Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Strandhus 3 kamers-Kühlungsborn

Mecklenburg-Vorpommern, Oostzeekust, Doberan , Warnemünde, Rostock , Wismar

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
11% 01.05 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

283 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
11% Korting 01.05 tot 31.05.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

283 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 6 Jaren online



Beschrijving

Onze gezellige en modern ingerichte vakantiewoning ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand en heeft 70 m² woonoppervlakte, verdeeld over 3 kamers + keuken en badkamer. Het is geschikt voor maximaal 5 personen die niet graag krap wonen. De vakantiewoning werd in 2019 gerenoveerd. U vindt er een ruime woonkamer met flatscreen-tv en radio en 2 modern ingerichte slaapkamers. De keuken is nieuw en volledig uitgerust. Er ontbreekt hier niets. Van de oven en het fornuis tot de koelkast, de vriezer, de vaatwasser en het serviesgoed en bestek, alles is aanwezig De badkamer is modern uitgerust. De tuin en het grote zuidwestelijke terras in absolute rust nodigen uit tot een gezellige barbecue 's avonds voor een lekker glas wijn of laat de avond eindigen met een cocktail op het strand of in de jachthaven. De vakantiewoning heeft een eigen gratis parkeerplaats direct bij het huis.
Ga voor meer informatie naar onze homepage:
Op verzoek kunnen wij ook andere woningen aanbieden.


Beste gasten,
in deze moeilijke tijden loont het eens te meer dat onze flats individueel ontworpen zijn. Er zijn slechts 3 wooneenheden in het huis, waarvan er momenteel slechts twee te huur zijn. Elke flat heeft zijn eigen parkeerplaats, ingang en terras aan verschillende kanten van het huis, zodat u niet wordt blootgesteld aan besmettingsgevaar van andere mensen. De uitrusting van onze appartementen maakt het mogelijk om individueel te leven en maaltijden te bereiden, net als thuis.
Wij willen dat u zich comfortabel voelt en hechten de grootste waarde aan netheid. Onze vakantiewoningen worden door een professioneel bedrijf schoongemaakt en bovendien behandeld met goedgekeurde ontsmettingsmiddelen
Boek voor uw veiligheid niet in grote vakantieoorden en hotels. Mocht u nog wensen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De gastheren

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 20 km Rostock Laage

20 km

Station 1 km Kühlungsborn-West

1 km

Snelweg-afrit 12 km Wismar , Kühlungsborn, Kröpelin

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning ligt op ca. 300-400 m van het witte zandstrand, in een absoluut rustige woonwijk. Alle winkelfaciliteiten (discounter, bakker, restaurants, wasserette, fietsverhuur etc.) zijn op loopafstand. Het dorpscentrum ligt ook op slechts enkele minuten afstand. Wellness, zwembad, bioscoop, watersportfaciliteiten vindt u in de directe omgeving. Een golfbaan is vlakbij
U kunt uw auto veilig een paar dagen laten staan en besparen op dure parkeerkosten. Vanaf hier kunt u direct naar het strand lopen. De Oostzeebadplaats Kühlungsborn is waarschijnlijk een van de mooiste en grootste plaatsen aan de Oostzeekust vanwege de bewaard gebleven traditionele badplaatsarchitectuur. Wij in Kühlungsborn zijn gespaard gebleven van enorme "beddenkastelen" en hotels.
Kühlungsborn heeft al lang naam gemaakt met zijn prachtige ligging aan het 6 km lange zandstrand en zijn jachthaven. De stad verrukt zowel inwoners als vakantiegangers met zijn maritieme, kosmopolitische flair. Kühlungsborn biedt alles wat nodig is voor ontspanning. Sport en plezier op het strand, cultuur en kunst, wellness, ontspanning en rust. Van avonturenspeelplaats, klimbos, zwembad en sauna tot talloze restaurants, cafés en winkels tot zeilen op de Oostzee of de golfbaan - Kühlungsborn heeft veel te bieden. Sinds vele jaren is de stad afgestemd op de behoeften van vakantiegangers en verwelkomt zij haar gasten
De stad en zijn buurman Heiligendamm werden beroemd tijdens de G7-top in 2007.
Elk jaar in augustus vindt de Hansa Sail plaats tegen de achtergrond van Kühlungsborn, Rostock en Warnemünde.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:30
Aanbetaling: 15 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Let op
De prijscalculator geeft slechts een globaal overzicht van de prijzen. Exacte prijsschalen, kortingen of toeslagen voor vakanties en extra gasten kunnen niet door de prijscalculator worden geregistreerd. De prijzen worden meestal gegeven voor 4 personen (2 tot 2 kinderen). De overnachtingsprijzen zijn afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de personen, het seizoen, de feestdagen, de duur van het verblijf, de dag van aankomst en aanvullende diensten. De kosten van de schoonmaak variëren tussen 45 en 59 euro. Onder bepaalde omstandigheden kunnen andere betalingsmodaliteiten worden overeengekomen
Na uw reserveringsaanvraag ontvangt u binnen maximaal 24 uur uw persoonlijke, niet-bindende offerte
Bepaalde kosten zijn in de prijs inbegrepen, andere moeten worden overeengekomen en kunnen gepaard gaan met extra kosten. Wij informeren u graag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Nach Vorgaben des Mietrechtes des BGB für private Wohnungen. Unsere AGB können Sie jederzeit auf unserer Website einsehen oder hier vorab anfordern.

meer informatie:

U wilt meer weten over onze vakantiewoning? Prijzen, aanbiedingen en veel informatie gewenst?
Bezoek ons via onze homepage:
Wij verwelkomen ook graag gezinnen met kinderen.
Gelieve er nota van te nemen dat er geen wettelijke aanspraak kan worden gemaakt op gratis verstrekte artikelen. Dit omvat onder andere beddengoed, eerste voorraad handdoeken, uitrusting voor kleine kinderen, barbecue, Wifi, tuinartikelen Bepaalde diensten zoals gebruik van wasmachine en droger, fietsenstalling en DVD-speler, ligstoelen vereisen voorafgaande afspraak en kunnen onderworpen zijn aan een vergoeding en borg. Er is geen exclusief recht op het gebruik van de tuin of de buitenfaciliteiten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

C. W. uit 80337

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie met kind - de mooiste dagen van het jaar

Wij, klein gezin uit het zuiden, waren voor de eerste keer aan de Oostzee. Onze vakantie was fantastisch en we raden dit huis zonder enige beperking aan. We konden Corona en de spanning van de afgelopen maanden compleet vergeten en voelden ons zo comfortabel. Bedankt aan de eigenaars voor dit super mooie appartement in een geweldige omgeving. We hebben niets gemist.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Nancy N. uit Alfeld (Leine)

5,0
5 5 5 5

schöne Ferienwohnung

die Ferienwohnubg ist strandnah und hat alles was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Wir kommen bestimmt mal wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Mei 2019

Mia S. uit 27572

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk verblijf met familie

Heel erg bedankt aan de gastheren voor een heerlijk en ontspannend verblijf in dit geweldige en liefdevol ingerichte appartement. We voelden ons helemaal op ons gemak. Geweldige locatie, zeer aardig contact en super schone omgeving. Perfect *****. We komen alweer terug in de herfst :-))

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Westendorf-Schierhorn

Mevr. B. Westendorf-Schierhorn

Wij, de familie Westendorf-Schierhorn, zijn blij u als onze gasten te mogen begroeten. Neem de tijd om onze Oostzee, ons land en onze mensen te leren kennen. Wij wensen u een ontspannende en spannende vakantie in onze vakantiewoningen Strandhus en Ankerplatz. Voor advies, prijsaanbiedingen en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 115292

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 6 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/115292.htm


«Strandhus 3 kamers-Kühlungsborn» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
11% Korting 01.05 tot 31.05.2024

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven