Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Sonnenstrahl met WLAN, klimaat

Balaton

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Fonyód ligt aan de zuidelijke oever van het Balatonmeer. De ligging van de stad is van verre te zien aan de twee hoogste bergen aan de zuidelijke oever van het meer, die naast elkaar oprijzen, de 207 meter hoge Sipos berg en de 233 meter hoge Vár berg, een prachtig panorama van het meer. Een deel van het huis met een zeer aangename sfeer en ingericht met praktisch meubilair is gelegen in een rustige, vredige omgeving, zeer dicht bij het stadscentrum. Volledig gerenoveerd en zeer smaakvol ingericht. Er is een woonkamer met terras op de begane grond, 3 slaapkamers, een keuken met eetkamer en een badkamer op de eerste verdieping. Winkelmogelijkheden en de beroemde Fonyód-markt zijn gemakkelijk te bereiken. De eigenaar bewoont het andere deel van het huis met een volledig aparte ingang. De mooie, grote, goed onderhouden tuin met een buitenzitje dient als een aangename plek om te ontspannen en is een uitstekend toevluchtsoord voor kinderen. Er is gratis WI-FI beschikbaar. Het is mogelijk om de airconditioning boven te gebruiken. Het stadsstrand kan ook te voet worden bereikt, wat echt de hele dag plezier voor kinderen oplevert, aangezien er een goed ontworpen kinderspeelplaats is met waterspeelgoed en goede buffetten.
In de omgeving van Fonyód kunt u op vijf gratis stranden zwemmen zonder entree te betalen: - Árpád strand (Fonyódliget) - Báthori utca ("Zsolnay" strand) (Bélatelep) - Bélatelep gratis strand (Bélatelep) - Huszka utca strand (Bélatelep) - Het gemeentelijke gratis strand Panoráma strand is tegen betaling, maar het is de moeite waard, want het is een veelzijdige 4 sterren Blauwe Vlag badplaats die een van de mooiste panorama's van de Balatonkust biedt. Uit het zand van het Balatonmeer zijn strandachtige baaien gebouwd, waar kleine kinderen de hele zomer door kastelen en sculpturen kunnen bouwen van het fluweelzachte zand. Dit is het dichtst bij huis. De 464 meter lange golfbreker, die het langste en mooiste uitzicht op de Balatonkust biedt, werd gebouwd in 1906. Hij vormt een bepalend onderdeel van het huidige Fonyód met de haven en de ernaast gebouwde zalen, winkels en restaurants. In de zomer is er ook een mini-pretpark met een reuzenrad. En op het buitenpodium zijn veel topoptredens te zien. Op de pier staat een werk van István Kiss, Páros naakt, en in het park Antal Lányi, een gedenkzuil opgericht ter ere van de eerste oversteek van het Balatonmeer. Kripta Villa - Het café met een bijzondere sfeer in een romantisch mediterraan gebouw maakt reclame voor het mooiste panorama ter wereld. In Fonyód vinden we het gedeelte van de Balatonfietsroute dat het mooiste panorama van de noordkust biedt. Als u het wilt proberen, neem dan uw fiets mee of huur er een ter plaatse en ga op weg! En als u liever in het thermale water plonst, kunt u het kuuroord Csisztapuszta gemakkelijk per fiets bereiken, dat aan de oever van het Balatonmeer ligt, ongeveer 4 km van Fonyód. Veel mensen houden ervan en bezoeken Csiszta Fürdő vanwege het mineraalrijke water, dat een heilzame werking heeft op elk deel van ons lichaam, van top tot teen.
Licentie- of registratienummer: MA 23072977

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fonyód ligt aan de zuidelijke oever van het Balatonmeer. De ligging van de stad is van verre te zien aan de twee hoogste bergen aan de zuidelijke oever van het meer, die naast elkaar oprijzen, de 207 meter hoge Sipos berg en de 233 meter hoge Vár berg, een prachtig panorama van het meer. Een deel van het huis met een zeer aangename sfeer en ingericht met praktisch meubilair is gelegen in een rustige, vredige omgeving, zeer dicht bij het stadscentrum. Volledig gerenoveerd en zeer smaakvol ingericht. Er is een woonkamer met terras op de begane grond, 3 slaapkamers, een keuken met eetkamer en een badkamer op de eerste verdieping. Winkelmogelijkheden en de beroemde Fonyód-markt zijn gemakkelijk te bereiken. De eigenaar bewoont het andere deel van het huis met een volledig aparte ingang. De mooie, grote, goed onderhouden tuin met een zithoek buiten dient als een aangename plek om te ontspannen en is een uitstekend toevluchtsoord voor kinderen. Er is gratis WI-FI beschikbaar. Het is mogelijk om de airconditioning boven te gebruiken. Het stadsstrand kan ook te voet worden bereikt, wat echt de hele dag plezier voor kinderen oplevert, aangezien er een goed ontworpen kinderspeelplaats is met waterspeelgoed en goede buffetten.
In de omgeving van Fonyód kunt u op vijf gratis stranden zwemmen zonder entree te betalen: - Árpád strand (Fonyódliget) - Báthori utca ("Zsolnay" strand) (Bélatelep) - Bélatelep gratis strand (Bélatelep) - Huszka utca strand (Bélatelep) - Het gemeentelijke gratis strand Panoráma strand is tegen betaling, maar het is de moeite waard, want het is een veelzijdige 4 sterren Blauwe Vlag badplaats die een van de mooiste panorama's van de Balatonkust biedt. Uit het zand van het Balatonmeer zijn strandachtige baaien gebouwd, waar kleine kinderen de hele zomer lang kastelen en sculpturen kunnen bouwen van het fluweelzachte zand. Dit is het dichtst bij huis. De 464 meter lange golfbreker, die het langste en mooiste uitzicht op de Balatonkust biedt, werd gebouwd in 1906. Hij vormt een bepalend onderdeel van het huidige Fonyód met de haven en de ernaast gebouwde zalen, winkels en restaurants. In de zomer is er ook een mini-pretpark met een reuzenrad. En op het buitenpodium zijn veel topoptredens te zien. Op de pier staat een werk van István Kiss, Páros naakt, en in het park Antal Lányi, een gedenkzuil opgericht ter ere van de eerste oversteek van het Balatonmeer. Kripta Villa - Het café met een bijzondere sfeer in een romantisch mediterraan gebouw maakt reclame voor het mooiste panorama ter wereld. In Fonyód vinden we het gedeelte van de Balatonfietsroute dat het mooiste panorama van de noordkust biedt. Als u het wilt proberen, neem dan uw fiets mee of huur er een ter plaatse en ga op weg! En als u liever in het thermale water plonst, kunt u het kuuroord Csisztapuszta gemakkelijk per fiets bereiken, dat aan de oever van het Balatonmeer ligt, ongeveer 4 km van Fonyód. Veel mensen houden ervan en bezoeken Csiszta Fürdő vanwege het mineraalrijke water, dat een heilzame werking heeft op elk deel van ons lichaam, van top tot teen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting (Kurtaxa): ca. 1,5 EUR/nacht/volwassene vanaf 18 jaar, gebruik van airconditioning op de bovenverdieping is mogelijk tegen betaling: 7 EUR/dag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: 50% der Anzahlung mehr als 30 Tage vor dem Beginn der Mietzeit 100% der Anzahlung bei einer Stornierung binnen 30 Tagen oder bei Nichtanreise. Reservierungen, die aufgrund der aktuellen Virensituation storniert werden, unterliegen bestimmten Bedingungen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Thomas B. uit Zittau

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Prachtig huis

Zeer mooi en schoon huis en geweldige rustige omgeving. Ongeveer 20 minuten lopen naar het strand en 15 minuten naar het centrum en de winkels
De eigenares woont in een apart huis op het terrein, ze is zo aardig en behulpzaam. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Daniel K. uit Eutin

4,4
4 4 5 4 5
Toon Duits

Mooie familievakantie in Hongarije

We voelden ons erg op ons gemak. Het huis was zeer schoon en huiselijk. De inrichting kwam overeen met de foto's. De eigenaar van het huis woonde naast ons en was erg vriendelijk en behulpzaam. Alleen de douche op de bovenverdieping liep verkeerd af door een ongunstige helling, een gordijn zou hier uitkomst kunnen bieden. Je moet je eigen theedoeken meenemen.
Achteraf gezien waren we een beetje in de war over de locatie op de website: 0,9 km naar het centrum, 0,5 km naar de winkels, etc. Het huis ligt ongeveer 1,5 km van het centrum. Het huis ligt ongeveer 1,5 km van het strand in Napsugar Utca, niet zoals aangegeven op de kaart in Szent Istvan Utca. Het duurt ongeveer 15 tot 20 minuten om naar het strand te lopen, ongeveer 10 minuten naar het prachtige Piac en ongeveer 10 minuten naar de winkels (Spar, bakker enz.).

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf UngarnBooking Bt
Mevr. Z. Gyuricza

Mevr. Z. Gyuricza

Het bedrijf UngarnBooking treedt op als tussenpersoon tussen de gasten en de verhuurder. Dankzij onze 20 jaar ervaring op het gebied van vakantieverhuur selecteren wij voor u de woningen, onderwerpen ze aan een strenge kwaliteitscontrole en sluiten een bemiddelingscontract met de betreffende eigenaar. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de op onze website aangeboden woningen in alle details overeenkomen met de werkelijke voorwaarden. Met onze service willen wij dat u zich tijdens uw verblijf als gast echt goed voelt en dat u voor uw volgende vakantie weer voor ons bedrijf kiest. Wij streven er voortdurend naar om de woningen systematisch te controleren, zodat u een bewogen verblijf heeft. Het is een bijzondere zorg van onze huiseigenaren dat elke gast zich tijdens zijn verblijf op zijn gemak voelt en vervolgens bij thuiskomst met trots zijn mooiste vakantie-ervaringen deelt!


Andere accommodaties van Mevr. Z. Gyuricza

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Z. Gyuricza

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 176473

Laatst bijgewerkt: 03.03.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/176473.htm


«Huis Sonnenstrahl met WLAN, klimaat» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven