Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Lino, geweldig uitzicht op het meer en de bergen

Gardameer, westelijke oever, Tignale, Nationaal Park Alto Garda Bresciano

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Beschrijving

CASA LINO begroet zijn mogelijke tijdelijke gasten, bon giorno!

Ons VRIJSTAANDE VAKANTIEHUIS is ideaal voor de natuurliefhebber en allen die uitzicht op de natuur boven alles waarderen. In ons geval het UITZICHT op het TUINMEREN en dat in de volle lengte van noord naar zuid, onbelemmerd! Het uitzicht op de MONTE BALDO bergtoppen op de achtergrond en het uitzicht op een NATUURLIJKE TUIN van STEEN direct naast de eettafel of de ligstoelen op het terras!
En niet alleen als je op het terras staat, maar ook als je aan het zonnen bent! En zelfs wanneer u op koelere avonden vanaf de woonkamerbank van het hele panorama wilt genieten

Ons vakantiehuis ligt in het natuurpark Alto Garda Bresciano, omgeven door bossen, weiden, bergen, kloven en watervallen, in het VILLAGIO DI SUNCLASS HOLIDAY BUNGALOW RESORT in Tignale.

Het ligt in het bovenste gedeelte van het complex en is dicht genoeg bij het zwembad met een wandeling van ongeveer 3 minuten, maar ligt er toch ver genoeg vandaan zodat u kunt genieten van absolute rust.
De bungalow is aan drie zijden omgeven door SUN-terrassen en is uitgebreid ingericht met comfortabel tuinmeubilair.

We zijn al enthousiast over het vrije uitzicht op het meer en de bergen. De rust is een ander pluspunt, ook omdat we geen naburige bungalows hebben aan de zuidkant en slechts enkele aan alle kanten. En ze zijn ver genoeg weg zodat u kunt genieten van veel PRIVACY en STILTE. Laat je inspireren door de foto's.
De bungalow zelf is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd door de vorige eigenaar. Omdat hij zelf architect is, genieten we nu van de doordachte verbeteringen die de verbouwingen met zich meebrachten

SLAAPKAMERS:
2 aangename slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed van 200 x 140 cm. De andere heeft twee eenpersoonsbedden van elk 200 x 90 cm.

BADKAMER:
Ondanks de moderne technologie straalt de badkamer de Zuid-Gardische flair uit waar we zo van houden. De douche heeft natuurlijk een vaste afscheiding.

KEUKEN:
De keuken biedt alles wat nodig is om het hart van de hobbykok (ik ben er zelf een!!) op hoog niveau te bevredigen. Een grote koelkast, oven, keramische kookplaten en kleine apparaten zoals een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. En natuurlijk een vaatwasser voor daarna, aangezien je op vakantie bent. Er is ook een wasmachine in het huis.

SLIMME DETAILS:
In verband met de nieuwe dakbedekking werd ook de binnenkant van het dak verwijderd en van isolatie voorzien. Het wordt snel duidelijk dat dit een voordeel is in de koelere seizoenen, maar de isolatie houdt ook de zomerhitte beter buiten als dat nodig is.

Daarbij komen nog de gloednieuwe RAMEN, uiteraard geïsoleerd en waar mogelijk uitgevoerd als SCHUIFDEUREN, zodat de natuur ook hier heel dichtbij is


Voor de koelere dagen is er een gasoven en een elektrische kachel

WLAN: Uiteraard beschikt het huis over snelle WLAN, waar u gratis gebruik van kunt maken.

SAT-TV met alle Duitse zenders

Op de terrassen en in de woon/eetkamer zijn lichte en vriendelijke tegels te vinden

Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij onze bungalow aanbieden als een NIET ROKENDE woning

We zijn blij dat we HONDEN kunnen verwelkomen, we hebben er zelf een. Wij vragen een eenmalige vergoeding van 40 euro voor uw viervoeter.



Gelieve handdoeken, beddengoed en keukendoeken van thuis mee te nemen, deze zijn niet inbegrepen in de huurprijs

Als u iets vergeet, kunt u het tegen betaling lenen bij de Duitstalige administratie van het vakantiecomplex.

Een grote parkeerplaats bevindt zich enkele meters onder het huis. Vanaf de parkeerplaats leidt een trap met ca. 25 treden naar de bungalow.

De eindschoonmaak van EUR 75 en de toeristenbelasting van EUR 1,70/dag/persoon (vanaf 14 jaar) moeten bij de prijs van de overnachting worden opgeteld.


VAKANTIECOMPLEX TIGNALE SUNCLASS

Ons vakantiepark beschikt over een verwarmd zwembad (25 m baan) met niet-zwemmersgedeelte, babybad en glijbaan. In het hoogseizoen is er de hele dag een badmeester aanwezig. Het zwembad is in bedrijf van ongeveer begin/half mei tot midden/eind september, afhankelijk van het weer.
Ook bij het zwembad zijn een kinderspeelplaats, tafelvoetbal, schaakspel, tafeltennistafels en een kiosk met drankjes en snacks in het hoogseizoen. In het hoogseizoen is er ook kinderanimatie.

Het zwembad is te voet bereikbaar in ongeveer 3 minuten vanaf het huis.
De dichtstbijzijnde stad, Gardola, ligt op ongeveer 20 minuten lopen.


EXCURSIES EN SPORT

U kunt prachtige excursies maken naar o.a. Gargano (10 km), Limone (25 km) of Saló (25 km).

Direct vanuit het vakantiehuis kunt u diverse wandel- en mountainbiketochten maken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Meer 9 km

9 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 85 km Verona

85 km

Station 60 km Rovereto

60 km

Snelweg-afrit 55 km Rovereto

55 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiebungalow ligt midden in het natuurpark ALTO GARDA BRESCIANO. Het ligt ongeveer 600 m boven het Gardameer. Met de auto bereikt u het meer in ongeveer 12 minuten. De rit heen en terug naar het huis is een belevenis op zich. Dankzij de uitzichten wordt het nooit saai, dankzij de goed aangelegde weg nooit een probleem, zelfs niet voor wie de bergen niet gewend is!

Aan het meer zelf zijn de plaatsen bij uitstek voor een koffiewandeling met zwemmen in het meer zeker Gargnano (12 km), Limone (25 km), Saló (25 km) of Riva (40 km). Voor de pure zwemmer van het meer kunnen we het strand van Tignale aanbevelen (9 km) met enkele mooie zwemplekken. Het strand van Tignale heeft ook een eigen hondenstrand.

Er zijn ook gasten die als dagtocht naar Verona gaan voor het culturele programma. Dit is ook maar 60 km verderop. Zelfs Venetië is mogelijk voor een kort bezoek.

Maar de hoogtepunten van dit vakantiehuis liggen zeker in de directe omgeving
Of u nu houdt van wandelen of mountainbiken, hier bent u vrij dicht bij het paradijs
Alle tochten worden gekenmerkt door de nabijheid van het Gardameer en het bijbehorende uitzicht en bevinden zich in een mediterrane bergomgeving, die alleen ten zuiden van de Alpen te vinden is

U begint te wandelen vanaf het huis en kunt beslissen of de korte tocht van 30 minuten volstaat of dat u een hele dagtocht plant. MTB-tochten starten ook direct vanaf het huis
Om maar een paar namen te noemen: Dosso Piemp, Passo Nota, Tremalzo Pass....

Voor wie het mountainbiken wil proberen, is er een verhuurwinkel in Gardola of via de parkadministratie. E-bikes zijn hier ook verkrijgbaar!

Als u 10 minuten met de auto rijdt, bereikt u het startpunt voor andere hoogtepuntwandelingen, zoals
- mooie, romantische waterval tour
- Panoramisch wandelpad door wijngaarden en citroenboomgaarden ca. 300 hm boven en parallel aan het Gardameer, met gigantisch uitzicht
- Montecastello bedevaartskerk

En is er eigenlijk iets om echt in te ontspannen, misschien zelfs na een lange tour? In de buurt? Ja, en iets heel rustieks. Het dorp heet Gardola, ligt op ongeveer 1,5 km afstand en kan worden bereikt in ongeveer 20 minuten te voet, of 3 minuten met de auto of fiets - altijd met uitzicht op het Gardameer. In het dorp is er een supermarkt, een slager, een bakker, voor noodgevallen een apotheek en een dokter (beide Duitstalig) een benzinestation en verschillende aanbevelenswaardige restaurants en pizzeria's. Of u kunt gewoon genieten van een cappuccino of een gelati op het prachtige piazza in een van de bars.

Sunclass Tignale, wat betekent dat eigenlijk? Het vakantieoord werd gebouwd in de jaren '70. Het is privébezit en bestaat uit ongeveer 170 individuele bungalows. De individuele huizen zijn georganiseerd in de vorm van een Duits/Nederlandse vereniging
De huizen zijn allemaal min of meer identiek wat hun oorspronkelijke bouw betreft

Het verschil tussen de huidige bungalows ligt in drie doorslaggevende criteria:
- Mate van renovatie: er zijn enkele zeer goed gerenoveerde bungalows, punten zoals optimalisatie van de plattegrond (met name slaapkamers), badkamer, ramen, isolatie en vloeren zijn hier het benadrukken waard.
- Inrichting: Aangezien veel verhuurders ook zelf een paar weken per jaar in hun bungalow doorbrengen, is de kwaliteit en stijl van de inrichting zeker zeer individueel.

- Het doorslaggevende verschil is waarschijnlijk de LOCATIE. Het meest opvallende is zeker het uitzicht op het Gardameer en de omliggende bergen
De ligging binnen het park mag echter niet worden onderschat. Eerst en vooral, wat is de afstand tot de naburige bungalows? Dit is cruciaal voor rust en privacy. Maar als ander aspect bepaalt de locatie hoe snel u het zwembad kunt bereiken als dat nodig is. Verschillen tussen één minuut en 20 minuten zijn mogelijk

Evalueer deze punten voor jezelf, individueel.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis 6 Wochen vor Reiseantritt 1/3 des Mietpreises. Das entspricht der Anzahlung. Unter 6 Wochen ist der gesamte Mietpreis fällig. Bei Stellung eines Nachmieters durch den Mieter (zur selben Zeit, mit den selben Konditionen) entfällt eine Stornogebühr. Wenn das Ferienhaus durch den Vermieter wieder vermietet werden kann (zur selben Zeit, mit den selben Konditionen) wird der bezahlte Mietpreis an den Mieter zurückerstattet, abzüglich einer Bearbeitungsgebühr von 200 Euro. Wir bitten in einem solchen Fall um Ihr Vertrauen, dass dies genau so geschieht. Danke. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Aanvullende informatie over de huurprijs:
Toeristenbelasting 1,70 Euro per nacht per persoon ouder dan 14 jaar. Dit omvat de Tignale Card met vele interessante diensten. Met de Tignale Card kunt u gratis gebruik maken van de minibus, die van alle delen van het dorp naar het strand rijdt en vandaar weer terug naar Tignale.
Voor houders van de Tignale Card zijn de door het toeristenbureau georganiseerde begeleide wandelingen (ook in het Duits of Engels) gratis. Meer informatie is te vinden op tignale.de
Basisinformatie over het Sunclass vakantiepark in Tignale vindt u ook op sunclass-tignale.de

Verdere informatie:
De huurprijs is inclusief alle kosten zoals elektriciteit, gas en water en het gebruik van het zwembad met ligstoelen. Niet inbegrepen zijn handdoeken, theedoeken en beddengoed. Neem je eigen mee. Beddengoed en handdoeken (mogelijk niet in de gebruikelijke kwaliteit) zijn tegen betaling verkrijgbaar via de receptie

Kinderbedjes en kinderstoelen zijn ook verkrijgbaar bij de administratie. Neem hierover specifiek contact met ons op, zodat een reservering kan worden gemaakt

U kunt de sleutel van de bungalow krijgen bij de administratie/het kantoor. Buiten de kantooruren van de administratie is de sleutel beschikbaar via een sleutelbox.

Gelieve bij vertrek zelf de afwas te doen en het afval weg te gooien.

Er is altijd een reserve propaanfles in voorraad. Als een fles leeg is, gewoon vervangen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Barbara M. uit München

4,8
5 5 4 5 5

Hervorragend

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und fahren gerne wieder hin!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Dhr. J. Meyle

Dhr. J. Meyle

Hallo, wij zijn het, uw verhuurders. Wij zijn Antje Wickbold en Joachim Meyle. Oh ja, en natuurlijk Lino, onze wilde mannelijke Schapendoes. Het is nog niet zo lang geleden dat we het huisje kochten waarin u geïnteresseerd bent. Op een gegeven moment beseften we dat we ons in een tussenperiode bevinden. Niet meer zo vol motivatie en gedrevenheid op het werk, maar ook nog niet in de pensioenstatus Zo kwam het dat we ook voor onze vakanties nieuwe horizonten opzochten. Geen reizen meer naar onbekende continenten, geen duizenden kilometers door Europa toeren in een camper. En ons toch onderdompelen in een andere wereld, zonder stress Voor ons was er dus alleen het Gardagebergte. Vijf uur rijden van München, ontspannen. Vanaf Rovereto begint voor ons de mediterrane flair. Dan een korte bocht naar rechts naar Riva, en vandaar nog een paar hoogtemeters naar Tignale. En we zijn al heel dicht bij het paradijs, althans ons paradijs. En dan was er nog de romantische gedachte aan de mogelijkheid om met de aankoop van het vakantiehuis een tweede huis te creëren. Niet zo gemakkelijk, als je eigenlijk al een droomhuis hebt in het zuiden van Opper-Beieren, waar wij, als Beiernaren uit vrije wil, de afgelopen 30 jaar in zijn gegroeid De hindernissen waren hoog: Natuur en rust. Uitzicht op de bergen en het meer. Groen, blauw en heldere kleuren als omringende kleuren. S Morgens beslissen of u liever een bergtocht, een mountainbiketocht of een ontspannend dagje zwemmen of baden aan het meer maakt. Alles is binnen enkele minuten te bereiken. Het beste is om het ochtend- en middagprogramma te combineren. Ja, en heel belangrijk om je echt thuis te voelen: het huisje zelf. Ook hier zijn de eisen hoog. Een unieke locatie is een voorwaarde, de combinatie van voedende natuurlijkheid enerzijds en wilde fantasieën van uitzichten op bergen en valleien anderzijds. Maar ook niet volledig geïsoleerd, maar op loopafstand van de bewoonde wereld. En we hadden echt geluk dat we een zeer goed gerenoveerd, top onderhouden vakantiehuis konden overnemen van de vorige eigenaars. Er waren maar een paar veranderingen nodig, een paar losse meubels bijvoorbeeld, om voor ons een paradijs te creëren. Een tweede huis Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aan de hand van deze beschrijving en de foto's voor uzelf zou kunnen nagaan of het domicilie ook voor u een soort "tijdelijke woning" zou kunnen worden. Om de mooiste tijd van het jaar, uw vakantie, zo ontspannen en stimulerend mogelijk te maken. Als we daarin geslaagd zijn, wensen we u gewoon een HAPPY HOLIDAY! Hoogachtend Antje Wickbold en Joachim Meyle


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 406602

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/406602.htm


«Casa Lino, geweldig uitzicht op het meer en de bergen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven