Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 24.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Het huis heeft 3 slaapkamers (6 bedden en meer slapen in de woonkamer, de slaapkamers zijn uitgerust met air conditioners), woonkamer, open haard (met open haard met insert en blower). De keuken is volledig uitgerust met serviesgoed, gasfornuis, 2 koelkasten met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, 2 badkamers (elk met bad, douche en bidet), garage.

Sinds juni 2015 is het zwembad beschikbaar (8 x 4,3 x 1,45 meter) zijn beschikbaar, die in harmonie is met de rotstuin en het terras. 3 stappen gemakkelijk toegang tot het zwembad, waar u voldoende ruimte te vinden om te genieten als het milieu en de dromerige rust.

Direct naast het eigenlijke huis is een volledig gerenoveerd, oud 2003 cookhouse. Het is voorzien van warm water, kookgelegenheid, koelkast, twee eenpersoonsbedden en een aparte badkamer met douche en toilet.

Onder 2 schaduwrijke bomen vindt u een gezellige zithoek en ligbedden plus banken op het aangrenzende oude keuken huis te vinden. Een uniek kenmerk is het panoramische uitzicht op het dakterras van de nabijgelegen heuvels en het binnenland. Op warme avonden is het een nacht op het dak naar verleidelijke keer slapen en te genieten van de sterrenhemel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 30 km Faro

30 km

Station 8 km Moncarapacho

8 km

Snelweg-afrit 5 km Olhao

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis is gelegen da Fonte do Bispo weg in het kleine gehucht Varzeas, ongeveer 1,2 km van Santa Catarina. Het ligt op 30 km van de luchthaven.
In Santa Catarina zijn allemaal beschikbaar voor dagelijks gebruik noodzakelijke items. Naast een grotere Supermercado vindt u diverse kleine Minimercados, diverse cafés, restaurants, bank met geldautomaat, apotheek, kantoorboekhandel, bloem winkel, tankstation.

Op elke vierde zondag van de maand is zigeuner markt en aangezien alles is echt aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

draagbare Wi-Fi kan worden geleverd voor € 15 per week

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De ligging van het huis in het achterland van de Algarve in de buurt van de heuvel biedt pure door rust, natuur. Direct vanuit het huis kunt u gaan voor een wandeling en ontdek het gevarieerde landschap.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Dag W. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige locatie, geweldig zwembad.

We hebben in maart een mooie vakantie gehad in Casa das Varzeas, ondanks het wisselvallige weer. We hebben vooral genoten van het grote zwembad en de geweldige ligging midden in de natuur. Het huis is goed uitgerust en biedt een goede uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving. We kunnen ons goed voorstellen om ook onze volgende vakantie hier door te brengen. Ook het vriendelijke contact met de verhuurder en de contactpersoon ter plaatse was aangenaam en ongecompliceerd.

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Hallo Dag W., viielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Es freut mich sehr, daß es Ihnen gefallen hat und ich würde mich freuen Sie ein ander Mal wieder begrüßen zu dürfen.
Herzliche Grüße Bernhard Jüttner

Augustus 2023

Cathleen G. uit Dresden

4,6
4 4 5 5 5
Toon Duits

droomachtig

Een prachtig gelegen vakantiehuis, perfect voor wie houdt van rust en ontspanning. Een auto is noodzakelijk, maar veel is snel bereikbaar. We vonden het vooral geweldig om met de watertaxi naar verschillende stranden (zandbanken) te varen om daar een dag aan zee door te brengen. Het zwembad is een geweldige verkoeling tijdens warme dagen. Meneer Bonau was altijd beschikbaar als we hem nodig hadden. Een perfecte vakantie. Heel erg bedankt, meneer Jüttner.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Liebe Frau Cathleen G., vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und ich würde mich freuen Sie ein anderes Mal begrüßen zu können. B.J.

Juni 2023

Wolfgang K. uit Windeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in het paradijs

Drie onvergetelijke weken heb ik mogen doorbrengen in de prachtige Quinta in Varzeas aan de Oost-Algarve, samen met mijn hond Cleopatra. In een volledig uitgerust vakantiehuis met groot zwembad konden we heerlijk ontspannen. Vanaf het grote dakterras heb je een fantastisch uitzicht op de nabijgelegen bergen, die ons hebben geïnspireerd tot lange wandelingen. Het kleine terras is overdekt en daarom is het er ook tijdens de warmere tijden van de dag goed vertoeven. Drie slaapkamers met airconditioning, een grote woonkamer en de goed uitgeruste keuken laten ook binnen het huis niets te wensen over. De ligging op een groot perceel met citroen- en vijgenbomen in een absoluut rustige omgeving maakt het verblijf perfect. Omdat de zee dichtbij genoeg is, waait er meestal een licht briesje, zodat we ook van de hete zomer in Portugal konden genieten. De kleine winkels in het dorp met hun altijd vriendelijke eigenaren en de vele restaurants in de nabije en verdere omgeving maken het verblijf ook culinair tot een ervaring. Omdat we met de auto waren, hebben we de Algarve verkend vanaf het meest zuidwestelijke puntje van Europa tot aan de Spaanse grens in het oosten. Al met al een droom - we komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Hallo Herr Wolfgang K.
danke für die tolle Bewertung, ich freue mich wenn ich Sie bald mal wieder begrüßen darf.
B.J.

Juni 2022

Marion B. uit Sundern

4,8
5 5 4 5 5
Toon Duits

Super ontspannende vakantie

Hallo meneer Jüttner, een beetje laat willen we u nogmaals bedanken! We hadden een super ontspannen en rustige vakantie in een geweldige omgeving! De tuin was geweldig en ook dat we citroenen + vijgen mochten oogsten! Het zwembad gaf ons de nodige verkoeling toen we terugkwamen van onze tochten tijdens de onverwachte hittegolf begin juni. De rustige ligging van het huis in de heuvels was echt geweldig. We vonden alles wat we nodig hadden in het huis. Op de veranda konden we 's avonds met een koel drankje naar de gekko's kijken, wat ons veel plezier gaf. De airconditioning in de slaapkamers was goud waard, vooral in de tweede week, zodat we heerlijk konden slapen! Met de huurauto, die gezien de ligging onmisbaar was, konden we toch de stadjes in de omgeving verkennen. We hadden bewust gekozen voor landwegen zonder snelwegen, zodat we tijdens de ritten konden genieten van het landschap. Tavira, Vila Real aan de monding van de grensrivier, Faro, Ferrugado aan de rotsachtige Algarve, Alcoutim aan de grensrivier naar Spanje, het geweldige strand in Monte Gordo, om er maar een paar te noemen, waren gemakkelijk en snel te bereiken en we hebben er allemaal erg van genoten. Bovendien aten we onderweg altijd heerlijke maaltijden of voorzagen we ons in de goed uitgeruste keuken van regionale producten die we van markten of de supermarkt hadden meegenomen. Wij kunnen het huis alleen maar aanraden om te ontspannen en uitstapjes te maken naar steden of mooie landschappen !!!! We waren een beetje teleurgesteld door de winkels in Santa Catarina. Maar 1x aangepast, we hebben alles van de weg meegenomen, wat absoluut geen probleem is. Wandelingen in de omgeving waren ook onderhoudend met de kurkeiken en diverse fruitvelden rondom. De brochures, reisgidsen + de mooie compilatie van jullie tips waren zeer nuttig! Wij kunnen Casa das Varzeas alleen maar aanbevelen! 1000 keer dank! :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Hallo Frau Marion B.
ich danke für Ihre tolle Bewertung, sie schreiben so viele Details die mir sehr gefallen haben und vielleicht auch andere Gäste ansprechen. Ich freue mich auch, daß Sie einen schönen Urlaub hatten und sich wohl gefühlt haben. Schön, daß Sie auch ein wenig von den Früchten naschen konnten. Ich würde mich freuen Sie wieder mal in meinem Haus begrüßen zu können. Nochmal Danke und alle Gute B.J.

Juni 2020

Kathrin S. uit Naumburg

5,0
5 5 5 5 5

Perfekter algarveurlaub

Die Lage des Hauses ist ein guter Ausgangspunkt um die Strände der algarve in kurzer Fahrzeit zu erreichen. Dir Betreuung vor Ort war hervorragend. Und die sehr freundliche Korrespondenz mit Herrn jüttner hat uns Sehr gut gefallen. Die Ausstattung des Ferienhauses lässt keine Wünsche offen. Man kann auch Tage im Haus am Pool genießen und man hat das Gefühl, allein auf der Welt zu sein. Die Abendstimmung auf der Dachterasse Erleben zu dürfen, mit dem freien Blick in die Orangen und Olivenhaine, wird für uns unvergesslich sein.
Vielen Dank an Familie Jüttner und Herrn Bonau

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung. Sie sind die ersten mutigen Gäste die in Corona-Zeiten den Urlaub gewagt haben. Ich würde mich freuen Sie wieder mal im Haus begrüßen zu können. Alles Gute B.J.

Augustus 2018

Frank H. uit 50859 Köln

5,0
5 5 5 5

Ein absoluter Traum

Wir waren 3 Wochen in dem Haus und wir lieben es.

Es ist total ruhig gelegen, so dass man mal komplett "runterfahren" kann. Der Pool ist riesig und optimal, um sich abzukühlen. Obwohl das Klima in der Gegend generell sehr verträglich ist - August 28-32 Grad.

Das Haus ist riesig und mit alle ausgestattet, was man benötigt. Von der Dachterrasse hat man ringsherum einen super Blick auf die Hänge mit Oliven- und Johannisbrotbäumen.

In dem nah gelegenen Ort S. Catarina bekommt man täglich frisches Brot, Baguettes und vor allem die einheimischen süßen Backwaren - wahnsinnig gut. Auch sonst kann man dort Kleinigkeiten einkaufen.
Für größere Einkäufe fährt man aber besser 8 km weiter nach Sao Bras. Dort ist nächstgelegene größere Supermarkt, und auch so ein nettes Städtchen.
Oder noch besser nach Olhao zum täglich geöffneten Markt. Dort gibt es Obst, Gemüse, Fisch, Meeresfrüchte und Fleisch in super Qualität und echt fairen Preisen. Alles Produkte aus der Gegend.

In der näheren Umgebung sind einige teils urige Restaurants mit authentischer portugiesischer Hausmannskost. Und auch die enorm günstig.

Strände erreicht man ca. in 20 Minuten per Auto. Zu empfehlen: Fuseta mit der Fähre zur nächsten Insel. Praia do Barril - vom Parkplatz entweder zu Fuß oder mit der Bimmelbahn zum Lagunenstrand. Oder nach Praia Manta Rota direkt an den Strand, also weg von den Lagunen. Alles wunderschön.

Man sollte mit dem Auto auch die Umgebung erkunden. Am besten aufgeteilt in mehreren Tagen. Wir haben von Alcoutim über Salir bis Alte und Praia de Tomates bis Praia Verde alles abgefahren. Überall wars sehr schön.

Der Hausherr Herr Jüttner hat uns im Vorfeld immer gut beraten und hilfreiche Tipps gegeben. Der "Schlüsselüberbringer" Herr Bonau war ebenfalls mega entspannt und freundlich.

Wir vermissen das Haus, die Leute, das Meer... einfach alles jetzt schon wahnsinnig. Der ganze Urlaub war ein Traum. Wir kommen zurück - versprochen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Hallo Familie Hill, herzlichen Dank für die super Bewertung, besonders auch für die
detailierte Beschreibung der Umgebung. Würde mich freuen wenn es bei Ihnen wieder mal
für einen weiteren Urlaub paßt. B.J.

Juli 2018

Heidrun uit 48432 Rheine

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!!!

Ich weiß nicht, womit ich Anfangen soll!
Vielleicht mit dem Resümee.... Alles in Allem SUPER TOLL!!!

Das Haus liegt sehr ruhig in den Bergen der Algarve. Perfekt um den hetzigen Alltag zu entfliehen. Wir konnten uns sehr gut entspannen ,ob am Pool, im Haus, auf der Terasse oder der Dachterasse. Notwendig ist aber auf jeden Fall ein Mietwagen.
Zum Strand sind wir meistens nach Altura in Richtung Spanien gefahren, da es dort einen sehr langen Sandstrand gab und unsere Kinder viele Spielmöglichkeiten hatten. Ausserdem war es nicht zu voll. Aber auch eine Fahrt mit der Fähre zur Ilha de Farol ist ein Muss.
Die Kommunikation mit dem Vermieter Herrn Jüttner war absolut freundlich. Vor Ort wurden wir von Herrn Bonau empfangen. Auch dieser ist sehr freundlich und hilfsbereit!
Es war ein wunderschöner Urlaub in einem tollen Haus. Bin ich froh, dass wie für 2019 schon gebucht haben.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. B. Jüttner:

Herzlichen Dank für die tolle Bewertung und, daß Sie schon jetzt für 2019 gebucht haben
B.J.


Contactpersoon

Dhr. B. Jüttner

Dhr. B. Jüttner

Mijn naam is Bernhard Jüttner en ik woon in München. Ik heb in een forwarding 30 jaar transport georganiseerd van en naar Portugal en zo viel in Portugal. In 2000 kocht ik het huis en opnieuw te trainen om te trainen verbeterd. 2015 Ik kocht een zwembad en 2016 airconditioning in de 3 slaapkamers.


meer informatie

Objectnummer: 102354

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102354.htm

Dhr. Bernhard Jüttner

Sommerweide 20

80995 München

089 3133292


«Casas de Varzeas» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 31.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven