Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Piratennest

Max.  3   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Uniek uitzicht op het meer in een stijlvolle ambiance
Het kleine vakantiehuis 'Piratennest' ligt ongeveer 200 meter boven het Lago Maggiore in de onmiddellijke nabijheid van het idyllische en zeer verzorgde vakantieoord Cannero Riviera met zijn vele aantrekkelijke vrijetijds- en toeristische attracties. De bijzondere ligging biedt een fantastisch uitzicht op het pirateneiland 'Castelli di Cannero' en het hele meer. Gelegen in het midden van een mediterrane tuin, is het 'Piratennest' het laagste van een totaal van zeven vakantiewoningen in het goed onderhouden complex. Langs palmbomen en door het midden van de mediterrane rotstuin leiden 150 treden u van uw eigen parkeerplaats naar het 45 m² grote vakantiehuis. Het hart van het appartement is de zeer lichte woon- en eetkamer (ca. 32 m²) met ingebouwde moderne kitchenette, stijlvolle eetkamer en comfortabele woonkamer. Van daaruit gaat het direct naar het meer dan 20 m² grote terras met een panoramisch uitzicht op het meer van Lago Maggiore en een hoogwaardige terrasuitrusting. De twee XXL ligstoelen in polyrattan met comfortabele kussens, een tafel en vier stoelen nodigen u uit om te zonnebaden en een romantisch diner met een fantastisch uitzicht op het meer. Het Piratennest is het laagste vakantiehuis, zodat u ongestoord en zonder directe buren van het panorama en de zon op uw terras kunt genieten. Twee luifels zorgen voor schaduw in de midzomer wanneer u van zonsopgang tot ver in de middag van de zon geniet

Het 'Pirate's Nest' biedt een stijlvolle sfeer in een gezellig landhuis met een chique uitstraling op 45 vierkante meter. Het gehele object is uitgerust in de moderne landhuisstijl.

Houd er rekening mee dat in het hoogseizoen (Pasen tot eind september) uw aankomst- en vertrekdag op een weekenddag (FR, SA, SO) moet zijn. Dus ook boekingen van bijvoorbeeld zondag tot en met vrijdag zijn mogelijk.

De uitrusting in detail:

Italiaanse tegelvloer in cotto kleur in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, hal en slaapkamer

KITCHEN:
Nieuwe ingerichte keuken, (wit, landhuis) met nieuw hoogwaardig gasfornuis en oven, grote vrijstaande koelkast, bruin stenen werkblad, wit betegelde spiegel met rondom een crèmekleurige rand. Pelletkachel.

EET:
Eetgroep met tafel en vier stoelen in wit/bruin in landelijke huisstijl
Keukenkast in wit/bruin (landelijke stijl)

IK WIL LEVEN:
Hoogwaardige bankenhoek (bruin, eventueel uit te breiden tot een slaapbank) met bijzettafel en TV-kast (SAT-TV met Duits programma, DVD-speler en Bluetooth-geluidsbalk).

SLEEP:
Slaapkamermeubilair in wit/bruin met m bed, ladenkast en kledingkast. De slaapkamer met eigen raam is ongeveer 9 m² groot.

BADKAMER:
Badkamer met marmeren vloer en een douchecabine met glazen afscheiding (zonder ligbad), zijmeubilair in hout, wastafel, WC in het wit

TERRASSE:
Hoogwaardig terrasmeubilair van bruin polyrattan; 4 stoelen en tafel, twee ligstoelen met verstelbare rugleuning en kussens, twee opklapbare armluifels

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 80 km Mailand Malpensa

80 km

Station 25 km Verbania

25 km

Snelweg-afrit 40 km Bellinzona Süd

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het piratennest is een goed onderhouden en stijlvol ingerichte vakantiewoning, gelegen op ongeveer 200 meter boven het Lago Maggiore. Het complex, omgeven door een mediterraan park, bestaat uit zeven vakantiewoningen. Dankzij de buitengewone ligging op een helling kunt u vanaf het ca. 20 m² grote terras genieten van een fantastisch uitzicht op het meer en bent u toch niet ver van het meer verwijderd. Het dichtstbijzijnde dorp is Cannero, op 3 km afstand met de auto (ongeveer 15 minuten te voet). Het idyllische vakantieoord met zijn stijlvolle promenade aan het meer en goede restaurants is ook in de zomer niet overbevolkt.
Het grote, zeer goed onderhouden strand met gratis ligweide en zandstrand ligt op een schiereiland direct in het meer. U kunt zwemmen in een betoverend bergpanorama of een boot huren en naar het pirateneiland rijden. Er zijn fantastische wandelpaden, kristalheldere bergbeekjes, de charme van Italiaanse steden, veel kunstgeschiedenis, wijn en pasta en eindeloze watersporten in de regio.
De winkel- en culturele metropool Milaan ligt op iets meer dan een uur rijden van Milaan.
In het direct aangrenzende Cannobio (ca. 10 minuten met de auto) kunt u duiken, zeilboten en catamarans huren en het meer op eigen gelegenheid verkennen.
De grootste stad aan het meer - Verbania - ligt op ongeveer 15 minuten rijden met de auto. Hier kunt u goed winkelen en wandelen
Een keer per week is er een grote markt in Luino (aan de andere kant van het meer), die gemakkelijk te bereiken is met de reguliere veerverbindingen. Een bezoek is de moeite waard!
De grote toeristische trekpleisters van het Lago Maggiores - Stresa met zijn Art Nouveau hotels en de Borromeaanse eilanden - liggen op ongeveer 20 minuten rijden met de auto (Isola Bella, Isola dei Pescatori, Isola Madre). Voor wandelaars en natuurliefhebbers is een excursie naar de Centovalli met de beroemde Centovalli Spoorweg een must.

De regio's rond het Lago Maggiore staan bekend om hun mediterrane klimaat, met ongeveer 300 dagen zon per jaar. Je geniet hier van alle vier de seizoenen. Dankzij de geografische ligging begint de lente ongeveer anderhalve maand eerder dan de regio's ten noorden van de Alpen, met al haar bloeiende pracht en praal, met name de camelia's en azalea's. De lente begint ongeveer anderhalve maand eerder dan de regio's ten noorden van de Alpen. De regelmatig waaiende thermische winden maken het zelfs in de midzomer aangenaam warm. De milde en zonnige herfst duurt ook enkele weken langer. Zo kunt u in oktober/november nog steeds uw vakantie doorbrengen aan het Lago Maggiore. De winter is relatief mild, zodat u tot december vaak kunt genieten van de zon op de terrassen
De bergketens in de zuidelijke Alpen beschermen de regio in de winter tegen de kou vanuit het noorden. De flora varieert van kastanjes tot palmbomen en een verscheidenheid aan mediterrane planten tot citrusvruchten en vijgen. In de geschiedenis van het Lago Maggiore zijn beroemde persoonlijkheden van over de hele wereld al de magie van het Lago Maggiore gaan waarderen. Napoleon, koningin Victoria, Ernest Hemingway en andere beroemde mensen brachten hun vakantie door aan de westkust van het Lago Maggiore. Vooral deze westelijke oever maakt indruk met zijn pracht en praal en weelde, wat zich weerspiegelt in prachtige villa's, paleizen en artistiek vormgegeven en tuinen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 10 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Naast de huurprijs is er een eenmalige vergoeding van 70 euro voor de levering van bedlinnen (tweepersoonsbed) en badhanddoeken.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Eine Stornierung einer bestätigten Buchung muss mindestens 60 Tage vor Anreise erfolgen. Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Objekt anderweitig zu vermieten. Sollten entsprechende Reisewarnungen des Auswärtigen Amtes bestehen, welche eine Anreise zum gebuchten Termin unmöglich machen, wird der vollständige Mietpreis erstattet.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2020

Barbara + Thomas S. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zich goed voelen in het piratennest

Smaakvol en zeer comfortabel ingerichte flat met alle noodzakelijke toebehoren, groot balkon met een fantastisch uitzicht op het meer en de bergen, zon van 's morgens tot 's middags
We vonden het erg leuk, we zullen nog eens komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Ophoven

Mevr. S. Ophoven

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 247720

Laatst bijgewerkt: 22.02.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247720.htm

Mevr. Sonja Ophoven

Volmerswerther Str. 211

40221 Düsseldorf

0049(0) +491721500022


«Piratennest» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven