Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

El Pinet - Alicante - dicht bij het strand

Spanje - South Costa Blanca - Alicante

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

57 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het huis is gelegen in het zeer ontspannend residentie 'El Pinet' op slechts 500 meter van het lange zandstrand met duinen en pijnbomen van La Marina - Playa en direct aan het natuurgebied aan de zoutpannen met zeldzame vogels en flamingo's.
Op de weg naar het strand u eventueel de belangrijkste weg over te steken. Het huis heeft twee grote gemeenschappelijke zwembaden met apart kinderbad. Het vakantiehuis (bouwjaar 2004) is modern en van hoge kwaliteit geleverd door ons. We gebruiken in de Hessische schoolvakanties, het huis zelf. Uw vakantie huis biedt ongeveer 85 vierkante meter (2 slaapkamers en 2 badkamers), een balkon en twee terrassen (40 m²) met een prachtig uitzicht over de zoutpannen, de bergen en de zee. Er is ook een 75 vierkante meter buitenruimte door uw (leningen) auto past, zijn beschikbaar. Voor uw comfort, woonkamer en beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en alle ramen dubbele beglazing met rolluiken. Alle vloeren zijn betegeld. Het huis is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.
• Per verblijf wordt betaald voor eenmalig 60 €. Dit wordt rechtstreeks betaald aan de on-site manager.

Volgens verbruik:
Voor stroom 20 cent / kw berekend (afhankelijk van het gebruik). In het laagseizoen kunnen de kosten voor verwarming (gas) zijn extra.

Prijzen voor lange termijn verhuur (4 weken) in het laagseizoen (medio oktober tot eind maart) op aanvraag.

optioneel:
Optioneel internet en telefoon 5 EUR / week of 20 euro / maand kunnen worden geboekt. Telefoon is voorzien van 120 gratis minuten per maand in de EU (alleen vaste lijn). Internet / WiFi is beschikbaar in het hele huis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 20 km Alicante ALC

20 km

Station 25 km Alicante

25 km

Snelweg-afrit 25 km A70 - Salida 26 (Santa Pola, Flughafen)

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

La Marina Pueblo ligt vlak bij de kust van de zuidelijke Costa Blanca tw Santa Pola en Guardamar aan de kustweg N332 ..; slechts 20 km ten zuiden van Alicante met een prachtig berglandschap. Het strand ligt op slechts een paar meter afstand en de plaats is erg rustig. U vindt alle winkels (Duits en Spaans supermarkten, dt. Bakery), restaurants, artsen, apotheken op de plek te vinden. Het is op La Marina is geen zuivere redmiddel; dus het hele jaar om iets te doen. Het is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Elche / Elx, Alicante, Murcia, Orihuela, Torrevieja, Benidorm, enz. Binnen vindt u een gedetailleerde gids en informatie over gasten te vinden, waardoor een uitgebreid recreatieprogramma. Er is ook een Duits-sprekende beheerder in geval van vragen. Klimaat: Hier zijn we in het beste klimaat van Spanje, met ongeveer 300 zonnige dagen per jaar, een gemiddelde temperatuur van 16 ° C in januari en 30 ° C in augustus.
Excursies - Algemeen: Binnen 50 km vindt u steden waar je zoveel Elche / Elx, Alicante, Orihuela, Murcia, Torrevieja, Benidorm, Guadelest, etc. Cartagena kunt ontdekken vinden. In ons huis vindt u diverse reisgidsen, tips, kaarten, enz. Het achterland van de Costa Blanca heeft een aantal verrassingen (bijv grotten, oude Moorse dorpjes, kastelen) te vinden. Of gewoon gaan winkelen in Elche, Alicante en Murcia. U kunt een fiets ook in La Marina huren; ga in Guardamar rijden of te huur in Alicante, een Harley Davidson.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 150 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Volgens verbruik:
Voor stroom 20 cent / kw berekend (afhankelijk van het gebruik). In het laagseizoen kunnen de kosten voor verwarming (gas) zijn extra.

Prijzen voor lange termijn verhuur (4 weken) in het laagseizoen (medio oktober tot eind maart) op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Nichtantritt der Reise werden folgende Stornogebühren fällig: 45 Tage vor Reiseantritt: 15 % 44-35 Tage vor Reiseantritt: 50 % 34-1 Tage vor Reiseantritt: 90 %

meer informatie:

Golf: Met meer dan 20 golfbanen, waarvan sommige behoren tot de beste banen in Europa, de zuidelijke Costa Blanca biedt optimale omstandigheden voor golf.
Locatie: De zuidelijke Costa Blanca is internationaal gegeerd dan vrijwel elke andere regio in Spanje. Het heet het Florida van Europa genoemd vanwege de vele zonnige dagen en zelfs weer. Vanwege het hoge zoutgehalte in de lucht, het is populair voor huidziekten, reuma, hart- en astmapatiënten. Het is gemakkelijk bereikbaar door de nabijheid van de luchthaven van Alicante. Maar La Marina ligt ook dicht bij de grote steden, die kan worden gebruikt voor excursies (Alicante, Elche, Orihuela, Murcia, etc.). De locatie in het natuurreservaat van Salinas kunt maken interessante uitstapjes.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Emanuele D. uit Österreich

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Top vakantiehuis op een rustige locatie en dicht bij de zee

We hebben met 6 personen een ontspannen week doorgebracht met familie en vrienden in het geweldige vakantiehuis in El Pinet. De communicatie met de eigenaar en de beheerder van het vakantiehuis is erg goed geweest, ze hebben ons alle nodige informatie gegeven en ervoor gezorgd dat we ons comfortabel voelden in het huis.

Het vakantiehuis is met liefde en verstand ingericht, de voorzieningen zijn uitstekend en nieuw en laten niets te wensen over! De 3 slaapkamers zijn comfortabel, de badkamers zijn modern, de keuken is zeer goed uitgerust en de woonkamer is groot. De airconditioning werkt geweldig en koelt de ruimtes snel af. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, moet men vermijden om alle airconditioners tegelijkertijd aan te zetten!

De ramen hebben allemaal een insectengaas, maar ik moet eerlijk zeggen dat er bijna geen muggen waren, zowel binnen als buiten.

De buitenruimte is goed ingericht, je hebt een schaduwrijke plek en we hebben elke dag buiten ontbeten en 's avonds gegeten (overdag waren we onderweg). De grote palmbomen en sinaasappelbomen omringen het terras en de cicaden zorgen voor een mediterrane achtergrond. Er is ook een barbecue aanwezig.

Bij Residence "El Pinet", op slechts een minuut van het huis, is er een rustig en schoon zwembad waar je altijd verfrissing kunt zoeken.

Het vakantiehuis ligt ongeveer 10 minuten lopen van het mooie strand van La Marina. We zijn daar 2 dagen geweest en de andere dagen hebben we met de auto gereisd en verschillende uitstapjes gemaakt naar mooie stranden aan de Costa Blanca.
De 4 sterren voor de locatie hebben we alleen gegeven omdat we minstens een uur rijden nodig hadden voor onze uitstapjes. Anders is de locatie van het vakantiehuis echt top! Supermarkten zijn ook in de buurt.

Dus, we kunnen het vakantiehuis zeker aanbevelen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Ferienhaus zu bewerten und es Ihnen gefallen hat.

Juli 2023

H F. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie villa en aardige verhuurder

We zijn met de auto uit Duitsland gekomen en zijn met z'n drieën. Het vakantiehuis is volledig uitgerust met een mooie tuin en BBQ-mogelijkheid. Het gemeenschappelijk zwembad ligt op 100 meter afstand en is zeer schoon. Het strand is ongeveer 5 minuten met de auto. Tankstation, Lidl, Mercadona en Aldi zijn ongeveer 10 minuten rijden.

Het was een geweldige vakantie in een prachtig en schoon vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Ferienhaus zu bewerten und es Ihnen gefallen hat.

Januari 2023

Peter G. uit 23909 Ratzeburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie tijd in El Pinet

We hebben een heerlijke tijd doorgebracht in het vakantiehuis, het huis en de tuin zijn super goed onderhouden en laten niets te wensen over.

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Ferienhaus positiv zu bewerten. Es freut und bestätigt unsere Bemühungen, dass wir keinen Wunsch offen gelassen haben.

Augustus 2022

Daniel L. uit Rommerskirchen

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Rustig verblijf ondanks hoogseizoen

Het huis is zeer goed uitgerust, liefdevol ingericht en zeer rustig gelegen. We voelden ons zeer comfortabel en werden uitstekend verzorgd door de beheerder ter plaatse. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Ferienhaus zu bewerten. Es hat uns auch gefreut, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

Juni 2021

Massoud L. uit El Pinet, La Marina

4,2
4.5 3.5 4 4.5 4.5
Toon Duits

Top

Het vakantiehuis is super ingericht. Het uitzicht vanaf het terras en de kamers is onbeschrijfelijk mooi. Het gemeenschappelijke zwembad was ook erg schoon en niet ver weg. Wij zouden de woning onmiddellijk aanbevelen. Het dorp is ook mooi en rustig, behalve vogelgezang zijn er weinig geluiden te horen.
We zouden graag nog eens komen

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank für Ihre Bewertung

September 2019

Marlene P. uit Reichshof

5,0
5 5 5 5

Urlaub an Meer

Wir haben uns sehr wohl gefühlt das Haus ist mit allem ausgestattet um einen entspannten Uraub zu geniessen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank für die Bewertung und es freut uns immer wenn es den Gästen gefällt.

Maart 2019

Andrea L. uit 4490 St. Florian

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie zoals thuis

Een heel mooi licht en modern ingericht huis. Alles wat je nodig hebt is er. Het strand is dichtbij en er zijn 3 restaurants
Supermarkten, bakkers en restaurants zijn gemakkelijk te bereiken met de auto.
Natuurlijk moet ook de prachtige tuin genoemd worden, ligbedden, barbecue en meer is er.
We voelden ons erg op ons gemak en komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Danke für die ausführliche Bewertung. Es freut uns, dass es Euch gefallen hat.

December 2018

Stephanie R. uit 45276 Essen

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Wir haben einen sehr schönen Urlaub in diesem super ausgestatteten Haus verbracht. Es war alles da, um sich richtig wohl zu fühlen. Wir werden gerne wiederkommen! Absolute Empfehlung!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

November 2018

Roland und Bigi uit 79588 Efringen-Kirchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

We verbleven in november/dec in het vakantiehuis van de familie Eberhardt en onze verwachtingen werden volledig ingelost. Het huis is comfortabel en gezellig ingericht, het ontbreekt u aan niets, of u nu binnen bent of buiten in de prachtige tuin. De verhuurder en manager zijn erg aardig en je voelt je goed verzorgd. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

September 2018

Helena uit 69181 Leimen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Zeer mooie ontspannende vakantie

We brachten 12 dagen door in het vakantiehuis als 5 volwassenen. De uitrusting is goed en laat niets te wensen over. Het huis is prachtig en de tuin nodigt uit tot vertoeven. Het ontbijt onder de pergola was zeer aangenaam. Het huis is volledig voorzien van airconditioning en het meubilair is van hoge kwaliteit en mooi. Ook de keukenuitrusting is voldoende, al zouden de pannen langzaam vernieuwd kunnen worden.

Het gebied is rustig. Door de ligging is men echter aangewezen op een auto, ook al is het zwembad dichtbij. Het is er mooi en niet overvol, zodat je 's morgens zonder problemen je baantjes kunt trekken.

Al onze vragen voor aanvang van de vakantie werden snel en grondig beantwoord.

Het strand is mooi, schoon en niet druk. Bovendien kunt u eten en drinken in de strandbars. Om naar het strand te gaan zijn er zelfs gebruiksvoorwerpen zoals parasols en strandstoelen in het tuinhuisje.

Winkelmogelijkheden en restaurants zijn met de auto in 5-10 minuten te bereiken.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank für die Bewertung und es freut uns immer wenn es den Gästen gefällt.

Augustus 2018

Tobias uit Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi!

Wij hebben deze zomer tien dagen doorgebracht in het vakantiehuis van de familie Eberhardt en willen graag onze positieve ervaring delen.

Het vakantiehuis
De inrichting van het vakantiehuis laat nauwelijks iets te wensen over. De moderne keuken heeft werkelijk alles, van bestek tot (kook)gereedschap en allerlei keukenapparatuur. De schone badkamers hebben voldoende ruimte om persoonlijke hygiëneartikelen op te bergen. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en de bedden zorgen voor een goede nachtrust. Alle technische apparaten werken perfect en de internetverbinding is uitstekend. Buiten is er een zithoek onder een schaduwrijke pergola waar u kunt ontbijten en wijn kunt drinken.

Het 'water'
Het is ongeveer 100 meter van het huis naar het gemeenschappelijke zwembad. Het schone zoetwaterzwembad was nooit druk tijdens ons verblijf in het hoogseizoen. De afstand tot de zee is ongeveer 1,5 km. Het zand is fijn en de zee blijft lang ondiep, wat vooral voor kinderen prettig is.

De verbindingen
Een huurauto tijdens uw verblijf is zeer aan te bevelen, aangezien de directe omgeving nog niet erg ontwikkeld is. Je moet een paar kilometer rijden naar de bakker/supermarkt. Op dit punt wil ik toekomstige vakantiegangers in Spanje wijzen op de bijzonderheden van de meerstrooksrotonde in Spanje, die in Duitsland niet bestaat en waaraan je eerst moet wennen.

Beste familie Eberhardt,
hartelijk dank voor het fijne verblijf en het leuke contact, we hebben echt goed uitgerust!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Liebe Gäste - vielen Dank für die positive Bewertung und es freut uns, dass Sie sich gut erholt haben und es Ihnen gefallen hat.

Juli 2018

Uwe und Anja G. uit 63110 Rodgau

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer ontspannende zomervakantie

We brachten drie heerlijk ontspannen weken door op vakantie als gezin met twee kinderen. Het huis is mooi en liefdevol ingericht en biedt veel ruimte met drie slaapkamers en twee badkamers. De keuken is goed uitgerust; er ontbreekt niets en er zijn voldoende kasten en ladekasten om al uw persoonlijke spullen op te bergen. De tuin is net zo fantastisch, heerlijke plek om te eten met een overdekte pergola, een lekkere barbecue en veel ruimte om te zonnen. De tuin geeft een heerlijk gevoel van een mediterrane vakantie met veel palmbomen, sinaasappelbomen en geweldig bloeiende hibiscus.
Het zwembad is op loopafstand. Het is heel gemakkelijk om op het strand te parkeren en te genieten van het heerlijk brede zandstrand. Het water was erg schoon en er was genoeg ruimte op het strand.
Er zijn tal van winkels in de buurt, evenals restaurants voor een heerlijke maaltijd.
We voelden ons allemaal zeer comfortabel en kijken nu al uit naar onze volgende vakantie in dit geweldige vakantiehuis.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Vielen Dank für die Bewertung und es freut uns immer wenn es den Gästen gefällt.

April 2018

Brigitte V. uit 70771 Leinfelden-Echterdingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis en zeer dicht bij het strand.

We hebben elf ontspannende weken doorgebracht in dit vakantiehuis. Het huis is liefdevol en smaakvol ingericht. Alles is nieuw en brandschoon. Er ontbrak werkelijk niets. De verhuurder en manager zijn erg aardig en behulpzaam. De woning is ook zeer mooi ontworpen - ruimte voor barbecues en zonnebaden en veel groen! De zee en het strand zijn binnen handbereik. Het is kilometers lang, zeer schoon en er is veel ruimte. Drie Spaanse strandrestaurants nodigen u uit om te blijven. Het klimaat en de rust waren gewoonweg hemels. Het vakantiehuis is een echte aanrader en we komen volgend jaar zeker terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Liebe Fam. Vogt,
es freut uns, dass es Ihnen gefallen hat und danke für die ausführliche Bewertung. Dies spornt uns an dieses Niveau weiter zu halten. Wir freuen uns wieder auf sie im nächsten Jahr.

Maart 2018

Rudolf G. uit 61381 Friedrichsdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles nieuw en zeer goed onderhouden en perfect ingericht, 1a locatie aan het strand

Wij (2 volwassenen, 1 kind 8) waren een van de eerste gasten in het voorjaar van 2018 in het pas gerenoveerde vakantiehuis. Het contact met de verhuurder vooraf was goed, we kregen alle benodigde informatie. Ter plaatse was er een aardige beheerder die ons welkom heette en alles uitlegde.
Het huis is volledig en met veel smaak ingericht en je merkt dat de eigenaren er zelf zijn. Het complex is rustig gelegen; de zee is op loopafstand en wij vonden het erg prettig omdat het strand kilometers lang is en langzaam afloopt (ideaal voor kleine kinderen). We vonden ook de restaurants aan het strand leuk. We maakten verschillende uitstapjes naar Alicante, Elche en Murcia
Winkelen in de buurt was geweldig (Mercadona, Lidl)

We kunnen het huis alleen maar aanbevelen; alles klopt hier. We zullen weer komen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. T. Eberhardt:

Liebe Fam. G.,
sie waren der erste Mieter nach der Komplett Renovierung unseres Ferienhauses und es freut uns sehr, dass es Ihnen gefallen hat.
Wir werden uns weiter anstrengen, dass es unseren Gästen gefällt.
Vielen Dank auch für Ihre nächste Buchung.


Contactpersoon

Dhr. T. Eberhardt

Dhr. T. Eberhardt

Wij zijn een gezin van de Rhein-Main-gebied, waarin de liefde in een huisje vakantie maakt. We hebben twee schoolgaande kinderen en wensen op vakantie va recreatie, rust, warmte en een groot strand in de buurt. In 1996 hebben we voor het eerst op de zuidelijke Costa Blanca geweest. Vroeger moesten we veel plaatsen aan de Middellandse Zee bezocht; in Spanje (van de Costa Blanca naar Portugal). Toen onze eerste kind naar school kwam, en we waren niet langer flexibel, het idee gerijpt om een ​​vakantiehuis te kopen. Vanaf 2000 waren we op zoek naar en vervolgens vonden deze plek tijdens een vakantie in 2002 - en meteen verliefd op. De ligging direct aan het kilometer lange strand en de zee, mooi en rustig (niet zoals op de Orihuela Costa) en de nabijheid van de luchthaven van Alicante en de verschillende steden. Het klimaat heeft ons overtuigd. We willen er in de paas- en herfstvakantie en dient daarom in april / oktober ook mogelijk zijn om op het strand.


meer informatie

Objectnummer: 101284

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101284.htm


«El Pinet - Alicante - dicht bij het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven