Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bad Berleburg

Max.  12   gasten
200m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
200m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Ons liefdevol gerenoveerde oude vakwerkhuis biedt met 200 m² woonruimte ruim plaats aan 12 personen. De inrichting is een mix van antieke en nieuwe meubels. De zeer goed uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien. De aangrenzende eetkamer nodigt u uit om samen te dineren. De woonkamer en eetkamer hebben smart tv's en spelconsoles, evenals boeken en bordspellen. Het uitnodigende balkon heeft directe toegang tot de tuin. Er zijn 6 slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet. Parkeren is mogelijk direct bij het huis. Beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn inbegrepen in de prijs, net als elektriciteit, water en Wi-Fi. Wasmachine en droger staan tot uw vrije beschikking. In de kelder staat een tafelvoetbal en u vindt er voldoende ruimte om ski's en fietsen op te bergen, en in de winter kunnen er sleeën worden gebruikt. Op verzoek zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen gratis beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 17 km

17 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 84 km Paderborn-Lippstadt

84 km

Station 1 km Bahnhof Bad Berleburg

1 km

Snelweg-afrit 42 km Kreuztal

42 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bad Berleburg ligt op slechts 20 kilometer van Winterberg, maar is veel rustiger. Dit heeft het voordeel dat we het niet zo druk hebben in ons stadje, vooral in de winter, en toch gebruik kunnen maken van alle vrijetijdsattracties van het Sauerland. Maar ook ter plaatse valt er veel te ontdekken. Kasteel Berleburger, dat op slechts enkele meters van ons vakantiehuis ligt, is zeker een bezoek waard. Het wordt nog steeds bewoond door de familie Sayn - Wittgenstein en is zeer nauw verbonden met de Deense koninklijke familie. In het aangrenzende kasteelpark kunt u een wandeling maken en prinses Nathalie te paard bekijken
Naast de Bosbeeldenroute, die langs de voordeur loopt, zijn er vele andere wandelroutes in de uitgestrekte bossen. Daartoe behoort natuurlijk de Rothaarsteig, maar ook minder bekende wandelpaden die altijd nieuwe ontdekkingsmogelijkheden bieden, en niet alleen voor kinderen. Een van de belangrijkste attracties zijn de bizons. Naast de kudde die vrij rondloopt, is er ook een kudde in een grote omheining. Daar kunt u deze indrukwekkende dieren alleen of met een gids ontmoeten.
Een populaire attractie is de Berleburger Weihnachtszeitreise, die plaatsvindt in het tweede weekend, op een paar minuten lopen van het vakantiehuis, in december. Maar ook de dorpen rond Bad Berleburg hebben in deze tijd prachtige kleine kerstmarkten. Bezoekers vinden er ook een leisteenmijn, een smidse, een draaibank en vele kleine historische kapelletjes die zeker een bezoek waard zijn
Voor wie van wat meer sport houdt, is er golf, paardrijden en zwemmen, evenals een klimrots. Mountainbiken is ook een optie en is bijna overal op de paden mogelijk. Als het sneeuwt, vinden kinderen rodelweiden op loopafstand. Dan zullen de langlaufloipes overal in Wittgenstein geprepareerd worden.
De nabijheid van ons mooie vakantiehuis in de regio Hochsauerland is zeer geliefd. De panoramabrug in Winterberg is zeker de moeite waard. Er is ook een mountainbikepark en een klimbos. Minigolfbanen, kartbanen, zomerrodelbanen, pretparken, dierenparken en nog veel meer lokken u met hun attracties. Een tip voor avontuurlijke waterratten: de nieuwe wakeboard- en waterskifaciliteit op het hoogste stuwmeer van NRW in Silbach of de AquaMagis in Plettenberg.
Excursies naar het naburige Hessen zorgen ook voor afwisseling. De oude universiteitsstad Marburg of de Oranjestad Dillenburg zijn zeker een bezoek waard. Bij warm weer zijn de stuwmeren ook een bezoek waard. Ook een bezoek aan de Atta-grot, de grootste druipsteengrot van Duitsland, is de moeite waard. Folders zijn beschikbaar in het vakantiehuis. Ik zal u graag helpen als u vragen heeft.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 13:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Er is een eenmalige toeslag van € 200,00, waarin alle bijkomende kosten, bedlinnen, handdoeken, badlakens en keukendoeken zijn inbegrepen. Honden zijn welkom, hun verblijf is belast met een eenmalige vergoeding van 20,00 €/dier. Aangezien Bad Berleburg een kuuroord is, geldt een toeristenbelasting van 1,70 €/dag voor volwassenen vanaf 18 jaar. Als u van plan bent ons vakantiehuis een hele week te huren, geven wij u een korting van 10 %. Neem contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle einer Stornierung behalten wir uns vor, einen Kosten- und Ausfallaufwand einzubehalten: bei Stornierungen bis 40 Tage vor Mietbeginn: 20% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierungen bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50% des vereinbarten Mietpreises bei Stornierungen ab 14 Tagen vor Mietbeginn: 75% des vereinbarten Mietpreises

meer informatie:

Zodra u ons mooie vakantiehuis heeft uitgekozen en geboekt, stuur ik u een boekingsbevestiging met alle details. Je kunt me natuurlijk altijd bellen of mailen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
3.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Gudrun W. uit 52797 Lohmar

5,0
5 5 5 5 5

Top

Ein tolles Haus in dem wirklich an alles gedacht ist für einen schönen Aufenthalt.


Wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2019

Ninett W. uit Köln

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Familie reünie

We voelden ons erg op ons gemak. Aan alles was gedacht, zelfs de hond had een welkome traktatie in zijn mand. De grote tafel in de eetkamer had genoeg ruimte voor iedereen. Een geweldige sfeer, veel serviesgoed. Gewoon goed voor zo'n bijeenkomst. We komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Maart 2018

Silke B. uit 32105 Bad Salzuflen

4,0
1 5 5 5
Toon Duits

Familie wandelweekend

Super mooi huis. Geweldige locatie, alles wat je nodig hebt is er. Ingericht met veel aandacht voor detail. Veel ruimte. We waren er met 9 personen en 2 honden. Het huis is groot genoeg.Als we niet samen aten of speelden in de keuken-woonkamer, die zeer goed is uitgerust, was er genoeg ruimte om elkaar uit de weg te gaan.Er is een tafelvoetbal in de kelder en een speelkamer op de eerste verdieping. Er ontbrak niets. De verhuurders zijn erg vriendelijk en super relaxed.Er was zelfs een hondenbed en bak. Er lagen lekkernijen in de schaal toen we aankwamen. Het terras en de tuin zijn erg mooi. Het enige nadeel is dat de tuin niet volledig omheind is. We zouden altijd terugkomen. We hadden een geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. U. Benfer

Mevr. U. Benfer

Mijn man, onze 4 kinderen en ik hebben altijd in Bad Berleburg gewoond. We houden van lange wandelingen in het bos. Naast het familiebedrijf zorgen we ook voor 2 honden, 2 paarden en natuurlijk dit vakantiehuis. Het werd gebouwd rond het einde van de 18e eeuw en gekocht door mijn grootouders in de jaren 1920. We wonen maar een paar minuten van ons vakantiehuis vandaan.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 93729

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/93729.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Bad Berleburg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven