Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Schniekes Möhlenhuus

Oostzee, Sleeswijk Holstein, Schlei, Visserij, Flensburg Fjord, Steinbergkirche

Max.  4   gasten
115m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
115m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

21 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

In een buitengewoon stijlvolle ambiance wacht uw vakantiedomicilie "Schniekes Möhlenhuus" in Steinbergkirche op u in het gezellige rietgedekte huis en biedt op 115 m² veel ruimte en comfort om u goed te voelen! Ons luxe appartement is ook uitermate geschikt voor koppels die samen reizen, aangezien het naast de twee tweepersoonsslaapkamers 2 aparte badkamers met douche heeft

Een privé terras staat tot uw beschikking in de linker buitenruimte vooraan het pand om op de ligstoelen te genieten van de zonuren en om gewoon eens lekker te bungelen. Ver weg van de drukte van alledag kunt u hier heerlijk ontspannen!

De ruime woonkamer nodigt u uit om te ontspannen met zijn gezellige banken, de originele dakbalken van het voormalige molenhuis benadrukken de gezellige sfeer en flatscreen-tv's, dvd-spelers, een muziekinstallatie en gratis WiFi zorgen voor media-entertainment. Of je maakt het jezelf gemakkelijk met een heerlijk glas wijn en een mooie roman uit de boekencollectie! De open geïntegreerde keuken biedt verschillende technische voorzieningen zodat u op vakantie comfortabel heerlijke maaltijden kunt bereiden en er samen van kunt genieten aan de grote eettafel

Boven zijn de twee slaapkamers, waarvan er een is uitgerust met een boxspring tweepersoonsbed en een flatscreen-tv en de andere slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed. Ook op de bovenste verdieping is een doucheruimte, die ook een regendouche heeft. De tweede badkamer biedt een inloopdouche op de begane grond met een regendouche.

In uw tuin vindt u 2 ligstoelen, een grote eettafel met stoelen, een parasol en een elektrische barbecue. Bovendien heeft de flat een wasmachine, een droger en 2 parkeerplaatsen op het terrein. Ook uw fietsen kunt u veilig opbergen in de afsluitbare schuur.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 160 km Hamburg-Fuhlsbüttel

160 km

Station 8 km Sörup

8 km

Snelweg-afrit 25 km Tarp bei Flensburg / A7

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De hoogwaardig ingerichte vakantiewoning "Schniekes Möhlenhuus" bevindt zich in een mooi groot rietgedekt huis, dat plaats biedt aan in totaal 3 personen, in het dorp Steinbergkirche, slechts 5 km van de Oostzeekust. Er is een prachtig stuk strand in Norgaardholz

Steinbergkirche ligt in de prachtige regio Angeln, halverwege tussen de steden Kappeln en Flensburg, heel dicht bij het natuurgebied aan de Geltinger Birk: hier kunt u uitgebreide wandelingen of fietstochten maken en talloze vogelsoorten, Schotse Hooglanders en, als u geluk heeft, Konik wilde paarden observeren. De Oostzee en de Schlei zijn ook ideaal voor watersporten, zoals zeilen, kitesurfen, windsurfen, kanoën/kajakken en waterskiën. Er worden excursies aangeboden op de Schlei met verschillende schepen, de raderstoomboot "Schlei Princess". Naast de bezienswaardigheden (haringhek, basculebrug over de Schlei, St. Nikolai kerk, Nederlandse molen Amanda met historische houtzagerij) biedt Kappeln ook een mooie oude stad met talrijke cafés, boetieks en andere winkels die uitnodigen tot een wandeling, evenals een gevarieerd gastronomisch aanbod en ook een visrokerij. Flensburg, de meest noordelijke stad van Duitsland, is ook een bezoek waard en biedt eveneens een geweldige oude stad met talrijke winkelmogelijkheden en mooie steegjes, maar ook een scheepvaartmuseum en de Phänomenta.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Wisseling van linnengoed tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
Gedurende het hele jaar is een minimum verblijf van 7 nachten vereist.

Let op: Aankomst is alleen mogelijk op zaterdag!

De verplichte eindschoonmaak van € 110,- is al automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de gevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

Huisdieren: 1 hond is toegestaan (max. stokmaat: 65cm), toeslag: € 8,- per nacht. Katten zijn niet toegestaan.

De eerste set linnengoed (1 set beddengoed en handdoeken per persoon) is al inbegrepen; extra wissel van linnengoed op aanvraag: 15,- € per persoon

Wij voorzien 1 fles wijn als welkomstgeschenk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

De tuin linksvoor staat tot uw beschikking met een eigen terras.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ralph Wiegelmann

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Recidivist

We komen nu voor de 3e keer op rij in dit vakantiehuis. Het is een fijn gevoel, bijna alsof we thuiskomen, wanneer we onze zomervakantie beginnen en het huis betreden. De verhuurders hebben het huis smaakvol ingericht, met oog voor detail en praktisch gemak. In de keuken ontbreekt het bijvoorbeeld aan niets, aan elk keukengerei en elk kleinigheidje is gedacht. Buiten staan twee barbecues (houtskool en elektrisch), een tafel met 6 stoelen en 3 ligstoelen (allemaal met kussens) en een tuinhuisje met speelgoed voor kinderen klaar. De bijbehorende groene ruimtes van het huis zijn bijna parkachtig en mogen grotendeels worden gebruikt. De stranden van Norgaardholz, Habernis en Holnis zijn gemakkelijk te bereiken en prachtig. Geweldige restaurants met heerlijk eten zijn ook niet ver weg. En de grote Edeka, maar ook Aldi, een kebabzaak en het Stolz-warenhuis zijn op loopafstand via de grote speeltuin direct achter het huis in minder dan 5 minuten te bereiken. Hetzelfde geldt voor de twee bakkerijen in het dorp. Elke ochtend verse broodjes zonder ver te hoeven rijden. Omdat Steinbergkirche in het gebied van de Flensburger Fjord in het midden van alles ligt, kun je veel geweldige dagtochten maken: Flensburg, kasteel Glücksburg, Denemarken met de veerboot vanuit Langballigau, Kappeln, Eckernförde, Schleswig, het pretpark Tolk-Schau, het Vikingmuseum Haitabu, alles minder dan een half uur rijden met de auto. Dus ook iets voor regenachtige dagen. Ons gezin met twee kinderen in de basisschoolleeftijd ontspant zich hier onvergelijkbaar.


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan ben je op de juiste plaats! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 101339

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101339.htm


«Schniekes Möhlenhuus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven