Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Stela - Droomfamilie-oase

Max.  8   gasten
155m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
155m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Stap binnen in het verfijnde interieur van onze villa, waar vier elegant ingerichte kamers op u wachten. Onder hen zijn drie kamers uitgerust met comfortabele tweepersoonsbedden, terwijl één kamer twee comfortabele bedden voor één persoon biedt, die een goede nachtrust garanderen.

Dompel jezelf onder in luxe in drie goed uitgeruste badkamers, waaronder een met een verjongend bubbelbad, een handige wasmachine en twee met verfrissende douches.

Het hart van de villa is een ruime en comfortabele open woonkamer, die naadloos overgaat in de uitnodigende eetkamer en moderne keuken. Uitgerust met basisvoorzieningen, beschikt de keuken over een koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en vaatwasser, die gemakkelijk aan uw culinaire behoeften zullen voldoen.

In het geval dat er behoefte is aan extra accommodatie, biedt de woonkamer een slaapbank voor twee personen, terwijl de mogelijkheid van twee uitklapbedden de flexibiliteit verder vergroot, wat zorgt voor maximaal comfort voor extra gasten.

Het bijzondere van de exclusiviteit in de villa is de ruimte bedoeld voor gezelligheid, lachen en plezier maken, uitgerust met een pooltafel, darts en tafelvoetbal.

De ruime, volledig omheinde tuin van 780 m2 is omgeven door betoverende bloemen, mediterrane kruiden en fruitbomen en creëert een idyllische omgeving voor eindeloze dagen buiten relaxen, zwemmen, eten en spelen.

Dit comfortabele toevluchtsoord biedt een uitnodigend zwembad en een scala aan verleidelijke faciliteiten voor volwassenen en kinderen. Het ruime zwembad heeft een prachtige whirlpool, die plaats biedt aan maximaal vier personen.

Geniet van ultieme ontspanning terwijl het zwembad u omhult met rust, compleet met uitnodigende terrassen die zijn versierd met comfortabele ligstoelen, pittoreske buiteneethoeken en een warme open haard om een ​​betoverende sfeer te creëren.

Onze accommodatie is zorgvuldig ontworpen om de toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit te garanderen en een naadloze ervaring voor al onze gasten te bieden. Voor uw comfort en gemoedsrust is er een omheinde privéparkeerplaats die plaats biedt aan maximaal drie auto's.
Licentie- of registratienummer: https://www.youtube.com/watch?v=TrRj0jq6Iio

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 3.5 km Split

3.5 km

Station 3.5 km Kaštel Stari

3.5 km

Snelweg-afrit 18 km Prgomet

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Stela ligt in een vredig en rustig deel van Kaštel Novi en biedt een rustig toevluchtsoord op slechts 5 minuten lopen van de betoverende zee en prachtige stranden. Gemak ligt voor de deur, met een ruime supermarkt, bakker en een intrigerende 1500 jaar oude olijfboom, een beschermd natuurmonument, op slechts 50-100 meter afstand.

Dompel jezelf onder in de betoverende Kastelan Riviera, die zich over bijna 15 km uitstrekt en bezoekers betovert met zijn ruime promenades, talloze stranden, charmante restaurants, kleurrijke bars, prachtige kinderparken en pittoreske torens en kastelen.

Kaštel Novi ligt op een uitstekende locatie, 8 km van de historische stad Trogir en 20 km van de gezellige stad Split, het kleurrijke centrum van Dalmatië. Ontdek de rijke geschiedenis en culturele schatten van Split, van het prachtige Romeinse paleis gebouwd tijdens het bewind van keizer Diocletianus tot het prachtige Marjan Forest Park en het traditionele spelletje Picigin dat op het strand van Bačvica wordt gespeeld - de bal in de ondiepe zee.

Informatieve toeristische centra wachten op u langs de adembenemende Kastelani Riviera, klaar om u te helpen bij het kiezen van een groot aantal spannende excursies. Beleef eilandhoppende avonturen, geniet van panoramische tochten met toeristische onderzeeërs of boten om getuige te zijn van de betoverende zeebodem en kustlijn, of verken nabijgelegen kustattracties zoals raften op de rivier de Cetina, toeren door het magnifieke nationale park Krka en het verkennen van de oude metropool Salona en het historische fort Klis.

Voor wie op zoek is naar buitenactiviteiten zijn de mogelijkheden talrijk. Duik in de verfrissende zee om te zwemmen en waterpret, geniet van ontspannende wandelingen, verkwikkende hardloopsessies, fietstochten en mooie natuurwandelingen. Een sportcentrum met tennisbanen ligt op slechts een paar minuten lopen van de villa, voor sportliefhebbers.

Vanaf de noordkant van de villa biedt de magnifieke berg Kozjak een prachtig uitzicht op Kaštela en omgeving, evenals op de uitgestrekte zee en de naburige eilanden. Een korte rit brengt u naar de top van de berg, waar berghutten op u wachten. Vanaf daar kunt u prachtige wandelingen maken over gemarkeerde wandelpaden, van kortere routes tot uitgebreidere avonturen.

Terwijl Villa Stela een rustig toevluchtsoord biedt, biedt het ook gemakkelijke toegang tot een aantal andere toeristische attracties, waarvan vele binnen een uur rijden van de accommodatie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bij een huur van 14 nachten is de korting 5% op de totale prijs.

Er zijn geen extra kosten, alle lopende kosten, belastingen en beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen
Huisdieren zijn alleen op aanvraag toegestaan, met een mogelijke meerprijs.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Vooruitbetaling om de reservering te bevestigen is 25% van het totale bedrag. Als de reservering door de gast moet worden geannuleerd, zal de eigenaar de opgegeven periode opnieuw publiceren en te koop aanbieden. Wanneer de gevraagde periode wordt omgeboekt, wordt het voorschot minus de transactiekosten volledig terugbetaald. De villa is niet geschikt voor groepen jongeren en feesten.

meer informatie:

U kunt een complete vakantie van 14 dagen beleven met 5% korting op de totaalprijs.

Mogelijkheid tot vervoer vanaf de luchthaven.

Accommodatie wordt verhuurd van zaterdag tot zaterdag.

Niet geschikt voor jeugdgroepen en feesten


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Amir B. uit Luxemburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie accommodatie voor familie

Dit vakantiehuis is absoluut een aanrader. We hebben een hele leuke week gehad met 8 personen in dit huis. Naast het ruime en meer dan volledig uitgeruste interieur hadden zowel wij volwassenen als onze kinderen veel plezier in de zeer mooie, stijlvolle en kwalitatief ingerichte buitenruimte, vooral in het fantastische zwembad :). De kinderen wilden het huis niet verlaten. De zeer mooie plaats en de nabijgelegen stranden, evenals de nabijheid van Split en Trogir bieden prachtige excursiemogelijkheden. De eigenaren zijn erg vriendelijk en weten hoe ze hun gasten moeten verwelkomen door je meteen thuis te laten voelen. We zullen deze accommodatie niet alleen aanbevelen aan anderen, maar ook opnieuw bezoeken op onze volgende reis naar Kroatië.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Antwoord van Familie S. Vucic:

Lieber Amir,
wir freuen uns, einen so netten Kommentar erhalten zu haben. Ihre positiven Erfahrungen und Ihre Zufriedenheit machen uns stolz und geben uns den Willen unseren Gästen einen unvergesslichen Urlaub zu bereiten
Wir freuen uns auf ein Wiedersehen.
Stela I Ivo

Dear Amir,
We are happy to have received such a nice comment. Your positive experiences and your satisfaction make us proud and give us the will to give all our guests an unforgettable vacation
We look forward to seeing you again.
Stela I Ivo

Juli 2020

Andreas S. uit Großkarolinenfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mega mooie vakantie

We verbleven met 10 personen( 13-58 jaar) en hond in deze prachtige villa niet ver van de kust. De wandeling naar de zee is ongeveer 5 minuten door een deel van de mooie steegjes van Kastel Novi.
De bakker en verschillende winkelmarkten zijn te voet in een paar minuten te bereiken.

Ligging - in een rustige woonwijk op ongeveer 8 km van Togir en 20 km van Spilt met vriendelijke buren die ons een deel van hun tomatenoogst gunnen.

Villa Stella - geweldig huis met zeer goed onderhouden tuin en zwembad, dat regelmatig (om de 2 dagen) werd schoongemaakt. Naast de goed onderhouden kamers is er een extra ruimte met darts, biljart en een kleine bar.

Als kleine tip bevelen wij het restaurant Crota bij Trogir aan, dit was vanwege de locatie Corona de enige keer dat wij uit eten gingen
Dit is niet nodig, want er is een supergrill met buitenkeuken naast de normale goed uitgeruste keuken in het huis.

Ondanks de weinige excursies vanwege de situatie dit jaar, hebben we ons niet verveeld, want naast het zwembad en de speelkamer was er een tafeltennistafel, en voor de minder sportievelingen een grote tegen de zon beschermde tafel om te kaarten

Veel dank aan Stela en Ivo die altijd beschikbaar waren. Als er problemen of vragen waren, waren ze er altijd onmiddellijk. We kregen meteen 2 extra ligbedden zonder te vragen vanwege de 10 personen

Ivo en Stela zijn perfecte en zeer aardige gastheren.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie S. Vucic:

Vielen Dank für einen so schönen Kommentar. Ihre gute Erfahrung und Zufriedenheit machen uns stolz und geben uns den Willen, unseren Gästen weiterhin einen unvergesslichen Urlaub zu bieten.
Die besten Wünsche

Thank you for such a nice comment. Your good experience and satisfaction make us proud and give us the will to continue to provide our guests with an unforgettable vacation.
Best wishes


Contactpersoon

Familie S. Vucic

Familie S. Vucic

Vakantie is geen vrede, maar indrukken. ”Minchenkov A. Welkom


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 176235

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176235.htm


«Villa Stela - Droomfamilie-oase» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven