Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Waldblick

Sternberg Lake District

Max.  3   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

56 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Een kleine vakantiewoning die we in 2017 voor het eerst verhuren, ideaal voor 2 personen. Met een extra bed kunt u ook met 3 personen van een rustige vakantie genieten. De accommodatie is goed uitgerust en u kunt op het terras genieten van de zonsondergang. Hout voor de gezellige open haard is in voldoende mate aanwezig en het grote terrein met ca. 4000 m² biedt voldoende ruimte om je in alle rust terug te trekken. In de hoogzomer biedt het kleine bos op het terrein schaduw. Een barbecuehut en een houtgestookte hot tub, die per dag geboekt kunnen worden, nodigen uit om de dag gezellig af te sluiten en te genieten van de schemering. Het is niet ongewoon om wilde dieren zoals reeën, edelherten en wilde zwijnen te zien. Kraanvogels en andere wilde vogels verzamelen zich in de grote weiden. Er zijn veel mogelijkheden om te zwemmen in de directe omgeving; in 10 minuten bent u bij het Holzendorfmeer.
Twee fietsen en een tafeltennistafel staan gratis ter beschikking voor sportieve activiteiten.
Ook vissers en jagers komen hier aan hun trekken. Desgewenst kunnen passende afspraken worden gemaakt. Een roeiboot staat ter beschikking bij de Klein Pritzer See, slechts ongeveer 10 minuten rijden met de auto. Een klein pachtmeer van ca. 1,4 ha met een visboot staat ter beschikking en is in ca. 30 minuten te bereiken. Een visvergunning voor de Klein Pritzer See is inbegrepen als u een visvergunning heeft. In Mecklenburg-Vorpommern bestaat de mogelijkheid om een toeristische visvergunning aan te schaffen. Deze is 4 weken geldig en kan verlengd worden.
Een rookoven is beschikbaar om de vangst te bereiden als het lukt.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 100 km HH

100 km

Station 15 km Crivitz

15 km

Snelweg-afrit 30 km Schwerin

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het gebied is ideaal om te fietsen en te wandelen. Het natuurpark Sternberger Seenland biedt vele excursiebestemmingen in de directe omgeving.
Het duurt ongeveer 45 minuten om naar de Oostzee te gaan, bijvoorbeeld naar Wismar, en een goed uur naar Rostock. Een leuke bestemming is Waren an der Müritz en het Nationaal Park Müritz. Het duurt maar een uur om er te komen. De Plauer See kan in 30 minuten worden bereikt. Last but not least is de deelstaathoofdstad Schwerin altijd een bezoek waard, u bent er in ongeveer 30 minuten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De barbecuehut en het bubbelbad kunnen per dag worden gereserveerd voor 30 €. Het gebruik van de barbecuehut kost slechts 10 €
Hout voor de hot tub en de open haard is beschikbaar en inbegrepen, evenals elektriciteit en water.
Na afspraak rekenen wij 5,00 €/nacht voor uw hond.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Voor vissers en jagers is het ook mogelijk om op afspraak grotere hoeveelheden in te vriezen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Anett K. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie met hond

We waren op aanbeveling van vrienden bij Fam. Schlagowsky.
Zeer vriendelijke verhuurders die altijd klaarstaan met advies en hulp, ook telefonisch. Het pand is een droom voor mens en dier. Wie ontspanning en rust zoekt, is hier aan het juiste adres. De grillkota en het badvat (van waaruit je een geweldig uitzicht hebt terwijl je in warm water zit) dragen nog meer bij aan ontspanning. Honden mogen vrij rondlopen, alles is omheind. Er staat ook een roeiboot klaar voor vissers. Fietsen zijn ook beschikbaar. Het vakantieappartement bevindt zich in een klein dorp, wat we vooral leuk vonden. Van daaruit kun je veel verkennen, bijvoorbeeld het meer van Schwerin of wandelen in het bos.
Mens en hond kunnen niet beter ontspannen.
We komen zeker terug.
Hartelijk dank aan Katrin en Arne.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

September 2023

Sylvio G. uit Gräfenthal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

I can't translate the text without any additional context. "Traumhafter Urlaub" can mean "dream vacation" or "fantastic holiday" in English.

Wie rust en ontspanning zoekt, zit bij Familie Schlagowsky in Groß Niendorf helemaal goed! De accommodatie in het vakantieappartement en de grote tuin nodigen uit om te ontspannen. In de hottub kan je volop genieten van de zonsondergang! Ook onze kleine dierentuin (twee honden en een katertje) voelden zich helemaal op hun gemak. Het terrein is volledig omheind. Het appartement is zeer goed uitgerust! We kunnen een vakantie daar alleen maar aanbevelen! We hebben al geboekt voor volgend jaar en verheugen ons er nu al weer erg op! Heel erg bedankt en hartelijke groeten van Karin, Sylvio, Jethro, Ziva en McGee!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Juni 2023

Regina N. uit Freital

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Zeer mooi

Het was een zeer mooie vakantie, helaas veel te kort. Het vakantiehuis is erg mooi, nog mooier voor ons was het grote terrein met een barbecuehut en een bubbelbad. Men is binnen een uur bij de Oostzee.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juni 2023

Heike S. uit Hemdingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

Alleen al het rijden met de auto door de regio op weg naar de accommodatie was echt mega ontspannen, weinig verkeer en nauwelijks files en de zon scheen. Ik kreeg een bericht van de lieve gastvrouw Katrin dat ik, als ik wilde, eerder kon inchecken. Perfect, dat paste. Eindelijk aangekomen, kwam Katrin me al glimlachend tegemoet, liet me alles zien en ik mocht met de auto het terrein op en rustig mijn "nieuwe thuis" voor de komende 7 dagen betrekken. Ik moet zeggen, voor mij was het een zeer liefdevol ingericht vakantieappartement. Later kwam ook Arne (gastheer) om me te begroeten. Katrin en Arne zijn super lief en stonden altijd open voor vragen en wensen, dus alles was ontspannen en onopvallend. Ook toen ik Katrin en Arne vertelde dat ik bezoek zou krijgen tijdens het weekend, was dat allemaal geen probleem, super. 's Avonds kregen ik en mijn bezoek zelfs een lekkere wilde zwijnen-grillworst van de gastheren aangeboden, super lekker!!! Een ander hoogtepunt voor mij was het houten bad, van waaruit je de zonsondergang prachtig kon bekijken, gewoon wow! Bovendien kun je de regio prachtig verkennen met de fiets, er zijn veel meren in de buurt en goed ontwikkelde fietsroutes. Ook niet ver weg zijn Schwerin of Waren/Müritz. Of het nu met de auto, motor of fiets is, alles is mogelijk en goed te berijden. Ik heb veel ontdekt met de fiets. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen. Ik had echt een heel ontspannende week en zou graag langer gebleven zijn. Bedankt Katrin en Arne, ik kom heel graag terug en het was echt leuk. Al met al zeer aanbevolen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Susan S. uit Gera

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank!

We voelden ons erg op ons gemak bij Katrin en Arne. Het heeft ons aan niets ontbroken, het vakantiehuis ligt rustig en dicht bij de natuur, en er was zelfs een stek- en koelruimte die we (als vissers) mochten gebruiken (met twee beschikbare vismeren was dat ook wel nodig!).
Voor onze hond Petty was het een absoluut paradijs, ze kon zorgeloos ravotten, want het terrein was rondom omheind. Af en toe was er een kleine verrassing uit de moestuin en Katrin en Arne waren altijd beschikbaar voor vragen en verzoeken.
Absoluut een aanrader en ga zo door! :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2022

Petra B. uit Neustadt/Orla

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kranen

Zeer gezellig huisje, koele zeer comfortabele slaapkamer vooral in de zomerhitte. Mooie, zeer grote, volledig omheinde tuin waar wij en onze honden veel plezier hadden en elke avond kraanvogels konden kijken. Zeer aardige en attente verhuurster die altijd de privacy van haar gasten respecteert. We hadden een geweldige week in Groß Niendorf!
Absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Mei 2022

Wolfgang und Monika E. uit 52428 Jülich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beste herstel in jaren.

Wij kunnen deze verhuurders met een gerust hart aanbevelen. De familie Schlagowky is zeer begaan met uw welzijn en geeft u goede tips voor dingen die u kunt doen.

De hot tub en de barbecue hut zijn gewoon geweldig om te ontspannen. Iedereen zou ze moeten gebruiken. Bedankt voor een heerlijke vakantie
Vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

Thomas S. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top vakantie

Vanaf de extreem vriendelijke begroeting tot de idyllische locatie van het vakantiehuis dat is uitgerust voor alle eventualiteiten, kun je bijna geen betere vakantie hebben. Geweldig rustig gelegen, konden we liggend in de hot tub veel dieren en een prachtige zonsondergang bekijken. Uitstapjes naar Schwerin, Wismar en de nabije omgeving waren geen probleem vanwege de centrale ligging. Het zou te ver gaan om alles op te sommen, dus kort en bondig: het is de moeite waard om op vakantie te gaan! Nogmaals bedankt aan Katrin, Arne en de schoonvader ;). Groeten van Thomas en Katrin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2020

Ute W. uit Langenfeld (Rheinland)

5,0
5 5 5 5 5

Erholung und Ruhe pur

Wer gemütlichkeit und Ruhe sucht ist hier in der Ferienwohnung der Fam.Schlagowsky bestens aufgehoben.Die Wohnung ist perfekt ausgestattet,das Grundstück ruesig und ausbuchssicher für unseren Hund.Das absolute high light ist der Schwedenzuber mit Blick auf die Felder und wenn man Glück hat mit Sonnenuntergang.Unsere Gastgeber haben uns verwöhnt und selbst unser Hund hat einen leckeren grossen Knochen abgestaubt. Danke an die Gastgeber.....wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

Augustus 2020

Ines F. uit Gosen-Neu Zittau

5,0
5 5 5 5 5

Erholung und Natur pur

Danke an die netten Vermieter, dass wir ein paar Tage in diesem tollen Ferienhaus die Seele baumeln lassen durften. Es hat an nix gefehlt. Die Ausstattung und Sauberkeit war top!!! Auf dem voll eingezäunten Gelände konnten auch unsere beideñ Hundis sich richtig austoben!
Das mega Highlight ist ohne Zweifel der holzbeizte Badezuber,in dem man bis in die Nacht die Natur genießen kann. ...wir kommen gerne ...!!!!
Lutz und Ines mit Kira und Frieda

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2020

Norbert und Annerose W. uit Cölbe

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Eine sehr schöne, gemütliche und gut ausgestattete Ferienwohnung. Ruhige Lage,riesiger Garten. Sehr, sehr nette Vermieter. Alles in allem hatten wir und unsere beiden Hunde nichts zu beanstanden.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2020

Matthias K. uit Leimen

4,8
5 5 5 4 5

Entspannungsurlaub pur

Sehr schöne , saubere Wohnung. Tolle Ausstattung, alles was man braucht vorhanden. Sehr nette hilfsbereite Vermieter. Super riesen Garten ,sehr gut für Hundebesitzer. Tolle Grillkota , das Highlight für uns war der Badezuber mit der tollen Aussicht auf den tollen Sonnenuntergang und die Natur.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juli 2020

Martin M. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Prasselnder Kamin

Wir waren total begeistert! Super nette Gastgeber, welche den Kamin schon angeheizt hatten als wir total durchnässt mit dem Fahrrad ankamen. Die Unterkunft ist sehr gemütlich! Eine reine Empfehlung, wir kommen gerne noch mal wieder!

Juni 2019

Sonja W. uit Gundersheim

5,0
5 5 5 5

Entspannter Traumurlaub

Wir mussten leider gestern wieder den Heimweg antreten. Auch wir sind begeistert von dem kleinen aber feinen Haus und das Grundstück ist für Hundebesitzer einfach genial. Auch mein Ausreißer hat kein Loch gefunden und so konnten wir herrlich entspannen ohne den Hund zu suchen. Die Umgebung bietet viele Möglichkeiten. Tolle Seen, dass Meer in kurzer Entfernung, Kanu oder Bootstouren. Oder man lässt einfach die Seele baumeln und genießt die tolle Unterkunft und den Holzzuber bei herrlicher Aussicht. Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Wenn es von uns nicht so weit wäre, wären wir Dauergast. Wir werden aber auf jeden Fall wiederkommen. Nochmals Danke an Katrin und Arne für die tolle Zeit in Eurem schönen Ferienhaus. Liebe Grüße aus Rheinhessen Sonja und Falko mit Alba und Aldo

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Tim uit Dortmund

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub und vielen Dank

Hallo,
wir sind jetzt schon das dritte Jahr da und jetzt wird es auch mal Zeit, eine ausführliche Bewertung zu schreiben.
Wir fühlten uns von Anfang an sehr gut aufgehoben,
die Vermieter sind der Hammer, sehr nett, total entgegenkommend und .... ja, mir fehlen jetzt die Worte, macht Euch einfach selbst ein Bild, Ihr werdet nicht enttäuscht sein.

Die Wohnung ist gut ausgestattet und sauber.

Das Highlight ist der Gang zur Grillkotta und dem Schwedenfaß mit dem unbezahlbaren Blick

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

April 2019

Jenny J. uit 01662 Meißen

5,0
5 5 5 5

wunderschön

Wir hatten eine sehr schöne Zeit.Das Haus ist für uns und unsere Hündin vollkommen ausreichend und schön eingerichtet.Das Grundstück ist ein Traum.Der Ausblick auf das freie Feld und die Ruhe waren sehr schön und erholsam. Die Vermieter waren sehr nett und unkompliziert.Sie haben uns jederzeit geholfen,Fragen beantwortet und Wünsche erfüllt.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie

Augustus 2018

Gitta und günter uit 45141Essen

4,8
5 4 5 5

Super Erholungsurlaub

Schöne Unterkunft mit Blick in die Natur. Das Bad im Freien war einfach super.Die Ruhe sehr erholsam .Die Vermieter waren sehr bemüht das es uns gut ging. Wir sagen Danke dafür und kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2018

Christin B. uit 37276 Meinhard-Neuerode

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub für Mensch und Basset .

Das ist Service auf ganz hohem Niveau, den wir so nur super selten erleben! Die Lage der Wohnung ist sehr gut - freien Blick auf die Natur findet man nicht überall. Die Ausstattung der Wohnung ist gut bis sehr gut. Die Preise sind es ebenfalls. Alles in allem kann man hier sehr gute Urlaubstage verbringen.“
Vielen Dank für die tolle Zeit und die nette Gesellschaft.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2017

Peter K. uit 76534 Baden-Baden

5,0
5 5 5 5

Ruhige Lage, perfekter Ort um mit dem Hund Urlaub zu machen

Sehr liebvoll eingerichtete Ferienwohung.
Nette und hilfsbereite Vermieter. Schönes Gelände (eingezäumt, damit der Hund toben kann). Einen großen Knochen hat der Hund auch bekommen :-)

Zentraler Ausgangspunkt für Tagestouren z.B.: Schwerin, Waren an der Müritz, Nossentiner Schwinzer Heide (Wandern), usw.

Alles in Allem, eine sehr entspannte Woche!

Sehr empfehlenswert. --> ich werde wieder kommen :-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

Falk S. uit 14621 Schönwalde-Glien

5,0
5 5 5 5

hervorragender Urlaubsplatz zum Entspannen, ob mit oder ohne Haustier

Wir hatten eine sehr angenehme Zeit im Feriendomizil, sehr angenehme, freundliche Wirtsleute.
Für uns, die Entspannung pur, mit unserem Hund, der sich auch sehr wohl fühlte und sich auf dem gesamten Grundstück austoben konnte.
Alles in Allem, kann man sagen, eine sehr entspannte Zeit in einer sehr schönen Gegend.
Wirklich sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2017

Sascha B. uit 30916 Isernhagen

5,0
5 5 5 5

Fantastischer Erholungsurlaub mit Hunden

Es ist eine super schöne und hübsch eingerichtete Ferienwohnung mit allem was das Herz begehrt. Im riesigen Garten gibt es sehr viele Möglichkeiten der Entspannung oder des Gläschen Weins bei Abenddämmerung mit wundervollem Ausblick ins Grüne am Badezuber.
Wir waren mit unseren beiden Hunden dort und dank des komplett eingezäunten Grundstücks war es kein Problem sie frei laufen zu lassen und den gesamten Garten zu entdecken.
Die Nachbarschaft ist sehr ruhig und die Vermieter sind absolut lieb und sehr um das Wohl der Urlauber bemüht. Sie stehen mit Rat und Tat, sowie guten Tagesgestaltungsvorschlägen gerne zur Seite.
Von Groß Niendorf aus kann man viele Ausflugsziele wie zum Beispiel Schwerin oder die Ostsee, sowie Einkaufsmöglichkeiten gut mit dem Auto erreichen.

Wir hatten eine wundervolle Zeit dort und können die Ferienunterkunft uneingeschränkt weiterempfehlen! :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Andre W. uit 31137 Hildesheim

5,0
5 5 5 5

Super Erholung

Eine wunderschöne Ferienwohnung,in einer sehr grünen Umgebung.
Super nette Vermieter,die alles dafür tun das es den Gästen gut geht,ohne aufdringlich zu sein.
Diese Unterkunft können wir mit ruhigem Gewissen auf alle Fälle weiterempfehlen.
Das Grundstück und die Aussicht sind einfach nur genial.
Wir wünschen allen die nach uns kommen genau so einen schönen Urlaub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Christine B. uit 26135 Oldenburg

4,8
4 5 5 5

Entspannung pur

Eigentlich sollte man etwas Negatives schreiben, damit es ein Geheimtipp bleibt ^^

Wunderschöne Lage, ruhig und abgelegen. Riesiger Garten, ideal für unsere Hündin :)

Der Badezuber mit dazugehörigem Blick ein Traum!

Ausstattung der Wohnung sehr gut! Alles sehr sauber. Gemütlich eingerichtet. Es fehlte an nichts.
Wir konnten uns wohl fühlen. Es wurde auf viele liebevolle Details geachtet.
Einzig ein Stern Abzug, da es an Fliegengittern fehlte. Das ist aber wirklich Kritik auf hohem Niveau!

Vermieter sehr gastfreundlich, fürsorglich und bei Fragen stets zu erreichen.

Drumherum viele nette Orte mit Auto oder Rad zu erreichen.

Für einen naturnahen, ruhigen Pärchenurlaub mit Romantikfaktor perfekt :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Juli 2017

Anke G. uit 01129 Dresden

5,0
5 5 5 5

Grüne Oase

Ein wunderschönes Feriendomizil, naturnah und so geschmackvoll eingerichtet, dass man sich wie zu Hause fühlt.
Hier kann man sich richtig gut erholen, aber auch Ausflüge unternehmen ins schöne Schwerin oder an die Ostsee.
Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Siegfried P. uit 01129 Dresden

4,9
5 5 5 4.5

Schöner Urlaub

In allen Belangen total zufrieden

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2017

Hans T. uit Bergen NH

5,0
5 5 5 5

100% ok

Sehr schone Unterkunfte, sympathisch Empfang, friedlich Hofflache, grosser Blick nach Westen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. K. Schlagowsky

Mevr. K. Schlagowsky

meer informatie

Objectnummer: 92719

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/92719.htm


«Vakantiewoning Waldblick» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven