Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Familie Höltken

Lüneburger Heide

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 17 Jaren online



Beschrijving

U wilt een paar dagen of langer ontsnappen aan de stress van alledag en zoekt rust om nieuwe energie op te doen? Dan is onze gezellige vakantiewoning iets voor u! Natuurlijk zijn ook uw kinderen van harte welkom. Ons huis ligt in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp. Van hieruit kunt u te voet of met de fiets het dorp ontdekken. Na uw uitstapjes kunt u ontspannen op het terras of in de ruime tuin.

Het vakantiehuis heeft een gezellig ingerichte woonkamer met aparte eethoek op de begane grond. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken en een doucheruimte op de begane grond. U vindt er ook satelliet-tv en een wasmachine. Twee slaapkamers met elk twee bedden bevinden zich op de bovenverdieping. Een kinderbedje kan op verzoek worden bijgeplaatst.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 65 km Bremen

65 km

Station 3 km Visselhövede

3 km

Snelweg-afrit 19 km Dorfmark

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Visselhövede is een idyllisch stadje met ongeveer 2700 inwoners in de buurt van Walsrode. Met zijn 14 verzorgde, agrarisch beïnvloede wijken ligt het ingebed in een lieflijk heidelandschap. In het door de staat erkende kuuroord wacht u een gezond klimaat. Het vrijetijds- en recreatiegebied, gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum, biedt een verscheidenheid aan activiteiten, van landschappelijke rust en wandelmogelijkheden tot sportactiviteiten, een zwemmeer en leuke speeltuinen. De binnen- en buitenzwembaden, de aangrenzende Vissel-meren en het gemeentebos Majorbruch leveren hieraan een bijzondere gastvrije bijdrage. Hier bevindt zich ook het "Haus des Gastes" met een restaurant, bibliotheek en de VVV Visselhövede. De toeristenvereniging Visselhövede biedt haar gasten een breed scala aan evenementen, zoals heidetochten door de "Hermann-Löns-Revier", koetstochten naar de "Heidschnuken", heidewandelingen, fietstochten met gids, rondleidingen door imkers, maar ook uitstapjes met de gastmobiel. Door de centrale ligging in de driehoek Bremen-Hamburg-Hanover is Visselhövede ook het ideale uitgangspunt voor vele mooie uitstapjes. Op ruim een half uur rijden ligt de Lüneburger Heide, het natuurreservaat met het grootste aaneengesloten heidegebied van West-Europa. Een paradijs voor kinderen en volwassenen zijn de 7 pretparken in de nabije omgeving. De Hanzesteden in Noord-Duitsland, de historische steden Celle en Lüneburg, de Noordzee- en Oostzeekusten en het eiland Helgoland zijn populaire bestemmingen voor uitstapjes.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Inclusief schoonmaken in maart, aantal personen en tijd besteed aan het verzoek


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.2 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
3.2 Service
4.9 Ligging
2.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2016

Michaela R. uit berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een brutaliteit om zo'n valse beoordeling te geven

Beste mevrouw Höltken
We waren ontzet toen we zagen wat een vreselijke en oneerlijke recensie er was gegeven. We hebben 6 jaar achter elkaar bij jullie gelogeerd en kunnen zeggen dat er geen stank, geen spinnenwebben en geen vliegen in het huis waren! Alles was zoals we gewend zijn in een TOP conditie! Schoon en goed onderhouden (zowel het huis als de tuin!) We zijn ontzet over de oneerlijke beoordeling die hen is overkomen! Wij kunnen iedereen aanraden om dit prachtige huis zelf te komen bekijken en een idee te krijgen van hoe het is! Trouwens: Als je naar het platteland gaat, kun je vliegen en spinnen verwachten! Als u een chique accommodatie wilt, die kiemvrij is en waar u gevouwen handdoeken met chocolade en een badjas op het bed verwacht, moet u naar een 5-sterrenhotel gaan en niet ons mooie Vissel lastigvallen! En tegen de honden zou ik willen zeggen: Als je honden verscheurt, moet je blaffen verwachten, maar als iemand geen idee heeft van de natuur op het platteland, dan heeft hij ook geen idee van honden! We schamen ons voor zo'n beoordeling! De vele mooie details op de muren van het huis staan voor smaak en liefde voor het huis! En als u niet in staat bent om één tot drie borden met uw handen af te wassen, maar een vaatwasser nodig hebt, moet u een butler meenemen, die het doet! Het huis is, zo verzekeren wij allen die dit lezen, in een absoluut schone staat, er is alles wat u nodig heeft in aanwezig en de prachtige tuin, die ook nog eens met veel mooie details is ingericht, nodigt u uit om te ontspannen, tot rust te komen en bij te komen. Wij danken u, beste mevrouw Höltken, dat wij het huis elk jaar voor ons mogen gebruiken en wij verzoeken u dringend zo'n brutale en oneerlijke beoordeling te negeren! Wij groeten al onze lieve buren uit Vissel en u lieve mevrouw Höltken uit de grond van ons hart en wensen u en ons nog vele jaren samen! Met vriendelijke groet, de familie Reichel

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2015

Herbert B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Algemene beoordeling

We namen contact op met de manager (een oudere dame), die ons vervolgens rondleidde door het huis.
Ze had moeite om de functie van de individuele radiatoren uit te leggen.
Nadat ze de radiator in de woonkamer had verwijderd en het vliegenkerkhof had opgemerkt, was de plumeau snel bij de hand. Ook achter de coutsch bij het raam werd schoongemaakt.
De hier vermelde vaatwasser en de magnetron bestonden niet (ook niet vermeld in het huurcontract).
De trap van 45 graden naar de bovenverdieping was onaanvaardbaar. Bouw- en inrichtingsstandaard van eind jaren 50, muren vol prullaria (stofvangers), vochtige en muffe geur in huis en kasten, die we mee naar huis namen.
Spinnen en hun webben door het hele huis, agressief hondengeblaf de hele dag (twee keer sprongen de honden tegen de gesloten glazen deur, het donkere gordijn bij de deur moet worden uitgebreid met een dun gordijn (privacyscherm), vliegenhorren ontbraken, dus ramen moesten dicht blijven, badkamer moet dringend gerenoveerd worden, vooral tegelvoegen.
De tuin was zeer goed aangelegd.
We komen niet meer terug!!!!!

Augustus 2013

rearied uit Coppenbrügge

3,2
2.9 4 0.5 4.8 1.9

Nachtrag

Nachdem wir noch einmal mit der Verwalterin gesprochen haben, stellte sich die Situation mit dem Hundebiss etwas anders dar. Da meine Enkelin zu ihr gesagt hat, "es ginge schon", ist sie davon ausgegangen, dass es wirklich nur ein Kratzer war. Trotzdem sollte so etwas nicht passieren!

Augustus 2013

wiland uit Coppenbrügge

3,2
2.9 4 0.5 4.8 1.9

04.08.2013 - 14.08.2013

Zuerst einmal vielen Dank für die schöne Flasche Wein zur Begrüßung! Das ist sehr nett! Wir haben hier mit unseren Enkeln einen schönen Urlaub verbracht. Da wir keine großen Ansprüche stellen,ist die Einrichtung Ok! Ich will mal so sagen: Sie ist in dieses Häuschen "hineingewachsen"! Alles liebevoll ausgesucht und arrangiert! Es gibt sehr viele Bücher für jeden Geschmack, eine Auswahl DVDs und viele schöne Brett- und Kartenspiele sowie einige Puzzles! ....und der Garten ist ne Wucht! Sehr gepflegt,ein richtiges kleines Paradies! Auch der Kontakt mit Familie Höltken war nett. Herr Höltken informierte uns zum Beispiel im Vorfeld darüber, dass er doch noch einen Grill für seine Gäste bereitgestellt hat und als wir ihm sagten, dass einer der Gartenstühle defekt war,standen zwei Tage später zwei neue da! Leider wurde meine Enkelin gleich am zweiten Tag von einem der beiden Hunde der Verwalter gebissen. Frau Köhler spielte das herunter, es wäre nur ein Kratzer mit der Kralle, aber meine Enkelin sagte mir hinterher, es war ein Biss und das konnte man sehen. Ich wollte eigentlich mit ihr zum Arzt, aber das wollte sie nicht. Sie wollte dem Hund keine Probleme machen. Sie hat oft genug mitbekommen,was mit "bissigen Hunden" passiert und sie weiss auch, das für die Erziehung immer der Halter verantwortlich ist! Nach dieser "Attacke" bot Frau Köhler uns an, dass wir unseren Restmüll und Altpapier nicht zur Tonne bringen brauchten, sondern an den Zaun hängen sollten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Omgeving van de accommodatie: Das Ferienhaus liegt am Stadtrand von Visselhövede in einer sehr ruhigen Einfamilienhaussiedlung! Man ist schnell auf der Soltauer Strasse und auf der B71.

Recreatiemogelijkheden: In Visselhövede gibt es ein Hallenbad, einen Naturbadesee mit kleinem Sandstrand, Grillplätzen und einem wunderschönen Spielplatz. Je nach Alter der Kinder kann man die verschiedenen großen Freizeitparks schnell erreichen und auch sonst gibt es viele interessante Orte zu entdecken! Zum Beispiel das verrückte Haus, das Wolfcenter oder auch das Panzermuseum. Im Wohnzimmer finden Sie einen Stadtplan / Umgebungskarte von Visselhövede und jede Menge Flyer und teilweise Freikarten für die Freizeitparks und Sehenswürdigkeiten der Umgebung.

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten gibt es hier ausreichend. Zum Brötchen holen war ich zu Fuß 30 Minuten unterwegs(hin und zurück).

Augustus 2009

michaela uit berlin

5,0
5 4.8 5 5 5
Toon Duits

Dat was de mooiste vakantie..

we waren helemaal enthousiast over het huis, de tuin, de omgeving, de aardige buren, het was gewoon allemaal super perfect! we komen zeker terug! heel erg bedankt daarvoor. lieve groeten aan familie Höltken en de lieve familie Köhler.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: super schön

Recreatiemogelijkheden: viele erlebnisparks, sehr schöne natur, zum fahrrad fahren sehr geeignet

Winkels: gute einkaufsmöglichkeiten ,lange öffnungszeiten, versorgung kein problem


Contactpersoon

Mevr. S. Höltken

Mevr. S. Höltken

meer informatie

Objectnummer: 14754

Laatst bijgewerkt: 03.05.2022

Advertentie online sinds: 17 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/14754.htm


«Ferienhaus Familie Höltken» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven