Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Beach villa Ema de zee met zwembad

Kroatië - Kvarner - eiland Krk - Čižići

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Gegarandeerd de beste prijzen! ALS u het goedkoper vindt, laten we het u doen!

Nieuw in 2018! is een ideale plek voor een vakantie aan zee in het kleine stadje Čižići op het eiland Krk, Vila Ema. Villa Ema ligt op de eerste rij aan zee, op slechts 20 meter van het kiezelstrand. Het biedt een panoramisch uitzicht op de zee vanaf het zwembad, vanaf het terras en vanuit de woonkamer. Het is omgeven door groene mediterrane vegetatie en verschillende even aantrekkelijke huisjes in de buurt.

Het interieur is ingericht in de geest van lokaal mediterraan design, aangepast aan de behoeften en vereisten van een moderne levensstijl. Privacy gegarandeerd, ook al is de woning geschakeld. Als we het in cijfers hebben, is Villa Ema 150 m2 groot en het perceel beslaat een oppervlakte van 350 m2. Toegang tot de garage is vanaf de lokale weg. De garage bij Villa Ema biedt 2 ruime parkeerplaatsen onder de woning. In de garage vindt u opslag, beddengoed en een speelkamer met tafeltennis en darts. Vanuit de garage kunt u met de lift direct de woonkamer in.

In het atrium van Villa Ema is een open ruimte bestaande uit een volledig uitgeruste keuken, een eetkamer voor zes personen en een woonkamer met een comfortabele bank die indien nodig als extra bed kan worden gebruikt. De woonkamer heeft een volledig betimmerde glazen wand met uitzicht op zee, wat de kamer een gevoel van licht en comfort geeft en je het gevoel geeft buiten te zitten, terwijl je binnen bent. Het uitzicht waarvan je kunt genieten tijdens het eten of chillen in de woonkamer is ronduit prachtig.

Naast de woonkamer biedt Villa Ema drie tweepersoonsslaapkamers met beddengoed, twee badkamers en kledingkasten. Eén kamer is uitgerust met een led-tv. De badkamers zijn voorzien van een wastafel, douche, toilet, föhn en handdoeken.

Om uw verblijf in Villa Ema zo aangenaam mogelijk te maken, beschikt de villa over airconditioning, 2 led-satelliet-tv, draadloze internetverbinding, ijsmachine, alarmsysteem en huishoudelijke apparaten. Babybedjes en kinderstoelen zijn op aanvraag beschikbaar.

In de tuin is er een zwembad, omgeven door aromatische mediterrane planten, ligstoelen, een buitendouche, een tafel met stoelen en een barbecue. Het zwembad is voorzien van een waterbank, RGB-verlichting voor nachtzwemmen en een hydrolyse- en Cu/Ag-ionisatiesysteem dat het water zuivert zonder vervelende en schadelijke chemicaliën.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 10 km Rijeka international Airport

10 km

Station 35 km Kolodvor Rijeka

35 km

Snelweg-afrit 16 km A1

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Ema is gelegen in een kleine, rustige en charmante dorpje Čižići op het eiland Krk. Het wordt omringd door de groene, mediterrane flora. Het strand ligt op slechts twintig meter van de villa. Er zijn stenen, gras of kiezelstranden in de buurt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.

meer informatie:

Binnen 15 kilometer van Malinska, Vrbnik en de stad Krk, dat is een van de oudste steden aan de Adriatische Zee met oude muren, torens en Romeinse ruïnes. U kunt ook een bezoek aan het stadje Vrbnik is 50 m gelegen op een klif boven de zeespiegel en staat bekend om zijn wijngaarden, uitstekende wijnen en sporen van de oude Grieken. Punat heeft de grootste jachthaven in de Adriatische Zee en ligt dicht bij het prachtige kleine eiland Košljun waar de enige bewoners zijn een groep van Franciscaner monniken die in het St. Mary's Klooster te leven. U kunt een bezoek Baska en ontspannen op de grootste zandstranden van het eiland. In de baai van Soline kunt u genieten van gezonde modder of een bezoek aan de grot Biserujka, die een verscheidenheid van de grot decoraties biedt - Tufa stalagmieten en stalactieten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Michele P. uit Mühlhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fam.Pommer

We zijn al vaak in Kroatië geweest!
Maar dit was een van de leukste!
De verhuurders waren super aardig!
Het huis was liefdevol ingericht!
Alles was erg schoon!
Je voelde je thuis zodra je het huis binnenkwam!
je was in 2 minuten bij de zee!
Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.
We gaan terug naar ????
Ik zou een kleine opmerking willen maken, aangezien wij vrouwen erg ijdel zijn, zou het mogelijk zijn om een grote spiegel in de hal van het huis te hebben!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2021

Larissa S. uit Marktheidenfeld

5,0
5 5 5 5 5

Einfach super!

Super Lage direkt am Meer. Tolle Vermieter!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2019

Michael N. uit 95473 Creußen

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in Kroatien

Ich weiß gar nicht, wo ich anfangen soll. Das haus ist ein Traum. Eine absolute hochwertige Austattung, alles ist wirklich sehr sauber. Die Küche ist bestens ausgestattet, der Kühlschrank ist groß und hat einen Eiswürfelspender, alles ist liebevoll eingerichtet und mit Details dekoriert, die Bäder sind top, die Terasse ein Traum, der Ausblick ist gewaltig, man hat einen wunderschönen Pool, traumhafte Liegen und das Meer mit Strand liegt direkt vor der Haustür. tagesausflüge sind sehr gut zu machen, alles liegt nicht wirklich weit weg, mit dem Auto kann man in maximal 35 Minuten alles anfahren. Die Vermieter sind wirklich super nett und versuchen jeden Wunsch zu erfüllen, so freundliche und nette Vermieter hatte ich vorher noch nie kennengelernt! Im ort selbt ist ein schöner Supermarkt, Eisdiele, und 3 schöne Bistros, in denen man gut Essen kann. GRößere Supermärkte sind auch in der Nähe und mit dem Auto gut zu erreichen, entweder am Flughafen, oder vor malinska, wir waren immer in Malinska, dort ist auch eine große Tankstelle und nur 8 Km vom Haus entfernt.
Also wir werden definitiv wieder hinfahren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Andrea H. uit Frohnleiten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Top gewoon top

Dus ik weet niet waar te beginnen het was gewoon top notch .De verhuurders zijn erg vriendelijk en behulpzaam.Het huis is top en de plaats is niet erg groot maar het is er allemaal wat je nodig hebt .3 perfecte restaurants met zeer goed eten .
Het was gewoon een perfecte vakantie

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Konstantin uit Eriskirch

5,0
5 5 5 5

Vila Ema

Sehr schönes, neues Haus. Alles drin ist neu. Sehr nah am Strand, mit schönem Ausblick auf das Meer. Sehr nette Eigentümer und Makler. Wir kommen gerne wieder!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristisch bureau dat luxe verhuur biedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat wij werken lokaal, we delen een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa's en appartementen wordt beheerd door ons regelmatig wordt gecontroleerd door ons management die uw zuurverdiende vakantie zal aan uw verwachtingen voldoen om ervoor te zorgen. Wij doen ons best om te helpen bij de uitvoering en organisatie van uw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring zijn een garantie voor veilige en hoogwaardige vakantie. Voor vragen en vragen, wij staan ​​tot uw beschikking. In ons aanbod zult u zeker iets vinden dat bij u past en voldoet aan uw behoeften.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 113579

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/113579.htm


«Beach villa Ema de zee met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven