Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casaleone

Lago Maggiore Piemonte Cannero Riviera, Cannobio

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

154 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

154 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Beschrijving

particulier gebruikt nu toe slechts één van ons, we hebben van 2016 tot onze kleine paradijs te huur !!! Meer privacy kan je niet !!
Aangezien wij gekocht en gerenoveerd het huis naast de deur, kunt u ook het huren van beide huizen, als je meer dan 4 personen. Door middel van een tuinhek kunt u de CASA DIVINA bereiken. Normaal gesproken is gesloten en beide huizen met grote tuinen zijn onafhankelijk!
Huisdieren bespreekbaar !!

De Casa "Leone" ligt in Cannero / Riviera, op 200 meter boven het meer, ongeveer 300 meter voor het centrum van Cannero en 8 km achter de Zwitserse grens.
De beroemde Nobel Ascona ligt op 10 km afstand en het populaire vissersdorp Cannobio ongeveer 5 km.
Het vrijstaande huis is omgeven door een 5000 m2 grote tuin van het paradijs en kan via een klein prive-weg met poort te bereiken.
De hot tub, die altijd wordt verwarmd tot 38 graden, en ook van de 4 terrassen heb je een prachtig uitzicht over het meer.
Voor privé-toegang tot het meer is ongeveer 300m, (leidt van de boulevard paar stappen naar het kiezelstrand) / 5 minuten naar het centrum, de haven, een steiger of openbaar strand 5-10 minuten. Men heeft 20 m op de kade te gaan en dan kan je op een idyllisch voetpad!
Vanuit het huis kunt u het parcours te bereiken via een kleine particuliere weg en wandelen tot Cannobio !!!
Het huis is als volgt samengesteld:
Grote woonkamer met toegang tot het terras, open haard, flatscreen-tv, (natuurlijk, met alle Duitse tv-programma's!) Apple TV.
Open keuken met Theke- vaatwasser, wasmachine, oven, magnetron, koffiezetapparaat (voor volautomatische koffie en espresso) en nog veel meer.
1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, x m, uitzicht op zee en het terras toegang tot de tuin.
2e slaapkamer met boxspring x m met een prachtig uitzicht op het meer
Badkamer met bad en douche, 2 wastafels, toilet en bidet
groot terras met luifel en terras met barbecue, terras aan de voorzijde van de slaapkamers, terras aan de voorzijde van de hot tub en het terras boven de spa.
Het huis heeft een gaskachel voor de koudere dagen.
Voor meer dan 4 personen, het naburige huis Casa Divina kan ook gehuurd worden, de huizen worden gescheiden door een tuinhek!
Zowel het huis en in de tuin, Wi-Fi !!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 80 km Mailand

80 km

Station 20 km Locarno /Gravelona Toce

20 km

Snelweg-afrit 20 km Bellinzona Süd

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Cannero Riviera ligt op ongeveer 8 km achter de Zwitserse grens, 6 km achter de beroemde vissersdorp Cannobio.
Cannero Riviera staat bekend om zijn milde klimaat groeien en bloeien een verscheidenheid van citrusvruchten daar. Grapefruits, sinaasappelen, citroenen, mandarijnen zijn overal te zien.

Vanuit het huis kunt u genieten van prachtige excursies bijvoorbeeld te maken hebben met het schip. De Borromeus-eilanden, Villa Taranto in Verbania, de promenade van Ascona, de markten van Luino, Cannobio of Intra zijn een populaire bestemming.

Het openbare strand van Cannero, ca. 10 minuten lopen, nodigt u uit om te zwemmen en te ontspannen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Buiten het seizoen de aankomst / vertrek afzonderlijk kunnen worden besproken.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.9 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.9 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Anke B. uit Münsterland

4,4
5 4 4 5 4
Toon Duits

Fantastisch uitzicht gegarandeerd!

We hebben een week doorgebracht in het vakantiehuis dat exclusief voor ons was. Het huis is zeer goed uitgerust en er ontbreekt werkelijk niets. We vonden alles precies zoals op de foto's te zien is en voelden ons zeer comfortabel. Bij aankomst vonden we een fles wijn van de gastheren, die ons ook uitgebreid hebben voorzien van informatie en tips. Vanaf het bovenste terras heb je een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore; daar hebben we het grootste deel van onze tijd doorgebracht. Er zijn voldoende bankkussens, kaarsen en solarverlichting aanwezig. Er is nog een lager gelegen terras met ligstoelen, maar die hebben we niet gebruikt. De stenen trap naar de jacuzzi is niet veilig en daarom niet geschikt voor mindervalide personen en kleine kinderen. We waren vooral enthousiast over de jacuzzi, maar helaas was deze met 40 graden veel te warm en extreem sterk gechloreerd. Omdat we de temperatuur niet zelf konden regelen, duurde ons zwembadbezoek helaas slechts 10 minuten. De twee slaapkamers zijn smaakvol ingericht en de matrassen zijn zeer comfortabel. De badkamer is erg mooi met een toegankelijke douche (regendouche en reguliere douchekop). Het pad naar Cannero is gemakkelijk te belopen, maar is voor mindervalide personen eerder ongeschikt. Het pad naar de stad loopt steeds bergafwaarts en alle paden zijn geplaveid met grote, ronde grindstenen. Na het oversteken van de kustweg gaat het op een lange, met keien geplaveide stenen trap met brede treden naar beneden naar de stad. Het enige nadeel van de accommodatie is de oprit, die ongeveer 50 meter voor de poort zeer verschoven en onbeveiligd is. Een reparatie is hier dringend nodig, zodat men er met de auto kan rijden, parkeren, uitladen en keren. We reden altijd achteruit om gemakkelijker vanuit de onoverzichtelijke oprit naar de kustweg te komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Reinhold E. uit Stein-Bockenheim

3,8
5 3 3 4 4
Toon Duits

Droomlocatie met "bezuinigingen

We waren er in juli 2022.
Het huis en de locatie zijn erg mooi, je hebt een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore.
Helaas zijn er aanzienlijke veiligheidstekortkomingen in de buitenruimte, die er waarschijnlijk al jaren zijn, maar helaas tot op heden niet zijn verholpen. De privé-ingang/uitgang van het terrein is uiterst problematisch en niet zonder gevaar, aangezien hij rechtstreeks uitkomt op de drukke weg langs het meer; een nuttige spiegel ontbreekt.
De helft van de toegangsweg op het terrein is over een lengte van ca. 20 m onbeveiligd uitgegleden, in delen slechts 1,3 m breed. Een gebroken reling steekt uit over de afgrond in het niets. S Avonds is het hele pad van/naar het huis van meer dan 100 m onverlicht. De toegang tot de elektriciteitsmeter is ook weggebroken en niet beveiligd. De alternatieve trap van de slaapkamer naar de hot tub moet met voorzichtigheid worden gebruikt, want hij bestaat uit ongelijke stenen treden en er is geen leuning. Al met al is de vraag waarom de verhuurder deze gevaren voor zijn gasten niet wegneemt, op zijn minst nuttige leuningen of netten plaatst om valgevaar te voorkomen. Deze beoordeling heeft niets te maken met het feit dat wij bewust naar gebreken hebben gezocht, deze gebreken zijn overduidelijk. Beslist geen aanrader voor gezinnen met kleine kinderen en lichamelijk gehandicapten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Mei 2022

Sabine S. uit Gießen

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

Prachtig uitzicht op het Lago Maggiore

Wij (4 volwassenen) hebben een geweldige vakantieweek doorgebracht in dit prachtige vakantiehuis Casa Leone
De foto's zijn treffend, het is echt een droomlocatie, omgeven door palmbomen en bananenbomen met absolute privacy

Het vakantiehuis ligt boven de oeverweg op de helling, met een supermooi uitzicht op het Lago Maggiore. Het verkeer is hoorbaar, maar niet echt storend. Vlak voor het huis is de oprit verzakt, zodat je niet tot aan het huis kunt rijden en niet kunt keren. Je moet achteruit de oprit afrijden. Op het terrein zelf is ook een deel van het "pad" rond het huis afgegleden (hier staat de elektriciteitsmeter ter lezing). Het dorp Cannero Riviera ligt op loopafstand (helaas moet u een klein stukje langs de weg lopen)
De whirlpool (38-39 graden) voor exclusief gebruik completeert deze oase van welzijn, de trap ernaartoe moet "voorzichtig" worden bewandeld. Alles wat je nodig hebt is in huis aanwezig in hoogwaardige apparatuur. De bedden zijn echt heerlijk om op te slapen. De keuken is volledig uitgerust met een Jura en Nespresso koffiemachine, vaatwasser, wasmachine, etc. De woonkamer heeft een super geluidsinstallatie. Er is een geweldige geluidsinstallatie in de woonkamer. Zelfs als de zon schijnt, kunt u de hele dag op het terras doorbrengen, dankzij het grote zonnescherm; er is ook een barbecue beschikbaar. De verzorging van de eigenaresse vanaf de boeking tot de eindafrekening was perfect, je krijgt vooraf veel nuttige informatie en leuke tips van de verhuurster.
Kleine kritiek: In de slaapkamer (rechts, raam naar het terras) ontbreekt een kast om de was van de tweede persoon op te bergen, de opslag van de stofzuiger en schoonmaakspullen in de tweede kast is niet zo geweldig in de slaapkamer.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2021

Gabi S. uit Berghaupten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom op het Lago Maggiore

We verbleven een paar dagen in Case Leone voor de herfstvakantie en wisten zodra we aankwamen dat dit hopelijk niet ons laatste verblijf hier zou zijn.

De locatie is een droom, het uitzicht spectaculair, je kunt gemakkelijk naar het stadje Cannero lopen met zijn mooie promenade, de bootsteiger en leuke restaurantjes en je hebt voor alles geen auto nodig.
De uitrusting van het huis laat niets te wensen over en je krijgt vooraf veel nuttige informatie en leuke tips van de verhuurster.
Een ander hoogtepunt is de whirlpool (38°) op het terras met uitzicht op het meer, waarvan we graag gebruik hebben gemaakt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2021

G. K. uit Gütersloh

5,0
5 5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Herrlicher Ort, wir hatten wieder einen erholsamen Urlaub, saubere und helle Wohnung mit spektakulärem Seeblick. Die Ausstattung ist super, alles was man braucht! Sogar eine Waschmaschine und eine Geschirrspülmaschine, Flachbild-Fernseher und der Möglichkeit einen Whirlpool zu nutzen. Das Frühstück auf dem großen Balkon ebenfalls mit Seeblick ein Traum, hervorragend für uns, um einen schönen Tag in der Natur des Lago Maggiores zu starten. Der malerische Ort Cannero ist fußläufig erreichbar für tolle Spaziergänge oder Ausflugsfahrten mit dem Schiff oder Essen an der netten Uferpromenade direkt am Lago. Kommunikation mit der Vermieterin top, vielen Dank!!! Sehr empfehlenswert. Gerne wieder ? !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Peter und Dagmar S. uit 77656 Offenburg

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub am Lago Maggiore

Wir hatten das Vergnügen, mit unseren Freunden eine Woche einen fantastischen Traumblick auf den Lago Maggiore zu genießen. Die Küche ist voll ausgestattet mit einer Jura- und Nespresso-Kaffeemaschine, Spülmaschine, Waschmaschine etc. Im Wohnzimmer befindet sich eine super Soundanlage mit reichlich Auswahl an CD's. Auch bei Sonnenschein kann man den ganzen Tag auf der Terrasse verweilen, dank der großen Sonnenmarkise. Ein weiteres Highlight war der Whirlpool im Garten. Diesen haben wir ausgiebig genossen. Im Garten befindet sich eine weitere Terrasse mit Sonnenliegen. Auch von hier gibt es einen traumhaften Ausblick auf den See. Vom Haus bis Cannero sind es ca. 10 Minuten Fußweg. Im Ort befinden sich zahlreiche Restaurants, die Bootsanlegestelle, Supermarkt und Apotheke.
Die Vermieterin hat uns gute Ausflugs- und Restaurant-Tipps bereitgestellt. Der Kontakt war vorbildlich. Vielen Dank dafür.
Wir hatten eine wunderschöne Woche im Casa Leone.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

April 2019

Klaus W. uit 82234 Weßling

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in Cannero am Lago Maggiore

Es war schon unser zweiter Urlaub im Casa Leone und wir kommen nächstes Jahr bestimmt wieder.
Herrliche Lage, tolle Aussicht, gute Ausstattung, sehr guter Service und prima Organisation. Technik funktioniert alles einwandfrei.
Den Whirlpool (38°) auf der Terrasse mit Seeblick kann man auch im Frühjahr, Herbst und bei schlechtem Wetter nutzen.
Die romantische Altstadt von Cannero mit vielen Restaurant und Seepromenade in wenigen Minuten zu Fuß erreichbar.
Direkt am Grundstück vorbei führt der wunderschöne Wanderweg von Cannero nach Cannobio zum Wandern, Joggen oder Gassi gehen.
Einzige Kritikpunkte: Der Zugang zum Wanderweg müsste mal wieder von Gartenabfällen und Wildwuchs befreit werden. Die letzte 50 Meter der privaten Zufahrtstraße sind derzeit nicht befahrbar und damit auch der Wendekreis, man muss also entweder rein oder raus rückwärts fahren.
Alles in Allem: Tolles Haus, sehr zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2018

Oliver G. uit 75249 Kieselbronn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

ontspannende droomvakantie op een fantastische panoramische locatie

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit volledig uitgeruste vakantiehuis. Het uitzicht is fantastisch en Cannero di Riviera ligt ook op korte loopafstand

De waardin geeft uitgebreide aanbevelingen voor restaurants en excursies.

Voor iedereen die van een zekere mate van intimiteit wil genieten zonder steeds een auto te moeten gebruiken voor activiteiten.

Graag weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Hartmut B. uit 78669 Wellendingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie aan het Lago Maggiore

Casa Leone was ons vakantiehuis aan het Lago Maggiore voor 14 dagen. Dit geweldige, uitstekende huis liet niets te wensen over. Mijn vrouw, onze hond en ik voelden ons erg op ons gemak. Het weer op het meer gaf ons een beetje van alles. Het was een beetje een zomervakantie. Maar het zou maar half zo goed zijn geweest zonder deze geweldige accommodatie. Het indrukwekkende uitzicht op het meer blijft onvergetelijk, de rust van de plaats hielp veel bij de ontspanning. De vriendelijkheid en betrouwbaarheid van de verhuurders waren voorbeeldig. De uitrusting van het appartement voldeed aan alle verwachtingen, het aanbod van activiteiten ter plaatse was zo gevarieerd, zelfs in deze tijd van het jaar, dat we niet alles konden doen.
We vonden het zo leuk dat we in september terugkomen.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2017

Britta B. uit 45478 Mülheim

5,0
5 5 5 5

Absoluter Traumurlaub!

Schöner gehts kaum! Der Blick auf den See, der Whirlpool, die Ausstattung, die Privatsphäre, man weiß gar nicht, wo man anfangen und wo man aufhören soll.....Für mich war es der schönste und entspannendste Urlaub den ich je hatte. Wir kommen definitiv wieder!!!!

Bis bald, Britta und Carsten.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juni 2017

Tomas B. uit 75399 Unterreichenbach-Kapfenhardt

5,0
5 5 5 5

Traum am Lago maggiore!

Freistehendes Ferienhaus in traumhafter Lage umsäumt von Palmen und Bananenbäumen mit absoluter Privatsphäre. Von der Balkonterrasse freier einzigartiger Blick auf den Lago! Die Bilder werden noch übertroffen! Whirlpool zur Alleinnutzung vervollständigt diese absolute Wohlfühloase. Im und am Haus alles in hochwertiger Ausstattung vorhanden was man benötigt.
Unvergesslich der abend- und morgendliche Ausblick vom komfortablen Boxspringbett auf den See. Wir haben eine wundervolle erholsame Urlaubswoche im Casa Leone verbracht und werden gerne wieder kommen.
Die Betreuung der Eigentümer von Buchung bis Endabrechnung perfekt!! :-)
Corinna+Tomas

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Mei 2017

Marcus S. uit 36124 Eichenzell

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in wundervollem Ferienhaus

Wir haben einen Traumurlaub im bestens ausgestatten, wunderschönen Ferienhaus Casa Leone verbracht.

Die Bilder sind treffend, es ist eher schöner. Das Ferienhaus liegt oberhalb der Uferstraße, der Verkehr war aber nie störend. Die Zufahrt ist nicht ganz einfach, da nur bis ca. 20 m vor das Haus möglich. Kurz vor dem Haus ist die Zufahrt abgerutscht ist, so dass man die Wendemöglichkeit vor dem Haus nicht nutzen kann und die Einfahrt wieder ca. 100 m rückwärts runter muss. War nicht so schlimm - wir haben uns in der einen Woche ohnehin kaum von dem traumhaften Örtchen weg bewegt. Wer also mal die Seele baumeln lassen möchte, ist hier bestens aufgehoben.

Wir waren mit unseren erwachenen Töchtern dort, für kleine Kinder ist die Unterkunft auf Grund der Hanglage nicht zu empfehlen.

Die Betreuung war vorbildlich, wir bekamen auf jede Frage umgehend Antwort.

Wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie


Contactpersoon


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 93468

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93468.htm


«Casaleone» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven