Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bellavista - Bungalow Tignale

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

47 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

De grootte van de bungalow is ca. 60 m². Het heeft een ruime woon- en eetkamer, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer en twee terrassen

De nieuw ingerichte keuken is uitgerust met een magnetron (met grill en circulerende lucht), een koffiezetapparaat, een waterkoker, een grote nieuwe koel-vriescombinatie, een 4-pits gasfornuis en een vaatwasser. Serviesgoed, bestek en glazen zijn in voldoende aantallen verkrijgbaar. In de woonkamer is er een satelliet-tv met Duitse programma's, een radio met cd-speler en een pelletkachel. Pellets zijn te koop in de supermarkt in het dorp.

De badkamer is voorzien van wastafel, spiegelkast, douche, toilet en haardroger. De twee slaapkamers bieden plaats aan drie tot vier personen met twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed van 1,40 m breed. Er zijn twee terrassen met tuinmeubilair, parasol en barbecue. Wasmachine en droger zijn beschikbaar in het administratiegebouw. Er is ook gratis WLAN. Honden zijn welkom.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 11 km

11 km

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.9 km

0.9 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 100 km Verona

100 km

Station 57 km Rovereto

57 km

Snelweg-afrit 56 km Rovereto Süd

56 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis bevindt zich in het bovenste gedeelte van het vakantiepark Villaggio di Sunclass en is in 2018 volledig gerenoveerd. Het vakantiepark ligt in een natuurgebied ca. 600 m boven het Gardameer. Vanuit de bungalow zelf heeft u een prachtig uitzicht op het Gardameer en het Monte-Baldo-massief. Vele paden nodigen u uit om direct vanuit het vakantiedorp te wandelen of te trekken. Het gevarieerde berglandschap is ook een paradijs voor mountainbikers. Fietsen kunnen worden gehuurd en vrijetijdsactiviteiten kunnen worden geboekt via de administratie van het park. Het centrum van Gardola ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Er is een supermarkt, een bakker, een slager, een apotheek, een tankstation en diverse aan te bevelen restaurants

Het huis is centraal gelegen in het vakantiepark en ligt op slechts enkele minuten lopen van het administratiegebouw en het verwarmde zwembad. Het zwembad met kinderbad en glijbaan, speeltuin en tafeltennis is alleen toegankelijk voor Sunclass gasten en staat onder toezicht van een badmeester. In het hoogseizoen zorgen de animatoren ook voor de animatie van de kinderen. Een beheerderspaar is beschikbaar voor vragen. In het hoogseizoen wordt er ook een broodjesservice aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 200 €
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting 1,50 Euro per nacht per persoon ouder dan 14 jaar. Dit is inclusief de Tignale Card met vele interessante functies. Met de Tignale Card kunt u gratis gebruik maken van de minibus, die van alle wijken naar het strand en vandaar terug naar Tignale rijdt
Voor de houders van de Tignale-kaart zijn de begeleide wandelingen (ook in het Duits of Engels), georganiseerd door het toeristenbureau, gratis. (Normale prijs 3,00 Euro). Meer informatie is te vinden op het internet onder de pagina van rebomagardasee.

Annuleringsvoorwaarden:

  • If the tenant terminates the contract prematurely without naming a new tenant who fulfills this contract under the same conditions, the following costs must be paid as compensation. Cancellation before the start of the rental: - up to 30 days before the start of the rental: 50% of the rental price - later than 29 days before the start of the rental: 100% of the rental price If the tenant breaks off the stay prematurely, the entire rental price must be paid. It is recommended that you take out travel cancellation insurance.

meer informatie:

De huurprijs is inclusief alle kosten zoals elektriciteit, gas en water en het gebruik van het zwembad met ligstoelen. Niet inbegrepen zijn handdoeken, theedoeken en bedlinnen. Neemt u alstublieft zelf mee. De enige uitzondering hierop is het laken voor het tweepersoonsbed, dat in de bungalow aanwezig is en na gebruik in de wastrommel moet worden gelegd. Ondanks het vertrek dient u de afwas te doen en het huisvuil zelf af te voeren.

Er zijn propaangasflessen op voorraad. Als één fles leeg is, dan moet de tweede worden aangesloten (linkerdraad met sluiting) en voor de geleegde gasfles moet één gasfles worden afgenomen bij de beheerder van de Bungalowfabriek op kosten van de verhuurder. Dit zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is voor u en voor de volgende gasten.

Om ervoor te zorgen dat u uw bestemming zonder problemen bereikt, krijgt u de volgende aanwijzingen: Bestemming Via Bernic 73, 25080 Tignale, Italië. Als u een navigatieapparaat gebruikt, stelt u deze in op "snelste route", omdat er anders op korte en zeer steile zijwegen een verkeerde route kan zijn. Voor oudere navigatieapparatuur kunt u terecht bij Via Don Bosco, 25080 Tignale. De weg leidt naar de Via Bernic.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Nicole S. uit Esslingen

4,8
5 5 5 4 5

Sehr schöner Urlaub.

Wir haben uns sehr Wohlgefühlt. Das haus hatte alles und ein traumhaften Blick .

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2023

Petra S. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles in orde.

Een prachtig, goed onderhouden en van alle noodzakelijke voorzieningen voorzien accommodatie in een prachtige omgeving; het uitzicht op het Gardameer is geweldig; de verhuurder, mevrouw Klose, is betrouwbaar beschikbaar voor vragen, tips, etc.; we komen graag terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2022

Ralph W. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum von einer Unterkunft

Wir waren für 12 Tage zu zweit in diesem Bungalow ..wenn das Wetter mitspielt steht man morgens auf und ab 7 Uhr begrüßt einen schon die Sonne auf der Terrasse.. wir hatten das Glück jeden Morgen ..
Die Wohnung hat alles was man zum leben..aber auch zum kochen braucht ..die Aussicht ist traumhaft und wohl kaum durch einen anderen Bungalow zu überbieten.. Supermarkt ist auch nur 6 min mit dem Auto entfernt. Also: Geht nicht besser ?

September 2021

Chaploo M. uit Bad Tölz

5,0
5 5 5 5 5

Chaploo

Tolles Ferienhaus mit einzigartiger Aussicht. Sehr gepflegt und super ausgestattet. Die Mitarbeiter in der Verwaltung, am Pool und der Bar sind alle sehr freundlich und herzlich. Absolute Empfehlung!

Augustus 2021

Monika M. uit Plauen

5,0
5 5 5 5 5

Super

Wir waren mit unserem Enkelsohn (13 Jahre) in dem gemütlich eingerichtet Bungalow um eine Woche Urlaub zu verbringen.Leider viel zu kurz.
Nach einer sehr langen Fahrt, bedingt durch Staus, kamen wir im dunklen in Gardola an, nach einem Anruf bei Frau Klose wurden wir, von ihr, hoch zum Bungalow gebracht. Hierfür nochmals vielen Dank. Mit einer Traumaussicht von den Tarrassen am Bungalow,auf den Gardasee und Monde Baldo war der Streß schnell wieder vergessen. Den beheizten Pool haben wir täglich nach unseren herrlichen Ausflügen genutzt.
Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2021

Silke B. uit Nordrhein Westfalen

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub mit Hund und Kindern

Wir haben 2 Wochen in Tignale verbracht. Der Bungalow liegt toll, mit wunderschönem Blick auf den Gardasee. Toll eingerichtet, gemütlich, sauber und modern. Der Weg zum Pool war nicht weit. Auch mit mittelgroßem Hund sehr schön. Es gibt schattige Plätze auf der Terrasse und in der Hecke :) für den Vierbeiner. Die Vermieterin toll und unkompliziert.
Wir würden hier jederzeit wieder Urlaub machen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2021

Jochen S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft!

Vermutlich das schönste Ferienhaus in der ganzen Anlage! Einzigartiger Blick von der schönen Terrasse! Das Haus ist sehr gepflegt, gemütlich eingerichtet und super ausgestattet. Wir haben uns zu viert sehr wohl gefühlt - auch wenn das Bad zugegebenermaßen etwas eng ist :-)
In der direkten Umgebung tolle Wander- und Spaziermöglichkeiten und viele gute Restaurants. Tipps: Rucculi in Oldesine und Rotonda.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Isabela & Markus uit München

5,0
5 5 5 5 5

Traum Aussicht, perfekte Lage, gute Ausstattung, top Preis-Leistungsverhältnis !

Wir haben hier eine wunderschöne Woche mit unseren Kindern genossen. Ausstattung und Zustand stimmten mehr als 100% mit Beschreibung überein – lässt keine Wünsche offen. Das Ferienhaus hat eine umlaufende Terrasse von 3 Seiten mit einem wunderschönen Ausblick auf den Gardasee, Monte Baldo und das unterlegende Städtchen Tignale. Der Bungalow hat eine sehr gute Lage - nah am Pool jedoch hört man keinen Lärm. Es befindet sich an einer Sackgasse also fahren nur paar Autos täglich vorbei - absolute Ruhe. 5 Minuten mit dem Auto zum Einkaufen oder Essen in Tignale, ca. 20 Minuten zum Gardasee-Ufer. Für Zöliakie-betroffene können wir die Pizzeria Al Torchio in Tignale sehr empfehlen – leckeres Essen und sicher glutenfrei – wegen den separaten Ofen. Es gibt viele Wander-Möglichkeiten auch rund um die Bungalowanlage – man braucht nur feste Schuhe.
Wir können den Bungalow Bellavista ehrlich weiterempfehlen und kommen hierher gerne wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Michaela K. uit Ammerbuch

4,8
5 4 5 5 5

Bungalow mit Traum Aussicht

Der Bungalow ist perfekt ausgestattet und hat eine absolut fantastische Aussicht.
Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Die Poolanlage ist sehr gepflegt und mit Kindern einfach perfekt.
Wir kommen auf jedenfall wieder!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Silvia K. uit Hochheim

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner Bungalow in toller Lage

Der Bungalow liegt sehr schön mit herrlichem Blick auf den See und in der Nähe zum Pool. Er ist sehr gut ausgestattet, auch in der Küche ist alles vorhanden. Die Terassen sind mit hochwertigen Möbeln (Stühle, Liegen, Tische) ausgestattet. Der Bungalow ist sehr gepflegt und sauber - wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieterin ist sehr freundlich, äußerst flexibel und geht auf die Wünsche ihrer Mieter unkompliziert ein. Wir haben hier einen traumhaften Urlaub verbracht - vielen Dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2019

Eva und Werner uit Heidenheim

5,0
5 5 5 5

In dieser Jahreszeit ein sehr ruhig gelegenes Haus mit traumhafter Aussicht auf den See und die Berge

Wir können das Haus mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Die Hausbesitzern ist sehr zuvorkommend. Der Ablauf unkompliziert

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Sabine F. uit Bad Aibling

5,0
5 5 5 5

Sunclass - die Seele baumeln lassen

Wir waren zum ersten Mal in einem Sunclass Bungalow und haben uns ab der ersten Minute wohl gefühlt. Für meinen vierzehnjährigen Sohn gab es ein eigenes Schlafzimmer. In den Kleiderschränken und Nachtkästchen war genug Platz für die Kleidung und was man sonst so braucht. Die Matratzen sind neu und wir haben gut geschlafen. Mit den elektrisch zu betätigen Jalousien ist die Beschattung an heissen Tagen ein Kinderspiel. Das Bad ist zwar klein, aber durchdacht eingerichtet. Im Spiegelschrank standen Einweg-Zahnputzbecher und ein Vergrösserungsspiegel war sehr hilfreich. Im Waschbecken-Unterschrank war auch noch Stauraum für die Badezimmer-Utensilien. Es gibs ja nichts Schlimmeres als zu wenig Ablage im Bad.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Oktober 2018

Anna S. uit 85435 Erding

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Laat de ziel bungelen

Samen met twee vrienden was ik op zoek naar een rustige plek om in oktober aan of nabij het Gardameer te verblijven. Een collega op het werk raadde Sunclass aan. Bungalow Bellavista sprak ons het meest aan. Onze keuze bleek de juiste. Het kleine, maar goed doordachte vakantiehuis Bellavista voldeed aan al onze wensen. De gezellige, niet overladen ingerichte woon/eetkamer, de lichte gastenkamers en de grotere slaapkamer voldeden aan onze verwachtingen. De keuken is net zo nieuw als de andere meubels, doordacht en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie. De badkamer is klein maar functioneel
We hadden prachtig weer, genoten van het uitzicht op het meer en de Monte Baldo vanaf het terras, konden vanuit het vakantiecomplex direct de bergen inlopen, gingen ook naar het meer en vanuit Limone met de boot naar Malcesine. Aangezien het laagseizoen was, was er geen teken van drukte
We waren verrast door de kwaliteit van de restaurants in Gardola. Alle etablissementen zijn aan te bevelen. Als u goed te been bent, kunt u gemakkelijk de twee kilometer naar het centrum van het dorp lopen. Van tijd tot tijd gingen we ook met de auto. Er zijn twee bars (Hotel Tignale en Bar Roma). De Aperol Sprizz was erg goed in beide bars.
Het zwembad was al gesloten, maar in de zomer is het zeker aantrekkelijker voor gezinnen met kinderen dan de kleine strandjes aan de oever van het Gardameer. Wij kunnen Bungalow Bellavista zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. M. Klose

Mevr. M. Klose

Ik hou van honden en bergen. Dit maakt het gebied rond Gardola de mooiste vakantiebestemming die ik me kan voorstellen. En ik ben blij met gasten die zich op dezelfde manier voelen!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 176470

Laatst bijgewerkt: 18.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176470.htm


«Bellavista - Bungalow Tignale» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven