Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Pavilhao da Arte-Artistiek

Tavira

Max.  3   gasten
90m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
90m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Het landgoed, Quinta da Arte, is een landgoed op 12 hectare grond met vier afzonderlijke, privé gelegen, individuele vakantiewoningen, die elk uniek zijn en midden in een natuurlijk, volgroeid park met kunstobjecten liggen, omgeven door privé-tuinen.
Het domein beschikt over een zwembad, een openluchttheater met 120 plaatsen, een dansstudio, een petanquebaan en wandelpaden waar de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger sculpturen en kunstvoorwerpen kan tegenkomen.
Onze artistieke, kleurrijke en originele vakantiewoning, de PAVILHAO DA ARTE, met een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en klamboe, evenals airconditioning en een groot buitenbed met klamboe, is het meest geschikt voor 2-3 volwassenen, of voor 2 volwassenen met 2 kinderen
2 volwassenen met 2 kinderen, afhankelijk van waar de gast wenst te overnachten. (Vraag het me)
Een heel bijzonder vakantiehuis met een prachtige badkamer, helemaal in blauwe tinten, met een grote, mooi betegelde douche-badkuip
Aangrenzend aan de badkamer is de slaapkamer met airconditioning en een tweepersoonsbed.
Het huis bekoort door zijn indeling en grootte, de vele kleurenschema's en materiaalkeuzes, en de geïntegreerde kunstobjecten. En het is vooral verleidelijk met zijn geweldige, grote buitenbed met klamboe, waar hele families hun zomernachten hebben doorgebracht om naar de nachtelijke sterrenhemel te staren.
De grote leefruimte heeft geïntegreerde kunstwerken, een zithoek met bureau en stoel en, op verzoek, nog twee slaapgelegenheden onder een muskietennet met ventilatoren.
De aparte en volledig uitgeruste keuken bevindt zich in een extra keukenhuisje achter in de tuin, naast de overdekte eet- en barbecueplaats en een aangrenzende buitendouche.
Leven midden in de natuur, dat is wat onze gasten zeggen over hun vakantie bij ons.
Een ongestoord bestaan in een geweldige omgeving.

HYGIENE in tijden van COVID 19:
Geachte gasten, ik zou willen benadrukken dat wij in deze bijzonder gevaarlijke situatie uiteraard extra ontsmettingsmiddelen zullen gebruiken naast de reeds gebruikte. Ik heb de lokale, pas uitgevaardigde wetten grondig bestudeerd en zal ze nauwgezet volgen.
Een schoon huis is altijd een speciale zorg van ons geweest, wat onze gasten kunnen bevestigen in hun evaluaties.
Onze huizen liggen op afstand van elkaar, dus u kunt afstand houden van de andere gasten als u dat wenst.
Tot betere tijden en tot dan waakzaam en voorzichtig is mijn motto.

Eenmaal aangekomen, zijn onze gasten vaak verbaasd over de nog groter lijkende, of nog mooiere kenmerken van de accommodaties dan ze al op de foto's hadden gezien en verwacht.
De vakantiehuizen worden vaak geboekt door meerdere families die naast elkaar in de huizen wonen.
Afzonderlijk en toch samen.
De mensen die bij ons komen houden van de originaliteit van de accommodaties en vooral van de natuur om mee te maken en je in te leven.
Zij vinden het heerlijk om ongestoord te kunnen rusten, weg te zijn uit hun dagelijkse leven en zich geleidelijk onder te dompelen in het Portugese levensritme, de mensen, de zee, het eten en het leven.
De vier vakantiewoningen hebben alles wat u daarvoor nodig heeft en elk huis toont zijn eigen bijzondere gezicht aan de gast.
Kinderen die ons komen bezoeken, leren spelen en het hele terrein ontdekken omdat ze zich vrij en ongestoord kunnen bewegen en natuurlijk is het zwembad een van hun favoriete plekken waar ze de hele dag zouden willen doorbrengen, als er niet zoveel andere mooie dingen te ontdekken waren.....
Lees onze vele beoordelingen weinigo want we zijn nieuw hier met onze advertentie.

Vrede, natuur, inspiratie, vrijheid.

De ideeën van een kunstenaar en zijn creatieve partner hebben geresulteerd in vier individuele, artistiek ontworpen vakantie-eenheden, elk met zijn eigen privacy en charisma. Het milde klimaat en het licht als inspiratiebron, de wens om de natuur en de natuur weer dichter bij de mensen te brengen, werden gebouwen van glas en ijzer ontworpen of bijvoorbeeld schaduwdaken van gekleurde acrylaatpanelen.
Elk huis heeft zijn eigen bijzonderheden, vraag me naar onze Casa das Rochas, de Atelier -Studio en de Casa do Teatro, alle 4 huizen met goede recensies worden ook geadverteerd op fewo en binnenkort hier.
Licentie- of registratienummer: 234

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 25 km Faro

25 km

Station 9 km Tavira

9 km

Snelweg-afrit 9 km Santa Catarina da Fonte do Bispo

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Quinta da Arte ligt in de Sotavento, de zuidoostelijk gelegen kust van de Algarve, een kustlandschap met kilometerslange zandstranden en een intact vogel- en visleven. Hier kruisen vissersboten de waterwegen van de getemde Atlantische Oceaan. Het landgoed zelf ligt in een uitgestrekt natuurlandschap van johannesbrood-, olijf-, amandel- en sinaasappelplantages. Omgeven door een zacht glooiende bergrand, glinstert de zee aan de horizon op zo'n 8 km afstand in de verte. De parel van de Algarve, de Romeins-Arabische renaissancestad Tavira, gelegen aan de monding van de 'Ria do Gilao', ligt op slechts 10 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten: Gas en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs, behalve voor het gebruik van de airconditioning, die aan het eind van het verblijf naar gebruik wordt afgerekend en 3 euro extra kost voor 8 uur.
OPMERKING: Als u wilt, kunnen we een WIFI internet router in het huis installeren. Dit kost 15 Euro per week.
Maar veel mobiele telefoons hebben automatisch Wifi toegang.
Het is het beste om de incheck datum voor uw aankomst met elkaar af te spreken. We ontvingen ook gasten na middernacht.
Geen enkel probleem.

Huisdieren (aub op aanvraag): € 35,00 per verblijf en huisdier *
* Honden zijn over het algemeen welkom. De ervaring heeft echter geleerd dat het noodzakelijk is enkele regels op te stellen, zodat zowel de eigenaar van het huis als de volgende gasten geen last hebben van de hond: De eigenaar zorgt er alstublieft voor dat de hond zijn behoefte ruim in het gebied doet
De huurder brengt zijn eigen slaapplaats voor de hond mee of vraagt mij wat ik kan aanbieden en zorgt ervoor dat de hond niet op de bank of het bed of andere meubels gaat liggen. De huurder gaat er ook mee akkoord regelmatig te vegen om het appartement zo vrij mogelijk te houden van hondenharen.
Ik leen je graag een stofzuiger voor dit doel, vraag het me.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reizigers die ten minste 14 dagen voor aankomst annuleren, krijgen 100% van het tot dusver betaalde bedrag terug. Annuleert u tussen 7 en 14 dagen voor aankomst, dan krijgt u 50% terug. Anders krijgen ze geen geld terug.

meer informatie:

Onze woning ligt op slechts 9 km afstand van de mooiste bezienswaardigheden of de schone zee met zijn brede, mooie stranden.
Zeer interessant in de Oost-Algarve zijn de kilometerslange zandstranden die worden beschermd door de prachtige lagunes en wadden met diverse wild- en watervogels waar zelfs flamingo's een thuis hebben in het natuurreservaat van de "Ria Formosa"
Bezoek de nog bestaande kleine vissersdorpjes en hun levendige bedrijvigheid.
Betoverende lagunelandschappen die kunnen worden doorkruist met kleine vissersbootjes, te voet of met comfortabele veerboten om de zee te bereiken. Mooi: aangename wandelingen langs mooie paden die naar de zee leiden.
Ontdekkingen:
Er is een oud kasteel en veel natuur te ontdekken in en rond Castro Marim of meer dan 35 kerken in het charmante en bijzonder bezienswaardige 150 jaar oude renaissancestadje Tavira, de parel van de Algarve.
Faro is ook een bezoek waard, met zijn oude, mooie stadscentrum, een klooster en een Franciscaner bottenkerk, en een goed onderhouden winkelstraat waar het leuk is om te flaneren en de cafés te bezoeken. Olhao, nog steeds de meest Arabische stad aan zee, heeft mooie grote markthallen met verse producten, maar ook oude steegjes en nog oudere kleine winkeltjes
Cacela Velha, nieuwe stad, oude stad en de Ria da Formosa voor de deur en uitgestrekte golfbanen. St. Lucia, ooit een bolwerk van de octopusvisserij, is nu een gegeerde bestemming voor het eten van een verscheidenheid aan gerechten bereid met hetzelfde, of het nemen van een boot naar de zee. En dan is er Fuzeta: bars, restaurants, vissersboten en nog veel meer om u over te vertellen.
U bent van harte welkom.

Andere mooie bestemmingen.....: Spanje ligt heel dicht bij ons en kan heel snel bereikt worden. Een kleine veerboot steekt vanuit Vila Real St. Antonio de grensrivier de Guardiana over en brengt u naar Andalusië, waar de prachtige wereld van de hapjes, de Spaanse tapas, begint. De wereld van de Spanjaarden, met zijn vele legendes die vertellen over paarden en stierengevechten, de zinderende hitte, de gevechten tussen de Portugezen en de Spanjaarden lang geleden en de dageraad van de moderniteit heeft al lang zijn weg gevonden naar de witte dorpen van de gemeente. Bezoek El Roccio, een bedevaartsoord waar ooit een dappere kerkman woonde die in zijn kerk vele plaatselijke zigeuners redde van de vervolgingen van de fascisten. Bezoek het aangrenzende natuurreservaat 'Donana', met zeldzame vogels en lynxen, zijn grote dennenbossen en ga verder naar Sevilla, een van de mooiste steden van Europa. Het is slechts 1 uur 50 m met de auto van onze Quinta naar Sevilla. Welkom


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.3 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

FERNANDO G. uit Santander

4,4
3 4 5 5 5

Fuera de lo común

Buscábamos un lugar diferente a las típicas casas que se ofertan para disfrutar no solo de la maravillosa Portugal sino también de nuestra estancia en la casa y el Pabellón de Arte cumplió con creces. Una gran finca con vistas, privacidad en la casa y su entorno, agradable piscina y una anfitriona pendiente de atender y ayudar a sus huéspedes. Muchas gracias por todo. A tener en cuenta que está apartado, por lo que se necesita coche, y la entrada a la finca es tipo pista forestal.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

queridos invitados españoles,
muchas gracias por sus amables palabras sobre sus días en nuestro paraíso ubicado en medio de la naturaleza pero cerca de todo lo que es hermoso y necesario como el mar increíble y la encantadora ciudad de Tavira.
Estás inmerso directamente en la casa y te has sentido muy cómodo y desde aquí indagaste por el entorno.
Cuando nos conocimos te sentiste bien, te sentiste muy a gusto con nosotros y nuestro entorno y sobre todo elogiaste la buena comida.

Nuestro viaje no conduce a través de un bosque, eso sería bueno, sino a través de un camino asfaltado a través de arbustos y arbustos hasta la rodilla.

Recuerdo con cariño nuestro encuentro y les deseo lo mejor y amor desde el fondo de mi corazón.
Hasta la proxima vez.
Heidi

Augustus 2022

Katharina V. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Inspirerende, unieke plek met geweldige gastvrouw

Quinta da Arte is absoluut fantastisch, inspirerend en uniek. We waardeerden vooral de royale ruimte, de rust en het omgeven zijn door natuur en kunst. En natuurlijk onze geweldige gastvrouw Heide. Ze is een zeer zorgzame gastvrouw en we voelden ons onmiddellijk thuis. Ook dank aan Max - Heidi's hond, die ons elke dag bezocht, soms alleen, soms met zijn broers en zussen, op weg om te baden in de vijver.

Elke accommodatie is uniek en bijzonder - wij verbleven in Pavilhao da Arte, die perfect was voor ons (drie volwassenen + kind). We hebben er echt van genoten om de hele dag buiten te zijn. Ook al was het tussendoor behoorlijk warm, de vele bomen zorgden voor de nodige schaduw. En een uitnodigende buitendouche zorgde voor nog meer verkoeling.
Een van de hoogtepunten van de accommodatie voor ons was het enorme buitenbed - 's nachts hoor je de wind door de bladeren waaien en kikkers kwaken bij de vijver.
Er is ook het gemeenschappelijke zwembad, dat we vaak hebben gebruikt, niet alleen om te zwemmen maar ook om de andere gasten te ontmoeten. Wij hielden van de spontane ontmoetingen met Heide en de andere gasten, waaronder een gezamenlijke fles wijn.

De plek is perfect om tot rust te komen en als uitgangspunt om de omgeving te verkennen, zowel voor korte als langere excursies.
We voelden ons allemaal zeer comfortabel en zouden graag terugkomen.
Dank je wel Heidi!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

liebe Katharina und Familie,
so schoene Worte findest Du ueber Euren ersten Besuch in unserem kleinen Paradies an der Ostalgarve.
Das freut mich wirklich sehr ,das es Euch bei uns so gut gefallen hat und Ihr wirklich aus Eurem normalen Alltag schon nach recht kurzer Zeit entrinnen konntet, so wie Ihr es mir vor Ort erklaert habt.
Das Haus war wohl genau das richtige fuer Euch drei,unkonventionell mit viel Platz und wie Du schreibst dem tollen Aussenbett das der kleine Sohn wohl besonders liebt nicht wahr?.
Erst habt Ihr Euch vor Ort eingelebt und dann, nach und nach die Gegend erkundigt, das Meer die vielen schoenen Inseln und unsere sehenswuerdige Stadt Tavira.
Fuer mich war es ein leichtes freundlich zu Euch zu sein denn auch Ihr seid eine sehr besondere, tolle Familie.
Wir bleiben in Kontakt und ich wuensche Euch von Herzen das Eure Plaene die Ihr anstrebt Realitaet werden.
Alles Liebe und auf ein Wiedersehen.
Heidi

Oktober 2021

Katja M. uit Frankfurt am Msin

4,8
4 5 5 5 5

Ruhe und Entspannung in Mitten der Natur

Wir haben schon 4x unseren Urlaub dort verbracht und genießen besonders die Ruhe, die Nähe zur Natur und die Gesellschaft von Heidi und Johannes, die sich großartig um Ihre Gäste kümmern.
Für mich ist es jedes Mal wie „ nach Hause“ kommen.
Es ist ein ganz besonderer Ort den Heidi und Johannes geschaffen haben.
Danke dafür!

Quinta da Arte ist zu empfehlen…und besonders für Naturliebhaber, Individualisten, Familien mit Kindern und für alle die, die sich eine Entschleunigung vom stressigen Alltag wünschen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Lutz K. uit Am Langenzug 8, 22085 Hamburg

4,8
4 5 5 5 5

Ein kleines Paradies

Ich habe noch nie zuvor eine Ferienuntrkunft gesehen und bewohnt, die so außergewöhnlich optisch ansprechend und individuell gestaltet ist. Ein Fest für die Sinne! Man sieht in verschiedenen Details die Handschrift des Künstlers. Man kann sehr für sich sein, in den großzügigen Außenbereichen ebenso wie drinnen, hat aber auch die Möglichkeit, am Pool andere Menschen zu teffen. Da insgesamt nur vier alleinstehende Häuser vermietet werden, tritt man sich nicht auf die Füße. Wir sind nun schon zum dritten Mal in der Quinta gewesen, wurden immer sehr herzlich von dem Vermieterpaar empfangen und betreut. Wer gerne Strandurlaub machen will, hat Strände in ca. 15 Autominuten Entfernung, wir haben mehr die Schönheit und Ruhe des Anwesens genutzt, Ausfüge ins Hinterland und zu den Küstenstädten gemacht (z.B. Bootstour in den Lagunen), superfrischen Fisch auf dem Fischmarkt gekauft und gut gekocht bzw. gegrillt.


Die Küchenaustattung ist sehr gut, allerdings klemmt hier und da vielleicht mal eine Tür, Ameisen besuchen die Außenküche usw. Damit konnten wir stets sehr gut leben. Es ist und bleibt für uns ein Sehnsuchtsort, wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

lieber Lutz,
hab ganz lieben Dank fuer Deine liebevollen Zeilen zu Deinen mehrfachen Aufenthalten auf unserer Quinta da Arte, den Du einen Sehnsuchtsort nennst.
Wie schoen.
Und das kann ich auch spueren wenn Du uns Mal wieder besuchen kommst immer mit dem festen Ziel Dich bei uns zu entspannen,Dein Buch endlich zu Ende zu lesen die Abende mit Spielen draussen am Tisch zu bestreiten und natuerlich auch um unser so schoenes Umland zu besuchen.Nur zu gerne machst Du Ausfluege z.B. nach Santa Lucia um dort an der Promenade spazieren zu gehen und das ein oder andere Mal dort in einem der tollen Restaurants ein zu kehren.
Oder Ihr nehmt gleich die kleine Faehre, schippert damit ein paar Minuten von der Laguna aus ans Meer um baden zu gehen oder am Strand zu wandern und viel Muscheln mt nach Hause zu bringen.
Nun wir sind ja schon so etwas wie Dein /Euer zweites zu Hause, nicht wahr?
In diesem Sinne freuen wir uns auf ein baldiges Wiedersehen macht es gut!
P.S den kleinen Ameisen erteile ich in jedem Jahr Hausverbot ich weiss auch nicht warum die sich da nicht dran halten.....?Und zum Gift spritzen bin ich dann doch nicht so der Mensch.

Juni 2017

Regina F. uit Hohenbrunn

5,0
5 5 5 5 5

Einfach toll!

Wir waren bereits 2009, 2013 und 2017 im Pavilhao da Arte zu Gast und es ist immer wieder Erholung pur. Man ist mitten in der Natur, ganz für sich und kann wunderbar entspannen.
Die Ferienwohnung ist sehr großzügig angelegt mit besonderen künstlerischen Elementen und man fühlt sich rundum wohl. Besonders zu erwähnen ist das Außenbett und die gut ausgestattete Küche in einem separaten Gebäude mit angrenzendem überdachten Grill- und Essbereich.
Von Heidi erhält man wertvolle Tipps zu Ausflügen, Restaurantempfehlungen ect. die den Aufenthalt noch schöner machen. Kulinarisch gibt es in der Umgebung viel zu entdecken und auf den Märkten lässt es sich wunderbar einkaufen und anschließend in Ruhe kochen.
Auch mit kleinen Kindern ist die Ferienwohnung sehr zu empfehlen, es gibt schöne Strände in der Umgebung und auf dem großzügigen Gelände wird es sicherlich nicht langweilig, zumal es auch einen Pool gibt.
Wir hoffen, dass wir bald wieder nach Portugal reisen können und senden viele Grüße dorthin.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Jessica S. uit Mülsen

5,0
5 5 5 5 5

Entspannung pur in traumhafter Umgebung

Wir haben als Familie 3 Wochen an diesem bezaubernden Ort verbracht. Das absolute Higlight ist das riesiges Außenbett. Die Anlage ist in einer absolut ruhigen Lage und dennoch mit vielen Möglichkeiten zum Einkaufen, Erleben und kurzen Fahrwegen zum Meer. Am Pool der kleinen Anlage ist man häufig allein und kann sich wunderbar entspannen. Auch die Kinder sind voll auf ihre Kosten gekommen, da diese den Pool oft allein in Beschlag nehmen konnten. Die Inhaber kümmern sich hervorragend und herzlich, geben super Geheimtips für die Gegend weiter.

Für Naturliebhaber und Urlauber, die das Besondere suchen unbedingt zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Quinta da Arte
Mevr. H. Wachsmann

Mevr. H. Wachsmann

Ik woon nu al 25 jaar met mijn man op deze prachtige plek in het oosten van de Algarve en ik ben erg blij met het warme licht dat me elke dag begroet, met de vriendelijke mensen die ons hier hebben verwelkomd en met de vele prachtige natuurverschijnselen zoals de zee met zijn brede stranden en het prachtige lagunelandschap van de Ria da Formosa met zijn rijke flora en fauna. Sinds een paar jaar verhuren wij onze vier privé-huizen in ons kleine paradijs Quinta da Arte en wij zijn erg blij met onze geweldige, nieuwsgierige gasten die zich geïnspireerd voelen door de manier waarop wij onze huizen hebben ingericht. Mijn man, die zowel kunstenaar als architect van alles is, heeft zich hier gerealiseerd en een uniek stuk gecreëerd... dat zeggen onze gasten die vaak niet meer weg willen of terugkomen om in een van de andere huizen te gaan wonen. En het is leuk om dit te kunnen delen met onze gasten. Het is voor mij een genoegen om mensen te vertellen over onze omgeving met haar vele mogelijkheden en hen onder te dompelen in een vreemde cultuur Ik vertel hen over de vele bezienswaardigheden en goede restaurants en cafés, de kleine plaatselijke geheimpjes en voel discreet aan wat onze gasten willen tijdens hun verblijf bij ons. Ik ben blij dat ik er voor u ben en kijk uit naar uw bezoek.


Andere accommodaties van Mevr. H. Wachsmann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 291958

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/291958.htm

Mevr. Heidi Wachsmann

Quinta da Arte

8800-164 Tavira

00351(0) 966323614


«Pavilhao da Arte-Artistiek» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven