Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Mi Corazon

Mallorca Oost

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+4)
2  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers (+4)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

298 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

298 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

.... waar je hart opent.

In Mallorca hebben wij u een plek gecreëerd voor uw downtime. Gewoon het geluid achter u, de opwinding, het alledaagse.

Pauze, haal diep adem.

Afgezonderd van de toeristische drukte Finca Mi Corazon is gelegen in de heuvels van Manacor in het oosten van het eiland. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht.

Genesteld in een m2 grote, mooie, afgesloten terrein met een groot zwembad en een prachtig uitzicht op het omliggende platteland, een oase van goed ontwikkeld, waarin voor maximaal 4 personen uw zorgen achter kunt laten.

De locatie biedt ook in de warme zomeravonden aangename temperaturen. Een lichte wind doet de rest.
De kamers zijn overstroomd met licht, midden in de zomer, op zijn beurt beschermen rolluiken en dikke muren van de hitte. In de winter, een open haard en een kachel voor een comfortabele kamer temperatuur maakt.

Een heel bijzondere plek. Als je zit onder de boom in de voorkant van het huis, zodat alle ballast daalt en je voelt gewoon comfortabel.

Mi Corazon bestaat uit twee slaapkamers met twee badkamers, een keuken en een woon- / eetkamer met open haard.

Beide slaapkamers hebben een groot bed met de massa's van 180 x 200 cm.

Als u genieten van koken, is dit in de volledig uitgeruste keuken en de barbecue voor het plezier.

Bovendien hoef je niet te doen van uw favoriete programma Bundesliga of zelfs op vakantie. Een moderne satelliet-systeem is geïnstalleerd, natuurlijk, evenals Fi.

Deze residentie maakt gebruik van hernieuwbare energie, de bescherming van ons milieu.

... door de manier, dit object moet hebben je hart geraakt, maar is al volgeboekt, dus je kunt nog steeds voel je vrij om contact met ons op en we zullen ons best doen om aan te bevelen een ander mooi huis (met karakter ziel).
Licentie- of registratienummer: ETV/5665

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 50 km Sant Joan

50 km

Station 3 km Estació de Manacor

3 km

Snelweg-afrit 1 km MA 15

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Manacor, in het oosten van Mallorca, is de derde grootste gemeente en agrarische centrum van de regio Llevant. De naam betekent zoiets als met de hand op het hart in het Duits. Daarom is het wapen van de stad is een hand met een hart.
De Llevant (Duits: Oost), het landschap zone opgeroepen aan de oostkant van het eiland Mallorca, omvat de gemeenten van Arta, Capdepera, Manacor, Son Servera en Sant Llorenc (San Lorenzo).

Heuvels en bergen, kliffen en zandstranden, idyllische baaien en vruchtbare velden maken de mooie omgeving een soort van Mallorca concentraat. Nergens op het eiland alle bestanddelen zijn gecombineerd in zo'n smalle ruimte. Dit geldt niet alleen in de geografische zin, maar in nog veel meer.

Weer, wind en regen gevormde heuvels van kalksteen, begroeid met mastiek en bezem, heide, wilde of wilde olijfbomen, pijnbomen en Aleppo dennen, en omgeven door de geur van lavendel, rozemarijn en Cistus. Als een rode draad de garriga loopt door het Oosten. Hoog boven de Cap Ferrutx je kijkt over de Sierra de Artana, met het hoogste punt (509 meter) van Son Salvador, tot aan de meter diep drakengrotten Coves del Drac.

Head wacht noordoosten Llevant met talrijke baaien, opgesteld als parels van Majoricas, waaronder de beroemde stranden van Cala Millor, Sa Coma en S'Illot, die lange tijd het geheim van de massa ingestuurd.

In het westen van Llevant het brede gebied van de landbouw in het district Sant Llorenc en Manacor zijn. Werk aan de ploeg te trekken, slepen zakken van granen uit een Sinia (een Moorse waterput) pomp in eindeloze cirkels rond de as van het water, dit alles voerde de ontelbare ezels en muilezels. Geleidelijk aan werden ze vervangen door moderne tractoren en machines. De paarden in Mallorca had niets te maken met al dat werk, indien nodig, trek een wagen, die niet zozeer wordt gebruikt voor transport doeleinden, zoals de Mallorcaanse paarden zijn echte racer.

Twee keer per jaar een overzicht van alle dravers fans wedden fokkers en eigenaren winkel te vinden in Llevant op het harnas circuit van Manacor, als het gaat om de Gran Premio para Potros de Tres Años (harnas racen de drie-jarigen). Niet de edelen begon te fokken van paarden, maar in het begin van de 20e eeuw, de boeren uit de Llevant.

Llevant heeft de jongste nationaal park op het eiland Mallorca. Het werd verklaard in november 2001 betreffende de bescherming gebied Parc Natural DE LA Peninsula de LLEVANT en beschikt over in totaal hectare, waarvan hectare land en 5275 hectare aan zee. Het is gelegen in het noordoosten van het gebied. Men kan ongerepte baaien en bergen met tal van dwergpalmen hier. Onder de vogels zijn er de koraal meeuwen, de slechtvalk en de dwergarend. De meeste schildpadden Mallorca zijn in deze natuurlijke park

Mooie patriciërshuizen, wachttorens en oude windmolen overblijfselen onthullen veel over het verleden van de stad. In de loop der eeuwen heeft Manacor zo groot dat ze groeide uit tot Palma, de meest bevolkte dorp op Mallorca geworden.

In Manacor 67 procent van de bevolking van de gemeente. Meer dan 20 procent van de oppervlakte van Manacor is bedekt met bos.

Manacor heeft een aantal bezienswaardigheden te bieden, die vaak opnieuw en opnieuw worden bewonderd door toeristen. Onder hen is ook de prehistorische nederzetting Hospitalet Vell, die ligt op de weg van Manacor naar Calles de Mallorca. Het is in deze schikking een Talaiotische. De bijzonderheden van deze schikking is onderdeel van Talayot, een toren met een vierkante basis waarvan behalve de mediterrane pilaar en het dak van grote stenen platen en een rechthoekige kast bewaard zijn gebleven.

Maar Manacor heeft veel meer te bieden. Een attractie is de vroegchristelijke kerk van Son Pereto gelegen op de weg van Palma naar Artà.

de Torre dels Enagistes op de weg van Manacor naar Calas de Mallorca is een populair evenement. In de 14e eeuw, de Torre dels Enagistes onderdak en herenhuis was. Vandaag de dag is het de zetel van het Museum van Manacor, die een tentoonstelling herbergt over archeologie en etnologie in de stad Manacor.
In de beroemde grotten van Drac, dat is gevestigd in Porto Cristo, niet ver van Manacor, is er de Martalsee, een van de grootste ondergrondse meren ter wereld. In de Coves del Drac concerten worden gehouden met klassieke muziek dagelijks. Een echte traktatie voor muziekliefhebbers.

Een andere attractie voor toeristen Mallorca zijn de markten van Manacor, waar er naast verse groenten en fruit, andere dingen die typisch voor de streek te kopen. Manacor biedt het hele jaar door infrastructuur en is daardoor bij uitstek geschikt voor een verblijf in het laagseizoen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

* Wi-Fi is gratis.
we * Cot & stoel worden geleverd op aanvraag ook welkom gratis.
* Als een van uw gezinsleden een hond te zijn, is het opvallend, ongeacht je huur, voor uw viervoetige vrienden een huurprijs van 10,00 € / dag. Gewenst zijn uitdrukkelijk en uitsluitend grote honden.
* Strand handdoeken in de massa's 140 x 70 cm, zullen we blij zijn om te huren voor een vergoeding van 15,00 € voor 4 stuks beschikbaar.
* Lokaal, in 2016, introduceerde het toerisme belasting is verschuldigd. Het is als volgt:
van 1 mei - 31 oktober
onder negen dagen in het vakantieappartement 1 € / dag, in hotels met 3 en 4 sterren 1,50 euro / dag, in hotels met vijf sterren en meer 2 Euro / dag;
van negen dagen, de helft van het bedrag / dag gegeven.
vanaf 1 november - 30 april:
onder negen dagen in deze categorieën tussen 0,50 euro en 1 euro / dag
van negen dagen in elke helft.
is een belastingplichtige die verblijft als gast in een dergelijke en is meer dan 16 jaar oud. Dissiperen, de controle van de verhuurder. Voor het verwijderen van de belasting kunt u een kopie van uw ID-kaarten moeten we.
* Voor 2 personen 155,00 € schoonmaakkosten in rekening worden gebracht voor 3/4 personen € 185,00, voor 5 personen € 200,00 voor 6 personen 215,00 €. Voor Fellnase een afzonderlijke vergoeding van 30,00 €.
* Het gebruik van de verwarming is optioneel. Om dit te gebruiken, dus € 7,00 per dag in rekening gebracht. Het gebruik is meestal nodig van eind oktober tot eind april. Als gevolg van het vocht in de wintermaanden is het niet raadzaam om een ​​huis te huren zonder verwarming.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es besteht keine Möglichkeit der Stornierung. Bitte überdenken Sie den günstigen Abschluß einer Reiseversicherung, denn diese übernimmt im Krankheitsfalle die Haftung.

meer informatie:

Aan de kust van Manacor kunt u een groot aantal baaien waar ze naartoe gaan zwemmen en om te ontspannen:
Cala Moreia Cala Morlanda Cala Petita, Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia, Cala Romantica, Cala Falcó Cala Varques, Cala Sequer, Cala Magraner, Cala Virgili, Cala Bota, Cala Antena, Cala Domingos en Cala Murada.
Maar de stranden in het noorden zijn helemaal geweldig. De rit waard!

Of loopvlak / U rijdt op de zeer populaire "eco" pad 'Via Verde' in Manacor.
waar de parel industrie van het eiland is thuis - - en Arta in het noordoosten in 1921, de eerste keer dat een stoom aangedreven trein reed tussen Manacor. Dit als 'Levante' (Mallorcaanse 'Llevant') bekende deel van Mallorca wordt vaak gepasseerd ten gunste van andere eilandgebieden. Hier zijn er glooiende, beboste heuvels, rustige valleien, kleine steden en dorpen, interessante bezienswaardigheden en een gevarieerde kustlijn.

Wanneer de spoorlijn naar beneden in 1977 werd gesloten, de baan raakte in verval. En hoewel in de afgelopen jaren, is van plan om hun heropening als een tramlijn in de ruimte waren, had geen kans in deze recessie. Vandaag de dag, de 29-kilometer lange route naar nieuwe hoogten te bereiken - als een eco-pad met de naam 'Via Verde'. Gemotoriseerde voertuigen zijn verboden en de route wordt bewaakt door zonne-energie aangedreven beveiligingscamera's.

Spanje heeft nu een netwerk van meer dan 100 van dergelijke natuurpaden - allemaal van niet meer gebruikte spoorlijnen die zijn omgebouwd voor dit doel. De eerste werd uitgebracht in 1993 en is net als iedere andere vrij toegankelijke, plat en geschikt voor mensen van alle leeftijden en fysieke conditie.

De 'Via Verde' van Manacor naar Arta is de enige in zijn soort in de Balearen en trekt met wisselende landschappen langs de weg (soms gezien in de verte zelfs de zee). Mogelijk zijn ook excursies naar bezienswaardigheden of kleine buffs. Sant Llorenc, Son Carrio en Son Servera het pad van de gerestaureerde oude station gebouwen eromheen. En in het station van Arta lokale ambachten is beschikbaar voor aankoop.

Joggers, wandelaars, fietsers en ruiters uit de omgeving gebruiken deze relatief nieuwe route al bezig (officieel geopend in oktober 2014). Zondagochtend is het bijzonder druk. Wayside nodigen zes rustplaatsen voor een picknick - met tafels, banken, fietsenrekken en bakken (maar helaas geen sanitaire voorzieningen).

Meer dan struiken en bijna bomen werden geplant langs de route, met inbegrip van dennen, eiken, tamarinde en moerbeibomen. Tekenen nuttige informatie over de flora en fauna langs de weg en plaatsen in het gebied dat u wilt u bezoekt.

Je hoeft geen speciale wandelschoenen - in de gladde afwerking van de route rijke comfortabele, platte Treads (inclusief trainers) volledig uit. Het enige kleine klacht: in de dorpen tekenen dat de weg naar een 'Via Verde' wijzen amper staan. Afgezien van dat, het is een welkome aanvulling op Mallorca, vooral voor mensen die willen verkennen op hun eigen het eiland dergelijke.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Susanne M. uit Selm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in een klasse apart

RECOVERY wordt in deze finca met hoofdletters geschreven. Zowel de locatie en de inrichting als de netheid en het warme onthaal hebben een blijvende indruk op ons gemaakt. Als u op zoek bent naar een plek van rust, dan is dit de plek voor u. Aankomen, naar beneden rijden en niet meer weg willen is hier het programma. Bedankt voor deze geweldige vakantie. We voelden ons thuis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Wiebke uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ons tweede huis

We verblijven nu al enkele jaren in de woningen van de verhuurster en alles is geweldig. MI CORAZON is onze absolute favoriete finca.als u op zoek bent naar absolute rust, een prachtig huis met zwembad en geweldige ondersteuning ter plaatse....dan bent u hier RECHTSTREEKS!!!!
Kom en ontspan vanaf de eerste minuut!
We kijken nu al uit naar juli 2019!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

December 2017

H. K. uit 40210 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Winterdroom

Wie had gedacht dat Mallorca zo'n droom is in de winter? Veel festiviteiten, optochten, live muziek, Palma prachtig versierd en het weer op zijn best. Ja, het was absoluut de juiste beslissing om het eiland buiten het seizoen te bezoeken. .... en deze blauwe lucht. Gewoon een opluchting na weken van grijs in grijs. Deze prachtige finca heeft er zeker ook toe bijgedragen dat onze ziel zich zoooo comfortabel voelde. Prachtig ingericht, alles schoon, dekens en kussens vers gewassen en een laaiend vuur in de open haard. Bovendien, hartelijke zorg. Je voelt dat je vanaf het begin in goede handen bent. Gewoonweg prachtig. Tegen de vroege avond koelt het aanzienlijk af, zodat een huis met verwarming een eerste vereiste is voor een verblijf op Mallorca in de winter. De infrastructuur is ook goed. Manacor is een levendig stadje met een leuke markt, maar ook vele andere plaatsen zijn vanuit Manacor gemakkelijk te bereiken. Als u typisch Mallorcaanse gerechten wilt eten, is Es Cruce de plek om naartoe te gaan, of Es Celler in Petra. Conclusie: Altijd en altijd weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

A. G. uit 22587 Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Welzijn - eilanddroom

Blij dat we deze finca hebben gevonden en dankbaar voor de heerlijke tijd die we op Mallorca hebben gehad, schrijven we deze recensie. Het eiland is fantastisch mooi in oktober. We zouden het nooit in deze vorm hebben vermoed en zullen dus recidivisten zijn. Ook en vooral vanwege deze prachtige accommodatie en de prettige bediening. BEDANKT.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

P. K. uit 50259 Köln

5,0
5 5 5 5

Das RUNDUMSORGLOSPAKET - ein Traum

Wir haben 10 wunderschöne Urlaubstage in diesem tollen Ferienhaus verbracht. Durch einen (widerwilligen, da er es eigentlich lieber für sich behalten wollte ;-)) Tipp eines Freundes gefunden, haben wir uns direkt in die Bilder der Finca verliebt. Volltreffer.
Alles ist ein wenig mehr eingewachsen als auf den Bildern zu sehen. Das Haus ist überaus geschmackvoll sowie hochwertig eingerichtet. Alles war sehr sauber.
Die Küche ist hervorragend ausgestattet. Vor allen Dingen mit einem Gasherd mit 5 Kochstellen. Ein Grill ist selbstverständlich auch vorhanden.
Dann noch der riesige Pool und diese Stille.
Man merkt, daß die Finca mit viel Liebe hergerichtet wurde. Und genauso war auch die Vermieterin: Herzlich, offen und auf unser Wohl bedacht. Ein Träumchen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Mareen uit 28211 Bremen

5,0
5 5 5 5

Traumhaft

Hier wird nicht zu viel versprochen. Wir wurden sehr herzlich empfangen. Das Grundstück, der große Pool und die sehr geschmackvoll eingerichtete Finca hat all unsere Erwartungen übertroffen. Eine Oase zum Wohlfühlen, einfach traumhaft....

Mareen&Thorsten

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Juliana W. uit 10115 Berlin

5,0
5 5 5 5

Ankommen & Wohlfühlen

Ankommen, eintreten und sich sofort heimisch fühlen...so erging es uns als wir Mi Corazon zum ersten mal besucht haben.

Die Finca liegt wunderschön auf einem großen Grundstück. Man kann sich total entspannen und absolute Ruhe genießen und trotzdem wohnt man sehr zentral - Manacor mit zahlreichen Einkaufsmöglichkeiten erreicht man innerhalb weniger Minuten.

Die Betreuung vor Ort hat prima geklappt. Julia, die Betreuerin vor Ort ist super - immer hilfsbereit und sofort sehr sympatisch. Wir haben uns bestens aufgehoben gefühlt.

Die Einrichtung und Ausstattung der Finca hat uns begeistert. Alles ist sehr durchdacht und es sind so viele Einzelheiten, die es einem leicht machen sich unglaublich wohl zu fühlen. Alles war sehr sauber und es fehlt an nichts. Schönes Geschirr, alle denkbaren Utensilien zum kochen und ein kuschliges Sofa. Die Schlafzimmer sind toll eingerichtet und man schläft wunderbar. Auch der Außenbereich ist wirklich toll - ein großer Pool, Grill und ein sehr gemütlicher Sitzplatz an dem wir tolle Abende verbracht haben.

Wir werden auf jeden Fall wiederkommen und können Mi Corazon nur weiterempfehlen. Vielen Dank für einen wirklich traumhaften Urlaub!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Maggie F. uit Lambsheimer Str. 15A, 67133 Maxdorf

5,0
5 5 5 5

Außergewöhnlich & absolut empfehlenswert

Wir haben unseren Urlaub in dieser wunderschönen Finca sehr genossen! Es ist der perfekte Ort, um die Seele baumeln zu lassen und vom Alltag abzuschalten.

Es stimmt alles: Das Haus liegt sehr ruhig und damit erholsam, aber trotzdem sind Einkaufsmöglichkeiten etc. zügig erreichbar. Die Finca ist sehr gut und exquisit eingerichtet. Es ist alles sehr sauber und sehr gepflegt. Die Betreuung des Vermieters vorher und nachher ist außergewöhnlich gut und sehr lieb und freundlich, ebenso wie die Betreuung vor Ort (hier nochmal ganz lieben Dank an Julia). Wir waren jetzt zum 3. Mal in Folge in den Häusern von Frau Wies und das hat seinen Grund: Perfekte Häuser mit tollem Ambiente in wunderbaren Gegenden sowie liebevolle Betreuung.
Wir kommen auf jeden Fall und sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Gerrit F. uit 40211 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Finca für alle, die Ruhe und Entspannung suchen

Als langjährige Mallorca-Reisende wussten wir, dass für unsere Präferenz die Finca in der Nähe von Manacor optimal gelegen ist. Kurze Wege (trotzdem Auto auf jeden Fall notwendig!!!) zum Einkaufen und in unsere beliebtesten Anlaufstellen (Bucht von Alcudia, Cala Rajada, Ostküste allgemein).

Die Finca selbst liegt herrlich abgeschieden auf einem großen Grundstück. Die Zufahrt führt erst durch ein Wohngebiet um dann über einen Feldweg (nichts für Sportwagen) auf einem tollen Areal zu enden in vollkommener Abgeschiedenheit. Mehr Privatsphäre geht nicht!

Der Ablauf selbst war vom ersten Kontakt, der Beratung bis hin zur Übergabe sowohl reibungslos als auch mehr als durchdacht. So viele Infos zu allen Eventualitäten haben wir noch bei keiner Finca bekommen (auch wenn vieles für uns schon selbstverständlich war sind gerade für nicht so kundige Mallorca-Urlauber viele gute Tipps dabei). Dass dabei die gesamte Kommunikation per Email und auch persönlich vor Ort dann noch super angenehm und freundlich war rundete alles positiv ab.

Die Finca selbst hat einen herrlichen Aussenbereich mit Pool, Liegen und einem Tisch für Frühstück, Essen, etc. Es gibt den ganzen Tag sowohl sonnige (wenn das Wetter mitspielt) als auch schattige Bereiche.

Innen ist die Finca mit sehr viel Liebe zum Detail ausgestattet und sehr "wohnlich" gestaltet. Wir haben uns super wohlgefühlt! Die Bilder hier beschreiben sowohl die Finca selbst als auch den Zustand (sauber und ordentlich) sehr gut.

Alles in allem können wir hier (auch vom Preis/Leistungsverhältnis) mit gutem Gewissen und voller Überzeugung 5 Sterne geben!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Dewies

Mevr. S. Dewies

Arriveren, pauzeren, genieten ...... In het oosten van Mallorca, hebben we magische plek gemaakt voor uw downtime. Laat het lawaai achter hem, de opwinding, het alledaagse. Ademen. Wij bieden woningen die je hart raken en leef het woord gastvrijheid. Vanuit het hart dat we u van harte welkom.


Andere accommodaties van Mevr. S. Dewies


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 99348

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/99348.htm

Mevr. S. Dewies

Poligono 29, Parcela 673

07500 Manacor

+491777107474


«Finca Mi Corazon» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven