Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis aan de Schaalsee

Biosfeerreservaat Schaalsee

Max.  8   gasten
135m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
135m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Twee huizen met veel oude charme, gezellige houten vloeren en een moderne inrichting zijn met elkaar verbonden via een groot houten terras. Veel licht in de kamers en veel bewaard gebleven historische details geven het ensemble zijn charme. Vanuit beide huizen kunt u het grote terras bereiken; vandaar heeft u uitzicht op de tuin van 3600 m², waar steenuilen neerstrijken in de oude eiken. In het grotere huis vindt u een gezellige woonkamer met open haard en een eetkamer met uitzicht op de tuin op de begane grond. Boven is de badkamer met bad en douche, en twee slaapkamers. Onder het dak, met een prachtig uitzicht op de tuin, is er ook plaats voor twee gasten. In het aangrenzende huis stonden in de grote kamer op de begane grond vroeger de weefgetouwen van de dochters van de dorpsonderwijzeres die hier werkten. Ook hier hebben we een woonkamer gecreëerd met uitzicht op de tuin. Er is nog een slaapkamer op de bovenverdieping. Een kleine doorgang verbindt de twee huizen. Wij proberen de charme van het huis te combineren met het comfort van moderne faciliteiten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 100 km

100 km

Station 4 km Zarrentin

4 km

Snelweg-afrit 7 km A 24

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bantin is een kleine gemeenschap die bij de stad Zarrentin hoort. De fauna en flora in het biosfeerreservaat Schaalsee is uitzonderlijk divers door de voormalige beschermde grensligging en is een bijzondere belevenis voor natuurliefhebbers. Dit begint met de overvloed aan bloemen in de tuin en gaat verder met wandelingen en ritten door de omgeving van het UNESCO-reservaat. Bij de kleine en grotere meren vindt u talrijke zwemplaatsen. U kunt stoppen voor koffie of een maaltijd in de oude herenhuizen en schuren aan de oevers van het meer. Seedorf aan de westelijke oever van de Schaalsee is een grotendeels intact architectonisch ensemble. In Zarrentin kunt u het in 1250 gestichte voormalige cisterciënzerklooster bezoeken of kennismaken met de flora en fauna van het biosfeerreservaat in het Paalhus.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het huis wordt verhuurd incl. nutsvoorzieningen. De minimumhuur is 2 nachten, met Pasen 4 nachten, met Kerstmis/Nieuwjaar 5 nachten en in juni, juli en augustus verhuren we meestal alleen per week. Het huis kost 175,- Euro/nacht in het laagseizoen, in juni, juli en augustus 185,- Euro en rond Kerstmis 200,- Euro/nacht voor maximaal 8 gasten. In het weekend (2 of 3 nachten) kost het huis altijd 185,- Euro/nacht voor maximaal 8 gasten. Voor extra gasten rekenen we 10,- Euro/nacht. Met Pinksteren, Pasen, 1 mei en Hemelvaartsdag gelden de prijzen van het hoofdseizoen. Wij zorgen voor lakens, dekens en kussens. U kunt uw eigen beddengoed en handdoeken meenemen, of wij kunnen deze voor 12 euro/set verstrekken. Wij vragen een borg van 20% van de totale huurprijs, en een terugbetaalbare borg van 100 euro.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierungsbedingungen: Ich bemühe mich, das Haus im Stornierungsfall neu zu vermieten. Gelingt dies nicht, gelten folgende Stornierungskosten: - bis 2 Monate vor Anreise kostenfrei - ab 60 Tage vor Anreise 50% Stornierungsgebühren - ab 30 Tage vor Anreise 75 % - ab 1 Woche vor Anreise 100 %

meer informatie:

Wij hebben een laadstation voor elektrische auto's geïnstalleerd met 11 KW laadvermogen, waar u gebruik van kunt maken. Je mag me gerust vragen naar de voorwaarden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Holger P. uit Langen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Groot charmant vakantiehuis met grote tuin op een prachtige locatie

Alles aan dit vakantiehuis is precies goed. Ons gezin (ouders met drie tieners) voelde zich hier twee weken zeer op zijn gemak en we zouden zelfs langer zijn gebleven...Het huis en de tuin bieden veel ruimte, de inrichting laat niets te wensen over. U kunt lekker luieren in de tuin of actief de omgeving verkennen. We hadden fietsen bij ons, waarmee we Zarrentin, de omliggende dorpen en de meren hebben verkend. Maar ook uitstapjes naar Mölln, Ratzeburg, Lübeck, Schwerin, Wismar, de Oostzee... zijn de moeite waard. Wij reisden voor het eerst naar dit gebied en leerden het meteen waarderen. Dankzij onze vriendelijke en ongecompliceerde verhuurders!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Birgit uit 48163

5,0
5 5 5 5

Großzügig und unkompliziert

Wir haben hier mit 7 Personen eine wunderschöne Woche verbracht. Das Haus ist voller schöner Ausblicke und hübscher Ecken und es bietet viel Raum für alle unterschiedlichen Bedürfnisse der großen Familie: die großen Kinder liebten den Kicker und die abgeschiedenen Ecken des weitläufigen und verwunschenen Gartens, die Sonnenplätze auf der schönen Holzterrasse oder auf der Wiese oder entsprechend die schattigen Schlaf- und Leseplätze in der Hängematte oder auf einem der Sofas. Das WLAN funktioniert gut, die Betten sind super, die Einrichtung sehr geschmackvoll, die Küche voll ausgestattet und das Bücherregal gut gefüllt.
Wir möchten gerne wiederkommen.
Vielen Dank für die schöne und erholsame Zeit!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2018

Evelyn uit Weinheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig!

We waren absoluut verrukt, brachten twee heerlijke en super ontspannende weken door in Bantin en voelden ons zeer comfortabel!
Het huis is perfect ingericht naar onze smaak (wij zijn Zwedenliefhebbers). Houten vloeren, mooi licht, smaakvolle inrichting en kleurenschema. Bovendien is alles wat je nodig hebt aanwezig. Er zijn ook spelletjes, boeken en zelfs een tafelvoetbal!
Het terras is groot en de tuin nog groter. Er is een reuzentrampoline, hangmatten tussen de bomen en veel ruimte
De omgeving is idyllisch, er zijn diverse zwemmogelijkheden bij meren, maar u kunt ook vele andere activiteiten en excursies ondernemen (binnen een straal van maximaal een uur met de auto).
Het contact met de heer Gräff was zeer ongecompliceerd en vriendelijk!
Wij waren twee gezinnen met in totaal 4 "kinderen" (tussen 14 en 21) en allen waren zeer gelukkig en tevreden en super hersteld na twee weken. Wij zouden zeker weer in dit geweldige huis vakantie vieren!

December 2017

Anke F. uit 26802 Moormerland

4,4
5 5 4 3.5

Sehr gemütlich und für Ruhesuchende ideal

Wir waren mit Familie + Hund für eine Woche in diesem Ferienhaus. Es ist gemütlich eingerichtet und man fühlt sich wie zuhause! Der Garten ist riesengroß und es gibt eine große, schöne Terrasse. Es ist alles da, was man braucht. Es gab allerdings im kleinen Ort keinen Bäcker - hier mussten wir 1-2x morgens mit dem Auto in den Nachbarort, um Brötchen zu kaufen - das war allerdings überhaupt kein Problem für uns. Wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2017

R B. uit Potsdam

4,8
5 5 5 4

Tolles Haus mit traumhaftem Garten

Hinter alten Bäumen und verwunschenen Sträuchern liegt dieses stilvoll eingerichtete und bestens ausgestattete Ferienhaus im sehr ruhigen Ort Bantin. Wir haben mit einer Gruppe von Erwachsenen und Kleinkindern dort eine wunderschöne Woche verbracht, mit vielen Fahrradausflügen, vor allem an die Badestelle des Schaalsees im 3 km entfernten Zarrentin. Wir haben Entspannung gefunden und die moderne Küche ausgiebig genutzt, in der Kochen auch für viele Leute Spaß macht. Die Zimmer sind äußerst ansprechend, die Betten bequem und die Gemeinschaftsräume haben mit Kickertisch, Spielen, Musik, Büchen und Ofen viel zu bieten. Suchten wir nicht jedes Jahr ein neues Ziel, stünde fest: Wir kommen wieder! Den geneigten Lesenden sei dieses Ziel wärmstens empfohlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Familie uit Österreich

5,0
5 5 5 5

Entspannen am Schaalsee

Das Ferienhaus ist äußerst charmant, ruhig und günstig gelegen für Ausflüge in die bezaubernde Gegend rund um den Schaalsee oder nach Schwerin, Lübeck und Wismar. Das gut ausgestattete Haus und der große Garten lassen bei jeder Witterung Urlaubsstimmung aufkommen. Der Vermieter war per E-Mail und Telefon immer gut erreichbar, alles hat wunderbar geklappt - wir können dieses Haus nur wärmstens weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Dhr. C. Gräff

Dhr. C. Gräff

Wij komen uit Hamburg en zijn verliefd geworden op de streek en het landschap rond de Schaalsee met zijn dromerige paden en wateren. Voor ons is het Bantiner Haus een toevluchtsoord voor de drukte van de stad in het weekend en op vakantie.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 92595

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92595.htm


«Vakantiehuis aan de Schaalsee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven