Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa "Haus Hoheneck" in Bad Sachsa

Max.  13   gasten
200m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 13  gasten
200m²
5 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

96 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

96 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Iets over de geschiedenis van het huis en de inrichting.
De stadsvilla werd gebouwd in 1913 en gekocht door 2 zusters uit Berlijn, die het op hoge leeftijd aan de kerk overdroegen. Daarna werd het huis vergroot en vele jaren als verpleeghuis gebruikt. De verpleegsters hadden hier hun opleidingscentrum. Op verzoek van onze gasten hebben veel kamers een eigen wastafel. Daarna werd het bewoond door een lerarenfamilie, die al grote muziekgroepen en families onderdak bood. Wij zetten deze traditie voort en hebben de laatste jaren het genoegen gehad vooraanstaande musici te verwelkomen die nu elk jaar bij ons komen logeren. Intussen hebben vele gezinnen de weg naar ons gevonden en vele geïnteresseerde groepen. Dus alle gastgroepen en grote families zijn welkom!
Het appartement bevat 1 driepersoonskamer, 1 grote kamer met een tweepersoonsbed en een kinderbedje, 1 grote kamer met een tweepersoonsbed en een aangrenzende eenpersoonskamer, 1 kamer met twee eenpersoonsbedden en 1 kamer met een tweepersoonsbed en een aangrenzende eenpersoonskamer.
Daarnaast is er een grote woonkamer met een groot bankstel (dat eventueel kan worden uitgebreid voor twee personen) en een tafel met een overeenkomstig aantal stoelen. Een beamer met een groot scherm is beschikbaar. De grote keuken met een lange tafel nodigt ook uit tot vertoeven
We hebben een klein discohoekje ingebouwd aan het einde van de keuken. Zeer geschikt voor feesten en voor de kinderen als minidisco. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken zijn er deuren naar de tuin via een terras. Naast de 5 wastafels in de kamers zijn er nu twee badkamers met douche. (Een van de badkamers is pas gerenoveerd)
Onze tuin heeft een oude bomenbevolking en grote grasvelden om op te spelen, daar vindt u ook een grote trampoline en een voetbaldoel. In de kelder staat een tafeltennistafel en een tafelvoetbal. 2 carports en parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar op het terrein.
Licentie- of registratienummer: 222426470

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
kinderbed (70x140 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 5
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Hannover Langenhagen

140 km

Station 2 km Bahnhof Bad Sachsa

2 km

Snelweg-afrit 15 km Groß Wechselungen

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa "Haus Hoheneck" ligt in de rustige villawijk van Bad Sachsa. Het centrum ligt op slechts 500m afstand.
Het Vitalpark is eigenlijk in zo'n korte tijd te bereiken via de zogenaamde 5-minuten wandeling. U vindt er onder meer een ijssalon en het VVV-kantoor, evenals een verfrissingszwembad, diverse ligbedden, een fitnessruimte, een nieuwe kinderspeelplaats uit 2022 en een midgetgolfbaan. Het vitaliteitspark heeft een grote smeltvijver waar u kunt waterfietsen en een tokkelbaan met een lengte van 130 meter. Ook het grote "Erlebnisbad" met saunagedeelte voor pure ontspanning en de schaatsbaan in Bad Sachsa liggen binnen handbereik. (schaatsen zowel in de winter als in de zomer) Regenbogenland, een overdekt speelparadijs voor jong en oud, en een sportcentrum met bowlingbaan.
Bad Sachsa is een paradijs voor wandelaars. De plaatselijke wandelclub, een afdeling van de Harzer Wanderklub, ligt op slechts ongeveer 400 m afstand. Wat is zeker de moeite waard?
Het vitaliteitspark van Bad Sachsa met een smeltvijver, het stadspark bij het stadhuis, de St. Nikolai kerk met een altaar uit de 16e eeuw, de 659 m hoge Ravensberg met uitzicht, de burchtruïne Sachsenstein, het Kuckanstal met zijn wonderbaarlijke bron, de Märchengrund - een van de oudste sprookjesparken van Duitsland, de Harz Falcon Farm, het Natuurhistorisch Museum met een dinosaurustentoonstelling, de permanente tentoonstelling: Our True Identity Should Be Destroyed!, het Grenslandmuseum, de Walpurga Witch's Bench, het Wintersport- en Streekhistorisch Museum, het Glasmuseum in Steina. Ook een aanrader is de kloosterstad Walkenried met zijn klooster, het cisterciënzermuseum Klooster Walkenried en de tentoonstelling in het landhuis naast het klooster en de
UNESCO World Heritage Information Centre. Er is ook een eenhoorngrot niet ver weg. Brochures voor andere excursiebestemmingen zijn beschikbaar in de villa.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De vakantiewoning wordt verhuurd aan groepen en gezinnen vanaf 6 personen. In de maanden december tot februari vanaf 8 personen of op aanvraag. De overnachtingsprijs is 16 euro per persoon. (Uitzondering voor feestdagen) De eindschoonmaak bedraagt 60 euro. De gemakkelijkste manier om de totale prijs te berekenen is de aangeboden prijscalculator te gebruiken. Op verzoek kunt u linnenpakketten (1x beddengoed en 2 handdoeken) per linnenpakket huren tegen een prijs van 10 euro.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sollte Ihre Reise wegen Kreis oder Landesvorgaben bedingt durch Corona nicht möglich sein, dann können Sie ihre Reise kostenfrei bis zu einem Jahr z. B. verschieben. Ansonsten empfehlen wir ausdrücklich den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Für den Fall eines Rücktritts gelten folgende Rücktrittsgebühren: Für jeden Rücktritt wird eine einmalige Bearbeitungsgebühr in Höhe von 50,00 € berechnet. Zusätzlich fallen an: bis 45 Tage vor Mietbeginn 10 % der Gesamtmiete ab 44 Tage vor Mietbeginn 50 % der Gesamtmiete ab 21 Tage vor Mietbeginn 80 % der Gesamtmiete ab 1 Tag vor Mietbeginn 90 % der Gesamtmiete Rücktritts-, Umbuchungs- und Änderungserklärungen müssen in beiderseitigem Interesse immer schriftlich erfolgen

meer informatie:

Op verzoek van onze gasten hebben wij 13 tuinstoelen en 3 tafels gekocht, zodat u comfortabel aan een lange tafel in de tuin kunt zitten.
Er is ook een houtskoolbarbecue beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Martina W. uit Ribnitz-Damgarten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familie weekend

Beste Mr. Schütte,
we hadden een heel leuk familieweekend in jullie villa. Bedankt dat we deze vergadering mogen uitstellen
met een jaar zonder problemen. We hebben genoten en waren vooral blij met de keuken.
Een grote tafel waar we allemaal samen konden eten, dat kom je niet vaak tegen! De woonkamer was ook groot en ruim. Onze jonge mannen konden heel comfortabel voetbal kijken, want het was het Europees kampioenschap. De wasgelegenheden in de slaapkamers zijn een zeer goede manier om drukte voor de badkamers te vermijden. De tuin was ideaal voor onze kleinkinderen om in te spelen. We hadden allemaal genoeg ruimte. Bij de reünie van volgend jaar komt nog een jong gezin. We hebben gehoord dat u bezig bent om meer kamers klaar te maken. We zullen uw adres dus bewaren
Blijf gezond en het allerbeste,
Familie Weich

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Karin B. uit Homburg

4,2
4 5 5 3 4

Alte Villa mit viel Platz

Guten Tag Familie Schütte,
wir waren mit 6 Erwachsenen und 3 Kindern 2/2/5 in Ihrer alten Villa und haben uns sehr wohl gefühlt. Uns hat sehr gut gefallen, dass in jedem Schlafzimmer ein Waschbecken war, so gab es keine Engpässe im Bad.
Auch das riesige Platzangebot im Haus und im Garten, sorgten auch bei Regenwetter für Entspannung. Viel Spaß hatten wir auch beim Tischtennisspielen im Keller.
Wir möchten Ihnen gerne noch ein paar Anregungen geben:
Für die warme Jahreszeit wäre ein Getränkekühlschrank wünschenswert, auch haben wir für die Kleinen eine Schaukel/Klettergerüst und Sandkasten vermisst.
Aber alles in allem eine tolle Unterkunft für große Gruppen/Familientreffen.
Liebe Grüße Familie Bruß

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2020

Hayat uit Bei Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Perfekt für große Gruppen

Liebe Familie Schütte,
Wir, 8 junge Erwachsene Freunde waren vom Komplettpaket mehr als Begeistert. Angefangen bei der bestens ausgestatteten Küche, bis hin zum Wohnzimmer mit Beamer und zahlreichen Gesellschaftsspielen. Die Lage ist ruhig und dennoch zentral. Sowohl Bad Sachsa, als auch die umliegenden kleineren Städte bieten genügend Abwechslung, auch wenn es mal regnet. Gegen Ende des Urlaubs hätten es dann doch ruhig 2 Tage länger sein können, um auch den Garten und die Terrasse voll genießen zu können. Das machen wir dann beim nächsten Aufenthalt, denn wir kommen wieder :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 2020

Peter D. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Toll!

Wir waren mit 4 Erwachsenen und 5 Kindern im Januar in der Villa. Sehr familienfreundlich, sehr nette Vermieter, viel Platz und Ruhe. Wir kommen wieder!

Januari 2019

Brunhild W. uit 34379 Calden

5,0
5 5 5 5

Familientreffen

Wir waren mit 7 Erwachsenen und zwei Kindern (1 1/2 und 3 1/2 Jahre) in dem schönen alten Haus zusammengekommen. Die Übergabe klappte problemlos. Wir fanden ein gut ausgestattetes Haus vor, in dem sich alle wohlfühlten. Auch die Kinder waren begeistert von dem riesigen Raumangebot und vor allem von der „Disco“!! Wir nutzten auch den 5Minuten-Weg, um schnell ins Zentrum und auch den Kurpark zu gelangen. Alles hat gepasst und wir würden wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie J. Schütte:

Sehr geehrte Frau Wachtel, vielen Dank für die nette Bewertung. Sie spornte uns an, auch in diesem Herbst wieder zwei Zimmer neu zu gestalten. Unsere Stammgäste werden überrascht sein ;-) Inzwischen hatten wir auch einige Jugendgruppen hier im Haus die sich über unser reichhaltiges Angebot freuten und auch die Schlittschuhhalle oder die neue wetterunabhängige Kletterstation im Ort ausprobiert haben. Liebe Grüße Familie Schütte

September 2018

Ralph K. uit 19370 Parchim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Alles paste!

We hadden een ideale accommodatie voor onze mannentocht
Rustige locatie, ieder zijn eigen kamer en de motoren stonden overdekt. Ontbijt in de grote, lichte, goed uitgeruste keuken, dan overdag op stap in het Harzgebergte, 's avonds barbecue in de tuin en dan een kaartspel in de salon. Er waren overal genoeg tafels, stoelen en ruimte
We woonden alleen in het huis
Check-in en check-out waren probleemloos.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie J. Schütte:

Vielen Dank für die tolle Bewertung Herr Klement!
Sie waren unsere erste Motoradgruppe und wir freuen uns, dass es Ihnen gefallen hat.
Natürlich wäre es schön Sie im nächsten Jahr wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Der Harz hat doch so viel zu bieten.
Wenn Sie Interesse haben, dann warten Sie nicht zu lange, denn wir haben schon wieder einige Buchungen.
Liebe Grüße
Familie Schütte

Juli 2018

Ute H. uit Königswartha

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Mooie familievakantie

Beste familie Schütte,
we hebben erg genoten van onze vakantie in jullie huis. Ja, sommige dingen zijn nog steeds aan renovatie toe (wat waarschijnlijk binnenkort zal gebeuren voor het sanitair). Maar men merkt uw inspanningen om een mooi vakantieverblijf te creëren. Wij (6 volwassenen en een tweejarige) brachten veel tijd door in de gezellige keuken en genoten van alle ruimte. Wij vinden het ook leuk dat de charme van het oude huis bewaard is gebleven, zelfs met een moderne inrichting.
Wij wensen u nog vele tevreden gasten in de toekomst.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Antwoord van Familie J. Schütte:

Liebe Familie Herrmann, vielen Dank für Ihre Bewertung,
in der Tat hat sich schon wieder vieles im Haus verändert. Es ist ein modernes Bad dazu gekommen.
Das Sie die Lage nur mit 4 Punkten bewertet haben hat uns etwas verwundert. Sie wohnten im grünen Villenviertel, Die Umgebung ist hier sehr leise und trotzdem gehört dieser Teil von Bad Sachsa noch zur Kernstadt. Es sind nur 300 m bis in den Zentrumsbereich. Zu Fuß ist man über den "5 Min. Weg" tatsächlich in 5 Min. z. B. beim Eiskaffee oder im Kurpark.
Am besten Sie schauen noch mal vorbei, dann zeige ich Ihnen die Möglichkeiten.
Viele Grüße Familie Schütte

Mei 2018

Silke H. uit Schöningen

4,7
3.5 5 5 5
Toon Duits

Moet gerenoveerd worden, maar perfect voor velen

Het bevalt ons hier prima. Natuurlijk is er behoefte aan renovatie en de douche is zeer, zeer klein, maar verder mogen we niet klagen. Een badkamer met raam, douche zonder raam, een badkamer ook zonder raam, maar te renoveren
De keuken is enorm met alles wat je nodig hebt en meer, en de woonkamer is enorm. Beneden tafeltennis en zo.
Als je een wit kasteel verwacht, zit je hier verkeerd, maar eenvoudige mensen hebben hier een geweldig verblijf
We zouden zeker terugkomen
Absoluut geschikt voor grote groepen. Er zijn verschillende slaapkamers met een eigen wastafel.
Winkelen en wandelen was mogelijk zonder auto, alles te voet.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie J. Schütte:

Vielen Dank für die nette Bewertung Frau H. aus Schöningen. Wir hoffen Sie bald wieder bei uns in der Villa begrüßen zu können. In der Tat arbeiten wir in den mietfreien Zeiten ständig an Verbesserungen. Die Küche z. B. wurde im Frühjahr komplett neu gestaltet und vom Keller ins Erdgeschoss verlegt, fast alle Elektrogeräte sind jetzt doppelt vorhanden. In den letzten Tage wurde im Badezimmer das Fenster ausgewechselt der Raum ist jetzt viel heller. Letztes Jahr erfolgte die Eindeckung vom Carportdach mit neuen Dachpfannen. Inzwischen gibt es für Kinder ein großes Trampolin und ein Fußballtor im großen Garten. Wir freuen uns immer wenn unsere Gäste zufrieden sind. Außer unseren lieben Feriengästen durften wir dieses Jahr auch eine Band bei uns in der Villa begrüßen.
Jetzt freuen wir uns auf die nächsten Gäste!


Contactpersoon

Familie J. Schütte

Familie J. Schütte

Andere accommodaties van Familie J. Schütte


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 113253

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113253.htm


«Villa "Haus Hoheneck" in Bad Sachsa» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven