Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Strandparel

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

52 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Het hoogwaardige, liefdevol geselecteerde meubilair van het huis is niet alleen qua kleur afgestemd; Het geeft het huis een geweldige sfeer. Twee satelliet-tv-systemen met dvd-speler, Wi-Fi, voor de kleintjes een speelmat ('auto rijden') en een groot Duplo-blok, veel bordspellen voor jong en oud en een kleine bibliotheek met boeken voor kinderen, jongeren en volwassenen het aanbod. Een royaal ingerichte kitchenette, waar niets aan ontbreekt - inclusief Bosch koelkast, vaatwasser, wafelijzer, Senseo-koffiezetapparaat, eierkoker ... - biedt zelfstandige accommodatie. De badkamer heeft een 1x1m grote douchecabine met bank en handvat voor senioren, twee wastafels naast elkaar, een fel verlichte, extra grote spiegel plus scheerspiegel. Tussen de slaapkamers op de 1e verdieping bevindt zich een tweede toilet - nachtelijke traplopen wordt bespaard!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 85 km Schiphol

85 km

Station 6 km Den Helder

6 km

Snelweg-afrit 30 km Den Helder bei Den Oever

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de directe nabijheid van een mooi eindeloos zandstrand ligt ons kindvriendelijke, comfortabele en comfortabel ingerichte vakantiehuis op een rustige locatie, voordelig bij het begin van een idyllisch bungalowpark. Vanaf de eerste verdieping van ons huis zie je de hoge zandduin en de bloemenvelden voor het park. Met de zwembroek uit het huis - en je bent binnen 7 minuten op het strand! Direct bij het huis is een parkeerplaats voor een grotere auto. Voor het park kun je gemakkelijk een 2e auto parkeren.

Het pand is rondom omheind - ideaal voor ouders met kleine kinderen - en voorzien van een privacyscherm. Op de grote, met uitzicht op de tuin en niet geconfronteerd met het terras aan de straat met een 6m lange windscherm hoek, kunt u genieten van de zon, de rust en / of onderhoudende gezinsuren op de ongelooflijk gezellige patio stoelen met dikke bekleding van harte. Een strandstoel in de Oostzee met 2 Notebooktischen, veel kussens en full-bed modus, 2 (liggende) stoelen en een bank met luxe-uitvoeringen, een tête-à-tête bank in een rustige hoek en een Weber-ball grill (57cm) inclusief grillschort voor de "gourmet" Griller "moet uw vakantie bovendien verfraaien. Voor het strandverblijf bieden wij nieuwe wagens, twee strandstoelen, 3 strandmatten, een parasol en strandspeelgoed voor de kleintjes.

Wie heeft inline skates, die moet je meenemen! Go-carts - ook erg populair bij vaders - je kunt huren in het park, evenals fietsen (ook met kinderzitje) en kinderfietsen. Een avonturenspeelplaats bevindt zich aan een klein meer waarover men zich aan een touw aan een vlot kan optrekken; op een ander touw gespannen in de lucht, kan men over ondiep water slingeren; de voetbaldoelen zijn gewild, evenals een basketbalring, een tafeltennistafel, schommels, klimrekken voor jong en oud. Er zijn genoeg speelkameraadjes. Daarnaast verleidt een minigolfbaan met springkasteel, evenals een weiland met 2 pony's, een tennisbaan en een bowlingbaan (recht tegenover het park).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 160
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

in de weekprijs zijn alle nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water, verwarming, gas inbegrepen, behalve: hond 20 € / verblijf, WiFi 8 € / week, wasmachine 6 € / week en toeristenbelasting 1,30 / nacht per persoon vanaf 11 jaar

Een annuleringsverzekering wordt aanbevolen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Eine REISERÜCKTRITTSVERSICHERUNG ist grundsätzlich SEHR EMPFEHLENSWERT, denn: Wenn etwas kommt, dann unverhofft.

meer informatie:

Voor ouders: het huis ligt dicht genoeg bij de speeltuin (100 m) dat zelfs kleinere kinderen het gemakkelijk kunnen bereiken, maar ver genoeg om het lawaai niet te horen.

En als je 's morgens van brood houdt - 70 meter verderop zijn ze te koop! Evenals Duitse kranten.

Medische zorg ter plaatse is gegarandeerd. Julianadorp heeft een medisch centrum en een apotheek. Nabij 'Langen Jaap', de goed zichtbare vuurtoren van Den Helder, staat goed aangegeven, het 'Gemini' ziekenhuis van Den Helder, op ongeveer 6 km van ons park. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto. Veel artsen spreken Duits.

Er is een dierenarts (vanuit het duin) in de Van Foreestweg aan de linkerkant net voor de weg Lange Vliet. Een afspraak moet meestal worden geregeld.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-03-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Dagmar J. uit Haltern am See

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig, zoals thuis

Mijn vriendin, mijn hond en ik waren al voor de tweede keer in dit gezellige huis van mevrouw Lauer.
Het volledige, schriftelijke contact/boekingsproces verliep vlot. Over het algemeen zeer behulpzaam, vriendelijk en vooral betrouwbaar.
Onze hartelijke dank aan de ijverige "schoonmaakster", die het zeker niet altijd gemakkelijk heeft.
Hoewel we deze keer eind oktober in tegenstelling tot het jaar 2022 veel regen en stormachtige dagen hadden, biedt de locatie van het huis altijd mooie wandelingen voor de harige vriendjes. Wat wil je nog meer?

Het gezellige, verzorgde huis van mevrouw Lauer, de geweldige faciliteiten en de perfecte locatie geven me het gevoel thuis te zijn gekomen. Ik zou het liefst daar willen wonen met mijn hond en daar is hij vast het helemaal mee eens!
We komen zeker terug!
Bedankt voor gelukkige dagen in Julianadorp.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Wir danken Frau J. von Herzen. Die Bewertung ist mit so viel Liebe geschrieben, dass es uns sehr berührte. Ein "Urlaubs-Zuhause" Ferienhausgästen schenken zu können, ist wohl das höchste, was Vermieter sich wünschen können. So werden wir uns weiterhin bemühen, dieser Bewertung gerecht zu werden. Ist es uns doch ein Anliegen, dass jeder, der kommt, sich schon beim Betreten des Hauses wohlfühlen kann.

Oktober 2023

Melanie T. uit Hettenleidelheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantie

We hebben hier een hele leuke vakantie gehad. Het huis is zeer goed uitgerust en ook de indeling met 3 kamers en 2 toiletten is echt geweldig.

Mevrouw Lauer, we komen heel graag terug! ???

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Ein herzliches Dankeschön für diese Bewertung. Wir freuen uns, dass unsere Gastfamilie ihren Urlaub so genießen konnte. Sie ist jederzeit wieder herzlich willkommen!

Juli 2023

Thorsten K. uit 48369 Saerbeck

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie! We waren helemaal tevreden!

We waren met 5 personen (3 volwassenen en 2 tieners) en een kleine hond in dit mooie huis. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De locatie is geweldig, want het strand en de uitgang zijn niet ver weg. We zouden zeker nog een keer terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Liebe Familie K., wir freuen uns sehr, dass Sie alle mit Ihrem Ferienhaus vollkommen zufrieden waren und sich offenbar gut erholen konnten. Mehr kann ein "Gastgeber" sich nicht wünschen. Wir bedanken uns von Herzen für diese Bewertung! Wenn wir Sie einmal "wiedersehen" sollten - wie angedacht -, würden wir uns freuen. Mit einem frohen "Wuff" von Mogli an seinen Hundekollegen Bodhi!

Juli 2022

Susanne R. uit Butzbach

5,0
5 5 5 5 5

TOP Familien-Ferienhaus

Wir danken der freundlichen Familie Lauer für 2 Wochen wunderschönen Urlaub in einem Haus, in dem an alles gedacht wurde, was Familien mit kleinen Kindern brauchen.
Treppengitter, (eingezäunter) Garten, Hochstuhl, Waschmaschine, Spielzeug und noch vieles mehr tragen sehr zur Entspannung bei. Auch die Lage des Hauses ist positiv hervorzuheben, weil der große Spielplatz nicht weit ist und der Weg zum Strand auch nur ein kleiner Fußmarsch ist.
Dank bereitgestelltem Bollerwagen gar kein Problem für die Kleinen.
Klare Weiterempfehlung!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Was für eine Freude, liebe Familie R., Ihre Bewertung auf einmal ganz unverhofft vorzufinden.
Herzlichen Dank! Wir freuen uns sehr, dass Sie sich in Ihrem Ferienhaus wohlfühlten und den Urlaub zusammen mit Ihren Kindern entspannt genießen konnten. Das wird uns auch für die Zukunft ein Herzensanliegen bleiben: einen unbeschwerten Urlaub unseren Gästen zu ermöglichen.

September 2020

Lea R. uit Zwingenberg

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaus für Familien

Wir freuen uns schon sehr auf unseren zweiten Urlaub in diesem liebevoll ausgestatteten Haus. Unsere Kinder waren total im Glück... Duplo, Puzzles, Bücher, Sandspielzeug, schräg gegenüber ein netter kleiner Spielplatz und im Park ein großer ganz toller Spielplatz. Der Garten ist komplett eingezäunt, das ist mit Kids und/oder Hund besonders entspannt. Für Oma gab es ein Zimmer im Erdgeschoss gegenüber der Toilette, das war super! Im Obergeschoss gibt's eine zweite Toilette, das muss man nachts nicht Treppen steigen. Es war ein toller Urlaub, so richtig zum Durchatmen und Auftanken. Herzlichen Dank dafür!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

So überrascht wurden wir von einer Bewertung noch nie. Alle Welt darf zu Hause bleiben, unser Ferienhaus träumt von möglichen Gästen, wenn die Zeit es wieder erlaubt - und wir dürfen gerade jetzt, wo es besonders guttut, eine solch liebevolle Bewertung empfangen. Welch wundervolle Familie, die guten Gedanken so viel Raum und Licht schenkt! Wir bedanken uns von Herzen und freuen uns, sie auch in Zukunft als Gäste begrüßen zu können.

April 2019

Manfred uit 45149 Essen

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Urlaub in Strandslag 32

Gut ausgestattetes Ferienhaus, bis zum Strand nur wenige Gehminuten. Ideal für einen Urlaub mit Kindern oder mit Haustier. Hervorzuheben ist die große überdachte Terasse mit den sehr bequemen Sitzmöbeln

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Mit Freude lasen wir die Bewertung und dass die "nagelneue" Terrassenüberdachung so viel Anklang fand. Danke!

Maart 2019

Kinza uit 60385 Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Rundum richtig klasse

Das Haus ist sehr zu empfehlen, die Ausstattung ist außergewöhnlich gut - sowohl in der Küche als auch in allen anderen Räumen. Auf den Matratzen schläft es sich hervorragend, der Garten ist super in Schuss. Alles sehr gut gepflegt, sauber und mit viel Stil eingerichtet. Wir waren sehr glücklich und können wirklich gar nichts beanstanden. Das Haus ist auch sehr gut gelegen, ganz nah am Meer und den Dünen. Ein Ort zum Erholen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Wir bedanken uns ganz herzlich für die Bewertung.

Maart 2019

Susanne D. uit 47638 Strraelen

4,8
4 5 5 5

Erholsamer Urlaub mit unserem Hund

Schon nach dem Telefonat mit Frau Lauer war ich überzeugt, dass richtige Ferienhaus für uns, meinen Mann, mich und unsern Hund, gemietet zu haben.
So war es auch. .......Schlüssel samt sämtlichen Anleitungen fürs Haus kamen, genauso nette Mails von Fam. Lauer.
Das Haus selber war sehr sauber und gepflegt. Fr. Lauer hatte uns vorher gemailt, dass genügend Spülmittel, Tabs, Toilettenpapier , Mülltüten usw. vorhanden sind, somit fiel unser Gepäck also kleiner aus.
An den Hortensien im Garten hingen schon bunte kleine Ostereier.
Die überdachte Terrasse war gerade jetzt im Frühling sehr schön, in der Sonne war es richtig warm und wir haben dort unseren Kaffee genossen.
Für unseren Hund war es auch toll. Am Strand konnte er stundenlang freilaufen , mit Hunden spielen, wenn er wollte und alle Besitzer waren nett und locker drauf.
Und in den Restaurants und Strandpavillions waren Hunde auch immer willkommen.

Fazit: Wir kommen wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Lieben Dank auch für diese Bewertung, die uns Freude bereitete.

Maart 2019

Gisela N. uit 48341 Altenberge

5,0
5 5 5 5

Erholung ab der ersten Minute

Wir haben uns in den wenigen Tagen in dem schönen Haus sehr gut erholt.
Dank an die Vermieter auch für die Übersendung der Inventarliste. Die Ausstattung lässt eigentlich keine Wünsche offen, sodass man bei der Reise in dieses Haus wirklich nur das allernötigste mitnehmen muss.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. B. Lauer:

Wir freuen uns sehr, dass unser Haus zur Erholung beitragen konnte, und bedanken uns von Herzen für diese Bewertung. Ist es uns doch ein Anliegen, unseren Gästen schon beim Betreten des Hauses ein Urlaubsgefühl zu schenken, das Freude aufkommen lässt, und sie so, wie es in unseren Kräften steht, zu verwöhnen.


Contactpersoon

Mevr. B. Lauer

Mevr. B. Lauer

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons vakantiehuis, dat we met veel liefde voor u hebben gemaakt om het leven te verlichten. Je moet je er overal prettig bij voelen, geniet ervan vanuit het hart en hebt de zekerheid dat je krijgt waar je op je geld hoopt: vakantievreugde wanneer je voor het eerst het huis binnenkomt, netheid, kwaliteit, visueel genot, alles is aanwezig, Kalmeer je ziel, koester je in de dubbele, zacht gestoffeerde stoelen op het terras, kom tot jezelf, laad je innerlijke rust op, sluit je ogen in de strandstoel en luister naar het geluid van de zee, vergeet het alledaagse leven, als een gourmetgrill met een BBQ-schort en bederf de benodigdheden van de Weberkugelgrill (57cm / met asopslagvak) "gooi", trek je terug in de afgelegen hoek van het huis op de tete-a-tete-Bank voor een avond glas wijn, 's nachts op de prachtige matrassen om de dag af te sluiten ...


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 173426

Laatst bijgewerkt: 01.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/173426.htm

Mevr. Beate Lauer

Cunostr. 10

60388 Frankfurt

0049(0) 49 6109 7174707


«Ferienhaus Strandparel» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven