Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Cascina Borchina Violetta

Lago Maggiore Italië Lombardije

Max.  2   gasten
36m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
36m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
16% 25.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
16% Korting 25.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Wat begon als een hart project is nu een liefdevol "Cascina Borchina" een exclusieve landgoed in het schilderachtige locatie met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore, in de eerste opening van april 2017.
De sfeer is exclusief en dicht bij de natuur, paste het zeer uitnodigend om aan de behoeften van de weinige gasten.
Het is een onbeschrijflijk, bijna magische eigenschap met mooie stenen muren en tuinen die absolute rust beloven en te transformeren het verblijf in een heerlijke vakantie. Een favoriet van natuurliefhebbers in een idyllische locatie.

Cascina Borchina biedt weinig appartementen:

-: een hele huis (Finca), verdeeld over twee verdiepingen
- een appartement met één slaapkamer (pekel)
- een studio (Violetta) is deze advertentie
- een studio (Falco) Alle appartementen genieten van een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore.

Het appartement "Violetta" is boven en heeft een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore. Het appartement beschikt over een zeer grote kamer met een open keuken en toegang tot het terras, dat is zeer ruim. Je begint de dag en laat het langzaam verdwijnen. Geweldige sfeer voor een romantische avond is gegarandeerd.
De hoogwaardige keuken is voorzien van koelkast, vriezer, 4-gaskookplaat, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster genoeg borden, glazen en bestek en keukengerei. Hal naar de badkamer. Badkamer met grote stenen douche voor 2 personen en marmeren wasbakken. In het hele huis de vloeren van steen, sommige natuurlijke stenen op de muren zorgen voor een zekere nostalgie en maken dit appartement in een gezellige en romantische juweel.
Het privé-terras heeft een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore, stenen vloer met fossielen, van zonsopgang tot zonsondergang zon, uitgerust met tuinmeubilair, de grote prive-terras met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore, stenen vloer met fossielen, voorzien van zonsopgang tot zonsondergang zon met terrasmeubelen. Van satelliet-tv voor Duitstalige tv-programma's, beddengoed, elektriciteit, water, gas, en zijn opgenomen in de prijs. Indien gewenst, handdoeken en badlakens van hoge kwaliteit, WIFI-verbinding

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Skilift 8 km

8 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 70 km Malpensa Meiland

70 km

Station 3 km Maccagno

3 km

Snelweg-afrit 35 km Bellinzona Süd

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Meer informatie en onze "geschiedenis".

Meer dan tien jaar geleden hebben we gekeken naar het meer en dromen met open ogen en jaar na jaar, steen voor steen, is vanaf de Finca Cascina Borchina realiteit en herbouwd volgens oude reeds bestaande boerderijen, vandaag is het een klein huis met familie, met de eerste opening april 2017.

Finca Cascina Borchina ligt op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht op het Lago Maggiore en in woorden, het is echt moeilijk te beschrijven. Om deze reden, we hebben een groot aantal foto's gemaakt (al onze boerderij en niet die van standpunten), zodat u een idee van onze standpunten en landdieren, maar het is slechts een deel van wat wij aanbieden. Wij verzekeren u dat het veel mooier in "Nature" nog!

materialen

Wat onderscheidt de structuur is ongetwijfeld de aandacht voor detail en de keuze van materialen. In de loop der jaren hebben we altijd geprobeerd om een ​​elegante en verfijnde omgeving te creëren, maar tegelijkertijd rustieke, te verbinden met de omringende natuur. De buitenmuren van het huis zijn volledig gemaakt van steen, gneis, baksteen en graniet, terwijl de vloeren zijn (zowel extern als intern) uitsluitend in marmer, lava, travertin, leisteen en steen. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk duurzame materialen, zoals ecologische cement voor de bouw en gerecycled hout meubilair in de appartementen, maar ook de muren en buitenmuren te gebruiken om de oude reeds bestaande boerderij te behouden, uit respect voor de oude traditie. We probeerden ecologische materialen niet te vermijden en de voorkeur aan hout en steen gebruikt creëren kruid bedden rondom het huis naar de integratie met de omringende vegetatie vergemakkelijken. Hoewel we in het midden van een bos, is Cascina Borchina omringd door oude rotsen en stenen muren, die is gebruikt in de geschiedenis van de teelt van fruitgewassen en wijn. Vandaag hebben we citroenbomen, kruiden cactussen, wilde kersen, eiken en hazelnoot, kastanje en meidoorn.

milieu

Cascina Borchina wordt letterlijk omringd in het midden van de natuur en van boswegen, hoewel we zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Voor degenen die willen een ontspannen vakantie te besteden aan een nauw contact met de natuur om te genieten van rust is Cascina Borchina ideaal. Om deze reden, verwelkomen wij, atleten en yoga liefhebbers, Moutainbikker, wandelaars, koppels op zoek naar romantiek, maar ook families en vrienden die samen op vakantie willen.

Cascina Borchina is welkom, maar niet voor kleine kinderen aan niemand aanraden omdat er veel muren en trappen in de tuin.

Opmerkelijk is het feit dat er geen andere huizen in de buurt Cascina Borchina, men hoort en ziet geen auto's alleen door de gasten.

In een notendop?

Het uiterst moeilijk Cascina Borchina naar label:

Wij geloven dat het is rustiek, maar oosterse stijl, modern en rustig tot nu toe, maar niet melancholie. Voor ons, het is gewoon een huis en alles wat je wilt genieten in zijn Ausszeit. Onze wens is dat u uitgeeft aan een onvergetelijke plaats uw speciale vakantie


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een exclusieve ambiance, Finca met DREAM LAKE, landgoed, rustig + natuurlijk, maar we zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullierung
 Der Mieter und Vermieter kann jederzeit vom Vertrag unter folgden Bedingungen zurücktreten: ab Beginn des verbindlichen Mietverhältnisses bis 60 Tage vor Anreise; 25% des reinen Mietpreises. bis 41 Tage vor Anreise: 45% des reinen Mietpreises. bis 30 Tage vor Anreise: 60 % des reinen Mietpreises. ab 14 Tage vor Anreise: 100 % des reiner Mietpreises Corona Sonderregelung : Buchen Sie unbesorgt ! Sollte zum gebuchten Zeitraum eine Reisewarnung, einer Kennzeichnung als Risikogebiet oder einer Umkreissperre für Ihren Landkreis oder den Landkreis meines Ferienobjektes für Ihren Buchungszeitraum vorliegen, lässt sich Ihr Urlaub unkompliziert und kostenfrei auch bis in das nächste Jahr verschieben. Bitte informieren Sie mich dazu unbedingt unmittelbar, nachdem Sie davon Kenntnis erlangt haben. Alle weiteren Stornierungsbedingungen für unsere Apartments bleiben davon unberührt.

meer informatie:

Cascina Borchina kan worden bereikt met de auto in ongeveer 10 minuten van Maccagno en de stranden (ongeveer 3,5 km van de heuvel). Je moet gaan ongeveer vijf minuten op de heuvel naar Campagnano. Zelfs voordat Campagnano om te zetten in een onverharde weg. Een woud kan niet worden gebruikt met lage-riding sportwagen. In "normale" auto's, is er geen probleem.

Maccagno is een bekende vakantiebestemming van het vroege voorjaar tot de late herfst, als gevolg van de nabijheid van de grens met Zwitserland (6 km). Maccagno is een klein stadje aan het Lago Maggiore, die veel biedt: gratis klimmers in elk seizoen direct op de rotsen aan het meer, wandelen en fietsen (racefiets en mountainbike) en de beroemde markt in Luino op woensdag (ongeveer 5 km) .U kunt bezoek aan het museum van hedendaagse kunst, lange wandelingen op het meer te maken, zwemmen, roeien, waterfietsen, beachvolleybal, tennis, gaan uit naar (het meer direct) te eten of in een goede restaurants en pizzeria's .. het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 1,5 entfert km van de finca. In het voorjaar, zomer en herfst biedt Maccagno vertrekken per boot naar Stresa, Cannobbio, Locarno en de Borromeus-eilanden en vele andere mooie plekjes.

Tijdens de herfst seizoen Cascina Borchina is ideaal winkelen voor lange wandelingen en trektochten voor gratis klimmers, maar ook in de steden en te bezoeken. Met de auto: Lugano (Zwitserland) ligt op slechts 35 minuten Locarno (Zwitserland) 30 minuten naar Milaan in ongeveer 1:20 in de auto of trein, Comomeer, ongeveer 1 uur en 15 minuten.

In de buurt van Lugano is er ook een Outlett met meer dan 80 winkels, die het hele jaar geopend.

Maccagno heeft een postkantoor, een apotheek, een bank en een supermarkt, een wasserette en een auto-service voor het delen, een aantal goed ontwikkelde klimwanden gratis klimmers.


Ski: De kleine maar zeer fijne skigebied op Monte Ceneri boven Lugano ligt op slechts 35 minuten rijden van de finca. De hoge alpine ski-resorts in de Valle d'Aosta, zoals de prachtige omgeving van de Monte Rosa, Cervinia aan de voet van de Matterhorn of Courmayeur aan de zuidkant van de Mont Blanc kan zeer gemakkelijk te bereiken bereikbaar vanaf de snelweg ongeveer 2 1/2 uur rijtijd. Het is de moeite waard, zelfs voor een dagje uit!

Golf: Onze mooie vakantiehuis is ook een ideale bestemming voor fanatieke golfers. De eerbiedwaardige golfclub Lugano ligt op slechts 25 minuten rijden in het kleine stadje Magliaso direct aan het meer van Lugano. De golfclub in de buurt van het meer van Varese is gemakkelijk te bereiken in ongeveer 45 minuten met de auto. De 'Le Golf Course sprinkhanen' is ontworpen door Jack Niklaus als een prachtige groene tuin. De 18-holes golfbaan is een meesterwerk met amfitheater, bunkers, terrassen, vijvers, valleien en heuvels. Alles afgestemd elkaar is natuurlijk een uitdaging voor elke golfer, waardoor hij zo veel vaardigheid en het vermogen uit. Het complex omvat een driving range met 18 overdekte tees, twee putting greens, pitching green, clubhuis met kleedkamers, een goed gevulde pro shop; Hotel complex met een overdekt zwembad en een fitnessruimte, vergaderzalen en ruime parkeergelegenheid. De plaats is het hele jaar (behalve op 1 januari en 15 augustus) geopend.

Een mooie plek voor een (on) spannende vakantie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Heike K. uit Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in Violetta

Waar te beginnen: De ligging van het landgoed direct hoog boven het meer is gewoonweg prachtig. Er zijn veel mooie mogelijkheden om tijd buiten door te brengen, de natuur te beleven en van het uitzicht te genieten. De gebouwen zijn qua architectuur en materiaalgebruik typisch voor de plaats ontworpen en passen mooi in het landschap. Violetta is zeer goed uitgerust, vooral het uitzicht op het meer vanuit de woonkamer of het balkon en de badkamer zijn uniek. Bettina en Andrea zijn lieve en zeer meegaande gastheren. Ik kijk ernaar uit om je snel weer te zien!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

April 2022

Sissi G. uit Leingarten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig paradijs

We hebben een prachtige vakantie gehad op de Finca Cascina Borchina Violetta. Het uitzicht vanuit ons appartement was geweldig vanwege de geweldige locatie. De finca ligt midden in de natuur, omringd door de kruidentuin en citroenbomen. Ideaal om tot rust te komen. Toch bereik je heel snel Maccanio en Luino, waar je door goede tips van de gastheren Bettina en Andrea kunt genieten van een zeer goede Italiaanse keuken. Ze doen er alles aan om hun gasten tevreden te stellen en hebben iets gecreëerd dat je met eigen ogen moet zien. Met veel oog voor detail hebben ze het landgoed ingericht. Wakker worden gekust door de zon, uitkijkend over het stralend blauwe meer, de dag afsluiten op het balkon met huisgemaakte wijn, wat is er mooier?

Ons appartement was erg schoon. De keuken is zeer goed uitgerust en alles is stijlvol en van hoge kwaliteit ingericht.

In de buurt zijn er ook tal van bezienswaardigheden, zodat je een gevarieerde vakantie kunt hebben.

We bedanken de twee hartelijk voor het mooie verblijf en zullen zeker terugkomen.

We kunnen het appartement van harte aanbevelen en kijken uit naar een spoedige hereniging.

Sissi en Markus

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Servaas S. uit Tuil, Holland

4,5
4 3.5 5 5 5

Mooie vakantie

Prachtige ligging met schitterend uitzicht op het meer. Comfortabele studio die prima geschikt is voor twee personen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2021

Karin M. uit Wiehl

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub mit Entspannung

Sehr schöne Wohnung geschmackvoll und gemütlich. Entspannung pur tolle Aussicht. Sehr nette Vermieter. Wir würden jederzeit wieder kommen.
Lieben Dank für die schöne Woche.

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2020

Bettina S. uit Straubenhardt

5,0
5 5 5 5 5

Traumziel!

Für Menschen, die sich ein ruhiges, naturnahes und dennoch super ausgestattestes Ferineschmuckkästchen wünschen: genau richtig!
Weit weg von allem Rummel!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2020

Winfried T. uit Pforzheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dromerige locatie

Al bij aankomst waren we enthousiast over het idyllische pand. Het fantastische uitzicht op het Lago Maggiore, de ligging ver weg van de drukte en het verkeer bij het meer maakten onze dagen compleet. Bettina en Andrea hebben met veel smaak en liefde een paradijsje gecreëerd
Prachtige wandelingen ontsluiten de hoger gelegen bergdorpen. Zelfs als de wandeling naar Maccagno een beetje conditie vereist, is men des te blijer om te kunnen genieten van het balkon, de tuin en de flat.
Onze twee vriendelijke gastheren hebben veel tips verzameld, zodat we graag terug zouden komen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto

Augustus 2020

Sabine U. uit Kalkar

5,0
5 5 5 5 5

Traum Ferienwohnung in top Lage

Es hat uns super gefallen, die Lage mit Seeblick und sehr ruhig und abgelegen
ist ein Traum. Früh morgens stehen die Rehe über dem Haus am Hang.
Die Ausstattung der Ferienwohnung Violetta, komfortabel und hochwertig,
alles sehr sauber. Der Kräuter im Garten dürfen mitgenutzt werden.
Bettina hilft bei Fragen sofort weiter, wir kommen auf jeden Fall wieder
Sabine u. Georg

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Maik B. uit Gerstewitz

5,0
5 5 5 5 5

Schöne und stilvoll ausgestattete Unterkunft

Alles in allem eine tolle Ferienwohnung in einer ruhigen Umgebung. Freundliche und aufmerksame Vermieter. Kann man nur empfehlen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Anja uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Fantastico! Bellisimo!

Eine stilvoll eingerichtete Wohnung in einer wunderschönen Gesamtanlage, mit traumhaftem Ausblick auf den Lago Maggiore! Vielseitigste Ausflugmöglichkeiten, sowie gemütliche Liegen laden zum Verweilen auf dem Grundstück ein. Die Gastgeber Bettina & Andrea sind bezaubernd und sind immer ansprechbar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Manuela T. uit Emmelshausen

5,0
5 5 5 5

Wow was für ein Urlaub

Wir hatten einen wunderschönen und total entspannenden Urlaub. Ein Traum von einem Anwesen,was Bettina und Andrea da geschaffen haben. Wir haben die Ruhe und den unbeschreiblichen Ausblick auf den Lago Maggiore genossen. Die Wohnung Violetta ist für 2 Personen ein ideales Kuschelnest. Mit allem ausgestattet was man braucht und sollte einem doch mal was fehlen,einfach fragen.
Die Ausstattung ist hochwertig und mit viel liebe ausgesucht. Ich fand das Bad ein Traum und möchte sowas auch zu Hause haben ;:)).
Die Anfahrt ist auf typisch kleinen ital. Strassen sehr sehr schön und der Privatweg zur Finca naturbelassen und etwas abenteuerlich. Wir Danken Bettina und Andrea für diesen Urlaub und hoffen das wir uns Wiedersehen. Lg Manuela und Sascha

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Juli 2019

Simone W. uit Reupzig

5,0
5 5 5 5

Absoluter Traumurlaub !!!!

Wir wurden von den Vermietern Bettina und Andrea sehr herzlich aufgenommen. Die Ferienwohnung Violetta kann man nur weiter empfehlen .sehr gemütlich und es hat an nichts gefehlt. Das absolute war der unglaubliche Ausblick zum Lago Maggiore.!!! Einfach nur ein Traum und wir haben die Ruhe und Entspannung genossen. Danke nochmals an Bettina und Andrea für ihre Gastfreundlichkeit. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Juni 2019

Heike R. uit 08236 Ellefeld

5,0
5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Diese Ferienwohnungen kann ich nur weiterempfehlen, deshalb buchten wir auch schon zum zweiten Mal. Die Unterkunft ist sehr gepflegt und modern. Uns hat es an nichts gefehlt. Sehr erwähnenswert ist die wunderbare Aussicht auf den Lago Maggiore, vom Balkon und Anwesen aus.
In Maccagno und Umgebung ist für Unternehmungen für jeden Geschmack etwas dabei, sei es das Wandern (leichte bis anspruchsvolle Wege), Sightseeing, Shopping und Baden im Lago Maggiore (hier sind Badeschuhe zu empfehlen).
„Last, but not least“ möchte ich die wunderbare Gastfreundschaft der Vermieter Bettina und Andrea erwähnen.
Wir kommen gerne auch ein weiteres Mal.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Heidi und Roger uit 73760 Ostfildern

5,0
5 5 5 5

Wunderbare Erholung!

Das Appartement besticht durch Gemütlichkeit, Moderne und Sauberkeit! Der Ausblick auf den Lago ist absolut fantastisch! Die Eheleute Bettina und Andrea sind hervorragende Gastgeber und ganz liebe Menschen!

April 2018

Simone K. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie zoals we wensten

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in het appartement Violetta

Het grote terrein en de imposante ligging van het huis zijn uniek. We konden er geen genoeg van krijgen. Cascina Borchina ligt op een bevoorrechte, absoluut rustige locatie, omgeven door een onbelemmerd uitzicht op het meer. Het vrije uitzicht op het glinsterende meer is adembenemend en in onze ogen onovertroffen. Zon van 's morgens tot 's avonds ! De flat binnen was zeer schoon en zeer goed onderhouden en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het tweepersoonsbed is zeer comfortabel en alles rondom is zeer liefdevol ingericht. Internet, Duitse TV enz. allemaal beschikbaar. De eigenaars en de contactpersoon waren zeer aangenaam en vriendelijk.

Wij kunnen de accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen en zullen zeker nog eens komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Caprioglio

Mevr. B. Caprioglio

Meer dan tien jaar geleden hebben we gekeken naar het meer en dromen met open ogen en jaar na jaar, steen voor steen, is de realiteit van de Finca Cascina Borchina geworden. gerestaureerd door ons en herbouwd volgens oude reeds bestaande boerderijen, vandaag is het een klein huis met onze familie, de eerste opening van april 2017.


Andere accommodaties van Mevr. B. Caprioglio

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Caprioglio

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 99453

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/99453.htm


«Finca Cascina Borchina Violetta» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
16% Korting 25.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven