Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa do Teatro-Besonders!

Tavira

Max.  3   gasten
100m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
100m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Casa do Teatro - Kindvriendelijk, apart vakantiehuis in een privécomplex met in totaal 4 aparte vakantiehuizen. Casa do Theatro, een kleurrijk en gezellig huis, is ideaal voor 2 volwassenen met één of twee kleine kinderen. Het is omgeven door schaduwrijke struiken en bomen, heeft een aparte slaapkamer met airconditioning, een tweepersoonsbed en muggenspray.
Er is nog een tweepersoonsbed in het kleurrijke woongedeelte en een grote bank om op te relaxen. Alle bedden hebben muggenhorren en ventilatoren. Er is een apart toilet en een aparte blauw en turquoise 'Marokkaanse doucheruimte'.
Twee terrassen omringen het huis met ligstoelen en een eettafel onder een pijnboom, grenzend aan het aparte turquoise keukenhuisje en de barbecueplaats. Er is een buitendouche in de tuin. Hier leeft u in de natuur met haar vele verschillende geuren en kleuren. Welkom op Quinta da Arte, de naam van ons kleine paradijs, is een landgoed op 12 hectare grond met vier aparte, privé gelegen, individuele vakantiewoningen, die elk een bijzonderheid zijn en midden in een natuurlijk begroeid park met kunstobjecten liggen, omgeven door privé tuinen.
Het domein beschikt over een zwembad, een openluchttheater met 120 plaatsen, een dansstudio, een petanquebaan en wandelpaden waar de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger sculpturen en kunstvoorwerpen kan tegenkomen.
HYGIENE in tijden van CORONA Ik wil benadrukken dat wij in tijden van een bijzondere situatie natuurlijk extra ontsmettingsmiddelen gebruiken naast de schoonmaakmiddelen die wij altijd al gebruikten. Ik heb de plaatselijke, recentelijk uitgevaardigde wetten nauwkeurig bestudeerd en zal deze nauwgezet volgen.
Een schoon huis voor onze gasten is altijd een speciale zorg van ons geweest, wat liefdevol bevestigd wordt door onze gasten in hun prachtige commentaren. Onze huizen staan ver van elkaar, dus je hebt afstand tot de andere gasten. Op naar betere tijden voor alle mensen in de wereld, en tot die tijd, wees waakzaam en voorzichtig, dat was en is mijn motto. Het allerbeste! Vraag me ook naar onze drie andere huizen: Casa das Rochas -het rotshuis, het atelier en het artistieke Pavilhao da Arte, waarover u hier ook een advertentie vindt. In het bovenste en meest besloten deel van ons terrein, ligt het kleurrijke en gezellige huis "Casa das Rochas" met zijn geïntegreerde rotslandschap ( Rochas betekent rots in het Portugees) en werd zo het eponiem voor het huis. Elk huis heeft zijn eigen privétuin met terrassen en ligstoelen volledig ingebed in de natuur.
In het midden van het terrein bevindt zich het hoofdhuis met een aangrenzende danszaal, die op aanvraag gehuurd kan worden. In het lagere gedeelte van het terrein bevindt zich het royale atelier-atelier met geïntegreerde kunstobjecten en een geweldig uitzicht op de tuin. Het is zeer geschikt voor twee personen, maar ook voor twee volwassenen en twee kleine kinderen. Gasten waarderen vooral de ruimtelijkheid, de helderheid en de vrije en open levenshouding die hier wordt uitgedragen - een ongecompliceerd, ontspannen bestaan. -
Twee grote, openslaande atelierdeuren met wapperende witte doeken leiden de gast over een brede trap naar het tuingedeelte met ligstoelen en de barbecue- en eethoek. Uitkijken in de natuur en 's avonds zitten op de zogenaamde Portugese trap is een van de mooie avondervaringen die hier te beleven zijn.
Een ander vakantiehuis is het artistieke " Pavilhao da Arte" , geschikt voor 2-3 personen of 2 volwassenen met 2 kleinere kinderen, met zijn mooie badkamer helemaal in blauwe tinten en zijn grote douche-badkuip.
Het huis maakt indruk op onze gasten door zijn indeling en grootte, door de vele kleurrijke uitzichten en vooral door het geweldige, grote buitenbed met muggenbescherming, waarin hele families hun zomernachten hebben doorgebracht en zich hebben vergaapt aan de sterrenhemel. De keuken bevindt zich hier, net als bij ons, in een extra keukenhuisje en bevindt zich in het achterste deel van de tuin, direct naast de eet- en barbecueplaats.
Licentie- of registratienummer: 234

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 25 km ANA

25 km

Station 9 km Estaçao de comboio em Tavira

9 km

Snelweg-afrit 9 km Olhao/ Santa Catarina da Fonte do Bispo

9 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wonen midden in de natuur
Quinta da Arte ligt in Sotavento, de zuidoostelijke kust van de Algarve, een kustlandschap met kilometerslange zandstranden en intacte vogels en vissen. Hier steken vissersboten de waterwegen van de getemde Atlantische Oceaan over. Het pand zelf is gelegen in een uitgestrekt natuurlijk landschap van johannesbrood-, olijf-, amandel- en sinaasappelboomplantages. Omgeven door een licht heuvelachtige bergrand, glinstert de zee, die op ongeveer 8 km afstand ligt, aan de horizon. De parel van de Algarve, de Romeins-Arabische Renaissance stad Tavira, gelegen aan de monding van de 'Ria do Gilao' ligt op slechts 10 km afstand.
Eenmaal aangekomen zijn onze gasten vaak verbaasd over het feit dat de accommodaties nog groter of zelfs mooier lijken dan je al had leren kennen en verwachten van de foto's.
De vakantiehuizen worden graag geboekt door families of meerdere families die bevriend zijn en vervolgens hun vakantie naast elkaar in de huizen doorbrengen.
Gescheiden en toch samen.
Vraag mij om prijskorting bij het huren van meerdere woningen!
Mensen die bij ons komen houden van de originaliteit van de accommodatie en vooral van het 'buiten kunnen leven'.
Je vindt het heerlijk om ongestoord tot rust te komen, even weg te zijn van je dagelijkse leven om je geleidelijk onder te dompelen in het Portugese ritme van mensen, de zee, het eten en het leven.
Kinderen die bij ons op bezoek komen, leren spelenderwijs en ontdekken vaak ons ​​hele gebied doordat ze zich vrij en ongestoord kunnen bewegen.
En natuurlijk is het zwembad een van je favoriete plekken waar je waarschijnlijk de hele dag zou willen vertoeven als er geen andere mooie dingen te ontdekken zijn..... zoals de zee met al zijn schelpen en kleine watergroeven, de fiddler krabben die je vergezellen op weg naar de zee... en nog veel meer.
Lees ook de vele recensies die we hebben ontvangen, bijvoorbeeld bij fewo omdat ik hier pas een paar dagen adverteer, maar ik heb al eerder gasten om een ​​recensie gevraagd.
Het volgende kleine Portugese dorpje (2,5 km) heet Santa Catarina da Fonte do Bispo, een levendige plaats met een café en bakker, een kleine supermarkt en restaurants.
Van ons bent u snel aan zee met zijn brede, geweldige stranden, de volgende prachtige markten zoals in Olhao of Loule
met je oude straten en vanwege historische gebouwen, galeries en musea en nog veel meer.
Ik vertel je graag ter plaatse over de insidertips en leg je de weg uit naar onze bergkroeg in Donna Maria of Joao, die de beste vis van de stad serveert.

Rust, natuur, inspiratie, vrijheid.
En als je vragen hebt of een verzoek wilt doen, help ik je graag!
Welkom!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2024

Wilfried E. uit Uetze

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ein Traum für Naturliebhaber: Een droom voor natuurliefhebbers.

We waren nu al voor de tweede keer in korte tijd te gast in Casa do Teatro. Een keer in oktober en nu in januari/februari. Aangezien we in oktober al een geweldige tijd daar hebben gehad, wilden we ook graag onze vakantie hier in de winter doorbrengen. Door de open haard in de grote woonkamer kon het bij winterse temperaturen ook heel gezellig worden, dus vanuit ons oogpunt is Casa do Teatro ook geschikt voor een verblijf in de Portugese winter, temeer omdat onze lieve verhuurders Heidi en Johannes geen moeite hebben gespaard om het voor ons mooi en gezellig te maken. We hebben opnieuw een prachtige, ontspannen tijd doorgebracht in Quinta da Arte en dankzij de vele interessante tips van Heidi veel van de omgeving gezien. Nogmaals bedankt lieve Heidi en lieve Johannes, we komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

was fuer schoene Zeilen unser Gastpaar hier fuer Ihre beiden Aufenthalte gefunden haben.
Wir freuen usn wirklch sehr darueber!!
DasPaar hat sich sichtlich wohl gefuehlt bei uns und freuten sich nach Ausfluegen ins schoene Umland,nach einem Spaziergang am Meer,nach einer Stadtbesichtigung wieder auf das wie Sie es dann nannten nach Hause zu kommen.
Gerne verbrachte man einige Abende in der farbenfrohen Kueche und kochte und ja man grillte sogar den Fisch auf dem Aussengrill.
Der gut funktionierede Kaminofen machte ein gemuetliche Atmosphaehre und die zusaetzliche Klimaanlage schaffte eine schnelle Uebergangswaerme im Haus.
Wer die Natur mag ist bei uns wohl gut aufgehoben.
Danke fuer Euren Besuch Ihr seid ein sehr sympathisches Paar wir sehen uns ganz sicher wieder.
Bleibt gesund und bis bald.
Johannes und Heidi

September 2023

Andrea K. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Tot rust komen in een klein paradijs midden in de natuur.

Terug naar de roots! Dat was onze wens voor een ontspannen vakantie in een natuurlijke rustige omgeving met veel bomen en veel licht en lichtheid - ver weg van alle afspraken en verplichtingen en de mogelijkheid om gewoon zonder horloge aan te komen en "gewoon te kunnen zijn zoals het goed is voor ons". Onze wens is daadwerkelijk uitgekomen - dankzij de fantastische Heidi (onze betoverende verhuurder) en het Casa do Teatro. Dit buitengewone kleurrijke vakantiehuis met apart keukenhuis, met een ruime douche van kleurrijke mozaïekstenen in Marokkaanse stijl en veel ruimte in de woon-/slaapkamer met airconditioning en de liefdevol doordachte en vormgegeven buitenruimtes om te ontspannen en samen te eten aan een grote stenen tafel - is een van de vier huizen op een ruim natuurterrein en we vonden het zo leuk. Opstaan, koffie zetten, eerst een rondje buitenzwembad zwemmen, in de zon opdrogen, samen ontspannen met een goed boek (geen studieboek!) en bij de tweede kop koffie bedenken wat vandaag het juiste voor ons zou zijn... Soms wilden we gewoon blijven, omdat het bijna aanvoelde als een tweede thuis. Bedankt lieve Heidi voor alles... voor je waardevolle tips al tijdens het boekingsproces en tijdens onze persoonlijke gesprekken ter plaatse, voor je warme ontvangst, voor je warmte en subtiel behulpzaamheid, altijd strevend naar een onvergetelijk verblijf voor ons te bieden. Dat is je gelukt, we hebben een geweldige vakantie gehad en het is ons een genoegen je te hebben leren kennen. We missen jou en het Casa do Teatro en jullie lieve honden Max en Satelite en natuurlijk Panty, de kleine zwarte kat, heel erg en komen zeker terug. Voor mensen die echt tot rust willen komen, is dit een plek waar de ziel weer kan landen. Daarom is deze plek zeker onze oprechte aanbeveling!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Wow, was fuer eine schoene,liebevolle und so ausfuehrliche Beschreibung die Ihr uns hier geschickt habt.
Da bekomme ich ja Gaensehaut und freue mich wirklich riesig ueber Eure so tollen Worte ueber Eure Ferientage in unserem kleinen Paradies die Ihr in einem unserer 4 Ferienhaeuser, dem Casa do Teatro verbracht habt.
Schon in unseren UNterhaltungen im Vorfeld sagtet Ihr mir das Ihr die Natur die Ruhe und das Meer liebt.
Nun da wart Ihr bei uns wohl genau richtig denke ich gerade
Wir liegen nicht weit entfernt vom tollen Meer mit seinen weiten Straenden, der charmanten Renaissance Stadt Tavira und dem Fischer Ort Olhao und St. Lucia.
Ihr seid eingetaucht in die portugiesche Welt und seid danach sehr gerne wieder in Euer portigiesiches zu Hause zurueck gekehrt.
Die Morgende wurden genossen mt einem langen Fruehstueck und dem vergessen der Zeit.
Der nahe Pool lud ein zum schwimmen und dem danach in der Sonne liegen unter Schattentuechern.
Die Tage wurden geebt und erlebt mit dem was Euch Freude machte.
Und da war auch das Nichts Tun ganz Hoch im Kurs angesiedelt.
Auch fuer mich war es eine Freude Euch kennenzulernen und es wuerde mich sehr freuen bald wieder zu sehen .
So wie Ihr es vor habt ...bald Wieder zu kommen ins kleine Paradies.
Bis bald -Alles Liebe und Gute
Heidi

Juli 2023

Annemarieke C. uit Breukelen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Prachtige, kleurrijke, bijzondere plek

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

such lovely sentences this simpatico family was finding here it makes me happy .
Thank you so much for your trust and kindness and that you have not forgotten us after so many years we were still in your mind with our little paradise.
Curious if I would have known you after so many years you arrived here and time stood still for a moment!
Yes I remind you and it was so nice to see you again.
As you wrote you have had some ideas what you would like to to do in your days but at the end you enjoyed to spend time together with cooking, reading, laughing and being child again when you were in the pool together.
What do we need more sometimes?
Having time off,thinking in the moment and enjoy the moment.
You did this and went back relaxed and reloaded.
It was a big pleasure to have you here again dear people and we never know may be you come around a third time??
All the best for your all lives stay healthy and curious as you are.
Heidi

Juli 2023

Rolf H. uit Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oase. Gewoon bijzonder.

Onze vakantie in Casa do Teatro in Tavira zal altijd in onze herinnering blijven als een hele speciale tijd die we daar zo genoten hebben. Het uitzicht 's ochtends vanuit de grote glazen deuren over de kleine vijver. Het eerste kopje koffie op de brede trap met uitzicht op de prachtige tuinen van het complex en de artistiek vormgegeven bungalows - een plek vol creativiteit en rust en voor ons een plek waar we zeker naar terug willen keren. Elke bungalow is individueel en met veel liefde en een artistiek oog ingericht. Dat heeft ons sprakeloos gemaakt in de eerste uren na onze aankomst. We voelden ons zo op ons gemak en zijn nog steeds blij dat we deze bijzondere plek hebben leren kennen en kijken uit naar de volgende keer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Was fuer tolle Zeilen Ihr ueber Eure Ferientage in unserem kleinen Paradies hier geunden habt.
Habt ganz lieben Dank dafuer.
Es war schoen zu sehen wie Ihr von Beginn an Euch total verliebt habt in unsere kleine private Anlage mit den vier Ferienhaeusern die ganz in der Naehe der charmanten Stadt Tavira ,dem nahe gelgenene tollen Meer mit seinen weiten Straenden und der schoenen laendlichen Umgebung liegt,.

Ihr habt von allem etwas gemacht Ihr wart auf Entdeckungsreise auf einer der vorgelagerten Inseln wie z.B die Insel Culatra,oder habt einen Marktbummel in der schoenen Stadt Loule unernommen um Frisches fuer das Abendbrot zu kaufen.
Oder Ihr habt einfach ein wenig am Pool gefaulenzt um danach am Abend in Tavira zu bummeln und ein selbstgemachtes Eis zu essen.
Wenn ich Euch traf ging immer der Daumen hoch, als Symbol dafuer, dass es Euch einfach wunderbar geht und Ihr gar nicht abreisen wolltet.
Doch ich bin mir sicher das Ihr Euer Versprechen wieder zu kommen schon bald einloesen werdet.
Und wir freuen uns auf Euch in unserem kleinen Paradies an der Ostalgarve wo es sich lohnt ein paar schoene Fereintage zu verbringen.
Also bis ganz bald Ihr Drei!
Heidi

Juli 2023

STEPHANE GROSSEAU uit Martigues

5,0
5 5 5 5 5

The paradise

We spent a very nice time in this address , Heidi is wonderful and everything is done to spend a nice stay in this place
We’d like everything, the garden, the swimming pool and if we come back in this part of the Portugal we will reserve again with pleasure
Thanks for all and we wish you the best

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

dear simpatic guests, thank you so much for your kind words you have found about your stay in our little paradise.
It was wonderful to see that you really liked your house, the area you discovered, swimming the beautyful sea and was visiting the large beaches and that you could relax very well at our place.
Laughing faces when we met us and it would be really nice!!! to see you again.
All the best for you both.
Sunny greetings
Heidi

Juni 2023

Wolfram S. uit Kaiserslautern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in een klein paradijs.

Dit was onze derde vakantie in de Algarve en met grote voorsprong onze mooiste! Vanaf de eerste minuut volop vakantie. Een prachtig gelegen accommodatie in de natuur, gebouwd met veel oog voor de omgeving. Slechts vier huizen bevinden zich op het grote terrein, zodat men altijd kan genieten van een heerlijke rust. Een ruime woon-/slaapkamer (met airconditioning en twee ventilatoren), een kunstzinnig ontworpen Marokkaanse douche, een apart huisje met kleurrijke keuken, een grote buitentafel om te eten, ligstoelen op het terras en nog veel meer. Wie echter op zoek is naar 'Vijfsterrencomfort', is hier aan het verkeerde adres. Maar er is alles wat je nodig hebt, alles is tiptop schoon en als er iets ontbreekt, is Heidi, de verhuurster, direct ter plaatse.
Over Heidi gesproken: verhuurster is het volledig verkeerde woord. Heidi is het hart en de ziel van de accommodatie! Vanaf de eerste minuut staat zij met haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en hartelijkheid voor haar gasten klaar. Je hebt bijna familieaansluiting, inclusief hond Max en gekko Otto. We vertrekken met tegenzin, komen zeker nog eens terug. Dank aan Casa do Teatro en Heidi!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Was fuer schoene und offene Zeilen Ihr ueber Eure Ferientage in unserem kleinen,schoenen Paradies gefunden habt .
Ich konnte direkt merken das Ihr Euch in dem von Euch ausgewaehlten Haus dem
Casa do Teatro ,eins von vier Haeusern die wir vermieten ,sehr wohl gefuehlt habt.
Das Licht am Morgen nebst dem morgendlichem Bad im Pool wurde von Euch genossen und Eure Ausfluege ans Meer liessen Eure Augen am Abend leuchten und Ihr kehrtet zufrieden zurueck Heim in Euer kleines zu Hause.
Ihr habt das Umaland neugieri gerkundet und wenn es zu warm wurde gab es eine Pause und Ihr nuztet die Sonnenliegen zum faulenzen und lesen.
Da Ihr keine Probleme mit unserem freundlichen und friedvollen Hund Max hattet ,kam der nur allzu gerne zu Euch um ein Leckerli ein zu heimsen.,
Danke fuer Eure Zugewandheit und Freundlichkeit denn nur zu gerne gebe ich als Gastgeberin ,das Gefuehl mit auf den Weg das Sie Willkommen sind und sich wohl fuehlen moegen bei uns.
Ich freue mich schon jetzt auf ein Wiedersehen mit Euch und wuensche Euch alles Gute.
Heidi

September 2022

Josefine T. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Casa do Teatro - wat een ervaring!

Ik was voor het eerst in Quinta da arte in september 2022 en was absoluut verrukt! Het hele grote terrein met het prachtige landschap straalt een bijzondere rust uit, zodat de ontspanning onmiddellijk begint. En dan de geweldige accommodatie, het Casa do Teatro: eigenlijk twee "huizen" (een woon- en een keukenhuis) met verschillende tinten blauw, groen en terra bijzonder aantrekkelijk vormgegeven evenals de grote vensterpuien, die de indruk geven dat je met de natuur en in de natuur leeft, gewoonweg fantastisch! Aan zoveel is liefdevol gedacht, tot aan het waspaard en de wasknijpers toe, zelfs diverse reisgidsen, kaarten en brochures nodigen uit tot rondsnuffelen - aangevuld met supertips van de zeer vriendelijke eigenaar. Als ik mijn ogen sluit, heb ik nog steeds de prachtige beelden in mijn hoofd - en ik zal er zeker weer heen gaan!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

lieber Gast, was fuer tolle Zeilen Du hier ueber Deine Ferientage bei uns und in dem farbenfrohen,lebendingen Haus gefunden hast.
Gleich bei der Ankuft war klar das es Dir gut geht und Du Deine Zeit bei uns und unserem schoenen Umfeld geniessen wirst.
Und das hast Du dannja auch mit Deiner Reisebegleiterin habt Ihr die tollen Straende erkundet und wart im Meer schwimmen,habt frischen Fisch am Abend im Ofen zu bereitet und habt auch die guten einheimischen Lokale besucht.
Die Woche verging wie im Fluge viel zu schnell und ja deshalb musst Du einfach noch einmal wiederkommen.
Es war sehr schoen Dich kennen zu lernen und es waere schoen Dich wieder bei uns begruessen zu koennen.
Alles Liebe und Gute
Heidi



September 2022

Eva T. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom

Voorbij Afrika ligt Quinta da Arte.
Ik duik in een droomwereld zodra ik hier ben.
De vakantie begint daar. Onmiddellijk. Met de liefdevolle ontvangst van Heidi, de gastvrouw, en bij het betreden van onze bepaald niet kleine ruimte voor de komende dagen - het keukenhuis met de gezellige zithoek onder de grote oude pijnboom er recht tegenover, de ligstoelen met uitzicht op het heuvellandschap, het zwembad, dat tot nu toe altijd zijn belofte van koele verfrissing heeft waargemaakt, en het Casa do Teatro, waar ik meer van hou dan van wat dan ook
Een bonte mengeling van de mooiste blauw-, groen- en roodtinten, maar vooral van warme geel-oranje tinten; witte en rode gordijnen waaien zachtjes in de wind en weerspiegelen de vormen van de palmen en agaven als schaduwen in de ochtend
Binnen en buiten lijken te zweven: glazen schuifdeuren laten op elk moment lucht en wind door de kamer waaien - de gekleurde gordijnen op hun beurt, licht als gassen, bieden warmte, bescherming en intimiteit. Elk bed heeft een luifel, talrijke kleurrijke kussens - u waant zich op een divan uit het Verre Oosten - en muskietennetten eromheen, waardoor binnen en buiten tegelijkertijd behouden blijven en worden opgehangen
Deze plek is een droom - om te ontspannen, om je te laten gaan, om er gewoon te zijn ..

Opnieuw en opnieuw! Graag! Ik ken geen mooier vakantieoord.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

liebe liebe Eva,
wenn ich Deine Zeilen lese wird mir ganz warm ums Herz.
So schoen und wie schoen das Du Dich bei uns und wohl vor allem aber wohl in diesem Haus so wohl fuehlst.
Das freut mich sehr!
Du kennst die schoene Algarve schon und freust Dich jedes Mal wieder aufs Neue auf das tolle Meer,den schoenen Maerkten in Olhao oder in Loule zum Beispiel.
Kleine Ausfluege um eine Galao in Tavira zu trinken gehoern genauso dazu wie am Abend eines der guten traditionellen Lokale zu besuchen .
Und zwischen durch wird gelesen und gefaulenzt.
Ja ich kann sagen Du tauchst wirklich ein in das portugiesische Leben und ich freue mich sehr das Du so tolle Bilder Deiner Ferientage bei uns in Deinen Erinnerungen behalten wirst.
Sei gedrueckt.
Heidi

September 2022

Mónica A. uit Lisboa

5,0
5 5 5 5 5

Fantástica para quem adora natureza e tranquilidade

Já ficámos duas vezes na casa do teatro. É fantástica para quem adora estar imerso na natureza e preza tranquilidade. Tem a vantagem de ter muitas praias próximas a 20 min de carro, como cacela velha, praia verde ilha de Armona, etc. A casa parece estar integrada na natureza. É lindo acordar com todo o verde que rodeia a casa, muitas árvores, vegetação e uma vista fantástica. À noite conseguimos ver as estrelas ao som da natureza. É maravilhoso.
A nível da limpeza é irrepreensível. A Heidi é uma host fantástica, muito humana e sempre disponível para tudo.
Somos um casal com 1 filho de 4 anos e a piscina fica ao lado da casa. É super tranquilo e acolhedor. Esta quinta é um pequeno paraíso escondido às portas de tavira.
Recomendamos muito.
Vamos voltar para o ano!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

ola amigos de Lisboa ,
que phrases simpaticas voçes procurem sobre os dias de ferias ao nosso paraiso pequeno perto de Tavira e do mar lindo.
Sim voçes ja estiverem ca tres vezes e ja conhecem as casas quae todas a nossa Quinta. Voces adorem o sitio muito para relaxar e aproveitar a natureza.
O menino tem muita alegria aqui e fica sempta na piscina com o pai.
Ja tenho saudades das vossas caras simpaticas que vai ser este verao tambem.
Ate breve.
Abraço
Heidi

Juli 2022

Alissa H. uit Brühl

4,6
4 5 5 5 4
Toon Duits

Mooie tijd uit

Wij verbleven in de zomer negen nachten op Quinta da Arte (meer precies: in het kleurrijke Casa do Theatro) en hadden daar graag gebleven, of in ieder geval langer. Nooit eerder konden we zo snel "afwikkelen" en volledig uitschakelen als daar! Door de ligging en het feit dat er slechts vier vakantiewoningen zijn, konden we genieten van een hemelse rust die we nooit eerder hadden ervaren. Daarnaast is er een zeer mooi zwembad, een comfortabel bed, de geweldige buitenkeuken, een zeer aardige en meegaande gastheer (Heidi), die je insider tips geeft met betrekking tot excursies, winkelen etc. en nog veel meer. We brachten elke avond buiten op ons terras door en misten niets - zelfs geen internet, dat we hadden kunnen boeken (evenals een tv). Je moet echter geen luxe verwachten of een mieren- of gekkenfobie hebben ;-)
Conclusie: Absolute aanrader van onze kant!!! We hopen er nog eens heen te gaan.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

April 2022

Martina K. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een droom van licht en ruimte

Het was niet de eerste keer dat ik mijn vakantie in Portugal doorbracht, maar ik heb het landschap nog nooit zo intens in al zijn bijzonderheid ervaren. De vakantiehuizen liggen ingebed in de natuur, waar pijnbomen, agaven en palmbomen altijd in het oog springen en lavendel en rozemarijn hun kruidige geur verspreiden. Het is een feest voor alle zintuigen!


Zelfs in de zeer originele en artistiek ontworpen huizen is de natuur alomtegenwoordig.Door de prachtig geïntegreerde buitenvijvers en het zwembad is het verkwikkende element van het water zowel verfrissend als rustgevend.Het is een plek waar het dagelijkse leven naar de achtergrond verdwijnt en het volstaat om er gewoon te zijn.De gastheren waren zeer meegaand en ik kon vriendelijk en deskundig advies krijgen op al mijn vragen.Hartelijk dank hiervoor
hartelijk dank daarvoor, en ik kom zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2022

Jürgen M. uit Emmedingen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Das Gelände ist eine Oase der Ruhe inmitten einer abgelegenen wilden Landschaft. Aber nahe genug für Ausflüge an die Strände und Städte der Algarve - ein fahbaheren Untersatz vorrausgesetzt.





Das Casa Theatro hat einen tollen Charme, wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. Wir wurden von Heidi herzlich aufgenommen und sind Ihr sehr dankbar für Ihre Hifsbereitschaft. Rundum haben wir eine super Woche dort verbracht, welche lediglich danach rief, länger zu dauern. Wir kommen bestimmt wieder mal.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Februari 2022

Manfred F. uit Wülfrath

5,0
5 5 5 5 5

Casa do Teatro

Ich war das erste mal in Portugal und habe mit einer lieben Freundin
das "Casa do Teatro" bewohnt.
Das Haus war super und die aussenliegende Küche war spitze.
Die Landschaft ist herrlich und die Abgeschiedenheit und Ruhe
ist Balsam für die Seele.
Hier kann man "Runterkommen".
Von hier aus sind Ausflüge ans Meer oder in die umliegenden
reizvollen Orte kein Problem.
und wenn man abends wieder ins Casa do Teatro kommt
fühlt man sich wieder zuhause.
Die liebevolle Aufnahme und Betreuung durch Heidi und Johannes
war sehr schön.
Sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

na schoener kann man einen Aufenthalt in unserem farbenfrohen Casa do Teatro wohl nicht beschreiben.
Hab herzlichen Dank fuer Deine liebevollen Saetzte zu Deinen portugiesichen Tagen die Du sichtlich genossen hast.
Du warst erstaunt ueber die vielen schoenen Orte die Du kennengelernt hast so wie die tolle Stadt Tavira die Du durchwandert bist um dann einen Milchkaffee einen Galao nebst einem Pastel de Natas zu geniessen.
Oder Dein Marktbesuch in Olhao der Fischerstadt an der Algarve und die vielen Fische bestaunt hast.
Ja ,ich konnte sehen das Du das Ihr Euch hier wohl gefuehlt hast ,wie Du die Fruehlingsluft geschnupert von den Orangenbluehten die jetzt schon ueber das ganze Land wehen und ich freue mich schon jetzt auf ein Wiedersehen mit Euch.
Alles Gute und bleibt gesund!

November 2021

Karola B. uit Neustadt/Weinstr.

5,0
5 5 5 5 5

Bald wieder

Wir hatten leider nur wenige,aber sehr schöne Tage auf Quinta da Arte verbracht,was uns dazu bewogen hat für etwas länger das ideenreiche, kleine Paradies bald wieder zu besuchen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Liebe Gaeste vn der Weinstrasse,
was fuer schoene Zeilen ueber Ihre Tage bei uns.Lieben Dank dafuer es freut mich sehr zu esen das es Ihnen gefallen hat uns angefragt ob wir im April noch etas frei haben haben Sie ja auch schon.
Als Sie bei uns anreisten fuehlten Sie sich direkt wohl und sin eingetaucht ins portugiesiche Leben.Haben das Meer besucht mit den schoenen vorgelagerten Inseln aber auch das nahe Hinterland erkundet.
Und die Portugiesiche Kueche in Tavira gekostet.
Es war schoen Sie als Gaeste bei uns zu habe und mein Mann und ich freuen uns auf ein Wiedersehen.
Bis bald!
Viele Gruesse aus dem sonnigen Sueden

Oktober 2021

Frank U. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Casa do Theatro - Een droom van licht en kleur

Ook al is mijn echo van het laatste verblijf erg vertraagd, het is geen jota minder betekenisvol. Ik ken de verhuurders Heidi en Johannes al heel lang, dit was mijn tweede langere verblijf op hun terrein en in Casa do Theatro. Het enorme pand met zijn creatieve centrum van verschillend vormgegeven accommodaties nodigt uit tot vertoeven en nadenken. Een duik in het zwembad is een heerlijke verfrissing, ook de jeu de boules baan nodigt uit tot spannende wedstrijden (graag ook samen met de gastheren!).

Het Casa do Theatro betovert met zijn luchtige en tegelijkertijd warme kleuren - heerlijk om 's morgens wakker te worden en te kijken naar de dansende schaduwen op de gordijnen. De aparte kitchenette direct naast de ingang van het huis en de grote eettafel aan de overkant bieden de gasten alles wat ze nodig hebben voor een aangename mediterrane maaltijd.
Er bestaat geen twijfel over dat dit huis en de twee warme gastheren een honderd procent aanbeveling waard zijn! We komen terug :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2021

Maren H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Sehnsuchtsort

Das Haus liegt auf einem sehr reizvoll angelegeten, nur durch einen Feldweg erreichbaren und daher sehr ruhigen Grundstück, auf dem vier individuell gestaltete kleine Häuser vermietet werden. Wir (2 Erw.) haben die Zeit in der Casa do Teatro sehr genossen, und das zum wiederholten Mal. Die farbenfrohe und sehr individuelle Gestaltung des Hauses sowie des gesamten Terrains, die Großzügigkeit des privat nutzbaren Außenbereichs mit dem Blick in die Natur laden ein zum Innehalten vom stressigen und lauten Alltag der Großstadt und die Seele baumeln zu lassen. Von hier aus kann man Ausflüge ans Meer, in die schöne Stadt Tavira, die Lagune der Ria Formosa und viele andere Orte im Hinterland der Küste machen, so dass es uns sehr schwer fiel, bei Urlaubsende wieder von dort wegzufahren, zumal der Empfang und die Betreuung durch die Vermieter wieder sehr zuvorkommend und herzlich war. Eine unbedingte Empfehlung!

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Wie schoen Du hier von Deinem Sehnsuchtsort schreibst , wir freuen uns sehr ueber Deine
schoenen Zeilen .
Ja ich erinnere mich sehr genau wenn Du mit Deinem Partner anreist und sofort eintauchen kannst in Deinen Ort wie Du sagst.
Du tauchst ein in die Natur und Dein Umfeld.
Die Grossstadt bleibt ab sofort draussen und es wird Platz gemacht fuer die vielen Gerueche,die schoene Umgebung und das unkomplizierte Dasein in portugiesischem Gefilde mit Ihren freundlichen Menschen.
Du magst am Meer spazieren zu gehen,ein wenig Sonnen baden oder ein Buch zu lesen.
Du entdeckst gerne die uns immer wieder ueberrsachend schoene Renaissance Stadt Tavira mit Ihren charmant, restaurierten Haeusern und alten Gassen oder besuchst einen der abwechslungsriechen Maerkte in Olhao der alten arabischen Fischerstadt mit zwei grossen Markthallen oder Du besuchst Loule mit Ihrer wunderschoenen Markthalle und tollem Angebot.
Du kennst den Herbst und den Sommer bei uns und kommst gerne wieder.
Es ist schoen Dich/ Euch sicher bald wieder begruessen zu koennen.
Der Kuehlschrank wird gefuellt sein und die Haengematte schon fuer Euch aufgehaengt ...
Versprochen.

Oktober 2020

Stefanina D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Unvergleichliche Anlage

Die 4 verschiedenen Häuser haben alle ihren eigenen Charakter und Charme.
Das von uns bewohnte „ Casa do Teatro“ ist ein eigenes Haus mit 2 Schlafzimmern und ein Bad.
Ein extra kleines Küchenhaus ist herrlich in die Natur eingebunden. Ein großer Außentisch und Liegen ebenso eine Aussendusche befinden sich direkt an den Häusern.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Wachsmann:

Haben Sie herzlichen Dank fuer Ihre Zeilen woraus ich sehen kann das Ihre Ferien bei uns fuer Sie in guter Erinnerung sind.
Das freut mich wirklcih sehr wiel ich nur zu gut weiss wie wichtig es fuer Menschen ist entspannte und erholsame freie Tage zu verbringen.
Das scheint bei Ihnen gelungen .
Sie haben sich wohl bei uns gefuehlt leben in der Natur nahe an allem schoenen wie dem Meer,den Maerkten und vielen Sehenswuerdigkeiten die uns im nahen Umfeld umgeben.
Ich freue mich auf ein Wiedersehen!

Juni 2018

Andreas D. uit Solingen

5,0
5 5 5 5 5

Wundervoll und besonders ...

wenn Sie das Einzigartige lieben ... wenn Sie Ruhe lieben ... wenn Sie Kunst lieben ... dann finden Sie hier Ihr Refugium bei netten Menschen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Quinta da Arte
Mevr. H. Wachsmann

Mevr. H. Wachsmann

Andere accommodaties van Mevr. H. Wachsmann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 378672

Laatst bijgewerkt: 05.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/378672.htm


«Casa do Teatro-Besonders!» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven