Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gata

Max.  10   gasten
360m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
360m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 11.05 tot 19.05.2024
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 11.05 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

49 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 42 km Split

42 km

Station 25 km Split

25 km

Snelweg-afrit 10 km Blato na Cetini

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Belina is een nieuw gebouwde villa in een typisch mediterrane stijl, volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf in een klein dorpje Gata met absolute privacy in een zeer rustige en ongerepte omgeving. Het is slechts 26 km (30 minuten rijden) naar de beroemde stad Split met zijn grote geschiedenis, en 8 km (10 minuten rijden) van de kleine stad Omiš, zand en grind strand, Cetina rivier, vele restaurants en vele activiteiten die het stadje Omiš te bieden heeft. De dichtstbijzijnde supermarkt is op loopafstand (500m) en de supermarkt ligt op 8 km afstand in Omiš. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op de bergen, het dorp. Het gebied is zeer ongerept, rustig en biedt een echt ontspannen en stressvrije vakantie die u verdient. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar wat plezier, biedt de rivier Omiš en Cetina vele activiteiten zoals raften, zip line, boottochten op de rivier en op het eiland Brač, watersporten .... en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Der er mulighed for at bestille en dagligvareforsyning, vi har en kollega fra Poljane Prom-firmaet, der leverer komplette forsyninger til lystbåde, villaer, og du kan bestille alt, der tilbydes i store supermarkeder, de ville levere til villaen på aftalt tidspunkt, betales med et kreditkort eller kontanter, når det er leveret og kontrolleret af dig. Alt du skal gøre er at sende os en mail med en købmandsliste med alle små detaljer som mængde, vægt, type andre vigtige detaljer for at få det så præcist som det er muligt. Vores erfaring med gæster, der brugte denne service, er mere end positiv, meget god og det sparer din ferie i ukendte butikker!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Andy R. uit Stroud

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

DE Perfecte Villa

DE Perfecte Villa

We zijn net terug van twee ongelooflijke weken in Villa Belina. De villa heeft ons op alle fronten volledig weggeblazen. Het is een zeer moderne woning en perfect uitgerust met alles wat we nodig hadden. Elke kamer heeft een prachtige eigen badkamer met inloopdouche. De speelkamer en tafeltennis in de garage zorgden voor vermaak voor de kinderen (en volwassenen). De fitness- en saunaruimte waren ook een welkome toevoeging. Er is een winkel en café op loopafstand van het huis en het landschap is adembenemend. Je kunt wandelen naar een berg vanaf de villa, of gewoon bij het zwembad ontspannen en de zonsondergang over de bergen bekijken. We raakten nooit uitgekeken op het ongelooflijke uitzicht op de bergen en sterren kijken in de avonden, waar zo weinig lichtvervuiling is.

De villa ligt in een semi-landelijk gebied in de stad Gata, dus het is heerlijk rustig, maar gemakkelijk te bereiken (7 minuten met de auto) naar Omis. Omis is een prachtige stad, gelegen aan de monding van de rivier de Cetina, tegenover prachtige rotsachtige kliffen. Er zijn talloze restaurants en een prachtig strand en jachthaven. We hebben vele avonden in Omis doorgebracht en genoten van de uitstekende sfeer en verrassend betaalbaar eten. Boven de stad ligt het fort Starigrad, dat een bezoek meer dan waard is! Het is een flinke wandeling, maar het uitzicht is adembenemend.

Een van de beste dingen aan de villa is de geweldige eigenaar, Dragana. Ze was altijd direct beschikbaar om vragen te beantwoorden en was zeer attent. We voelden ons alsof we een nieuwe vriend hadden gemaakt toen we vertrokken. Ze reinigt het zwembad om de dag, maar je ziet haar nooit (tenzij je dat wilt). We waardeerden vooral alle extra details en gastvrijheid (zoals walnootgrappa!). Ik zou niet aarzelen om terug te gaan naar Villa Belina en zou het iedereen ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Jana P. uit Hamburg

4,6
5 5 5 3 5
Toon Duits

Super vakantie

Wij verbleven in juli dit jaar in Villa Belina met 6 volwassenen en 3 kinderen en kunnen het ten zeerste aanbevelen! Het ontbrak ons aan niets, het huis was zeer goed onderhouden en ligt op een rustige locatie in de buurt van Omiś . Maar als je naar het strand wilt, heb je een auto nodig. Maar u kunt ook te voet binnen 15 minuten een supermarkt bereiken. Al met al waren we zeer tevreden en kunnen we ons voorstellen volgend jaar weer in Villa Belina te verblijven.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. Feriehome

Bedrijf M. Feriehome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke aanpak waarbij we ernaar streven om de perfecte fit te vinden voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in centraal Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gasten een actieve, landelijke, avontuurlijke, familiale, historische, medische of andere vorm van vakantie willen, dit gebied is geschikt voor iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa te bieden heeft, daarom is, als belangrijkste vertegenwoordiger van de op deze site gepresenteerde accommodaties, de beste prijs gegarandeerd. Op zoek naar een gesprek met u :) FerieHome team


Andere accommodaties van Bedrijf M. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Feriehome

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 175366

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/175366.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Gata» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 11.05 tot 19.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven