Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Toic aan zee met uitzicht op zee

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Čižićići - Kvarner - Eiland Krk - Čižići

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Villa Toic is de perfecte plek voor een vakantie aan zee in het kleine dorpje Čižići op het eiland Krk. De villa is gecategoriseerd met 5 sterren en ligt in de tweede rij aan zee, op slechts 80 m van het kiezelstrand. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de baai van Soline, de stad Crikvenica en Gorski Kotar.

Het is omgeven door groene mediterrane vegetatie en een aantal even aantrekkelijke zomerhuizen in de buurt. Het interieur is ingericht in de geest van het lokale mediterrane design en aangepast aan de behoeften en eisen van de moderne levensstijl. Buiten op de binnenplaats is er een groene mediterrane tuin met drie terrassen en twee ligstoelen. Het eerste terras is ingericht met meubilair en ligt voor de woonkamer. Ze is 22 vierkante meter. Het tweede terras heeft een houten eettafel voor 8 personen, een barbecue, een stenen werktafel met wastafel en een oppervlakte van 16 m2. Er is ook een buitendouche bij dit terras. Voor het huis zijn er twee ruime parkeerplaatsen, die achter de hekken zijn beveiligd. Het terrein is volledig omheind.

Villa Toic heeft in cijfers een oppervlakte van 140 m2 en een oppervlakte van 250 m2. De toegang tot de garage is via de lokale weg aan de voorkant. De garage in Villa Toic biedt een parkeerplaats. In de garage vindt u een berging met wasmachine, strijkijzer met plank, stofzuiger, kledingpaard, eerste hulp kit en brandblusser. Vanuit de berging heeft u direct toegang tot de keuken

Het interieur van de begane grond van het huis bestaat uit een kamer met een open woonkamer, een eetkamer en een keuken. De gehele begane grond is voorzien van airconditioning. In de woonkamer staat een comfortabele lederen bank en een 55" LED smart TV met SAT-programma's en WLAN internetverbinding. In de eetkamer staat een tafel voor zes personen. De keuken is volledig uitgerust met topapparatuur zoals inductiekookplaat, vriezer, koelkast, ijsblokjesmachine, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser, afzuigkap en al het nodige keukengerei. De trap naar de eerste verdieping leidt naar een badkamer met douche, WC, haardroger en handdoeken.

De binnentrap leidt naar de eerste verdieping. Drie comfortabele slaapkamers en twee badkamers verwelkomen u op de eerste verdieping. De eerste ouderslaapkamer heeft een kingsize bed, airconditioning, een bureau, een kluisje, een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger, en een terras met prachtig uitzicht op zee. De tweede grote slaapkamer heeft een kingsize bed, airconditioning en een terras met prachtig uitzicht op zee. De derde slaapkamer biedt een queensize bed en airconditioning. De tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, haardroger, wastafel, verwarming en handdoeken. Beddengoed en uitrusting zijn voorzien voor al onze gasten. Alle ramen in het huis zijn voorzien van horren en luiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.08 km

0.08 km

Supermarkt 0.13 km

0.13 km

Restaurant 0.08 km

0.08 km

Stadscentrum 0.08 km

0.08 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 11 km Rijeka International Airport

11 km

Snelweg-afrit 16 km A1

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Restaurants, bars, een bakkerij, een markt, een souvenirwinkel, een speeltuin en een kleine jachthaven bevinden zich binnen een straal van 100 meter. Ook kunt u in de omgeving wandelingen maken op de wijngaardwegen in de omgeving. Op 15 km van de villa vindt u de prachtige steden Malinska, Vrbnik en Krk. Probeer zeker de beroemde Vrbnička žlahtina en de traditioneel bereide gerechten is de regio.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeren, inschrijfgeld, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik grill , gebruik van wasmachine, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Eva K. uit Dielheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis

We hebben een heerlijke vakantie gehad in een werkelijk geweldig, zeer schoon, super goed onderhouden vakantiehuis van Villa Toic. Erg aardige gastheren. Er ontbrak werkelijk niets. Het kan alleen worden aanbevolen

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2022

Birgit H. uit Elsterwerda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantie

We hebben een super leuk verblijf gehad in dit huis. De villa laat niets te wensen over en de verhuurders zijn hartelijke mensen die ons verrasten met zelfgemaakte schnaps en zelfgebakken taart. De locatie is erg rustig met een prachtig uitzicht op de haven en de zee en 's avonds kon je op het aanwezige terras genieten van de rust en het uitzicht. Er ontbrak niets in deze zeer goed uitgeruste villa! Omdat we erg hoge temperaturen hadden, was de airconditioning in het hele huis erg prettig en we konden heel goed slapen. We waren met 6 personen, waarvan twee slaapkamers groot waren en van comfortabele bedden waren voorzien. Maar helaas was er voor de 5e/6e persoon alleen een zeer kleine kamer met een bank, dat gaf problemen in de eerste nacht. De verhuurder heeft meteen voor gezorgd en het probleem veel aangenamer gemaakt door een topper. Er zal nu ook een normaal bed in die kamer komen! De villa is zeer geschikt voor 6 volwassenen als het bed wordt vervangen, anders zou ik er alleen met z'n vieren of eventueel met een kind naartoe gaan. Ieder heeft een geweldige badkamer voor zichzelf en alles is modern en liefdevol ingericht! We zouden deze villa op elk moment aanbevelen en graag opnieuw boeken!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Augustus 2020

Volker L. uit Harth-Pöllnitz

4,8
5 5 5 4 5

Urlaub mit Freunden

Super Ferienhaus. Komfortabel, modern, sehr gepflegt. Sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristenbureau dat luxe verhuur biedt met onze selectie van luxe villa's en vakantieappartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat we lokaal werken, delen we een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en elk appartement dat door ons wordt beheerd, wordt regelmatig gecontroleerd door onze directie om er zeker van te zijn dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwalitatief hoogwaardige vakantie. Voor vragen en verzoeken staan wij te allen tijde tot uw beschikking. In ons aanbod vindt u zeker iets dat bij u past en voldoet aan uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 234430

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/234430.htm


«Villa Toic aan zee met uitzicht op zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven