Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De kleine koeienstal

Oostzee, Sleeswijk Holstein, Schlei, Visserij, Flensburg Fjord, Steinbergkirche

Max.  2   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Verlangt u naar rust en ontspanning, weg van de drukte van alledag?
Dan bent u aan het juiste adres: in het rustige dorpje Steinbergkirche, slechts 5 km van het Oostzeestrand, vindt u ons vakantiehuis "Kleenes Möhlenhuus" midden in het mooie landschap van de regio Angeln!

Geniet van uw welverdiende ontspanningsvakantie voor twee in een mooi rietgedekt huis met een stijlvolle landhuissfeer! Uw hond is ook welkom. Het gedeelte rechtsvoor in de tuin is beschikbaar voor uw gebruik en er is ook een privé-terras zodat u de zonnige uren op uw ligstoelen kunt doorbrengen

In de vakantiewoning vindt u een zeer stijlvol interieur met hoogwaardige meubels in een licht landhuisdesign en de originele dakbalken benadrukken de gezellige sfeer. De ruime woonkamer biedt een gezellige, grote hoekbank met extra kruk en het keukengedeelte is open geïntegreerd. Mocht het weer niet zo goed zijn, dan zal het zeker niet saai zijn dankzij de beschikbare entertainmentmiddelen, want er is een flatscreen-tv, dvd-speler, muziekinstallatie en gratis WLAN. Of je maakt het jezelf gemakkelijk met een mooie roman uit de boekencollectie! De keuken heeft een kookeiland en diverse technische voorzieningen om in alle comfort heerlijke maaltijden te bereiden.

Een comfortabel tweepersoonsbed in de slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. De doucheruimte van de vakantiewoning is ook ingericht in lichte kleuren en biedt een inloop-regendouche.

Bovendien beschikt de flat over een wasmachine in de bijkeuken en is er een gratis parkeerplaats op het terrein beschikbaar. Ook uw fietsen kunt u veilig opbergen in de afsluitbare schuur.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 140 km Hamburg-Fuhlsbüttel

140 km

Station 8 km Sörup

8 km

Snelweg-afrit 25 km Tarp bei Flensburg / A7

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze stijlvolle & charmante vakantiewoning "Kleenes Möhlenhuus" bevindt zich in het dorp Steinbergkirche op de begane grond van een groot rietgedekt huis, dat plaats biedt aan in totaal 3 personen. De Oostzeekust ligt op slechts 5 km afstand, zodat u snel het dichtstbijzijnde Oostzeestrand (Norgaardholz) kunt bereiken

Midden in het prachtige heuvellandschap van de regio Angeln ligt uw vakantiehuis halverwege de steden Kappeln en Flensburg. Het natuurgebied van het Geltinger Birk is niet ver weg en zeker een bezoek waard: geniet van uitgebreide wandelingen of fietstochten langs het idyllische landschap - observeer talrijke vogelsoorten, Schotse Hooglandrunderen en, als u geluk heeft, kunt u ook een glimp opvangen van de Konik wilde paarden!

De Oostzee en de regio Schlei is ook ideaal voor watersporten: hier kunt u zeilen, wind- of kitesurfen, kanoën/kajakken of waterskiën/wakeboarden.

Op de Schlei kunt u de regio vanaf het water verkennen met verschillende excursieboten, met de "Schlei Princess" vanuit de haven in de stad Kappeln. Naast de bezienswaardigheden (haringhek, basculebrug over de Schlei, St. Nikolai kerk, Nederlandse molen Amanda met historische houtzagerij) biedt Kappeln ook een mooie oude stad met talrijke cafés, boetieks en andere winkels die uitnodigen tot een wandeling, evenals een gevarieerd gastronomisch aanbod en ook een visrokerij. Flensburg, de meest noordelijke stad van Duitsland, is ook een bezoek waard en biedt eveneens een geweldige oude stad met talrijke winkelmogelijkheden en mooie steegjes, maar ook een scheepvaartmuseum en de Phänomenta.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Wisseling van linnengoed tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
Gedurende het hele jaar is een minimum verblijf van 7 nachten vereist.

Let op: Aankomst is alleen mogelijk op zaterdag!

De verplichte eindschoonmaak van € 70,- is automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de aangevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

Huisdieren: 1 hond is toegestaan (max. stokmaat: 60cm), toeslag: € 8,- per nacht. Katten zijn niet toegestaan.

De eerste set linnengoed (1 set beddengoed en handdoeken per persoon) is al inbegrepen; extra wissel van linnengoed op aanvraag: 15,- € per persoon

Wij voorzien 1 fles wijn als welkomstgeschenk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

Op verzoek kunnen gratis babyspullen zoals een reisbedje en een kinderstoel worden verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch huis op een mooie locatie.

We verbleven een week bij het "Kleenes Möhlenhuus" met Nieuwjaar; het was een geweldige en ontspannende ervaring. Het huis/appartement is zeer comfortabel en vanaf het moment dat je binnenkomt, voel je je thuis. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar en het interieur heeft een geweldige sfeer en design. Het is geweldig om te zien hoe de originele elementen van het huis zijn behouden. De tuin is erg mooi en groot, en onze hond genoot van rennen door de tuin. De locatie van het appartement is uitstekend; het is een korte wandeling naar de bakker of supermarkt om je benodigde boodschappen te halen. Ook wandelen vanuit het huis buiten het dorp is fijn; met een beetje geluk zie je wat herten in de velden lopen. Het strand is vlakbij; binnen 5 minuten ben je er met de auto. Het "Kleenes Möhlenhuus" is een absolute parel. We hebben enorm genoten van ons verblijf en hebben al onze volgende verblijf gepland.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch huis op een mooie locatie

We verbleven een week in het "Kleenes Möhlenhuus" tijdens Nieuwjaar; het was een geweldige en ontspannen ervaring. Het huis/appartement is zeer comfortabel en vanaf het moment dat je het appartement binnenkomt, voel je je thuis. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar en het interieur heeft een geweldige sfeer en design. Het is geweldig om te zien hoe de oorspronkelijke elementen van het huis behouden zijn gebleven. De tuin is erg mooi en groot, en onze hond genoot van rennen door de tuin. De locatie van het appartement is uitstekend; het is een korte wandeling naar de bakkerij of supermarkt om je boodschappen te halen. Ook buiten het dorp wandelen vanaf het huis is leuk; met een beetje geluk zie je wat herten lopen in de velden. Het strand is vlakbij; met 5 minuten rijden ben je er. Het "Kleenes Möhlenhuus" is een absoluut juweeltje. We hebben enorm genoten van ons verblijf en hebben al onze volgende verblijf gepland.

Martijn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fantastisch huis op een mooie locatie

We hebben een week in het "Kleenes Möhlenhuus" gelogeerd tijdens Oud en Nieuw; het was een geweldige en ontspannende ervaring.

Het huis/appartement is zeer comfortabel en vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je thuis. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het interieur heeft een geweldige sfeer en design. Het is mooi om te zien hoe de oorspronkelijke elementen van het huis zijn behouden. De tuin is erg mooi en groot, en onze hond genoot van het rennen door de tuin.

De locatie van de flat is uitstekend; het is een korte wandeling naar de bakker of de supermarkt voor de benodigde boodschappen. Ook een wandeling vanaf het huis buiten het dorp is leuk; met een beetje geluk zie je enkele herten in de velden lopen. Het strand is dichtbij; 5 minuten rijden brengt je erheen.

Het "Kleenes Möhlenhuus" is een absoluut juweeltje. We hebben zeer genoten van ons verblijf en hebben ons volgende verblijf al gepland.

Gast vom Bodensee

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Dromerig"


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 101882

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/101882.htm


«De kleine koeienstal» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven