Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

✯✯✯✯ Villa Leonore

Duce-Omis Riviera, Dalmatië, Kroatië

Max.  10   gasten
230m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 10  gasten
230m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

29 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

➣ BELANGRIJK:
-Als uw gastheren voeren wij de noodzakelijke reinigings- en veiligheidsmaatregelen volledig uit.
-Minimale tijd tussen 2 groepen gasten is 24 uur.

Deze mooie vrijstaande villa beschikt over een eigen buitenzwembad. De meubels van de villa zijn zeer compleet en modern. U beschikt over een ruime woonkamer, een volledig ingerichte open keuken met eethoek, 4 slaapkamers met een kingsize bed, 4 badkamers, 1 extra slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 1 extra half bad, een ontspanningsruimte en een bijkeuken. Totale woonoppervlakte is 230m2. Villa werd gebouwd op een perceel van 500m2.

Villa Leonore wordt aanbevolen voor 10 personen.

Villa Leonore bestaat uit 2 verdiepingen. De begane grond is ontworpen als een open ruimte voor gezelligheid. Op de begane grond is een ruime woonkamer en een keuken met een eethoek, met uitzicht op het zwembad. De keuken is modern ingericht en volledig uitgerust. Gasten bereiden hun eigen maaltijden. Eetgedeelte heeft een grote houten tafel voor 8 personen. In de woonkamer is een 65-inch smart flatscreen-tv met satellietzenders, een dvd-speler en een HDMI-kabel voor het aansluiten van uw draagbare apparaten zoals een laptop en het bekijken van uw media-inhoud op het grote scherm. Er zijn 5 slaapkamers in de villa. Vier slaapkamers hebben een eigen badkamer, een kingsize bed (180x200 cm) en een smart-tv. Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond. Vijfde slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden van 80x200 cm en een shabby chic bureau. Alle kamers zijn uitgerust met een individueel regelbaar airconditioningsysteem. Alle slaapkamers op de eerste verdieping hebben toegang tot het balkon. 3 slaapkamers op het zuiden en directe toegang tot het zonnige zuidbalkon van 23m2. Een van de slaapkamers is gericht op het oosten en heeft een eigen klein balkon van 3m2 van waar gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de bergen en 's morgens zonsopgang onder het genot van koffie of thee. De ontspanningsruimte heeft een ligbad, een ligstoel en een hometrainer. Er is ook een gastentoilet op de begane grond en de bijkeuken met een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

Buiten heb je een groot half overdekt terras met tuinmeubilair om buiten te dineren, ligstoelen en strandlakens om te zonnebaden en een verwarmd privézwembad van 24 m² (8x3m) met een temperatuur van 25 tot 30 graden Celsius. Het zwembad is geopend van mei tot eind oktober. Het zwembad heeft een gemakkelijke toegang tot het zwembad trappen en een buitendouche. U hebt ook een houtskoolbarbecue ter beschikking. Er zijn 3 parkeerplaatsen op het terrein en off-the-road. Het pand is volledig omheind en is daarom geschikt voor kinderen. Kortom alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Woonkamer
Slaapbank
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.07 km

0.07 km

Luchthaven 40 km Split

40 km

Station 20 km Split

20 km

Snelweg-afrit 30 km Split

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Leonore ligt in een rustige woonwijk, dicht bij de kust. Op slechts 150 meter (2 minuten lopen), is een prachtig zandstrand en de zee. Het strand is licht glooiend waardoor het geschikt is voor jonge kinderen. Dit deel van de kust staat bekend om zijn fijne zand en helder water. Perfect voor een rustige, ontspannen vakantie. De locatie zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is. Uw villa ligt dicht bij het historische middeleeuwse stadje Omis (op 1 km afstand of 10 minuten lopen), gelegen in een prachtige kloof waar de smaragdgroene rivier uitmondt in de blauwe zee, omringd door steile kliffen. Boven de stad zijn piratenfortuinen uit de oudheid te zien. Er zijn tal van authentieke tavernes en restaurants in het oude stadscentrum. Supermarkt ligt op 600 meter afstand.

GPS-coördinaten van Villa Leonore zijn: ​N 43.440725 E 16.673813

Er zijn genoeg dingen te doen in de buurt. Neem de tijd om door de mooie, smalle straatjes van de stad te dwalen of wandel in de buurt van bergen en naar de forten. Verwacht een adembenemend uitzicht. Geniet van een mooie wandeling langs het strand of maak 1-daagse bootexcursies naar de nabijgelegen eilanden. Probeer enkele van de aangeboden watersporten op het strand of probeer adrenaline sporten in de stad. Gespecialiseerde reisbureaus in Omis kunnen voor u allerlei activiteiten organiseren (kajakken, raften, klimmen, zipline, wandelen). Er zijn tientallen aantrekkelijke fietsroutes in de buurt. Bezoek ook de stad Split (20 km afstand) met zijn historische centrum. Split is een culturele metropool en een UNESCO-erfgoedsite met het bewaard gebleven Paleis van Diocletianus en tempels uit de Romeinse tijd. Je kunt elke dag om 12 uur op het centrale plein in het paleis de verandering van de Romeinse keizerwachter bekijken.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 10:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

◆ Dag van aankomst/vertrek: elke dag van de week!
◆ Inchecken is mogelijk vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur. Uitchecken: tot 10:00 uur.
◆ Minimum verblijf: 5 nachten.
◆ PRIJS: Huurwaarborg ( 30% ) wordt na bevestiging van reservering op bankrekening gestort. De laatste betaling (70%) wordt bij aankomst alleen contant betaald. Belastingen en vaste bijkomende kosten zijn inbegrepen in de uiteindelijke prijs.
◆ Zwembad is in gebruik van 1 mei t/m 31 oktober. De temperatuur van het zwembad ligt tussen de 25 en 30°C, afhankelijk van de voorkeur van de gast.

Annuleringsvoorwaarden:

  • In geval van annulering: vooruitbetaling (30% van de volledige prijs) kan niet worden terugbetaald.

meer informatie:

Wij bieden u badhanddoeken, handdoeken, toiletpapier en handzeep. Je hebt een haardroger, wasmachine, wasmiddel, strijkijzer en strijkplank ter beschikking. We bieden op wekelijkse basis beddengoed aan. Op verzoek kunnen we ook een reisbedje en een kinderstoel voor baby's bieden. Twee fietsen staan te uwer beschikking, gratis.

De uiteindelijke prijs is inclusief alle onkosten: belastingen, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken en energiekosten. WiFi, airconditioning en parkeren zijn gratis.

De borg bedraagt 500 € en wordt bij aankomst contant betaald. De borg wordt volledig terugbetaald bij het uitchecken, mits er bij controle van de villa geen schade wordt geconstateerd.

Wij bieden een attente service maar storen uw privacy niet. Bij aankomst ontvangt u brochures van lokale toeristische kantoren met de belangrijkste lokale bezienswaardigheden en activiteiten, zodat u zelf een actieve vakantie kunt plannen. Aangezien u alleen in de villa verblijft, kunt u contact met ons opnemen via de mobiele telefoon of sms in geval van een technisch probleem. Elke aankomst van het personeel met het oog op regelmatig onderhoud van het zwembad of andere faciliteiten wordt altijd aangekondigd. Respecteer alstublieft ons eigendom, uitrusting, inrichting en buurt. Het geluid is niet toegestaan. Schakel alle elektrische apparaten (tv, airconditioning, enz.) Uit wanneer u niet thuis bent.

Gasten verzamelen de sleutels ter plaatse.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Louise uit UK

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Gewoon een prachtige, prachtige villa!

We hadden een geweldig verblijf in Villa Leonore in augustus. De communicatie van Mirna voorafgaand aan ons verblijf was geweldig, met veel handige tips over dingen die we konden doen, en toen we daar aankwamen verwelkomde haar lieve vader ons en liet hij ons rond. Ze waren allebei zo vriendelijk en behulpzaam en we hadden echt het gevoel dat ze voor ons zorgden en er alles aan deden om ons verblijf aangenaam te maken. De villa zelf was gewoon geweldig, overtrof al onze verwachtingen. Het was echt ruim, brandschoon en ongelooflijk goed uitgerust. Het zwembad was prachtig met voldoende ligbedden voor iedereen en een mooie eettafel buiten waar we veel tijd hebben doorgebracht! Het is precies zoals het eruitziet op de foto's en we konden niets vinden om over te klagen - het is de mooiste accommodatie waar ik ooit in heb verbleven. We waren een groep van 3 families met tieners en vonden het een fantastische locatie, met het zandstrand van Duće op slechts 5 minuten lopen van de villa, met een aantal mooie strandcafés etc., de prachtige stad Omis op ongeveer 20 minuten lopen waar we gingen raften en tokkelen en verkenden de oude stad en beklommen het fort - er is genoeg te doen en veel plaatsen om te eten / drinken. We namen ook de bus naar Split - (2 minuten naar de bushalte) - een grotere stad en we waren blij dat we ervoor hadden gekozen om buiten de grote stad te verblijven, maar het is zeker de moeite waard om te verkennen, er zijn veel mooie dingen te zien, en we namen ook de veerboot van Split naar het prachtige stadje Hvar. Het enige nadeel van het verblijf was dat we hier maar 5 dagen hadden! Bedankt Mirna en Philippe voor alles, we hebben geweldige herinneringen die we zullen koesteren. X

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Dear Louise, this is definitely the most kind review we have ever received.

Thank you from the bottom of our hearts for your wonderful words.

To hear that you had such a splendid time in the villa and in just 5 days is just marvelous.
It is also so nice to read about your positive and fun experiences in Omiš, Split and on Hvar.

Our doors will remain open to you and your family always, for some other visit in the future hopefully :)

Please receive our greatest thanks and warmest regards from sunny Duće!
Mirna

Augustus 2023

Sandy F. uit Lincoln England

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Absoluut perfect

Deze villa is een juweeltje! De gastvrouw heeft aan alles gedacht en haar vader is een lieve heer die ons een rondleiding gaf in het gebied en vervolgens wachtte terwijl we boodschappen deden! De villa is brandschoon, heeft alles wat je maar kunt bedenken dat je nodig hebt, inclusief reservebatterijen en pen en papier! Myrna is een geweldige gastvrouw en het is duidelijk dat haar belangrijkste doel is dat je een geweldige tijd hebt. De grootte van de villa was perfect voor onze groep van 10 personen en omdat we op een split-center vakantie waren, kon onze andere accommodatie niet tippen aan Villa Leonore. We waren zo verdrietig om te vertrekken!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Dear Sandy,

thank you so much for your kind words.

Our main goal is to try to ensure best possible stay for our guests, so, hearing that you had such a positive experience really means a lot :)
We sincerely hope you enjoyed the rest of your holiday and look forward to hopefully hosting you once again in the future!

Augustus 2020

Dominika Z. uit Starogard Gdański

5,0
5 5 5 5 5

Wszystko na 6+

Bardzo ładna willa przestronna i zadbana .
Pokoje są bardzo ładne klimatyzowane z łazienkami.
Dodatkowo możliwość dostawienia łóżeczek dla dzieci .
Salon z kuchnią bardzo duży wyposażony w absolutnie wszystko !!
Willa posiada wszystko co potrzebujemy na codzień ( pralkę , żelazko , deskę do prasowania , odkurzacz , chemię i kosmetyki itp .)
Basen jest bardzo ładny wystarczający dla użytkowników całej willi .
Jest tez grill , rowery itp.
Z willi do pięknej płazy jest zaledwie kilka minut spacerem rownież do sklepów i restauracji oraz urokliwego miasteczka Omiš.
Właściciele willi są bardzo mili i pomocni można na nich liczyć w każdej sytuacji ...
W Willi Leonore spędziliśmy bardzo miło czas z rodzinną i dziećmi .
Polecamy serdecznie .... piękne miejsce na spędzenie urlopu .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Droga Dominiko,
bardzo dziękuję za miłe słowa i szczegółowy opis ?
Szczerze mówiąc byłeś jednym z naszych najlepszych gości i mieliśmy zaszczyt gościć Cię.
Jeśli kiedykolwiek zechcesz wrócić, wiesz, gdzie możesz się z nami skontaktować.

Najlepsze życzenia dla całej rodziny i serdeczne pozdrowienia od Duće!

Juli 2020

Nancy D. uit Eisenach

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Sehr gepflegtes Ferienhaus. Zentrum und Strand in unmittelbarer Nähe.
Vermieter freundlich und jederzeit erreichbar.
Danke für die schöne Zeit. Wie kommen wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Liebe Nancy, vielen Dank für Ihre freundlichen Worte. Herzliche Grüße an Sie und den Rest der Familie!

Augustus 2018

Olga V. uit 74354 Besigheim

5,0
5 5 5 5

Wunderschlnes Ferienhaus

Ich habe mich in das Haus verliebt. Sehr gut ausgestattet. Gute lage. Super nette Besitzer. Kann das Haus nur weiter empfehlen. Das große Highlight war für uns und unsere Kindern der Pool. Wir konnten auch beim schlechten wetter baden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Vielen Dank, ich bin so froh, dass Sie Ihren Urlaub in unserer Villa genossen haben!

Augustus 2017

Andree H. uit bordeaux 33026

5,0
5 5 5 5
Toon Frans

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. M. Vojnovic:

Merci, vous étiez un invité merveilleux!


Contactpersoon

Mevr. M. Vojnovic

Mevr. M. Vojnovic

Wij bieden familievriendelijke accommodatie in appartementen, camping en recentelijk in deze villa. Wij runnen dit bedrijf op een hoge standaard meer dan 40 jaar. Wij bieden aandachtige service maar we verstoren uw privacy niet. Informatie over accommodatie is alleen per e-mail beschikbaar. We zijn blij om u ook te hosten.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 102525

Laatst bijgewerkt: 03.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/102525.htm


«✯✯✯✯ Villa Leonore» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven