Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Petit Chateau


Het huis "Petit Chateau" biedt voldoende ruimte voor maximaal acht bewoners: Vier slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen, en een lounge met open haard met zijn nissen en stucwerk elementen kunnen allemaal verzamelen rond de grote houten tafel. De keuken is gunstig gelegen naast de deur, en heeft ook toegang tot de zeer grote terras, die tevens fungeert als een grote 'outdoor living'. Zo is er de hele dag, en ook een overdekte ruimte die schaduw geeft wanneer de zon te goed schijnt. Het terras is beschermd uit het zicht, maar hebben door het raam openingen in de met klimop begroeide muur te kijken naar de 'groene hart' van het dorp. Deze tuin met zijn grote vijgenboom je mag gebruiken, hij moet spelen, lezen of een barbecue plaats. Over een mooie stenen trap, kan hij gemakkelijk te bereiken via de binnenplaats. De tuin kan worden gebruikt door de inwoners van de andere drie huisjes, en is ook een goede plek voor een gedeelde voorgerecht of voor een barbecue, als je wilt variëteit.

De naam "Petit Chateau" is het huis van mijn vader, die ook heeft gewekt uit zijn slaap als een ruïne gegeven. Hij begreep het als een architect, om de historische elementen van het huis te bewaren, en dit idee om door te gaan. Het was ooit een oude dakbalken naar de centrale pijler van de spiraalvormige trap naar de bovenverdieping. Daar vindt u naast een grotere en een kleinere slaapkamer, die het karakter van een torenkamer is te vinden. Van mijn cliënten wordt altijd op prijs gesteld - hoewel er een kleine kamer is gewoon - of misschien wel dankzij?

En hoewel de oude wassen en spoelen stenen zijn nog steeds beschikbaar, dus er zijn nu natuurlijk stromend water. En. Op twee verdiepingen, op die elk een badkamer met douche In de onderste badkamer genereert ook nog een bidet van de recente Franse verleden.

Ook op de onderste verdieping zijn er twee slaapkamers die een licht buiten op straat terug naar de tuin afgezet, de andere. Dit werd gemaakt door het verwijderen van de eerder verlaagde plafond ruimte voor een kleine mezzanine. Zowel op deze en op de bank is er een comfortabele plek om te ontspannen of voor een siësta. De kleine hoeken en nissen werden aangevuld met nieuwe, en door de grote ramen en lichte houten vloeren, de kamer is veel meer dan alleen een slaapkamer: Een plek om zich goed voelen!

Een andere charmante plek is te vinden op de bovenste verdieping: Een loungiges Wohnzimmerchen, bijvoorbeeld voor de jongere generatie, of anders de tijd om een ​​film te kijken. De apparatuur voor het maar zelf moet worden gebracht: een televisie, is er niet. De hoop is helemaal niet nodig zijn dat er te zien in en rond het! En verbonden met de wereld in contact te blijven, is er altijd het internet (WLAN).

Wat ik zou willen noemen, is dat het huis ook graag geboekt door paren en kleinere gezinnen zullen zijn: Door het splitsen over twee verdiepingen, voelt u zich in dit grote huis is niet verloren!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 29 km

29 km

Meer 13 km

13 km

Skilift 93 km

93 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 98 km Girona

98 km

Station 21 km Perpignan

21 km

Snelweg-afrit 17 km Perpignan Sud

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Torderes is een pittoresk dorp, omringd door wijngaarden en kurkeiken bossen en op 29 km van de Middellandse Zee.

Vanaf Tordères kijkt u uit over de vlakte naar de zee. Met het dorp de heuvels uitlopers van de Pyreneeën begint met uitzicht op de Canigou. Tordères is een ideaal uitgangspunt voor allerlei activiteiten: zwemmen naar zand- en rotsachtige strand, wandelingen en natuurwandelingen, uitstapjes naar het achterland, in de geschiedenis en cultuur.

Tordères ligt uit de buurt van doorgaand verkeer en massatoerisme. Die op zoek naar rust en ontspanning, vindt u in Tordères.

Citaat uit de gids "Roussillon" van André DOMINE:
"Zuid-Fourques rechtsaf de kleine D 23 en leidt tot de kleine Tordères wiens omgeving is voor mij een van de mooiste hoekjes van de ;

De dichtstbijzijnde grote stad Perpignan op 21 km afstand, en de Spaanse grens ligt op slechts 25 kilometer. Er zijn winkels in het naburige dorp (3km), en tot de dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 9 km.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed voor 6, - worden gehuurd Euro per set, handdoeken kost 3, -.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollten Sie Ihren Urlaub stornieren müssen, ist mein Ziel natürlich immer, den Zeitraum erneut zu vermieten. In diesem Fall entstehen keine Stornierungskosten. Sollte es nicht möglich sein, den Zeitraum zu vermieten, kann ich die bis dahin geleisteten Zahlungen leider nicht rückerstatten, das finanzielle Risiko kann ich nicht tragen. Aus diesem Grunde empfehle eine Reiserücktrittsversicherung, falls Sie diese nicht bereits im Rahmen einer ADAC Mitgliedschaft oder ähnlichen besitzen.

meer informatie:

Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar indien nodig kosteloos, huisdieren zijn welkom!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Ursula M. uit Mönchengladbach

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi ingericht vakantiehuis

Zeer mooie accommodatie, zoals beschreven hebben we het ook aangetroffen.
Aardige, behulpzame verhuurder.
We hebben al lang geen zo'n schone accommodatie gevonden, eigenlijk meer dan 5 sterren waard.
Enige nadeel - en daarom slechts 4 sterren voor de uitrusting - er was geen hordeur bij de deur van de keuken naar het terras. Dat was helaas erg vervelend.
Toch sterk aanbevolen en voor ons altijd weer voor te stellen.

Juni 2023

Ulrich S. uit 61462 Königstein

5,0
5 5 5 5 5

Ganz besonders!

Wir hatten eine sehr schöne Zeit in Torderes, Eine verträumte ruhige Lage, ein charmantes Haus für entspannte Ferien, bei sympathischen Gastgebern.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

Maart 2018

Dieter S. uit 67292 Kirchheimbolanden

5,0
5 5 5 5

Osterferien

Waren sehr gerne dort. Wunderschöner Ort für alle die Ruhe und Entspannung suchen. Das Meer nicht weit, die Berge ganz nah und das Haus sehr schön. Mehr kann Mann nicht verlangen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2017

Annette & Jörn uit 37130 Gleichen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rust en fietstochten

Wij hebben in de vroege zomer '17 als stel en met hond een goede twee en een halve week doorgebracht in het mooie, gezellige Petit Château: smaakvol en functioneel gerestaureerd en ingericht, veel ruimte, eigenlijk te veel ruimte voor ons, rust en stilte en als je niet wilt, hoor of zie je niets van de buren. Maar wil je dat wel, dan kun je de super aardige verhuurder ergens in de buurt vinden in een van zijn tuinen rondom het huis....
Geweldig terras, geweldige schaduwtuin beneden - alles zoals beschreven, alleen nog mooier in het echt!
De omgeving biedt alles om te wandelen en vooral te fietsen. Met een racefiets (zonder auto) kun je zowel heuvels als echte bergen bereiken (en om uit te rusten is het'vlak tot aan de zee).
In Ceret en Collioure, en natuurlijk Perpignan, moet u zeker de musea, galeries en tentoonstellingen bezoeken: sinds het begin van de 20e eeuw hebben veel grote schilders in dit gebied gewoond en hun sporen achtergelaten, niet alleen Picasso en Dali.
Rondom is er'een goede keuze om uit eten te gaan, wijn en fruit te kopen; -de verhuurder heeft daar ook goede tips voor, als u die nodig heeft. Er'is ook een goede bakker in de buurt.
Wij komen snel weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. F. Böttcher

Dhr. F. Böttcher

Ik leef voor 6 jaar in de plaats waar ik ook een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Ik hou van mijn huis, en dus ik ben besteden een groot deel van mijn tijd om ze in goede conditie te houden en op zoek na de zorg eromheen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 93376

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93376.htm

Dhr. Florian Böttcher

6 Carrer del Pou

66300 Torderes

+33468864492


«Petit Chateau» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven