Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Vier Seizoenen

Sternberg Lake District

Max.  4   gasten
79m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
79m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

64 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Op een begane grond van ongeveer 80m2 bevat het een woonkamer van 26 m2, een slaapkamer van 22 m2 en nog een slaapkamer van 12 m2. Het wordt aangevuld met de hal van 4 m2, de keuken van 8 m2 en de badkamer van eveneens 8 m2.

Woonkamer en slaapkamer 1 zijn voorzien van een open haard. De voldoende hoeveelheid verwarmingsmateriaal (houtbriketten) wordt door de verhuurder gratis ter beschikking gesteld.
Het terrein van m2 is volledig omheind, wat de eigenaars van honden zou moeten geruststellen.

Het huis Vier-Jahreszeiten is natuurlijk ontworpen voor alle behoeften van 4 + 2 personen. Het huis is toegankelijk voor gehandicapten.

Nu volgt de uitrusting, die wij met sprekende beelden hebben getracht aan te tonen. Ten eerste: de vloer van het huis is betegeld en voorzien van tapijt

De inkomhal.
Het bevat de router van de telecom (W-Lan) en een kastpaneel (voor de fries)

De keuken.
Het verschilt in niets van de keuken die u thuis gewend bent. Met fornuis met oven, vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak. Het warme water voor de gootsteen wordt geleverd door de doorstroomwaterkoker. Het servies, de potten en pannen enz. zijn opgeborgen in de ruime boven- en onderkasten.
Het koffiezetapparaat, de waterkoker, het smoothieapparaat, de broodrooster, de magnetron en de pizzaoven, waar 's ochtends de diepvriesbroodjes worden gebakken, staan op het werkblad.
Kortom, u vindt er alles wat u thuis gewend bent.

De badkamer.
Daar vindt u natuurlijk de toiletpot, de grote spiegelkast met wastafel, het ruime hoekbad. Hier wordt het warme water geproduceerd door de ketel.

De woonkamer
Bij binnenkomst valt meteen de geïsoleerde glazen deur aan de overkant op, waardoor u het gazon van 600 m2 bereikt. Uitgerust met een royale tuinset kunt u ook buiten genieten van uw maaltijden.
Natuurlijk is de woonkamer zelf ook uitgerust met een grote eettafel en een woonwand met TV. Tegenover u is de bankhoek met banktafel. Wanneer de temperaturen niet zomers zijn, kunt u de gezellige open haard gebruiken om in korte tijd een comfortabele warmte te creëren.

De grote slaapkamer
Aan de linkerkant van de woonkamer bereikt u via de deur de slaapkamer. De grote tweepersoonsbedden van 2 x 2m, uitgerust met Schlaraffia-matrassen, garanderen een perfecte nachtrust. De spiegelkast (die voldoende ruimte biedt), de spiegel en het bagagerek zijn in kersenhoutdecor, evenals de bedden.
Indien gewenst is hier ook een houtkachel beschikbaar.
In de hoek die van het raam afwijkt, staan 2 stapelbedden van 1 x 2 m elk.
Ze zijn bedoeld voor kinderen die meereizen, maar kunnen door hun grootte ook zonder problemen door volwassenen worden gebruikt.

De kleine slaapkamer
Het wordt bereikt aan de rechterkant van de woonkamer en bestaat uit hetzelfde interieur als de grote slaapkamer. Natuurlijk bevat het geen stapelbedden. Er is ook geen verwarming nodig, want de warmte van de woonkamer voorziet deze ruimte als de deur openstaat.

De tuin
Het bestaat uit een gazon van ongeveer 600 m2 dat niet van alle kanten zichtbaar is. In de loodsen kunt u uw fietsen stallen. Binnen is er een barbecue, tuinmeubilair, verwarmingsmateriaal en tuingereedschap.

De binnenplaats
Het is verhard en leidt naar de twee carports.

Andere
Het huis Vier-Jahreszeiten is aangesloten op de stadsriolering en ligt op een absoluut rustige locatie aan het einde van een kleine doodlopende weg.
De voorziening met de middelen voor de dagelijkse behoefte is relatief probleemloos. De bakker en de slager komen meerdere keren per week naar het dorp om de niet-gemotoriseerde bewoners te bevoorraden.
Overigens hoeft dit u als gemotoriseerde toerist nauwelijks te deren, want het ooievaarsdorp Mestlin ligt op slechts 4,5 km afstand. Er is een bakker en een grote supermarkt.
Om uw aankomst op zaterdag stressvrij te maken, stellen wij u een startpakket in de koelkast ter beschikking (inbegrepen in de boekingsprijs). En ja, bier en cola zijn ook inbegrepen.

Ziekenhuizen, artsen, dierenartsen en apotheken zijn te vinden in de nabijgelegen steden Crivitz en Sternberg. De geldautomaat van de Sparkasse bevindt zich in Mestlin, op km afstand. U vindt ook een fietsverhuur in het nabijgelegen Dabel.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 8 km

8 km

Supermarkt 4.5 km

4.5 km

Luchthaven 40 km Rostock-Laage

40 km

Station 18 km Parchim

18 km

Snelweg-afrit 30 km Malchow

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontdek wat er allemaal te zien en te beleven is in de omgeving van Groß Niendorf in de volgende paragraaf

Fiets- en wandelpaden


Kleinpritzmeer
Het meer is een populaire excursiebestemming en onderdeel van het Sternbergse merenlandschap. Het meer is grotendeels door bossen omgeven en ligt slechts enkele kilometers ten noordoosten van Groß Niendorf. Aan de oevers van het meer zijn er 3 kleine nederzettingen Schlowe, Klein Pritz en Kukuk met badplaatsen en 2 campings. Als u een dagje zwemmen met een fietstocht plant, kan onze volgende suggestie u misschien helpen:
Verlaat het Vier-Jahreszeiten huis en fiets naar het kruispunt. Ga nu linksaf de Lange Str. op tot aan de Grüne Str. Altijd links aanhouden. Rijd nu in de richting van Wamckow, dat u na ongeveer 4 km bereikt. Ga nu rechtsaf de Wamckower Str. in richting Hohen Pritz, die u na 3 km bereikt. Ga nu 2,5 km rechtdoor naar Kukuk. Daar vindt u de Western Saloon, waar u kunt genieten van een stevige maaltijd. De biefstuk is een aanrader. De vriendelijke waardin staat u toe haar eigen badzone aan het Kleinpritzmeer te gebruiken.
De ca. 10 km lange route is geschikt voor zowel fietsen als wandelen.
U kunt van Kukuk via Klein Pritz en Schlowe naar de 192 fietsen, linksaf slaan en naar Dabel fietsen, vandaar via Dessin naar Wamckow, vanwaar u het laatste stuk aflegt naar Haus Vier-Jahreszeiten in Groß Niendorf.
Groß Niendorf biedt u volop mogelijkheden als startpunt voor wandel- en fietstochten, maar ook de deelstaathoofdstad Schwerin bereikt u in minder dan een half uur met de auto. Zelfs een excursie naar de Oostzee kan in minder dan een uur worden gerealiseerd.
U kunt de volgende suggesties zelf onderzoeken op het net, er zijn er honderden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De woning wordt uitsluitend per week verhuurd. De dag van aankomst en vertrek is altijd zaterdag. Om organisatorische redenen zijn andere data niet mogelijk.

Elektriciteit kost 0,30 Euro per KW.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Met kano of kajak op rivieren en meren in het Sternbergse merengebied
19412 Weitendorf
aangeboden door Kanu-Feriencamp in Weitendorf
1,5 uur durende wolventocht in het natuurreservaat Warnow-Urstromtal
19406 Kasteel Sternberg
aangeboden door Kamelhof Sternberger Burg
Avond en maanlicht tour met barbecue en ham buffet
Hambuffet
19399 Dobbertin
aangeboden door MS "Condor" Fahrgastschifffahrt Dobbertin
Archeologisch openluchtmuseum Groß Raden

Openluchtmuseum Groß Raden geldt als de poort naar het Mecklenburgse merengebied met de Müritz en naar een heerlijke vakantie in Mecklenburg-Vorpommern.


Al deze bestemmingen zijn per fiets bereikbaar en ook voor de gewone fietstoerist goed te doen zonder hem te overbelasten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2019

Ondrej Z. uit Warszawa

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

zal weer komen

wat een aardig mens! we hebben een heerlijke tijd gehad en zullen zeker nog eens komen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. B. Boehm

Mevr. B. Boehm

Na 8 jaar in Griekenland en 14 jaar in Frankrijk woon ik nu gelukkig en tevreden met mijn man, 2 honden en 4 katten in het prachtige Ik weet zeker dat u ook uw hart aan dit gebied zult verliezen.


meer informatie

Objectnummer: 171223

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/171223.htm


«Huis Vier Seizoenen» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven