Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Moraira Langzeitmiete Haus

Moraira

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Woning met klein huis wordt alleen verhuurd voor lange termijn. De prijs heeft ook alleen betrekking op verhuur op lange termijn. Er wordt gestreefd naar een duur van 5 tot 10 jaar. De grootst mogelijke vrijheid wordt gegeven bij de inrichting en het gebruik van de woning. Grote onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van de vaste huurders zal worden ingericht, 2 slaapkamers met dubbele bedden, ingebouwde kasten, 1 woonkamer met Amerikaanse bar / keuken. Open haard, kleine pergola, groot woonterras. Perceel meer dan 600 m2 ommuurd en omheind. Schaduw op perceel met verschillende pijnbomen. Vrij uitzicht op wijngaard. 20 min. te voet, 4 min. met de auto naar zee. Inkopen / supermarkt 5 min. te voet. Ligging: Moraira, villawijk La Sabaterra.
Huisdier toegestaan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 90 km Alicante

90 km

Snelweg-afrit 4 km Teulada

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Zeer rustig gelegen. Hoekwoning in bewoonde villawijk met vrij uitzicht op wijngaarden, heuvels en bos. Te voet ca. 20 minuten naar Moraira en zee/strand. Met de auto ongeveer 4 minuten. Ligging en klimaat:
Moraira ligt direct aan zee aan de Costa Blanca, Teulada, de tweede gemeente die erbij hoort, ligt echter nauwelijks zes kilometer landinwaarts, in een van de beste klimaatzones van de aarde. Ondanks het toerisme heeft het dorp zijn oorspronkelijkheid weten te bewaren. Genesteld tussen de bergen en de zee is het klimaat hier gezond met een gemiddelde jaartemperatuur van 18 graden Celsius. Ruim 300 dagen zon en de heuvels die het beschermen tegen het koele noorden garanderen een ideale oude stad:
Om precies te zijn zijn er hier 2 stadjes, Teulada in het binnenland en Moraira aan de kust. Samen zijn het nu bijna vissersstadjes. Moraira biedt ongerepte natuurlijke stranden. Rotsachtige baaien en zandstranden wisselen elkaar af. Het is nog niet zo lang geleden dat vakantiegangers dit voormalige vissersdorpje zelf ontdekten. De vissershutten, die de mensen daar vroeger dienden als werktuigenberging, werden geleidelijk omgebouwd tot knappe huisjes. Dat zich ook aan de kust van Teulada mensen vestigden, had te maken met de handel. De oogsten werden van het land naar de kust gebracht voor "verscheping". Omdat men voortdurend op reis was tussen Moraira en Teulada, kozen sommigen ervoor om aan de kust te gaan wonen en naast hun "scheepswerk" gaan de vissers 's avonds nog steeds luidruchtig hun verse producten veilen op de historische, traditionele vismarkt. Ook deze markt is in de loop der jaren gegroeid en is een van de belangrijkste vismarkten van de steden aan de Costa Blanca geworden:
Calpe, Denia, Benidorm, Javea, Alicante, Valencia Fiestas:
In de gemeente Teulada vinden van februari tot Kerstmis verschillende feesten plaats. De belangrijkste feesten zijn die van San Vicente Ferrer, die plaatsvinden op de eerste maandag na Paasmaandag, en de Moros y Cristianos, die te bewonderen zijn in het 2e weekend van juni. San Vicente Ferrer is een 10-daags feest ter ere van de heilige beschermheilige van de Teuladins. De plaatselijke bevolking weet heel goed hoe ze religieuze festiviteiten moeten combineren met leuke activiteiten uit het verleden, en de geschiedenis wordt op indrukwekkende wijze uitgebeeld en gevierd tijdens het Feest van de Moros y Cristianos. Verschillende filas (rijen) van Moren en Christenen paraderen door de stad in prachtige gewaden. De festiviteiten worden aan het einde van de dag bekroond met een vuurwerk. Teulada-Moraira eert zijn beschermheiligen, de Virgen de los Desamparatos en de Heilige Maagd Carmen, tijdens de Patronale Feesten. De Patronale Feesten worden in de zomer in elke stad aan de kust gehouden:
In Moraira is er een rijke gastronomische of zwarte rijst met inktvisinkt, arroz del señoret (paella in de stijl van de heer zonder visgraten, schelpen en graten) of een arroz a banda (rijstgerecht bereid met visbouillon) en andere traditionele rijstgerechten van de maritieme keuken Teulada-Morairas haalt zijn grondstoffen in gelijke mate uit de zee, de bergen en de omliggende velden. Naast de rijstgerechten wordt een verscheidenheid aan visgerechten en zeevruchten, lokaal geproduceerd vlees en wild aangeboden. Er zijn meer dan honderd nationale en internationale restaurants, variërend van de typische tapasbars tot internationale toprestaurants in Moraira:
Yacht Club, met 620 ligplaatsen, is een van de beste jachthavens van de Valenciaanse Gemeenschap. Jaar na jaar ontvangt het de blauwe vlag van de EU. Het omvat een sociale club met restaurants en winkels. In de zomer worden er ook zeilcursussen en wedstrijden georganiseerd. De districtskampioenschappen van cruiseboten worden met Pasen gehouden, de hoge regatta "Moraira Santa Eulalia" vindt eind september plaats, de club biedt diensten als watervoorziening, sleepdienst, bewaking, elektriciteit en water aan de ligplaatsen, verhuur van surfplanken, stapelhellingen en reparatiewerkplaatsen, het voormalige vissersdorp is de laatste jaren een populair vakantieoord in de zomermaanden geworden. De gemeente tracht echter met succes het massatoerisme zoals in Calpe of Benidorm te vermijden naar de nabijgelegen liggen voor stedentrips en cultureel genot onder andere Alicante en Valencia.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

meer informatie:

Serieuze aanvragers gelieve ons te contacteren met een korte introductie van uw persoon/familie en reden voor langdurig verblijf in Spanje:
e-Mail:


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Aerni

Dhr. M. Aerni

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 12739

Laatst bijgewerkt: 16.02.2015

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/12739.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven