Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ostseewind

Oostzee, Eckernförde-baai, schiereiland Schwansen tussen Kappeln en Eckernförde.

Max.  5   gasten
84m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
84m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

41 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

De 84 m² niet-roken/dakwoning (groter dan vele andere tent/dakwoningen in Damp) op een zeer rustige locatie direct aan het Kurwald (tuinpoort naar het Kurwald op 20m afstand beschikbaar) in de Oostzeebadplaats Damp werd in de winter van 2014 gerenoveerd en biedt met 550 m² ook in de tuin alle vrijheden. Hier vindt u ligstoelen, tuinmeubilair, een overdekt terras en een tweede nieuw terras in de tuin, evenals een barbecue en parasol, en een strandstoel nodigt u uit om te ontspannen. Een kleine zandbak en een glijbaan zijn ook beschikbaar voor de kleine boefjes, evenals een bobby auto en een driewieler. Het tuinhuis met een fiets voor het halen van de dagelijkse broodjes en een karretje voor bezoekjes aan het strand biedt ook onderdak voor uw fietsen.

De comfortabele inrichting biedt 5 personen een bijna wensvervullende vakantie. Een eigen parkeerplaats direct voor de voordeur maakt uw vakantie vanaf het begin gemakkelijker. Meer informatie vindt u op onze homepage

Een HDTV 40 inch flatscreen (FULL-HD/satellietaansluiting) incl. DVD-speler en Blu-Ray speler op de begane grond alsmede een stereo-installatie incl. docking station en USB-aansluiting 'completeren' de lichte woonkamer. Het vakantiehuis heeft een gratis WLAN verbinding met DSL 16000!

Naast de technische animatie biedt het huis een gezellige eethoek en een 3- en 2-persoons leren bank, fauteuil en kruk. De woonkamer wordt gecompleteerd door de stijlvolle houtkachel met boeken en spelletjes om bij te ontspannen. Indien nodig kunt u hout kopen op de nabijgelegen Edeka-markt. Op de begane grond is er een hal, een badkamer met toilet en douche en een volledig uitgeruste keuken met koelkast. Hier vindt u een vriezer, vaatwasser, wasmachine, oven, fornuis incl. keramische kookplaat, magnetron, broodrooster, waterkoker, blender, filterkoffieapparaat evenals koffiepadmachine (Senseo), wafelijzer, indoor grill, enz.

Een kinderstoel en reisbedje zijn ook beschikbaar.

Op de bovenverdieping zijn er slaapkamers, beide voorzien van horren, voor 2 en voor 3 personen (een babybedje kan op verzoek worden geplaatst). Alle matrassen zijn voorzien van beschermers. 2 matrassen met hardheidsgraad 2,5 (= hard tot medium) en de andere komen overeen met hardheidsgraad 1,5 (= zacht tot medium). Slaapkamer '2' is bovendien uitgerust met een HD-TV flatscreen. In de zeer grote 2e slaapkamer vindt u een speelhoek voor de kinderen; gevuld met spelletjes en boeken voor alle leeftijden.

Het hele huis heeft veegvaste vloeren en is dus zeer gemakkelijk schoon te maken. Er zijn ook lopers in het huis. Het huis is volledig uitgerust met rookmelders en stopcontacten met achteraf ingebouwde kinderbeveiliging.

U mag tegen betaling maximaal 2 honden meenemen. Het terrein is grotendeels omheind. Bovendien is er een mobiele hondenomheining van 25 m beschikbaar.

Het vakantiehuis wordt aangedreven door eco-elektriciteit en ligt direct aan het Damper Kurwald (15 m), waardoor u boswandelingen en jogging / nordic walking excursies kunt maken. Het nabijgelegen Oostzeezandstrand (ca. 900 m) is te voet in 10 minuten bereikbaar via de aangrenzende dijk en staat in het zomerseizoen onder toezicht van de DLRG.

In het verkeersluwe stadje Damp vindt u alle voorzieningen voor uw vakantie op loopafstand, zoals een bowling- en kegelcentrum, fun- en sportcentrum incl. klimtoren, inline-skatebaan. Klimtoren, inlineskibaan, kinderopvang, indoor beachvolleybal, squash, tennisbanen en kinderspeelplaats, minigolf, waterskifaciliteiten, surf- en zeilschool, adventure golf, fietsverhuur, promenade/winkelstraat, restaurants, ziekenhuis, jachthaven, boottocht, DLRG-strand, hondenstrand, naaktstrand, vitaliteitscentrum incl. sauna, wellnesscentrum en zwembad en fitnesscentrum en nog veel meer op een nabijgelegen manege op ca. 1,5 km afstand.

Het Damper Entdeckerbad voor kinderen en volwassenen is geopend sinds juli 2014. Naast een peuterbad vindt u een groot zwembad in de abstracte vorm van de Oostzee en een evenementenglijbaan, evenals buitenbad en saunafaciliteiten, die u te voet in minder dan 5 minuten kunt bereiken!

Neem gerust een kijkje op de website van het Ostsee Resort Damp en ontdek nog veel meer van het Entdeckerbad en het Ostseebad Damp!
Meer bestemmingen voor uitstapjes vindt u in onze brochures ter plaatse en in onze informatiemap over het huis. Onze vakantiewoning is beschikbaar op de dag van aankomst vanaf uur en moet op de dag van vertrek tot uur worden ingeleverd met inlevering van de sleutels.

Wij kunnen u op verzoek meer foto's bezorgen.

Wij kijken uit naar uw aanvraag!

Uw familie Rita en Arne Prüß

Graag onder:

Rita & Arne Prüß

+49 (0)4352 - 912096
+49 (0)170 - 3200978
Email:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 115 km Hamburg

115 km

Station 21 km Eckernförde

21 km

Snelweg-afrit 42 km A7

42 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt op het schiereiland Schwansen tussen Kappeln en Eckernförde.

De Oostzeebadplaats Damp (vroeger bekend als Damp 2000) ligt direct aan de Oostzee en heeft een van de mooiste stranden van Oost-Sleeswijk-Holstein. Het Ostseebad Damp is vrij van kuurbelasting en maakt met zijn unieke ligging direct aan de Oostzee en zijn vrijetijds- en wellnessfaciliteiten het hele jaar door vakantieplezier voor jong en oud mogelijk!

Het vakantiehuis Ostseewind zelf ligt direct aan het Damper Kurwald (ca. 20 m) / boswandelingen / joggingpaden. Het prachtige zandstrand aan de Oostzee bereikt u te voet in slechts enkele minuten (900m).

In de verkeersluwe plaats Damp vindt u alle voorzieningen voor uw vakantie, die u direct te voet kunt bereiken, zoals bowling- en kegelcentrum, fun- en sportcentrum incl. klimtoren, inlinerbaan. Klimtoren, inlineskibaan, kinderopvang, indoor beachvolleybal, squash, tennisbanen en kinderspeelplaats, minigolf, waterskifaciliteiten, surf- en zeilschool, adventure golf, fietsverhuur, promenade/winkelmijl, restaurants, ziekenhuis, jachthaven, scheepvaart, DLRG-strand, hondenstrand, naaktstrand, vitaliteitscentrum incl. sauna, wellnesscentrum en zwembad en fitnesscentrum en nog veel meer een nabijgelegen manege op ca. 1,5 km afstand.

Het nieuwe Damper Entdeckerbad voor kinderen en volwassenen is sinds juli 2014 geopend. Naast een peuterbad vindt u een groot zwembad in de geabstraheerde vorm van de Oostzee en een evenementenglijbaan, evenals buitenbad en saunafaciliteiten, die u te voet in minder dan 5 minuten kunt bereiken!

Enkele hoogtepunten van de nieuwe ontdekkingspool:

- 97 meter lange evenementenglijbaan met lichtprojectie en LED-effecten

- Viking saunadorp met event-, opgiet- en kruidensauna's

- Driedimensionale, met laser geprojecteerde poollichten aan het plafond van de hal

- Avonturenbad voor kinderen om te experimenteren en te ontdekken

- 29-30 °C overdekt zwembad in de abstracte vorm van de Oostzee

- 34 °C buitenzwembad

- Belevingsgastronomie voor bad- en saunabezoekers

- Fantastisch uitzicht op de 'echte' Oostzee

- Ontdekkings-, wetenschaps- en evenementenkubussen

- talrijke tentoonstellingen

Neem een kijkje op de website en ontdek nog veel meer over het Entdeckerbad en het Ostseebad Damp!

Laat het prachtige schiereiland Schwansen aan de Oostzee u verleiden tot ontspannende wandelingen en fietstochten. Excursies naar de nabijgelegen kust- en vissersplaatsen Kappeln (opnamelocatie van de plattelandsdokter, museumstoomtrein, ....) en Eckernförde (15-20 km) nodigen uit tot flaneren.

De nabijgelegen steden Maasholm (mooi klein vissersdorpje), Arnis (kleinste stadje van Duitsland) en het Tolk pretpark (Tolk show) alsmede Schleswig/Haithabu (Viking museum) zijn verdere excursie bestemmingen in de omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle bijkomende kosten zoals elektriciteit, water, vuilnis, WiFi en NIEUW ook incl. OVERNACHTSBELASTING zijn al in de kosten inbegrepen!!!

- per huisdier extra € 6,- per dag
Kan op verzoek tegen betaling worden geboekt
- Linnenpakket: € 20,-- per persoon/set incl. bedlinnen/lakens en 2 sets handdoeken (=handdoek en douchehanddoek)

Vanaf de gemeente Damp wordt een bed/nachtbelasting van 3% van de huurprijs geheven, die wij NIEUW al in de prijzen hebben verwerkt. Voor slechts 2 nachten wordt een toeslag van € 25,- per verblijf in rekening gebracht!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 100% Erstattung für Stornierungen bis zu 60 Tage vor Anreise. 50% Erstattung für Stornierungen bis zu 30 Tage vor Anreise. -> Stornierungen müssen bis 24:00 Uhr des betreffenden Tages eingehen.

meer informatie:

De comfortabele inrichting biedt tot 5 personen een bijna wensvervullende vakantie. Een eigen parkeerplaats direct voor de voordeur maakt de vakantie vanaf het begin gemakkelijker. Een HDTV 40 inch flatscreen (FULL-HD) incl. DVD-speler en Blu-Ray speler en een stereo-installatie incl. docking station en USB-aansluiting maken de woonkamer compleet. Het vakantiehuis heeft een WLAN verbinding met DSL 16000! De woonkamer wordt gecompleteerd door de stijlvolle houtkachel met boeken en spelletjes om bij te ontspannen. De volledig uitgeruste keuken heeft een koelkast met vriesvak, vaatwasser, wasmachine, oven, fornuis incl. keramische kookplaat, magnetron, broodrooster, waterkoker, mixer, koffiezetapparaat en koffiepadmachine (Senseo), wafelijzer etc. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers, die voorzien zijn van horren. Slaapkamer '2' is bovendien uitgerust met een HD-TV flatscreen en heeft een ruime speelhoek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2020

Andreas Z. uit 19288 Ludwigslust

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Vollausgestattetes Ferienhaus in schöner und ruhiger Lage ( nach hinten raus gleich am Wald), alles mit Liebe zum Detail eingerichtet, es fehlt nichts, sehr netter Kontakt mit dem Vermieter, leider mussten wir früher abreisen ( Lockdown Corona), jederzeit aber wieder gerne-zu jeder Jahreszeit zu empfehlen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Maart 2018

Uwe uit 31275 Lehrte

4,8
5 5 5 4

Wohlfühlurlaub

Sehr gut ausgestattestes Haus (auch für die kalte Jahreszeit). Natur direkt vor der Tür. Zu dieser Jahreszeit sehr ruhig. Netter Kontakt mit dem Vermieter.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Prüß:

Herzlichsten Dank! Wir sind hocherfreut, dass es Ihnen so gut gefallen hat.
Eventuell auf ein nächstes Mal :)


Contactpersoon

Dhr. A. Prüß

Dhr. A. Prüß

Wij zijn een gezin van vijf (2 volwassenen en 3 kinderen) die zijn opgegroeid op het prachtige schiereiland Schwansen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 113218

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113218.htm

Dhr. Arne Prüß

Bökenredder 9

24369 Waabs

0049(0) +49 4352 912096


«Vakantiehuis Ostseewind» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven