Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  14   gasten
260m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 14  gasten
260m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

13 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Onze Luxe Alpine Chalet is het hele jaar door een geweldige bestemming en dé plek voor een vakantie met familie en vrienden. Geweldig om te skiën (Ski Amadé), wandelen, klimmen, mountainbiken, golfen of gewoon te genieten van de natuur en de comforts van het chalet.

De chalet is ruim ontworpen (260m2 over 3 verdiepingen) en biedt u alle luxe van het moderne leven. Vanuit de vele ramen en balkons kunt u genieten van de zon en het prachtige berglandschap. De chalet heeft 17 bedden, ideaal voor 10-12 volwassenen en enkele kinderen.

In de zomer inclusief Hochkönig-kaart (gratis gebruik van bergliften, wandelbus, zwembad, etc).

Houdt u er rekening mee, voordat u boekt, dat ons chalet zich midden in een heel rustig dorp bevindt en onze buren vlakbij wonen. Het chalet is dus alleen geschikt voor groepen die de rust van de omgeving respecteren.

DE WOONRUIMTE | EERSTE VERDIEPING

De gehele eerste verdieping van het chalet is als woonruimte ingericht! Deze verdieping bestaat uit een ruime keuken, een eethoek, een lounge met een open haard, een entertainment hoek en een groot terras. Alles wat u nodig heeft voor een geweldige tijd met familie en vrienden.

- De ruime en modern uitgeruste keuken heeft een kookeiland met een inductie kooksysteem, luxe vol-automatische Jura koffiemachine, 2 koelkasten, een vriezer, 2 XL vaatwassers en een moderne oven met ingebouwde magnetron.
- Het eetgedeelte biedt niet alleen een prachtig uitzicht aan alle kanten, maar ook een 4 meter lange eettafel die met gemak plaats biedt aan 16 volwassenen. Dus iedereen kan aan tafel zitten!.
- Op de zonnige dagen kunt u genieten van het grote terras naast de woonkamer. Het heeft een overdekte loungeruimte, een eettafel en een gasgestookte barbecue. U kunt ook de grote schuifdeuren openen om het buitengevoel binnen te krijgen!
- De entertainmenthoek heeft een 50-inch tv met Netflix, Playstation 4 en Denon Sound System.

WELLNESS

Na een heerlijke dag buiten skiën of wandelen, kunt u genieten en wegdromen in het grote bad met uitzicht over de hele vallei of kunt u zich ontspannen in de ruime Finse sauna!

SLAAPKAMERS | BEGANE GROND en BOVENVERDIEPING

De chalet heeft 6 ruime slaapkamers. De bovenverdieping heeft 4 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers een extra zolderkamer hebben. Deze zolderkamers hebben beide een comfortabele trap, maar wel een beperkte stahoogte. De andere 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond.

- Slaapkamer 1 en 2, op de begane grond, hebben een kingsize XL tweepersoonsbed (180 x 210 cm), en-suite badkamer en een veranda.
- Slaapkamer 3 en 4, op de bovenverdieping aan de voorkant van het chalet, hebben een kingsize XL tweepersoonsbed (180 x 210 cm), en-suite badkamer en een balkon. Slaapkamer 3 heeft ook een tweepersoonsbed (180cm x 200cm) op de zolderkamer.
- Slaapkamer 5, op de bovenverdieping aan de achterkant, heeft een Kingsize XL stapelbed (90 cm x 210 cm) en een tweepersoonsbed (180cm x 200cm) op de zolderkamer.
- Slaapkamer 6, op de bovenverdieping aan de achterkant, heeft een XL stapelbed (90 cm x 210 cm) en een XL eenpersoonsbed (90 cm x 210 cm).
- Slaapkamer 5 en 6 hebben toegang tot een gedeelde badkamer. De grote luxe badkamer met bad is en-suite voor kamer 4, maar ook toegankelijk vanuit de hal.
- Alle slaapkamers hebben kledingkasten en een 40” Smart TV (behalve slaapkamer 5). Alle XL tweepersoonsbedden kunnen ook uit elkaar worden gezet om 2 eenpersoonsbedden te maken.


SKIRUIMTE en WASRUIMTE

Op de begane grond vindt u de ingang van het chalet en komt u in onze grote hal. De skiruimte is aan de linkerkant van het chalet. Op de begane grond vindt u ook een gemeenschappelijk toilet en een wasruimte met wasmachine en een droger.
Licentie- of registratienummer: 50415-005521-2020

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 67 km Salzburg

67 km

Station 12 km Bischofshofen

12 km

Snelweg-afrit 1 km 164

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

HET DORP

Wanderfalk Lodge ligt in het bergdorp Mühlbach am Hochkönig, het centrum ligt op slechts 10 minuten lopen of 2 minuten rijden van het chalet. Het dorp heeft een SPAR-supermarkt (07: 30-12: 30 en 2:30 tot 18:00 uur, zaterdag alleen s'ochtends, op zondag gesloten), een bakkerij (opent 07:00 uur), een paar lokale restaurants, een 24/7 geldautomaat en een VVV-kantoor. In de winter kunt u ski's huren en skilessen regelen, tijdens de zomermaanden kunt u mountainbikes en e-bikes huren. Er zijn gezellige Alm-hutten op de berghellingen, geopend in de zomer en de winter. Bischofshofen ligt op 20 minuten rijden van het chalet. Hier vindt u een breed scala aan supermarkten en restaurants.


WINTER

Ons chalet is gelegen in het dorp Mühlbach am Hochkönig, dat deel uitmaakt van het skigebied Hochkönig, vernoemd naar het machtige 3000 meter hoge Hochkönig-massief. Het gebied heeft 120 km aan pistes voor skiërs van alle niveaus, eersteklas sneeuw- en funparken en natuurlijk diverse gezellige skihutten om even bij te komen en genieten van het uitzicht. De Königstour in het skigebied Hochkönig is één van de meest indrukwekkende skitochten in de Alpen, met prachtige alpine panorama’s met uitzicht op de Hochkönig en het Steinernes Meer. De tour biedt een adembenemende 6 toppen, 35 km ononderbroken hellingen en verticale meters. Het sneeuwrecord in Hochkönig is indrukwekkend, het gebied staat lokaal bekend als het “sneeuwgat”, omdat de Hochkönig-berg een hoge sneeuwval kent.
De dichtstbijzijnde skilift (Karbachalmbahn) ligt op slechts 5 minuten rijden van het chalet of een korte rit met de (gratis) skibus, die stopt op 5 minuten lopen van het chalet. Dichtbij het chalet is ook een kleiner skigebied Hochkeil. Dit gebied is zeer geschikt voor kinderen en beginners.

Skigebied Hochkönig is centraal gelegen in Ski Amadé, het op één na grootste skigebied van Europa. Het biedt 760 km aan skipistes binnen de 5 gebieden: Hochkönig, Gasteinertal, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein en Grossarltal. 90% van de pistes in Ski Amadé hebben sneeuwkanonnen. U kunt genieten van alle skigebieden met slechts één skipas.


ZOMER

In de zomer verandert Hochkönig in een paradijs voor natuurliefhebbers met tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Wandelen door prachtige berglandschappen, fietsen met een e-bike door de vallei, toeren door surrealistische alpine routes, golfen omringd met alpenweiden of een dag met je kinderen naar een van de alpine speelplaatsen, zwembaden en meren in de omgeving. Adrenalinezoekers kunnen rotsklimmen, mountainbiken, paragliden en wildwater raften. Iedereen vindt hier zeker zijn ideale vakantie activiteit!

Met de Hochkönig Card, die u tijdens uw verblijf ontvangt, kunt u gratis gebruik maken van de zomerliften, de wandelbus, de zwembaden en musea in de regio Hochkönig. Meer informatie over de Hochkönig Card vindt u op de toeristische website van Hochkönig.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 1000
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 12 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wij verheugen ons op uw bezoek. Leest u alstublieft de volgende informatie.

INBEGREPEN
- Hochkönig Card (Zomerliften, wandelbus, zwembaden en museum zijn gratis)
- Energie, water, wifi en sauna
- Beddengoed (1 per persoon bij boeking)
- Handdoeken (2 per persoon bij boeking)
- Keukendoeken
- Brandhout voor de open haard en gas voor de grill

AANVULLEND
- Borg van € 750. De borg wordt uiterlijk 7 dagen na vertrek gerestitueerd.
- € 275 eind schoonmaak.
- Toeristenbelasting van € 2,05 voor iedereen vanaf 15 jaar
- Voor een weekendverblijf van 3 nachten berekenen wij €250 extra

RUST
- Houdt u er rekening mee, voordat u boekt, dat ons chalet midden in een heel rustig dorp ligt en onze buren vlakbij wonen. Het is dus alleen geschikt voor groepen die de rust van de omgeving respecteren.
- Nachtrust van 22:00 tot 8:00
- Geen feesten, groepen jongeren, après-ski, etc.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Een Annuleringsverzoek moet per e-mail worden verzonden. Wij berekenen de volgende annuleringskosten:  Tot 12 weken voor aankomst – annuleringskosten van 30% van de totale huurprijs; 8-12 weken voor aankomst – annuleringskosten van 50% van de totale huurprijs;
 4-8 weken voor aankomst – annuleringskosten van 70% van de totale huurprijs; 2-4 weken voor aankomst – annuleringskosten van 90% van de totale huurprijs; Minder dan 2 weken voor aankomst – geen restitutie


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2019

Jan M. uit Zürich

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Onvergetelijke tijd

Hallo. We hebben een onvergetelijke tijd gehad in de accommodatie. Alles was zeer schoon, opgeruimd en netjes. Er was niets defect of defect. De twee vaatwassers waren erg praktisch met zoveel gasten in het huis. De keuken was royaal uitgerust.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. L. Koop

Mevr. L. Koop

Mijn man en ik gaan graag de natuur in, vooral de bergen! Een van onze dromen is uitgekomen met het bouwen van ons eigen chalet in de Alpen in Oostenrijk. Een ideale plek om de Alpen te verkennen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Naast dat we er zelf vakantie vieren, hopen we dat anderen net zo veel van het Chalet zullen genieten als wij!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 176466

Laatst bijgewerkt: 14.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176466.htm


«Wanderfalk Lodge» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven