Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hooger 13

Zeeland, Schouwen Duiveland, Nederland

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiehuis direct aan Grevelingenmeer, jachthaven, strand enz. Voor 4 personen. Ontspanning, zelfs voor de allerkleinsten!

Modern design villa met bijzondere architectuur met een ideale locatie in de kindvriendelijke vakantiepark.

Wilt u genieten van ontspannende dagen op het meer en van het slechts ongeveer 2,5 uur rijden van Dusseldorf?
Infrastructuur, zoals restaurants, snackbar, supermarkt, jachthaven, diverse sportfaciliteiten voor jong en oud te voet voorlopig of via de fiets bereikbaar?
Grote en kleine stranden niet ver?

Dan bent u precies goed met ons!

Onze vakantiewoning is gelegen in en de locatie, maar toch dicht bij het centrum van Aqua Delta en in overeenstemming met de dijk, het Grevelingenmeer, de jachthaven en het strand. On voet of met de fiets kunt u heel snel en bereiken alle voorzieningen.


Het huis is een vrijstaand huis met 80m² leefruimte en 391m² eigen draaiende plot en werd grondig gerenoveerd in 2016/2017 en opnieuw ingericht. De gehele woning is architectonisch heel liefdevol en met een rooster ramen overspoeld met licht, vriendelijk en licht. U kunt in de tuin, eigen ingang, de voorkant van het huis met max. 2 "normale" parkeergarage. Het perceel is volledig omheind, omheind en beplant met een oog voor detail.

Eenmaal in de hal moet je naar rechts de kleine ruimte met wasmachine en verwarming, deur rechtdoor leidt naar het toilet en de deur naar links naar de ruime woonkamer. In de woonkamer bereikt u de juiste kant van de keuken te bereiken met eethoek en de patio deur. De woonkamer is voorzien van een groot bank, enz., Een kleine secretaris, 2 rotan stoelen, een TV Flat, een dvd-speler, muziekinstallatie, open haard (bio-ethanol), met bijna de omtrek uitzicht op de tuin. De keuken is in onze ogen een sieraad en uitgerust met alles wat nodig is en nog veel meer. U waaronder ook de gaskookplaat met opties 4, de koelkast, de oven / magnetron combi en een vaatwasser (45cm). Het terras is zeer ruim en vrijwel onzichtbaar. Vanaf hier heeft u toegang aan beide zijden van de tuin, berging en oprit. In de tuin zelf biedt verschillende mogelijkheden om te blijven hangen.

Deze woning is volledig gerenoveerd binnen en buiten en zijn ingericht en belooft een zeer aangename en moderne sfeer op hun gemak voelen.

Een gasboiler is geïntegreerd, zodat u ook kunt genieten van de wintermaanden.

Het Bio Ethanol haard niet vergeten aub, straalt een zeer ontspannen gevoel van ruimte vooral in de wintermaanden., Ook gerechtvaardigd door de gallery.

Over het algemeen de hele Opjekt is zeer uitgebreid uitgerust.

Of het nu buiten met een rotan eetkamer meubelen, ligstoelen, diverse ondergronden, Roker BBQ, elektrisch zonnescherm, enz., Of zelfs binnenshuis.

De redelijke draadloze netwerk moet ook worden vermeld, die gratis wordt verstrekt, de juiste TV Flat (40 "Samsung) en andere voorzieningen, zoals cd-speler met radio, dvd-speler, satelliet-systeem met alle grote Duitse zenders enz.

Vanuit de woonkamer leidt de gebogen houten trap naar de galerij.

Van de galerie, kunt u de ruime badkamer, die is uitgerust met onder meer een regendouche bereiken. Een verwarmde handdoekdroger is beschikbaar.

Verder langs de galerij brengt u naar het recht op de slaapkamer I. Hier heb je een tweepersoonsbed, een landelijke stijl 180x200. Verder is hier een mooie kast, die ook in een landelijke stijl wordt gehouden.

Natuurlijk, dressoirs, moderne lampen, enz. Ook beschikbaar.

Ga rechtdoor langs de galerie brengt u naar een andere slaapkamer II. Hier heb je twee eenpersoonsbedden bed landelijke 90x200cm. Bovendien, hier is een verstandige kast en een klein bureau.

Natuurlijk, dressoirs, moderne lampen, enz. Ook beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 12 km

12 km

Luchthaven 56 km Rotterdam

56 km

Station 65 km Breda

65 km

Snelweg-afrit 25 km Richtung Zierikzee

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het gehele systeem bestaat uit 4 parken. De eerstgenoemde woning is gelegen in het park deel Hoogerwerfsweg.

Hoogerwerfsweg ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum van Aqua Delta. Een zeer mooi park deel waar alleen individueel vrijstaande huizen met prachtige tuinen zijn beschikbaar. Vanaf hier krijg je na 500m aan de dijk.

Gedurende het park vindt u grote groene omgeving te vinden, met diverse sportfaciliteiten voor jong en oud, zoals tennis, volleybal, basketbal, voetbal, enz., En speeltuinen.

In het centrum van Aqua Delta heb je min of meer alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie.

Variërend van fietsverhuur incl. Scooter, dan squash, zwembad met een groot terras en glijbaan, lunchen met gelieerde gratis overdekte speeltuin voor kinderen, restaurant, bistro, biljart, bowling, supermarkt naar een andere outdoor speeltuin waar ook animatie voor kinderen vindt plaats in de seizoenen, alles is aanwezig.

Verder is hier een soort tandwielen voor zowel kleine als grote, trampoline etc.

Seizoensgebonden plaatsvindt ook kinderanimatie hier.

Links van de supermarkt is via een onderdoorgang rechtstreeks aan de dijk.

Aan de rechterkant na de onderdoorgang is er een wasserette waar je kunt was en droog uw wasgoed kosten.

In Aquadelta zelf is de receptie Aqua Delta, waar u ook allerlei informatie over recreatieve activiteiten te krijgen.

Het algemeen zijn er zetels in de binnen en buiten, waar u kunt genieten van de sfeer en verwend te worden.

Heb je klom de dijk richting Aqua Delta, krijg je een direct uitzicht op het Grevelingenmeer en de nieuwe en zeer nauwkeurig de jachthaven.

Het Grevelingenmeer zelf is het grootste zoutwatermeer van Europa en heeft een zeer goede kwaliteit van het water. Aangezien het Grevelingenmeer grenst aan één kant direct op de Noord andere kant voor zoet water, zout water concentratie niet zo hoog en diverse diersoorten hier gedijen.

De jachthaven biedt vele mogelijkheden zo natuurlijk ligplaatsen voor motorboten en zeilboten in de eerste plaats, een restaurant met een zeer leuke sfeer binnen en buiten terrassen, die gedeeltelijk toegepast worden op het water drijven.

Verdere kenmerken van de jachthaven aan recreatiegebieden, zeer goed aangelegd voor de kinderen, een supermarkt, boot accessoires winkel etc.


Aan de linkerkant langs de jachthaven brengt u naar de zeilschool, waar u kunt oefenen verschillende watersporten, zoals kanoën en sloepen te huur, bananenboot, zeil- en surflessen etc.

Om nodigt hangen ook de goede lunch met een ontspannen sfeer waar u kunt eten en drinken kosten. De Snack en zeilschool zijn seizoen alleen open.

Direct grenzend aan de linkerkant van de zeilschool en de jachthaven, heb je de kleine "; Dit is een kunstmatige, halfronde schaal, ongerepte natuurlijke strand.

De rechterkant langs de dijk richting en de jachthaven Bruinisse neemt u mee naar een ander klein strand waar een zwemplatform is ook in het seizoen etc ..

Meer informatie over dit, te zien.:


Bruinisse is een dorp met ongeveer 4000 inwoners en ligt op loopafstand van het huis. Richting Aquadelta en de jachthaven, op de dijk rechts, ligt op slechts een paar minuten naar Bruinisse.
In het centrum van Bruinisse is een zeer goede supermarkt, restaurants, winkels en een grote en goede snack.
Bruinisse werden bedijkt als een van de laatste gebieden op het eiland Duiveland in 1467 door Adriaan van Borsele. Het wad in de omliggende gebieden waren uitstekend geschikt voor schelpdieren landbouw, zodat deze bedrijfstak (tot ), samen met het zaaien oesters voor belangrijke bron van inkomsten. In Vissen (Visserijmuseum in Oudestraat) dit deel van het verleden komt tot leven. Een deel van de huidige clam scheepsvloot in de haven van Zijpe (Oost-Harbour). In de voormalige haven van de veerboot tussen Anna-Jacobapolder en Zijpe nu mosselen worden gekweekt in suspensie cultuur.
In Bruinisse 31 vissersschepen zijn gevestigd, [1] zij en toerisme kenmerkend zijn voor de stad. Op de dijk aan het Grevelingenmeer is een sculptuur van een geopende mossel.
aanbevolen:
Local Storm,
Lokale de Meeuw,
Afhalen,
Visrestaurant aan de haven,

ongeveer 1 km van het Park de Kreek en niet ver van het Park Hoogerwerf is de 18-holes golfbaan Grevelingenhout. Het gebied van de golfbaan is erg mooi omgeven door natuur en is heel betaalbaar.

Meer informatie over dit, te zien.:


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het laagseizoen, andere aankomst dag behalve op zaterdag zijn mogelijk op afspraak. De € 80,00 zijn de toetsen moeten ter plaatse te betalen bij de receptie. De genoemde kosten zijn € 1,00 toeristenbelasting per dag per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Generell nach Vertragsschluss: Anzahlung wird nicht erstattet Rücktritt bis 60 Tage vor Beginn der Mietzeit: 40% des Mietpreises Rücktritt bis 40 Tage vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises Rücktritt bis 20 Tage vor Beginn der Mietzeit: 80% des Mietpreises Weiteres s. Mietvertrag!

meer informatie:

Zierikzee (notatie: Zierczee, Ziericzee) is een stad in het zuidoosten van Nederland Schouwen-Duiveland (Zeeland) en ongeveer 10 minuten van het huisje.
Zierickzee is een zeer mooie, schijnbaar kleine stad waar u diverse restaurants en winkels beschikbaar zijn.
De stad beslaat ongeveer 2300 hectare land en had het begin van 2012 van bewoners. Door Zeelandbrug ( »Zeeland Bridge") Zierikzee in Noord-Beveland en dus gekoppeld aan het uiterste zuiden van Nederland en in de richting van Antwerpen en Gent.
Middelharnis (Zeeland Menheerse) was een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee met inwoners (per 1 januari 2012) [1] en een oppervlakte van 86,79 km² (waarvan 25,62 km² water).
Ook Middelharnis is binnen 10 minuten te bereiken in de tegenovergestelde richting Zierikzee en biedt ook diverse of culinaire en shopping.
Middelharnis is ook de naam van het kapitaal van deze voormalige kerk. Sinds 1 januari 2013 is een lid Goeree-Overflakkee.

De dichtstbijzijnde stranden zijn via goede 20 minuten in Scharendijke. Scharendijke grenst aan Grevelingenmeer de Noordzee. Zelfs de reis naar de tribunes is fantastisch door gezien naar de rechterkant, het Grevelingenmeer en de linker kant van de Noordzee met prachtige stranden.

Eenmaal daar, de stranden uit te breiden rond zowat halverwege rond het eiland, ongelooflijk. Zoveel vele kilometers gewoon stranden.

Natuurlijk, een aantal strand restaurants zijn beschikbaar. om vooral de Perrys, waar u een echt uitzonderlijke sfeer, goede service en producten etc kunnen ervaren ..

Meer om s.:

Indien deze stranden niet doen en je wilt intensiever genieten van de stranden en de duinen, zelfs tijdens het hoogseizoen niet druk, ga dan naar Burgh Haamstede verleden in de richting van de stranden en ervaring steeds meer intense duinen en stranden. Hier moet je een paar minuten weg te nemen met de auto in de aankoop. Toch fantastisch !!!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. D. Bloser

Dhr. D. Bloser

Wij zijn een gezin van 4 en koos voor het milieu Aqua Delta, er is meer dan alleen een goed afgeronde hier aangeboden. Hier is hard nodig in de directe omgeving, maar voor elk wat wils. Of het nu sport, natuur, de zee en dus naar de stranden of gewoon bungelen je ziel, of genieten van de verse mosselen, alles is hier mogelijk. Laat uw kinderen wild in de groene aangelegde tuinen en ontspannen in de open haard of in de tuin ...


Andere accommodaties van Dhr. D. Bloser


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 92612

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92612.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven