Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Hörnchen's Hörle

Vakantieregio Waldecker Land: Bad Arolsen - Volkmarsen - Twistesee - Edersee - Willingen

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

37 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Op de begane grond: 1 slaapkamer, 1 gehandicaptenvriendelijke badkamer met inloop-/toegankelijke douche en WC, volledig uitgeruste hoogwaardige keuken, eethoek in de serre, evenals open woonruimte met uitzicht op de nok - uitgerust met 2 banken, tafel, houtkachel, SmartTV, DVD-speler, stereo-installatie en 2 houtblokken. De begane grond is drempelvrij.

Boven: nog 2 slaapkamers, tweede badkamer met bad en infrarood sauna en aparte WC met grotere wastafel. Woongalerij en 2 zonnige balkons onderstrepen het stijlvolle karakter.
De bedden zijn opgemaakt met beddengoed, in de badkamers liggen hand-/baddoeken voor u klaar.

Buiten: 3 parkeerplaatsen direct bij het huis. Het huis is omgeven door gazon en weiland met fruitbomen en ligt boven het dorp op een helling. Daardoor heeft u een fantastisch uitzicht op het platteland en de dichtstbijzijnde stad, Volkmarsen met de Kugelsburg.

De dichtstbijzijnde steden zijn Volkmarsen, Bad Arolsen en Warburg. Huisdieren zijn op aanvraag welkom.

U verblijft in een nieuw gebouwde, exclusief ingerichte vakantiewoning van ca. 140 m² op een helling met een 20 km ver uitzicht over weiden, bossen en velden tot aan de heuvelketens van het Habichtswald.
Een serre op het zuiden maakt het mogelijk om het hele jaar door te genieten van het geweldige uitzicht op de omgeving en 's morgens al te genieten van de eerste koffie aan de lange houten tafel met uitzicht op het groen.
Door de verdeling van de slaapkamers en badkamers over beide verdiepingen kan het huis ook als 2-generatiewoning worden gebruikt: Grootouders nemen hun intrek op de begane grond en ouders met kinderen op de bovenverdieping.
Op de twee loggia's op de begane grond en de twee zonnige balkons op de bovenverdieping kunt u ongestoord zitten en genieten van de frisse lucht en de zon, afhankelijk van hoe de wind waait. Het meubilair bestaat uit 4 tuinstoelen, 2 kleine tuintafels en 4 tuinstoelen.
Bijzonder is ook de open constructie in het woongedeelte, die uitzicht biedt tot aan de nokbalk. Een met zandsteen beklede muur en open haard op de begane grond en een galerij op de bovenverdieping onderstrepen de exclusiviteit van het hele huis. Bijzonder gezellig is 's avonds de kachel, waarmee het hele huis kan worden verwarmd tot een behaaglijke warmte.

Wasmachine en droger zijn vanzelfsprekend, evenals de volledig ingerichte keuken met alle elektrische apparaten en badkamers met hoogwaardige inrichting. Het huis is rookvrij en ingericht voor mensen met een allergie. Huisdieren zijn op aanvraag mogelijk. Parkeerplaatsen bevinden zich direct voor het huis en zijn gratis.

Het huis ligt in een rustige omgeving en is daarom geschikt voor gezinnen met kinderen.
Tot de uitrusting behoren een kinderstoel, een aankleedkussen, een apart kinderreisbed en trap- en stopcontactbeschermers. Kinderen kunnen naar hartelust ravotten en spelen op het grote grasveld dat bij het huis hoort.
De begane grond is toegankelijk voor gehandicapten en geschikt voor rolstoelen.

In het huis is een gratis WLAN-verbinding beschikbaar. Werken in een ontspannen sfeer en rustige omgeving is hier altijd mogelijk.

A c c o u n t :
Ons vakantiehuis Petite École is ook beschikbaar - als dit vakantiehuis al volgeboekt is - is het de moeite waard een kijkje te nemen: of voer op de homepage van fewo-direkt het objectnummer 2354031 in.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 8 km

8 km

Skilift 45 km

45 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Luchthaven 45 km Paderborn

45 km

Station 8 km Warburg

8 km

Snelweg-afrit 5 km Warburg

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hörle is gunstig gelegen bij de snelweg A44 (Kassel - Dortmund) en wordt omringd door talrijke pittoreske stadjes, zoals Volkmarsen, het barokke Bad Arolsen met zijn kasteel of Warburg, dat wordt gekenmerkt door zijn vakwerkhuizen
Direct aan het "drielandenpunt" (Westfalen - Hessen - Waldeck) ligt het landbouwdorp, dat dateert uit de 4e eeuw na Christus (voor het eerst gedocumenteerd in 1128).

Het dorp is omgeven door uitgestrekte bossen en natuurgebieden, maar ook door meren zoals het grootste Hessische stuwmeer, de Edersee of de Twistesee met zijn waterskimogelijkheden of de Diemelsee, die is ingebed in het natuurpark Diemelsee.

Een breed scala aan vrijetijds- en sportactiviteiten houdt u zeker bezig tijdens uw vakantie. Naast een van de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Duitsland, direct gelegen aan de Twistesee, nodigt het Waldecker Land en het aangrenzende Hochsauerland als vakantieregio uit tot talrijke activiteiten op het water, te land en in de lucht.
Wat dacht je van kanoën, peddelen, zwemmen, vissen, zweefvliegen, kleiduivenschieten, golfen, fietsen, mountainbiken, wandelen en geotrecking ..... !

Als je van geschiedenis en cultuur houdt, kom je aan je trekken. Hetzelfde geldt als u op zoek bent naar rust en stilte om even af te schakelen van het stressvolle (werk)leven van alledag.

In de winter nodigt het bekende skigebied van Willingen in het naburige Hochsauerland, op ruim een half uur rijden, uit tot wintersport met zijn goed geprepareerde pistes en langlaufloipes.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Zwemmen
Zweefvliegen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De basisprijs is inclusief 2 personen. Elke extra volwassen persoon wordt belast met € 25,- / persoon / nacht.
Kinderen betalen € 15,- / nacht per stuk (van 2 tot 13 jaar)
Honden worden belast met € 7,- / nacht per stuk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung erheben wir eine Stornierungsgebühr in Höhe des gesamten Übernachtungspreises. Sofern das Ferienhaus weiter vermeitet werden kann, erheben wir keine Stornierungsgebühren.

meer informatie:

Het vakantiehuis is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen (weinig verkeer, veel ruimte, grasvelden en weiden rondom het huis).
De begane grond is geschikt voor rolstoelgebruikers en heeft een gelijkvloerse (toegankelijke) douche zonder opstap, een dubbele wastafel die van onderen toegankelijk is, variabele grijpstangen in de douche, een steun bij het toilet en verhoogde matrassen in het tweepersoonsbed. Een mobiele oprit is ook beschikbaar bij de toegangsdeur.

Honden zijn toegestaan op aanvraag.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Karen H. uit 23769 Fehmarn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dromerig

We hebben een geweldige week doorgebracht in dit fantastische huis. We vonden vooral de inrichting erg mooi, zeer smaakvol. De tuin is een droom. Absoluut rustige locatie, we hebben geweldige wandelingen gemaakt direct vanuit het huis. De terrassen nodigen uit om te ontspannen en te barbecueën, de open haard maakte de avonden gezellig. We komen graag terug. Familie Husheer en Familie Neels.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhäuser Köster & Kenk GbR
Dhr. A. Kenk

Dhr. A. Kenk

arrive and feel good' is de basisgedachte die ons al vele jaren aanspoort om de mooiste tijd van het jaar zo aangenaam mogelijk te maken voor onze gasten: Dat begint met een mooi huis als dit, met zijn vele voorzieningen en luxe inrichting, en houdt niet op bij de netheid Wijzelf waarderen de absolute rust van dit huis en het hele terrein, zowel overdag als 's nachts. De overdekte buitenzitjes en de tuin nodigen uit om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen, om te genieten van het uitzicht op de heuvels en de bossen en om gewoon je ziel te laten bungelen - heerlijk. De woning is ook een paradijs voor de kinderen.


Andere accommodaties van Dhr. A. Kenk


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 102116

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102116.htm

Dhr. Andreas Kenk

Bergstr. 4 - 4a

34508 Willingen

0049(0) +49 56326485


«Hörnchen's Hörle» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven