Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Happy Village

Costa Blanca, Denia

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

WELLNESS huis voor de beste tijd van het jaar! Absoluut zomer en winter Tough.
Vrijstaande woning met 8 x 4,5 m zwembad op een 1200 vierkante meter groot, de aangelegde tuinen van onbelemmerde hoogte. Het huis is gelegen op de zuidelijke hellingen van de bergen Mostalla met 180 fantastisch panoramisch uitzicht van de zee naar de bergen. Je ziet hier het historische 700 jaar oude stad van Pego en ze hebben het uitzicht op 100,000s sinaasappelbomen die zich uitstrekken tot de zee. Ervaar de vrijheid en geniet van de uitgestrektheid. De grote terrassen nodigen u uit om elke dag voor het ontbijt, brunch, grillen of te ontspannen. Met een goed glas rode wijn in de hand, eindig je de dag en bewonder de ongelooflijke sterrenhemel hier in het zuiden. (Open kalmeren meer info!).

Bijzonderheid: Alle ramen zijn beveiligd met een hoge kwaliteit horren. Dit geeft u een ongestoorde nachtrust met de ramen open.

Naast de sauna vindt u een douche. Het huis heeft dus een totaal van 5 douches en 4 toiletten (incl. Appartement)

Het huis is gebouwd in 2003 en in 2015 overgenomen door ons en gerenoveerd. Het is in uitstekende conditie en laat niets te wensen over. Het woongedeelte is 120 m², + als je een 40 m² appartement boven (1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 woonkamer met ontbijt keuken) met een niet-toegankelijk is 20 vierkante meter dakterras. Wij verhuren het appartement alleen in het kader van de hoofdwoning. Zo zal natuurlijk geen onbekenden gebruik maken van uw zwembad, maar je vrienden of familieleden hebben gebracht. In alle slaapkamers is er airconditioning, zodat u warme nachten kunt besteden aangename. Met 2 of 3 slaapkamers met eigen badkamers, een buitendouche en toilet, er is geen gedrang in de vroege ochtend. Het huis en in het bijzonder de keuken zijn volledig ingericht en uitgebreid uitgerust. Het zal niets ontbreken.
Als u wilt een sauna genieten als ze eenmaal in de kelder, waar ook de wasmachine met strijken station.
Het huis is voorzien van centrale verwarming, dus je kunt super comfortabel verblijf (alleen in de wintermaanden in bedrijf) en een open haard in de winter en in de overgangsperiode.

Goed station voor toerfietsers als de fietsliefhebbers manager tours en fietsverhuur is blij om te ondersteunen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 100 km Valencia

100 km

Station 15 km Gandia

15 km

Snelweg-afrit 8 km Oliva

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Pego wordt weggestopt tussen Denia en Oliva achter en wordt die dus door velen. Voor deze, al diegenen die stoppen door en op een reis, geniet van de prachtige locatie van de stad op uw gemak.

Het is -fast- alles wat beschikbaar is, rustig en toch dicht bij de stad. In de traditionele stad Pego, er zijn winkels (supermarkten, boetieks, bakkerijen ...), pubs en cafés en restaurants. Tot dromerige, eindeloze zandstrand Oliva ligt op slechts 10 minuten met de auto. Als je 's avonds te zien op het terras met een koud biertje of een glas wijn ontelbare sterren en de lichten van de stad, de rest is pure!
Ook als u het appartement te huren, vrienden hebben soms een kleine retraite en grootouders van de avond op het eigen balkon kunnen genieten terwijl beneden die houden van de kleinkinderen naar bed zal zetten.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het huis wordt vaak verhuurd voor 4 personen. maar u kunt het appartement te bereiken via een aparte ingang (40m² met keuken, schapen, badkamer en balkon) bovendien voor nog eens 2 personen te huur (Price bovendien 200, - tot 350, - Euro per seizoen - zie de huurprijzen).
Zodat het huis is ideaal voor groepen vrienden of als een multi-generatie huis.

De volgende extra kosten worden berekend:
€ 100, - voor (150, - incl. Appartement). Elektriciteitsverbruik (0,25 € per kwh), Optioneel vooraf was-pakket 10, - Euro per persoon gas tijdens het stookseizoen naar verbruik. De afrekening gebeurt bij vertrek ter plaatse.

Het is onze administrator is een borg van € 300, - in contanten (€ 400, - voor Mitbuchung appartement), die onmiddellijk zal worden teruggegeven aan de juiste levering van het gehuurde.

Op bevestiging van de reservering een aanbetaling van 30% van de huur is onmiddellijk opeisbaar. Definitieve betaling 30 dagen voor aankomst.
De komst is variabel tijdens de boeking tijd. We kunnen wegkomen met het op de verschillende tarieven tegen je.
Tijdens het verblijf kunt u ontspannen in een Duitstalige contactpersoon die je zal helpen met eventuele vragen of mogelijke problemen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollte der Mieter von seiner Buchung zurücktreten müssen, so ist ein Rücktritt vom Vertrag nur schriftlich möglich. Es gilt folgender Ersatzanspruch der Vermieter: Stornierung bis 90 Tage vor Mietbeginn: die volle Anzahlung Stornierung ab 89 bis 45 Tage vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises Stornierung ab 44 bis 30 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises Stornierung ab 29. Tag vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises Maßgeblich ist der Eingang der schriftlichen Rücktrittserklärung

meer informatie:

Wij zijn een gezin van 5 met grootouders en wonen in het Rijnland. Jarenlang hebben we zonnige vakanties doorgebracht in mooie huizen en uiteindelijk kocht eind 2015 de "mooiste vakantiehuis in ; We hopen dat u net zo enthousiast als wij.

Precies waarom dit object:
De woning heeft een prachtig, onbelemmerd locatie aan de zuidelijke hellingen van de bergen boven Mostalla van geurige oranje en mandarijn plantages, geen drukte, in een erg laag verkeersaanbod doodlopende straat. Door extra verhuurbare appartement is ideaal voor vrienden of gezinnen met meerdere generaties.
Het huis werd geleid door een Duitse meester (eigenaar) en bezit de juiste kwaliteiten - in combinatie met Spaanse flair. Dus het leefklimaat in de zomer (isolatie en airconditioning) en in de winter (Poroton stenen, thermische isolatie, centrale verwarming, houtkachel) is zeer goed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Inga S. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig

Dit is de tweede keer dat ik geniet van een verblijf hier!
Het huis is goed uitgerust, de lokale contactpersoon vriendelijk en behulpzaam.
Het uitzicht vanaf het terras strekt zich uit over Pego, sinaasappelboomgaarden en rijstvelden tot aan de zee.
Het zwembad is een droom!
Als we ons verblijf hadden kunnen verlengen, hadden we dat gedaan.
Absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Oktober 2021

Sebastian P. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis op een geweldige locatie

We verbleven eind oktober in Casa Happy Village en voelden ons zeer comfortabel. De uitrusting van het huis is uitstekend, alles wat je nodig hebt voor self-catering en het dagelijks leven is aanwezig. Het uitzicht vanaf het terras over het dal en het dorp naar de bergen en de zee is prachtig. De ligging van het huis is ook geweldig, je bent in 5 minuten in Pego, in 15 minuten aan zee en uitstapjes naar Valencia of Alicante zijn haalbaar in ongeveer 1 uur. De verzorging door de familie Fröhlingsdorf en de beheerder ter plaatse was uitstekend, er valt niets te klagen, we komen graag terug

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2021

R K. uit Kürten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer mooie en rustige locatie

We waren voor de tweede keer en vinden het daar erg leuk. Het huis heeft alles wat je nodig hebt, zodat we ons daar erg op ons gemak voelen. Het is gezellig ingericht en de keuken is zeer goed uitgerust, wie graag kookt vindt hier alles wat nodig is. Winkels, zee en uitstapjes zijn goed en gemakkelijk met de auto te bereiken. Het contact met de eigenaren en de beheerder was altijd erg aardig en flexibel. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2019

Winfried und Maria uit Jülich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie voor het hele gezin

Met het vakantiehuis Casa Happyvillage hebben we een geweldige plek gevonden om na vele jaren weer een vakantie door te brengen met de hele familie (6 volwassenen inclusief drie volwassen kinderen en een toekomstige schoonzoon). Naast het ruime hoofdappartement hebben we ook het appartement gehuurd. De inrichting en de voorzieningen (inclusief handige restaurant- en excursietips / reisgids) laten niets te wensen over. Het ruime terras met het vorig jaar gerenoveerde zwembad met buitendouche en toilet, en de mooi aangelegde tuin op de helling nodigen uit om te ontspannen. Vanaf het terras met de kleine buitenkeuken, waar we 's ochtends samen ontbeten hebben, heb je een prachtig uitzicht op het dal met de stad Pego en de bergen daarachter. Met de aanbevolen huurauto hebben we enkele uitstapjes gemaakt naar de zee en de bergen en daar mooie wandelingen gemaakt. Valencia (ongeveer 100 km verderop) is zeker een bezoek waard. Naast het mooie stadscentrum, dat 's avonds levendig is, vonden we de moderne wijk Ciutat de les Arts i les Ciències (Stad van Kunst en Wetenschap) erg mooi. We hadden een prettig contact met de Duitstalige beheerder Claudio Pellegrino, die zeer behulpzaam is en goede tips geeft. De boeking en afhandeling met de zeer aardige eigenaren Ulla en Bruno Fröhlingsdorf verliep vlekkeloos en de reis was moeiteloos met de gedetailleerde beschrijving. We hebben allemaal genoten van de vakantie bij constant zonnig en warm weer en zullen er nog vaak aan terugdenken en zeker nog een keer terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Oktober 2018

Anne und Edgar Michael S. uit 57234 Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5

Perfekt für Eltern und Großeltern

Wir (2 Erw.) waren mit der Familie unserer Tochter dort (2 Erw. + 2 Enkelkinder) und waren sehr angetan von der guten Ausstattung und Grosszügigkeit. Hauptwohnung mit Pool und 2 Schlafzimmer und 2 Bädern sowie obere Wohnung mit großem Balkon und phantastischer Aussicht auf das Tal sowie Meeresbucht. Haben uns sehr wohl gefühlt, viele Ausflugstipps haben uns geholfen, die Umgebung zu erkunden, auch der deutschsprachige Hausmeister war sehr hilfreich. Der Strand in der Nähe mit seinen Dünen erinnert an Amrum oder Juist. Würden jederzeit wieder die Ferien dort verbringen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Uwe und Olli uit 51491 Overath

5,0
5 5 5 5

tolles und sehr gut ausgestattes Ferienhaus

Wir verreisen sehr viel und haben deshalb einige Erfahrungen mit Fewos bzw. Ferienhäusern gemacht.
Hier haben uns
- der Service (Buchung, Übergabe, Sauberkeit)
- die Ausstattung (innen: bis zu zwei komfortable moderne und geschmackvoll/ liebevoll eingerichtete Wohnungen; volle Küchenausstattung und außen: zwei Terrassen, toller Pool (für die Kleinen auch Pool-Spielzeug), kleine Außenküche und umfangreiche Bestuhlung; daneben ein wunderbar angelegter Garten in einem Steilhang) und
- das damit verbundene Preis-/Leistungsverhältnis
absolut überzeugt.

Die Lage ist hervorragend für alle, die etwas abseits des großen Rummels sein wollen; wobei Strände und Touristenzentren schnell erreichbar sind. Das Haus eignet sich bestens als Standort für Ausflüge und Erkunden der Umgebung per Auto, Fahrrad und zu Fuß und natürlich auch zum "NIXTUN".
Der Blick von der Terrasse ist wunderschön; da genießt man das Frühstück oder das Abendessen draußen noch mehr.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2017

Angela H. uit 51469 Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5

wunderschönes, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus

Wir waren bereits zum zweiten Mal in diesem Haus, beide Male mit guten Freunden, die sich die kleine Wohnung gemietet hatten. Man macht zusammen Urlaub und doch kann jeder für sich sein.
Das Haus hat alles, was man für einen Urlaub braucht, sowohl außen als auch innen. Alles ist mit Liebe zum Detail ausgestattet. Von der Terasse hat man einen wunderbaren Blick über das Tal bis zum Meer.
Die Sauberkeit ist top, auch hier hatten wir beide Male nichts zu beanstanden.
Wir haben schon viel von der Umgebung erkundigt, und haben immer noch Ziele! Egal, ob man viel unternehmen möchte, oder lieber nur faulenzt, das Haus ist für beides ideal!
Wir werden bestimmt nochmal kommen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. Fröhlingsdorf

Mevr. U. Fröhlingsdorf

Wij zijn een gezin van 5 met grootouders en wonen in het Rijnland. Jarenlang hebben we zonnige vakanties doorgebracht in mooie huizen en uiteindelijk kocht eind 2015 de "mooiste vakantiehuis in ; We hopen dat u net zo enthousiast als wij.


meer informatie

Objectnummer: 112401

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/112401.htm


«Casa Happy Village» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven