer viel Spaß, sind super erholt und kommen wieder, habt vielen Dank !!! Fam. W. aus Wismar


Contactpersoon

U. Ruschmeyer

U. Ruschmeyer

Mijn vrouw Sylvia en ik reisden al vele jaren naar Canada voordat we in 2001 ons vakantiehuis kochten en brachten er tot 2011 vele onvergetelijke vakanties door, zowel alleen als met vrienden en familie of de kinderen. In de tussentijd zijn we naar Canada geëmigreerd en wonen we in ons nieuwe huis heel dicht bij het vakantiehuis, dat we sindsdien verhuren Wij vinden het nog steeds leuk om niet alleen onze gasten ter plaatse persoonlijk te ontvangen, maar ook om iedere belangstellende desgewenst met raad en daad bij te staan tijdens het planningsproces. Stel ons gerust uw vragen en ontdek of Nova Scotia ook voor u een reis waard is ...welkom


meer informatie

Objectnummer: 90485

Laatst bijgewerkt: 07.01.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/90485.htm


«Blokhut aan het meer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven