Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

appartementen Jasna

Kvarner

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

166 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

166 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

Het huis, waarin er appartementen ligt op ongeveer 150 meter van de zee. Het ligt in het rustige gedeelte van het schiereiland en de straat Kacjak, town-Dramalj. Elk appartement is modern, heeft een slaapkamer, een badkamer en een woonkamer met keuken (airconditioning, tv, gratis internet, koffiezetapparaat, broodrooster, koelkast ...). Twee appartementen zijn gelegen op de 2e verdieping en een op de begane grond. Alle drie hebben een prachtig uitzicht op zee. Elk appartement beschikt over 45 m2 + 8 m2 balkon en een eigen parkeerplaats. Uw vakantie in een oase van de rust, aan de zee, in de prachtig ingerichte appartementen zullen buitengewoon aangenaam zijn.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 20 km Rijeka - Insel Krk

20 km

Station 30 km Rijeka

30 km

Snelweg-afrit 20 km Rijeka - Zagreb

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kroatië is gelegen in het zuidelijke deel van Midden-Europa. Vanwege de geografische ligging, het is een mitteleurpäisches en mitteländisches of Pannonisch Adriatische land
Kroatië is verdeeld in 3 geografische regio's:
- Middellandse-Zeegebied of kustgebied bestaat uit eilanden en land aan de kust. De Kroatische kust is een van de meest ingesprongen kustlijnen in Europa en heeft meer dan duizend eilanden. Het klimaat is mild met warme en droge zomers en milde en natte winters.
- Mountain regio is de zwakste bevolkte deel van Kroatië. Deze regio wordt gekenmerkt door de erg rotsachtig, waar het klimaat frisse berglucht.
- Pannonische regio is de grootste en de meest dichtbevolkte regio. Landbouw is het belangrijkste deel van Kroatië. In dit gebied is het klimaat gematigd binnenlääche Kroatein heeft inwoners; Nationale structuur: de meerderheid zijn Kroaten; nationale minderheden - Serviërs, Slovenen, Hongaren, Bosnianken, Italianen, Tsjechen en anderen.
Staatsordunng: Kroatië is mehrparteiliche parlementaire republiek.
Hoofdstad: Zagreb ( inwoners), het economisch verkeer, culturele en academische centrum van het land.
De lengte van de kustlijn: 5835km, waarvan km van het eiland, rotsen en riffen.
Het aantal eilanden, rotsen en riffen: 1185; de grootste eilanden zijn Krk en Cres; 50 eilanden zijn bewoond.
De hoogste top: Dinara m
Monetaire waarde: 1 kuna (kn) = 100 Lipa (lp) KVARNERKvarner is verdeeld in drie delen - de Gorski_Kotar, het kustgebied en het eiland gebied, en heeft betrekking op het oppervlak van een totaal van km2. Dat is ongeveer 6,3% van het grondgebied van de Republiek Kroatië.
Gorski_Kotar Gorski_Kotar heeft een matige of continentaal bergklimaat. Het gebied wordt bekant door zijn dichte bossen en water-rijke bronnen. Het onderscheidt zich door schone lucht en een uitstekende drinkwater en heeft een zeer rijke flora en fauna. Het gebied is niet erg gecultiveerd, en slechts zwak kust heeft een mediterraan klimaat met milde winters en regnenischen. Het strekt zich uit langs de halfronde baai van Rijeka en de Vinodol kanaal. Het is opgesloten tussen de nok Ucka (1396m) in het westen en de bergen van Gorski Kotar in het noorden en noordoosten. Naar het zuidoosten van de vruchtbare Vinodol stukken.
Island gebied heeft een typisch mediterraan klimaat. Het bestaat uit 2 series van Kvarner-eilanden - West-serie met Cres, Losinj en een aantal kleinere eilanden; oostelijk met Krk, Rab en sommige dunbevolkte eilanden in tussen. De grootste eilanden zijn Krk en Cres met respectievelijk 406 km2.
Kvarner is een gebied waar het toerisme zich ontwikkelt als gevolg van het gevarieerde klimaat en de vegetatie, en het verband met de kust, eilanden en bergen, vanwege de architectuur en cultuur, en vanwege de nabijheid van andere Europese landen voor 160 jaar.
Oppervlak van Kvarner: 3582km2 (6,3% van de Republiek Kroatië)
Bevolking: (6,8% van de bevolking in Kroatië)
De hoogste piek: Risnjak m CRIKVENICACrikvenica ontstond en evolueerde in het gebied van de Romeinse nederzetting Ad Turres. Vissen en kleine haven van het naburige Grizane deze schikking kreeg zijn huidige naam aan het eind van de 14e eeuw als gevolg van de kleine kerk van de Pauline klooster. (Kroatisch: Crkva = kerk) Aan de monding van de beek Dubracina. In 1888 werd de eerste houten badhuis gebouwd in Crikvenica. Dan is de eerste villa's, hotels, pensions, kuuroorden ontstaan ​​en geregisseerd Intesiv op het toerisme uit.
Dramalj, Crikvenica, Selce en Jadranovo maakt vandaag opgeroepen - Crikvenica Riviera - met groen mooie stranden en promenades in verband met ongeveer 10 km Lä is een nederzetting in de Kroatische Primorje, die is gelegen op 3 km ten noordoosten van Crikvenica: zee hoogte 80m. Tot 1953 de afwikkeling van St. Jelena werd genoemd. Op het openbaar vervoer knooppunt Crikvenica is het toeristische nederzetting Kacjak, dat is 1 km van de hoofdweg.
Dramalj is aangesloten via de boulevard met Crikvenica. Alle toeristische aanbiedingen zijn gehuisvest op de kust een deel van de nederzetting. Het schiereiland Kacjak is het favoriete strand van toeristen die door te brengen in Dramalj en Crikvenica hun vakantie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een huisdier wordt opgeladen door contract

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Martina K. uit Greiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Bij aankomst werden we niet teleurgesteld door de vorige beschrijving ?☺️ Fantastische locatie met een prachtig uitzicht op een pittoreske baai ?zeer aardige verhuurders en top schone accommodatie. Al met al een aanrader. Veel dank aan de verhuurders ?☺️ Martina Kolb uit Greiz

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Romantische vakantie

Juni 2020

Nicole R. uit Rothenburg ob der Tauber

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie.

Alles zeer schoon en zeer vriendelijke verhuurders. Was een beetje moeilijk te vinden, omdat het huisnummer nog niet geregistreerd is. De weg naar het huis is erg steil, dus dit moet je meenemen in je planning voor de reis naar de zee.

Aanbevolen voor: Mindervaliden

Juni 2019

Gerhard K. uit 80689 München

5,0
5 5 5 5

Immer wiedet gerne

Sehr nette Vermieter,schöne große Wohnung mit super Ausblick auf das Meer.
Super Erholung ist dort garantiert.
Der Fußmarsch zum Meer ist etwas anstrengend (Berg runter und natürlich wieder rauf).
Immer wieder gerne

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Vakantie met huisdier

Juni 2019

Jürgen O. uit 49593 bersenbrück

4,5
4 4 5 5

urlaub

super Urlaub
Unterkunft sehr zu empfehlen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Zeljko S. uit 25524 Itzehoe

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Urlaub

Einfach klasse ! Wir kamen 4 Stunden später als vereinbart an und die Vemieter mußten so lange auf uns warten. Es war uns natürlich unangenehm, aber die Vermieter nahmen es sportlich. Super Service ! Die Wohnung ist exakt wie beschrieben, die Lage und der Blick sind ein Traum. Ruhig gelegen, in 6 Minuten mit dem Auto in Crikvenica. Man kann die Strecke auch wunderbar als längeren Spaziergang sehen, sehr schön entlang der Küste. Wir wurden von unseren Vermietern zum Abendessen zuhausen eingeladen, ich meine wo gibt es das noch ? Wohl nur in Kroatien. Insgesamt haben wir uns sehr wohl gefühlt und hatten bei der Abreise schon das Gefühl unser Zuhause zu verlassen. Aber wir kommen wieder !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2014

Erster2014 uit Crikvenica

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub

Wir fanden eine sehr schöne und gepflegte Ferienwohnung vor . Außerdem wurden wir von den Vermietern sehr herzlich empfangen . Die Vermieter sprachen sehr gut deutsch , dadurch konnte man sich ausgezeichnet unterhalten konnte . Die Ausstattung war prima , da im Mietpreis alles enthalten war (Klimaanlage , Heizung , Kurtaxe usw.) . Der Abschied ist uns sehr schwer gefallen .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Tolle Umgebung , mit viel Wald und Wasser .


Contactpersoon

Mevr. J. Gasparovic

Mevr. J. Gasparovic

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 13398

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/13398.htm


«appartementen Jasna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven