Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oree de la Dune

Aquitaine

Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Iets voor strandliefhebbers: de opkomst van drie bijna volledig identiek ontworpen huisjes Onlangs ontwikkeling rij bij het strand in de stromende duingebied. Alle drie de huizen zijn volledig onafhankelijk met een eigen ingang en een eigen tuin; ze zijn alleen structureel met elkaar verbonden via de respectieve garages en gebruik een gedeelde oprit. Dit huis heeft ongeveer 100 vierkante meter en twee terrassen. Er is een stenen barbecue en tuinmeubelen, de daaropvolgende elk ongeveer 400 vierkante meter natuurlijke tuin is volledig omheind. Binnen vindt u een actueel grenen meubels en een vakantie-vriendelijke faciliteiten. De overheersende kleuren zijn wit en blauw, de vloeren zijn allemaal betegeld en dus - voor deze altijd "sandy location" - handig en gemakkelijk te .

Entree in de kleine hal met garderobe. Toiletten met fonteintje, de overgang naar de grote woon-lounge, licht en helder, keramische vloer, witgekalkte muren, kozijnen, en de houten trap in lichtblauw, grote schuifdeur naar het terras en de tuin met uitzicht op de duinen, in de woonkamer, de zitkamer met een blauwe sofa en een koffietafel, TV dressoir, in de eetzaal, een langgerekte grenen tafel met bijpassende stoelen en dressoir. Een ontbijt bar met 2 krukken optisch verdeelde de goed uitgeruste keuken, wit ingebouwde meubels, blauwe aanrecht. 1 mooie slaapkamer met inbouwkast, nachtkastje 1 dubbel bed (140 cm), douche ensuite, ingericht in wit en blauw. Baksteen douche, vaste wastafel met een grote spiegel. . In de 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met keramische vloeren, grenen meubelen, ingebouwde kast zijn: 1 dubbel bed (140 cm) / 2 x 2 eenpersoonsbedden (90 cm). Badkamer in wit en blauw bad met een handdouche, umbautes Waschbe-bruggen en toilet.

Diensten: TV, WiFi, vaatwasser, wasmachine, magnetron, elektrische verwarming, garage + 1 parkeerplaats. Extra's: Extra kosten en taksen inbegrepen, verwarming, extra van oktober tot mei. Borg.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 85 km Bordeaux

85 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan het einde van een doodlopende straat aan de rand van de duinen, worden deze 3 huizen gelegen. Een korte wandeling brengt u door de duinen naar het nabijgelegen strand. De winkels, cafés en restaurants in het centrum van Biscarrosse-Plage zijn iets meer dan 1 km. Het resort beschikt over een interessante omgeving: naast alle watersporten op het nabijgelegen strand uitgebreide dennenbossen in het achterland en de werkelijke plaats Biscarrosse-Bourg met de kerk uit de 15e eeuw, oud kasteel, goede zaken keuzes en restaurants, en een wekelijkse markt. Op groot zoetwatermeer u kunt zwemmen en surfen. interessant voor golfers is de prachtig aangelegde 18-holes golfbaan van het resort. Een bezoek waard voor het duin van Pilat is net zo waardevol als een wandeling door de badplaats Arcachon, op ongeveer 30 km, of 's avonds een bezoek aan het casino. Zelfs Bordeaux - Aquitaine elegant metropool - ideaal voor een dagje uit; zitten, maar na een dagje winkelen of na een bezoek aan een van de vele musea in een mooi terrasje met een glas wijn. Of de aankoop van de populair, niet alleen onder de Franse "Bordeaux" rechtstreeks van de producent in het mooie stadje St. Emilion; tijdens een wandeling door de straten van deze beroemde wijndorp te verleiden om de paar stappen open deuren voor het proeven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

2,6 van 5
2.0 Inrichting
2.0 Prijs / kwaliteit
2.0 Service
5.0 Ligging
2.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Harald T. uit 66679 Losheim am See

2,6
2 2 2 5 2

Ferienhaus mit Potential

Ruhig gelegene Unterkunft am Ortsrand. Direkt hinter den Häusern beginnt die Dünenlandschaft. In der Gesamtbilanz kann das Haus mit seinem Platzangebot durchaus zufrieden stellen. Die mitge-mietete Garage ist nur für kleinere Pkw geeignet, abgesehen davon, dass sie als Lagerraum für ver-staubte und kaputte Gartenmöbel genutzt wurde. Wohn- u. Schlafbereich waren passabel. Der voll-ständig eingezäunte Garten und die Terrasse waren okay. Nur schade, dass wir Stühle und Liegen erst von Staub und Spinnweben befreien mussten. Der Grillrost des Gartengrills war auf lose aufge-schichteten Steinen aufgelegt. Die Küche war trostlos, sowohl was die Sauberkeit wie auch die Ausstattung anbelangt. Von einem äußerlich angerosteten Kühlschrank abgesehen, war die Be-stückung mit Geschirr, Besteck und Töpfen lieblos und kläglich. Das Haus bietet Schlafplätze für 8 Personen, es gab jedoch nur 7 Kaffeelöffelchen; das Besteck im übrigen wild zusammengewürfelt. Besser war es beim Geschirr auch nicht. Töpfe? - mehr als bescheiden. In und auf den Schränken Staub und Krümel, Der Backofen dringend reinigungsbedürftig. Wofür werden eigentlich die 120 € Endreinigung verwendet? Um warmes Wasser zu bekommen, musste das Wasser mindestens 58 sec laufen. Dabei kritisiere ich weniger die Zeit als die Wasserverschwendung.


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhäuser am Atlantik
Dhr. O. Neukirchen

Dhr. O. Neukirchen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 96189

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/96189.htm


«Oree de la Dune» krijgt een vakantiebeoordeling van 2.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven