Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

27 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het recentelijk gerenoveerde huis is geschikt voor maximaal 8 personen.

Beneden in het midden van het huis is de hoofdingang die naar de trap leidt. Links en rechts komt u in een eet- en woonkamer en van daaruit in een keuken met gasfornuis, oven en koelkast.

Beide keukens hebben openslaande deuren en op het terras aan de voorzijde staat een tafel om buiten te eten en een barbecue.

Via een klein dorpje komt u in de prachtige tuin met ligstoelen en andere zitgelegenheid exclusief voor gasten.

Boven in het huis bevinden zich aan weerszijden van de trap een suite met douche. Aan de ene kant is er een slaapkamer met drie bedden en aan de andere kant is er een apart kamertje met een eenpersoonsbed naast de badkamer. Er is ook ruimte voor een extra bed in de tweepersoonskamer.

Het kleine balkon bevindt zich voor de trap.

een kleine galerij kan worden gebruikt om te lezen.

De woning kan uit twee delen gehuurd worden, maar is ideaal voor een gezin of een stel vrienden. In dit geval heeft elk een eigen ruimte, maar voor de kamers wordt de ruimte gedeeld, aangezien er maar één trap is die voor beide appartementen gebruikt kan worden.

Uiteraard zijn de binnendeuren in de woonkamer en slaapkamers afsluitbaar.

Het zwembad Vagli ligt op ongeveer 1 km afstand en kan gratis worden gebruikt. Het meer ligt direct onder het zwembad en je kunt er ook zwemmen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 70 km

70 km

Meer 1 km

1 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 80 km Pisa

80 km

Station 9 km Pogggio

9 km

Snelweg-afrit 45 km A1

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het is verre van het moderne leven, het is een zeer afgelegen plek en zelfs veel Toscanen zijn er nog nooit geweest.

Tegenwoordig is het niet zo ver weg als een paar jaar geleden omdat de wegen erg goed waren ontwikkeld, maar de mentaliteit lijkt erg op die van de eilandbewoners.

In zeer afgelegen kleine dorpjes zoals deze, waar iedereen de laatste 10 generaties kent, hebben ze duidelijk voor- en nadelen.

Het grootste nadeel voor mij persoonlijk is dat ik geen woord versta. Hij heeft zijn eigen dialect behouden, wat niet veel met Italiaans te maken heeft. Ik vind mezelf altijd als iets middelmatigs als ik het niet begrijp, ondanks herhaalde vragen over wat het is. Natuurlijk heb ik de buitenlandse bonus en velen zijn altijd verbaasd over hoe goed ik Italiaans spreek en versta (als ik iemand vind die tegen me spreekt). In het begin zei ik altijd: natuurlijk woon en werk ik hier al meer dan 20 jaar.

Een paar woorden over het dorp en de omgeving:

De gemeente die drie dorpen omvat (Vagli Sopra, Vagli Sotto en Roggio) staat tegenwoordig bekend om zijn marmergroeve of het stuwmeer: ​​het is het grootste stuwmeer van Toscane. Het is erg indrukwekkend om voor het eerst de grote dam en het meer te zien, dat tot 90 meter diep is. Omgeven door beboste bergen ligt het oude en wilde dorp Vagli Sotto op het schiereiland. Er zijn verschillende wandelroutes (van gemakkelijk tot extreem moeilijk) rond de drie kleine dorpen en ook vanuit Campocatini.

Campocatino ligt op 1000m en vanaf Vagli Sopra is er een pad dat geschikt is voor gezinnen met kinderen. Tegenwoordig is het een populaire bestemming, zowel in de zomer als in de winter, veel van de oude huizen zijn gerenoveerd, maar bieden nog steeds een karakteristiek en typisch landschap.

Iedereen met trekkingervaring kan van Vagli naar de berg Sumbra of Tambura gaan om er maar twee te noemen.

Als je genoeg gelopen hebt kun je in het meer zwemmen, persoonlijk durf ik niet bij de dam te zwemmen, waar het meer 90 meter diep is en het ondergelopen dorp vrij dichtbij is. Houdt u niet van zwemmen in het meer, dan kunt u terecht in het gemeentelijk zwembad, de toegang is gratis. Je hoeft alleen maar te betalen voor de strandstoelen.

Onnodig te zeggen dat je hier toch eet? Klassieke Toscaanse keuken tegen zeer lage prijzen. Het gebied staat bekend om kaas, ham, salami en ricotta. Daarnaast is er een uitstekend aardappel- en speltbrood: in de zomer als salade en in de winter als stoofpotje.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting is € 4 per persoon
Verwarming op de consumptie

Annuleringsvoorwaarden:

  • ----Aufgrund der weiterhin so undurchsichtigen und unkalkulierbaren Situation in der Covid-19 Pandemie, setzen wir die bestehenden AGBs für 2021 zum Teil aus. Das bedeutet für Sie, dass bei einem erneuten “Lockdown”, oder aber einer Reisewarnung keinerlei Kosten bei Ihrer Buchung anfallen. In diesem Fall überweisen wir Ihnen die Anzahlung zu 100 Prozent zurück. ----
  • Rücktritt bis zu 90 Tage vor Reisebeginn: Die Anzahlung verbleibt beim Vermieter. Rücktritt bis zu 60 Tage vor Reisebeginn: 50% des Mietpreises Rücktritt bis zu 30 Tage vor Reisebeginn: 80% des Mietpreises Danach: 100% des Mietpreises Mit der Buchung empfehle ich Ihnen, eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen, sodass Sie im Falle einer Reisestornierung auch abgesichert sind.

meer informatie:

De bergketen van de Apuaanse Alpen is geologisch geïntegreerd in de Apennijnen. De Apennijnen zijn een 1500 km lange bergketen die door heel Italië loopt, maar misschien nog wel meer. Misschien wel zo veel: de twee bergketens zijn heel verschillend.

Garfagnana is het heuvelachtige berggebied ten noorden van Lucca.

Een slaperig gebied ver weg van (massa) toerisme Rust en natuur bieden ook, zoals in heel Toscane, vele kleine middeleeuwse dorpjes en stadjes die ontdekt kunnen worden. Er is veel te zien en te doen.

Ik hou heel veel van dit gebied en ik bemiddel hier, van veel vakantiewoningen. Iedereen die mij volgt op mijn Facebook- of Istagram-pagina (exclusief Toscane) weet dat ik bijna elk weekend in Garfagnana ben en krijgt het hele jaar door wat informatie en curiosa met foto's en inzichten.

Als u een dag op het strand wilt doorbrengen, is de Garfagnana tussen de 45 minuten en anderhalf uur.
Er zijn hier echter veel alternatieve zwemmogelijkheden.
Veel rivieren zijn perfect om in te zwemmen en je vindt er vaak heel romantische plekjes waar je helemaal alleen bent.
Er zijn verschillende meren waar u kunt zwemmen en vaak vissen.

De grootste van de stuwmeren van het Vagli-meer (er zijn veel recreatiemogelijkheden zoals de mogelijkheid om met een staalkabel de heuvel af te suizen) en het meer van Gramolazzo (Minucciano) is geweldig want je bent er op het strand, waterfietsen huren, barbecueën, die sportuitrusting in de buurt van het meer kan gebruiken en nog veel meer.

Vicaglia (Sillano) is het hoogste stuwmeer en er is een heel gemakkelijk pad om te bewandelen.

Isola Santa (Careggine) ligt langs de weg die van Castelnuovo naar Camaiore (zee) gaat en hier kun je midden op het meer wandelen of koffie drinken in het oude dorp.

In Villa (Pieve Fosciana) is nog een klein stuwmeer om te zwemmen en te vissen

Verderop in de vallei zijn de meren Trombacco (Fabbriche di Vergemoli) en Gioviano (Borgo a Mozzano)

Het Garfagnana-gebied biedt ook tal van kastelen!

In werkelijkheid bevinden de meeste van hen zich al in Lunigiana, in de provincie Massa en Carrara en dus iets buiten de Garfagnana die tot de provincie Lucca behoort.

Vooral met kinderen is het de moeite waard om het fort van Verrucole (San Romano) te zien. In de afgelopen jaren is het omgetoverd tot een klein museum en kun je zien hoe het leven daar was.

In Castelnuovo is het de moeite waard om het fort van Mont'Alfonso en de Rocca Ariostea te bezichtigen.

Ook de Rocca di Castiglione (Castiglione di Garfagnana) en de Rocca Estense (Camporgiano)

De grote Grotta del Vento biedt rondleidingen van één, twee en drie uur.

Sportliefhebbers trouwen hier.

Er zijn bijna oneindig veel paden op de twee bergketens van de Apuaanse en de Apennijnen. U kunt alleen gaan of rondleidingen boeken. Fietsers kunnen trainen in de bergen en mountainbikers hebben volop mogelijkheden.

Paragliding- of klimcursussen, quadraften of quadrijden, begeleide excursies te paard en verschillende klimparken zijn slechts enkele van de activiteiten.

Er zijn natuurlijk verschillende natuurparken: Campocatino, Orecchiella, Orrido di Botri, etc.) musea en heremietkerken (Eremo di Colomini, Eremo di San Viviano, Pieve di San Cassiano di Controne


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

PAOLO B. uit LUCCA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Italiaans

Uitzonderlijk

Mooi vrijstaand huis met grote en lichte kamers. Goed ingericht, het huis is praktisch verdeeld in twee, maar het is raadzaam om de hele structuur te huren. De keuken is goed uitgerust, de 2 kamers, met eigen badkamer, zijn zeer groot en zeer comfortabel. De goed uitgeruste tuin is fantastisch, met een spectaculair uitzicht op de Monte Roccandagia. Het gebied is rustig, stil en ontspannend. Gratis parkeren is erg handig op slechts 50 meter van de accommodatie. Ten zeerste aanbevolen voor een gezin dat van een vakantieperiode wil genieten op een mooie plek.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Meisborn:

Grazie mille! Ci vediamo presto a Vagli!


Contactpersoon

Bedrijf tuscany exclusive
Mevr. A. Meisborn

Mevr. A. Meisborn

Dear Toscane - reizigers I, Angelika Meisborn wonen en werken sinds 1994 hier in Pescia tussen Lucca en Florence in het noorden van Toscane. Toscane is een uniek gebied waar u eindeloze mogelijkheden te vinden. probeer historische steden met hoge kunsthistorische waarde, ongerepte natuur, grote meren, zee, bergen en kleine middeleeuwse dorpjes en alles wat je kunt ervaren en de unieke manier van leven van de Tuscans zichzelf. Omdat ik woon hier al 20 jaar in Pescia, in het noorden van Toscane en niet alleen weten alle verhuurders en objecten zelf, maar ook het gebied zeer goed en geven u tips voor uitstapjes of sightseeing. U wilt wilde asperges of champignons, minder bekende plaatsen om te bezoeken, goed te eten, een wandeling of misschien een fuif te organiseren te vinden? Praat tegen me, alsof ik u helpen!


Andere accommodaties van Mevr. A. Meisborn

Alle accommodaties weergeven van Mevr. A. Meisborn

meer informatie

Objectnummer: 98826

Laatst bijgewerkt: 04.12.2023

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/98826.htm

Mevr. Angelika Meisborn

Brunhuberstr 35a

83512 Wasserburg am Inn

+393281126192

DE323999250


«Casa del Nonno» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven