Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

***** Vakantiehuis "Kleine Flucht

Zingst

Max.  6   gasten
99m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
99m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Moin :-)
We hebben bewust de naam "Little Escape" gekozen voor ons vakantiehuis. Bij ons kunt u het dagelijkse leven achter u laten en u tegelijkertijd thuis voelen. Wij hebben ons vakantiehuis ontworpen zoals wij onze vakantie graag doorbrengen: met de hoogste normen en veel aandacht voor detail. Het resultaat is een harmonieuze sfeer voor een ontspannende vakantie op elk moment. Op zonnige lente- en zomerdagen biedt de "Kleine Flucht" een frisse, lichte omgeving, de tuin en het terras nodigen uit tot vertoeven. In stormachtige herfsten en vrolijke, ijskoude winters is het uw gezellige thuis weg van huis met zijn gashaard en sauna. Niet in het minst door de warme houten vloeren en het zorgvuldig geselecteerde meubilair, die zorgen voor gezelligheid en een aangenaam binnenklimaat.

Ons vakantiehuis is royaal bemeten voor twee vakantiegangers, maar biedt ook voldoende ruimte voor gezinnen of vrienden tot zes personen. Vervolgens maken de twee badkamers een vlotte ochtendprocedure mogelijk, de volautomatische koffiemachine doet de rest voor een goed begin van de dag. Afhankelijk van het seizoen kan de dag worden afgesloten met een gasbarbecue op het terras of in de woonkamer voor de gashaard, voordat de comfortabele boxspringbedden voor een goede nachtrust zorgen. De sauna is het hele jaar door een attractie, en uw kinderen hebben hun eigen koninkrijk op zolder.

Uw vakantieverblijf omvat een kleine tuin en twee parkeerplaatsen. Eigenlijk hoef je de deur niet eens uit - als het mooie stadje Zingst en de prachtige natuur je niet zouden verleiden. Wij geven u aanbevelingen, samen met veel andere interessante informatie, in onze huismap, die voor u klaar ligt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 80 km Rostock-Laage

80 km

Station 15 km Barth

15 km

Snelweg-afrit 80 km Rostock-Ost

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Je kunt alles in Zingst binnen een paar minuten bereiken. Toch is het heerlijk rustig in de "Kleine Flucht" - het is centraal maar rustig gelegen in een woonstraat met een zone van 30 meter.

De regio Fischland/Darß in Mecklenburg-Vorpommern brengt velen in vervoering. Dit komt vooral door de ongerepte natuur, zoals de kilometerslange witte zandstranden en het Boddenlandschap. Dieren, zoals trekkende kraanvogels, kunnen hier uitgebreid worden geobserveerd en sommige mensen gaan trots op zoek naar barnsteen. Alles kan gemakkelijk per fiets worden verkend, en velen lopen te voet.

Wie liever winkelt en koffiehuizen heeft, kan terecht in Zingst. De hoofdplaats op het schiereiland biedt alle comfort van een Oostzeebadplaats en een aangename mate van stedelijke flair: supermarkten, bakkerijen, boetieks, wellnessfaciliteiten, fietsverhuur en talrijke cafés, restaurants en bars zijn te voet bereikbaar vanaf de "Kleine Flucht" in vijf minuten. Na een wandeling van tien minuten kunt u genieten van de zonsondergang op de pier van Zingst of wandelen langs het strand van de Oostzee. De haven ligt ook op slechts vijf minuten afstand.

De regio is vooral populair bij fotoliefhebbers, omdat hier een verscheidenheid aan motieven te vinden is. Het kunstenaarsdorp


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 21 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een toeristenbelasting van EUR 2,60 is verschuldigd per persoon per nacht. Per transactie wordt eenmalig EUR 15,00 in rekening gebracht. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. De wasset omvat per persoon: 1 douchehanddoek, 2 handdoeken, 1 zeephanddoek, 1 saunadoek.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Reiserücktrittsgebühren betragen: -bis zum 45. Tag vor Ferienwohnungsübernahme 15% (mindestens 30,00 EUR) -vom 44. Tag bis 30. Tag vor Ferienwohnungsübernahme 50% -ab dem 29. Tag bis 1 Tag vor Ferienwohnungsübernahme 80% jeweils des Mietpreises zzgl.

meer informatie:

Onze "Little Escape" is een liefdevol en kindvriendelijk ingericht huis. Voor de kleintjes is goed gezorgd met een kinderstoel, babybedje, veel speelgoed, een handkar voor onderweg naar het strand, strandschelp en zandspeelgoed. En 's avonds brengt een mooi audioverhaaltje uitgeputte kinderen snel in slaap.

Ook al houden we erg van dieren, we hebben besloten onze "Little Escape" aan te bieden als een huis dat geschikt is voor mensen met een allergie. Huisdieren zijn daarom helaas niet toegestaan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2019

Patrick M. uit 91207 Lauf

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub an der Ostsee

Wir durften Ende Februar während eines Kurztrips an die Ostsee 4 Nächte in dieser tollen Unterkunft verbringen. Der Kleinen Flucht fehlt es wirklich an nichts und wir haben uns von der ersten Sekunde an heimelig wohlgefühlt. Der tolle Kamin und die Sauna haben uns gerade nach langen Wanderungen durch Wind und Wetter besonders gut gefallen. Die Küche ist perfekt ausgestattet und hat uns als passionierte Hobbyköche besonders gut gefallen. Die Kleine Flucht ist sehr zentral aber trotzdem ruhig gelegen. Die Seebrücke in Zingst und die Strandpromenade erreicht man zu Fuß in ca. 10-15 Minuten. Auch andere Ziele an der Ostsee wie Rügen, Warnemünde oder Rostock sind locker unter einer Stunde mit dem Auto zu erreichen. Wir hatten eine tolle Zeit und hoffen bald wieder Gast sein zu können in der Kleinen Flucht.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Axel und Jasmin Ricke GbR
Mevr. J. Ricke

Mevr. J. Ricke

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 175131

Laatst bijgewerkt: 11.01.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/175131.htm

Mevr. Jasmin Ricke

Geibelstraße 38d

22303 Hamburg

017626068412

DE 43/197/04391


«***** Vakantiehuis "Kleine Flucht» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven