Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus am See -Anglerhuis #26 Zwart

Mecklenburg-Vorpommern, Mecklenburgs merengebied, Kleinseenplatte, regio Zuid-Müritz

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

61 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Onze gezellige en luxueuze Finn-hut met 55 m² woonruimte biedt plaats aan maximaal vier volwassen gasten.

Naast het woon- en eetgedeelte bevinden zich op de begane grond de keuken en de badkamer. De twee slaapkamers, elk met twee bedden, bevinden zich op de bovenverdieping

Onze ingerichte keuken heeft alles wat de "baas" nodig heeft op vakantie. Natuurlijk mag een afwasmachine hier niet ontbreken (gelieve uw eigen wastabletten/afwasmiddel mee te nemen)
De badkamer is ruim met douche/wc en voorzien van een wasmachine (gelieve zelf wasmiddel mee te nemen)
De gezellige woon/eetkamer biedt alles wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen, vooral als het weer buiten niet uitnodigt om van de natuur te genieten
Naast de open haard voor koelere dagen, kunt u het uzelf gemakkelijk maken op de grote hoekbank en satelliet-tv kijken, surfen op het internet of gewoon luisteren naar de cd/radio. In een van de twee slaapkamers zijn de eenpersoonsbedden tegen elkaar geplaatst, wat bedoeld is als ouderslaapkamer

De ongeveer 600m² grote tuin en het ruime terras zorgen ervoor dat u bij mooi weer kunt genieten van de rust en ontspanning. Voor het terras (met luifel) en de rest van de buitenruimte staan een grote parasol, een tuinmeubelset, twee ligstoelen en een barbecue ter beschikking.

Er is ook een grote buitenruimte voor het schoonmaken van uw vangsten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 163 km Flughafen Berlin Brandenburg (BER)

163 km

Station 5 km Mirow

5 km

Snelweg-afrit 30 km Röbel/Müritz

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Aan de rand van het kleine dorpje Schwarz ligt de Finnhüttensiedlung direct aan de Schwarzer See
In het zuiden van de Mecklenburgse Kleinseenplatte, met zijn vele natuurlijke meren uit de ijstijd, grenzend aan het Nationaal Park Müritz en idyllisch gelegen tussen bos en meer, nodigen wij u uit om dit prachtige gebied zelf te ontdekken

Het vakantiehuis, als onderdeel van een nederzetting, ligt op slechts ongeveer 100 meter van het meer. Hier vindt u ook de steiger waar onze roeiboot (4 personen) op u ligt te wachten. Een tweede ligplaats voor uw eigen kleine boot/kano is ook beschikbaar.

Een openbare badzone met zandstrand, ligweide, voetbalveld en beachvolleybalveld kan te voet worden bereikt in ongeveer 10 minuten via een pad. Het zwarte meer staat bekend om zijn zeer schone en heldere water. Er is een pizzeria met een groot zonneterras direct naast het strand.

Het is ongelooflijk idyllisch en rustig aan de Schwarzer See, omdat er geen motorboten zijn toegestaan (alleen e-motor). Niettemin is het verbonden met de federale waterweg en is het ook een goed uitgangspunt voor waterwandelaars.
Over het algemeen is er vrij weinig bootverkeer op het meer en voor vissers en peddelaars is het hele gebied een paradijs.
Als gepassioneerde vissers hebben we daarom ons vakantiehuis ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende vissers. Er is voldoende ruimte in de tuinhut voor de visuitrusting en een visserspakket (optioneel te boeken) met elektromotor, echolood, hengelhouders en comfortabele stoelen voor de boot
Aan de achterkant van het huis is er ook een schoonmaakruimte voor de vis. Wij verzoeken u vriendelijk uw vangst alleen op de vispoetsplaats schoon te maken en het visafval bij het huisvuil te doen (gooi het niet op de compost om geen wasberen aan te trekken).

Naast vissers is het Mecklenburgse merengebied bijzonder populair bij kanoërs en fietsers. Er is een kanostation in Mirow dat rondleidingen en kanoverhuur aanbiedt. Paddenstoelenplukkers komen ook aan hun trekken in de omringende bossen, waarvan sommige zeer rustiek zijn.
Voor andere activiteiten vindt u folders van verschillende aanbieders in huis. Het VVV-kantoor in Mirow is ook een goede plek voor informatie over recreatiemogelijkheden in de regio Müritz.

Het dorp Schwarz ligt op ongeveer 6 km van de stad Mirow, met zijn prachtige kasteel en diverse winkelmogelijkheden. Het is slechts 30 km naar de "moeder" van alle meren - de Müritz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 250
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief alle bijkomende kosten, afvalverwijdering, schone theedoeken, gebruik van de roeiboot incl. roeispanen en alle vrij toegankelijke objecten op het terrein. In het laagseizoen rekenen wij een vast bedrag voor brandhout van 20€ / week. De borg van 250€ moet worden betaald bij de eindbetaling en wordt direct na de acceptatie op de dag van vertrek teruggestort, mits het huis netjes is achtergelaten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Im Falle einer Stornierung sind folgende Ausfallentschädigungen fällig: Zwischen 10 und 4 Wochen vor Mietbeginn 20%, ab 4 Wochen vor Mietbeginn 50% der Mietsumme.

meer informatie:

Wij verhuren alleen per week (7 nachten van zaterdag tot zaterdag). In het laagseizoen kunt u, afhankelijk van de bezetting, ook voor een kortere periode huren (minimaal 4 nachten)

De huurprijs heeft betrekking op het huis (max. 4 personen (baby's 0-3 jaar uitgesloten))
Wij bieden geen glijdende schaal voor verminderde bezetting
Helaas kunnen we geen huisdieren toelaten
Het huis wordt altijd professioneel schoongemaakt voor elk gebruik.

Gelieve bij vertrek op de dag van vertrek de gele zak, het karton en het glasafval op het terras te zetten. Onze schoonmaakdienst zorgt voor de rest. Gelieve het keukenafval uitsluitend in de composteerbak te deponeren. Heel erg bedankt :)

De huurder verklaart zich aansprakelijk voor de door hemzelf veroorzaakte schade.

Optioneel kan tegen meerprijs het volgende worden toegevoegd (vermeld dit in uw aanvraag)
- Beddengoed (incl. overtrek) voor 18,00€ per persoon
- Handdoekenset (1x badhanddoek, 1x kleine handdoek) voor 15,50€ per persoon
breng ze anders zelf mee.
- Visbootpakket (1x elektromotor 12V, 2x 100AH accu's, 2x monteerbare comfortabele stoelen, 2x monteerbare hengelhouders, 1x klapanker en 1x echolood, 1x peddel) voor 200€ / week


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Thomas B. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super visvakantie

Topuitrusting en zeer goed onderhouden omgeving. Het enige nadeel is de trap naar boven. Daar moet je al in goede gezondheid zijn en 's avonds nadenken over hoeveel en wat je drinkt vanwege de weg naar het toilet. Bij alle ramen zijn vliegenhorren en rolluiken en zelfs de voordeur was muggenveilig. Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Gewoon top.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Mei 2023

Michel W. uit Recklinghausen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus in toller Lage. Ausstattung sehr gut. Kommen auf jeden Fall wieder. Service 1 A. ( besten Dank dafür Taner)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

April 2023

Diana K. uit Limbach-Oberfrohna

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Puur natuur direct aan het meer

Het Finse huisje is ideaal voor degenen die van een rustige omgeving houden voor hun vakantie. Het meer en de boot, die in de huurprijs is inbegrepen, zijn te voet in 1-2 minuten te bereiken. Wij hadden onze visuitrusting bij ons en konden dus zonder veel moeite elke dag het meer op om te vissen. Omdat het weer nog vrij koud was, hebben we elke dag de kachel in de woonkamer verwarmd, waar vooral ons kind enorm van genoot. Er was voldoende hout beschikbaar. Op paasmaandag konden we zelfs in de zon gebruik maken van het mooie terras. De keukenuitrusting moet zeker geprezen worden. Er was werkelijk alles wat je nodig hebt om te koken. Er was zelfs bakpapier, aluminiumfolie en huishoudfolie. Dit vind je zelden of nooit.
Alles was zeer schoon en mooi ingericht en, zoals vanzelfsprekend bij een Finse hut, klein en gezellig.
Wij kunnen de accommodatie zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

April 2023

N. K. uit Bünde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles top.

Ik zou graag 10 sterren geven. De service is bijzonder opmerkelijk en overtrof onze verwachtingen. Alles werd zeer hoffelijk verzorgd. Geweldige omgeving, geweldige buren, geweldige faciliteiten, alles wat je nodig hebt daar. We zullen graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Oktober 2022

Lars D. uit Geisa

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in oktober

We waren zeer tevreden over de accommodatie en de locatie van de flat
Van de wasmachine tot de open haard, alles wordt uitgelegd in een map haar klein hoe wat bediend moet worden. We kregen dezelfde dag nog antwoord op onze e-mails. Dank aan de verhuurders voor de geweldige service

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Ramona Z. uit Oranienburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

Allereerst een grote dank aan H.Taner Demir,vanaf dat ons een fijne vakantie werd gewenst,tot aan de goede reis naar huis was alles perfect voor ons.Alles was zeer schoon,super uitrusting het heeft aan niets ontbroken zeer modern.De locatie is super zeer rustig,ook de buren zijn zeer aardig en behulpzaam.Het vispakket is in ieder geval een aanrader.
Met vriendelijke groet R.Zechlin

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Oktober 2021

Ingmar K. uit 78532 Tuttlingen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub, super Ferienhaus!

Sehr gute Ausstattung, nette Vermieter und super Lage. Mit viel Liebe zum Detail, was man besonders an der Ausstattung der Hütte und dem Boots merkt. Anglerpaket ist sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Oktober 2021

Thomas W. uit Simmerath

3,8
5 1 5 4 4

Ferienhaus

Wunderschönes Haus. Haben uns wohlgefühlt sehr gute Ausstattung und Erholsam.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2021

Christian L. uit Olbersdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

perfecte accommodatie en zeer vriendelijke verhuurders

Om onze recensie van vorig jaar aan te vullen: hij is nog perfecter met het vispakket.
- prachtig vakantieverblijf, dat perfect is ingericht
- snel en zeer vriendelijk contact met de verhuurders
- perfecte instructies voor de aankomst en een "handleiding" voor huis, tuin en boot, waarbij geen vraag onbeantwoord bleef
- zeer mooie en rustige locatie dicht bij het meer, een paradijs voor wandelen, ontspannen en vissen
- een vakantieverblijf, dat graag opnieuw wordt/werd geboekt

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2021

Ina W. uit Strausberg

4,9
5 5 5 4.5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Het vakantiehuis is uitgerust met alles wat je nodig hebt, geen enkele wens blijft onvervuld. Bijzonder opmerkelijk is de netheid en de ligging aan het bos, waardoor u dag en nacht kunt genieten van de rust en het gezang van de vogels. Goede viswateren, geen motorboten, geen drukte. Opmerking: Wie het vispakket niet wil boeken, moet een tweede anker meenemen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juni 2021

Bernd, Michael & Micky B. uit Ueckermünde

5,0
5 5 5 5 5

Absolute Spitzenklasse!!!!

Ich kann mich allen anderen Bewertern hier nur anschließen! Superschön gelegen, alles ist drin, drum und dran! Herr Taner Demir als Vermietr war jederzeit erreichbar, sehr zuvorkommend und nett! Hier kommen Angler und Familien voll auf Ihre Kosten! Das Ruderboot liegt sehr gut im Wasser(ob mit oder ohne Anglerpaket!) und droht nicht wie andere gleich umzukippen! Sehr saubere und gepflegte Anlage! Die netten Nachbarn sind auch zu erwähnen, von denen man gute Stellen zum Angeln bekommt! Wir möchten uns nochmals für die schöne Zeit hier bedanken und kommen in jedem Fall wieder! Weiter so!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Martin uit Priestewitz

5,0
5 5 5 5 5

Idyllische Finnhütte

Die voll ausgestattete Finnhütte liegt absolut ruhig. Die Umgebung lädt zu sehr schönen Spaziergängen und Bootstouren ein.
Abends nutzten wir den Kamin, der das ganze Haus, bis in die Schlafräume aufgewärmt hat. Bedenken hatten wir erst wegen der steilen Treppe. Doch die Kinder haben das ohne Probleme gemeistert.
Wir hatten eine wunderschöne Woche in dieser Finnhütte und werden diese natürlich auch weiter empfehlen und sicherlich selbst noch einmal buchen.
Wir danken auch dem Vermieter, für den sehr freundlichen Austausch.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2020

Kathrin U. uit Potsdam

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Urlaubswoche!

Wir haben eine schöne Urlaubswoche in der Finnhütte verbracht.
Es hat an nichts gefehlt. Alles da was man braucht. Sehr gemütlich eingerichtet und sehr sauber.
Die Ausflüge mit dem Boot waren auch sehr schön. Da kommt man gerne noch mal wieder.
Viele Grüße Familie Urbschat

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

September 2020

Maik und Doreen S. uit Bad Oeynhausen

5,0
5 5 5 5 5

Super Finnhütte, absolut empfehlenswert

Wir haben 7 tolle, erholsame u. entspannte Tage in diesem wunderschönen Ferienhaus (Finnhütte) verbracht. Super Anwesen, alles tip top gepflegt, sehr neuwertig und sauber. Es fehlte uns an nichts. Wir haben das Anglerpaket genutzt, alles da was der Angler braucht :-)
Und ein großes Danke an Herrn Tarik Demir, sehr freundlicher und bemühter Vermieter. Ein absolut reibungsloser Ablauf von Anfang bis Ende. Wir kommen definitiv wieder!! Sehr zu empfehlen!

September 2020

Sonja K. uit Essen

4,8
5 5 5 4 5

Toller Urlaub

Wir haben eine Woche mit vier Personen dort Urlaub gemacht. Es war alles so wie es beschrieben wurde. Das Haus war mit allem was man brauchte ausgestattet und es war sehr gemütlich eingerichtet. Der Garten war perfekt und das tolle Wetter konnten wir auf der schönen Terasse genießen. Für die kleinen Einkäufe brauchte man zwar schon ein Auto aber trotz allem konnte man in das am See gelegene italienische Restaurant auch mal ein schönes Essen genießen. Auch die Hauseigentümer waren sehr freundlich. Im großen und ganzen war es ein toller Urlaub und ich würde es immer wieder empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2020

Christian L. uit 02785 Olbersdorf

5,0
5 5 5 5 5

sehr empfehlenswert

- wunderbare Urlaubsunterkunft, welche perfekt eingerichtet ist
- schneller und sehr freundlicher Kontakt mit den Vermietern
- perfekte Hinweise für die Anreise und eine „Gebrauchsanleitung“ für Haus, Garten und Boot, bei welcher keine Frage offen gelassen wurde
- sehr schöne ruhige Lage ganz nah am See, ein Paradies zum Wandern, Erholen und Angeln
- eine Urlaubsunterkunft, welche gern noch einmal gebucht wird

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juni 2020

Gerhardt E. uit 78126 Königsfeld

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare,geruhsame Tage

Das Haus ist mit allem, was man braucht, bestens ausgestattet. Der Zustand der Einrichtung ist sehr gut. Hervorzuheben neben allem anderen, die konsequente Ausstattung sämtlicher Fenster(und Tür) mit Fliegen/Mückengittern. Und am Morgen wird man beim Aufwachen schon mit einem herrlichen Vogelkonzert empfangen. Die Nachbarn sind freundlich. Die Pizzeria in der Nähe ist gut. die Ausfahrt mit dem Elektroboot auf den Schwarzer See war ein echtes Erlebnis. Im Haus gibt es ein Ringbuch, in dem alles, was wichtig ist, in sehr übersichtlicher Weise dargestellt wird. Fazit: Am besten bucht man gleich fürs nächste Jahr wieder, weil sonst vielleicht kein Termin mehr zu haben ist. Denn so etwas spricht sich ja herum...

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Mei 2020

Ingo S. uit Renningen

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen definitiv wieder! :)

Diese Unterkunft lässt keine Wünsche offen. Besonders hervorzuheben ist die geschmackvolle, hochwertige und moderne Einrichtung. Besonders überrascht war ich von der voll ausgestattete Küche, dem Kamin, dem sehr bequemen Sofa, Fernseher (wobei die Zeit dafür dort zu Schade ist), eine geräumige Tiefkühltruhe, und einen neuen Fisch-Putzplatz. Auch bei niedrigen Temperaturen lässt sich das Haus sehr schnell mit Kamin und Luftkonvektor aufheizen. Trotz der Nähe zum See sind Stechmücken im Haus kein Thema, wir haben wunderbar und mückenfrei bei offenem Fenster schlafen können. Die Insektengitter im gesamten Haus sorgen dafür, dass alles Unerwünschte draußen bleibt. Die Geräuschkulisse (Frösche, Kuckuck, Uhu, Vögel) ist unglaublich beruhigend. Auf der großen und viel Privatsphäre bietenden Terrasse, lässt sich der Abend besonders angenehm ausklingen. Die an die Terrasse angrenzende Rasenfläche ist gepflegt und bietet viel Platz für Kinder.
Die Unterkunft ist nicht nur für Angler super geeignet ein paar schöne Tage zu verbringen, auch kinderlose Paare komme voll auf Ihre Kosten. Ein Restaurant ist zu Fuß in 5 min erreichbar. In der Umgebung gibt es viele schöne Ausflugsziele. Mit dem Boot, das im Mietpreis inkl. ist, kann man den naheliegender See erkunden. Wir kommen definitiv wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

Andrea L. uit 14532 Kleinmachnow

5,0
5 5 5 5

Gern wieder!

Wer Ruhe und Entspannung sucht, ist hier richtig. Das Haus ist gemütlich eingerichtet und mit allem ausgestattet, was man so braucht. Wir haben zumindest nichts vermisst. Das Grundstück ist gepflegt und hat genügend Freiraum zu den Nachbargrundstücken. Auf dem See sind Motorboote nicht erlaubt, wir hatten daher sehr relaxte Angelausflüge. In der näheren Umgebung machten wir auch lohnende Ausflüge per Rad nach Mirow und Wesenberg. Von uns gibt es jedenfalls Daumen hoch.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Ina P. uit 01309 Dresden

5,0
5 5 5 5

Perfekt

Tolle Lage, ausgezeichnete Ausstattung. Absolut hilfsbereite Eigentümer . Nochmals vielen Dank für das Nachsenden der Münze.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Kathleen R. uit Oschatz

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Also wer die Seele baumeln lassen möchte, ist in der Finnhütte genau richtig, ruhe und Erholung pur... ganz herzlich eingerichtet, mit viel liebe zum Detail... also uns hat es super gefallen
Dafür Daumen hoch
Lg Fam. R.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Demir Esser Mai Demir Gbr
Dhr. T. Demir

Dhr. T. Demir

Hallo lieve huurders! wij zijn vier vrienden die onze passie voor het vissen in het mooie Mecklenburg al een aantal jaren met enige regelmaat uitoefenen. Omdat we niet altijd in ons vakantiehuis aanwezig kunnen zijn, bieden we het gedeeltelijk te huur aan. Service is onze eerste prioriteit. Als u vragen of suggesties hebt, horen wij graag van u. Dhr. Esser 01590 - 1445846 Mr. Demir 0176 - 38150982 Mr. Mai 0171 - 2184530 en nogmaals Mr. Demir 0175 - 2464692 Neem contact met ons op via e-mail als u vragen heeft. Verantwoordelijk voor jou is: Taner Demir Mr. Demir 0175 - 2464692


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 175298

Laatst bijgewerkt: 27.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/175298.htm


«Haus am See -Anglerhuis #26 Zwart» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven