Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mountain Forest Lodge Time Out

Max.  7   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

In de smaakvol ingerichte woonkamer met gedeeltelijk zichtbaar dakgebinte en galerij is er een grote gezellige zitcombinatie, satelliet LCD TV, DVD speler en Dolby Surround hifi installatie en draaibare open haard. De moderne keuken, uitgerust met een hoge standaard, integreert perfect in de woon- en eetkamer, die genoeg ruimte biedt voor 6-8 personen. De badkamer, gelegen op de begane grond, is uitgerust met een ruime sauna. Hier vindt u ook een bijkeuken met wasmachine en droger.

Boven zijn drie slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. Op de galerij staat een slaapbank met een 140 cm breed ligvlak. Er is ook een tweede doucheruimte
Een babybedje en een kinderstoel zijn beschikbaar, evenals traphekjes.

Het huis heeft een groot SW terras met tuinmeubelen en barbecue. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto's bij het huis. Fietsen en skimateriaal kunnen worden opgeborgen in een schuurtje bij het huis.

Op het royaal aangelegde terrein stroomt een beekje direct bij het huis. Er zijn 5 andere huizen van hetzelfde ontwerp op grote afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.1 km

0.1 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.6 km

0.6 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 88 km Braunschweig

88 km

Station 1 km Schierke

1 km

Snelweg-afrit 22.2 km B6

22.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Energiekosten van boekingen v. incl., schoonmaak wordt extra in rekening gebracht.
De exclusieve, in december 2015 voltooide vakantieblokhut ligt op een dromerige, rustige locatie op het zuiden aan een beekje op een royaal aangelegd terrein met uitzicht op het bosrijke Bohedal en de Wurmberg. Onze tweede blokhut "Weitsicht" bevindt zich op het naburige terrein. Het bergdorp Schierke ligt op 622 m boven de zeespiegel. De Brocken piek ligt op 5 km afstand. Het dromerige bergdorp biedt zowel in de zomer als in de winter veel vrijetijdsactiviteiten en pure ontspanning. Het treinstation Brockenbahn ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Wandelpaden en langlaufloipes zijn direct vanuit het huis bereikbaar. Het alpineskigebied met besneeuwde piste en rodelbaan in Braunlage is met de auto in 15 minuten te bereiken.
Bakker, supermarkt, restaurant, spaarbank of café zijn slechts enkele minuten verwijderd. Wernigerode en Braunlage liggen op slechts enkele minuten rijden. Bij de ingang van Schierke vindt u de Brockencoaster (bobsleebaan) - plezier voor het hele gezin.
Langlaufen, skiën (op het naburige Wurmberg) of arresleetochten in de winter, koetstochten, paardrijden, mountainbiken, nordic walking, klimmen of wandelen in de zomer - Schierke biedt u een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten.
Een vakantie zonder auto is mogelijk.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij behouden ons het recht voor om tijdens het hoogseizoen alleen per week te verhuren. Informeer naar boekingsperiodes die korter zijn dan het minimum verblijf.

De energiekosten voor elektriciteit en gas worden vanaf 22 oktober extra in rekening gebracht naar verbruik, evenals de eenmalige schoonmaak.

Linnengoed is inbegrepen in de prijs voor alle reizigers (1 pakket per pers: 2 handdoeken, beddengoed), douchematten, keukendoeken zijn beschikbaar. Maak de borg over. Deze wordt uiterlijk 2 weken na vertrek geretourneerd. Bezoekersbelasting wordt in rekening gebracht volgens het plaatselijke tarief. Gelieve contant te betalen bij aankomst. De eerste voorraad omvat afwasmiddel, zeep, vaatwastabletten, toiletpapier.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Rücktritt des Mieters vom Mietvertrag bis zu 6 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 50,00 € Stornierungskosten. Bei Rücktritt ab 6 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 50% der Gesamtkosten für Übernachtung, ab 4 Wochen vor Reiseantritt berechnen wir 100% der Gesamtkosten für Übernachtung. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Bei einem Beherbergungsverbot in unserer Region ist kein Storno erforderlich. Sie können umbuchen oder sich ihre bereits gezahlte Miete zurück überweisen lassen.

meer informatie:

Het huis heeft een groot SW terras met tuinmeubelen en barbecue. Er is parkeergelegenheid bij het huis. Fietsen en skimateriaal kunnen worden opgeborgen in een schuurtje bij het huis.

Een klein beekje stroomt direct bij het huis op het royaal aangelegde terrein. Er zijn 5 andere huizen van hetzelfde ontwerp op grote afstand.

Absoluut rustige ligging direct in het groen, rustig kabbelen van het beekje, vanaf het grote SW terras heeft u een fantastisch uitzicht op het omringende berglandschap en de Wurmberg.
3 slaapkamers, vloerverwarming, sauna, draaibare open haard en hoogwaardige inrichting.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2020

Stefan H. uit Bremen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Schieker sunny side!

We hebben al veel accommodaties in Schierke uitgeprobeerd. De nieuwe huizen van de familie Rau zijn een geweldige aanvulling op het aanbod. Super uitrusting, geweldig terras met een prachtig uitzicht, rustige ligging. Een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Mei 2019

Robert B. uit 04315

5,0
5 5 5 5

Luxuriöse mit Stil

Das Ferienhaus macht rein äußerlich einiges her. Es gibt eine nutzbare Grünfläche und eine einladend große Terrasse. Die Innenausstattung lässt keine Wünsche offen und jedes nützliche Utensil / Gerät ist vorhanden. Das Haus ist geschmack- und stilvoll eingerichtet und dabei sehr funktional. Die Schlafräume sind hell, gut lüftbar und die Sanitäreinrichtungen (inkl. Sauna) äußert chique. Der Kontakt mit, der für Übergabe und Abnahme betreuten, Frau Müller war super angenehm und locker. Das Haus war penibel sauber und lud vom ersten Moment zur Bewohnung ein.
1A und jederzeit wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Grundstücksgemeinschaft
Familie T. Rau

Familie T. Rau

Hallo lieve gasten, wij verwelkomen u graag in ons vakantiehuis! We hebben Schierke leren kennen en liefhebben in 2009. Onze vrienden hadden een blokhut gebouwd. Toen werden we besmet: ons eerste vakantiehuis werd gebouwd in 2010, twee andere in 2015/2016 De prachtige omgeving van Schierke biedt haar gasten in elk jaargetijde de mogelijkheid om de natuur te leren kennen. Bizarre rotskliffen en betoverende bossen nodigen uit tot wandelen en klimmen. Het besneeuwde landschap blijft onvergetelijk. Ook de nabijheid van het alpine skigebied van Braunlage is prachtig. Schierke zelf kijkt uit naar zijn ijsstadion van 2017. Kom ons bezoeken! We kijken ernaar uit. Torsten en Regine Rau


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 92288

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92288.htm

Familie Torsten und Regine Rau

Alte Dorfstr. 42

23847 Meddewade

0049 (0) 4531 885965

30/168/80036


«Mountain Forest Lodge Time Out» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven