Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kleines weißes Holzhaus in Fonyód

Fonyod

Max.  4   gasten
32m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
32m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in ons charmante vakantiehuis "Klein Wit Houten Huis" in Fonyód, direct gelegen aan het Balatonmeer. Met een woonoppervlakte van 32 vierkante meter is ons vakantiehuis geschikt voor maximaal 4 gasten en heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Geniet van de moderne faciliteiten met airconditioning voor de warme zomerdagen en een tv voor gezellige avonden. De keuken is uitgerust met een magnetron, perfect voor snelle snacks tussendoor. Beddengoed is natuurlijk aanwezig, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Er is een boot beschikbaar voor avonturiers om het schilderachtige Balatonmeer te verkennen. Het huis is omgeven door een prachtig landschap dat uitnodigt om te ontspannen en te genieten.

Het interieur van het huis is gezellig en stijlvol. Warme houttinten en moderne meubels creëren een uitnodigende sfeer. Grote ramen zorgen voor veel licht in de kamers en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

De buitenruimte van het huis is net zo uitnodigend. Een ruim terras met tuinmeubilair nodigt je uit om te vertoeven. Geniet hier van je ontbijt in de ochtendzon of van een ontspannen avond met een glas wijn.

Ervaar de prachtige natuur rondom het huis. Kijk naar herten in de schemering, geniet van de adembenemende zonsondergang bij het meer of wandel door het nabijgelegen stadje met zijn gezellige markten.

Ons vakantiehuis "Klein Wit Houten Huis" in Fonyód is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. We kijken uit naar je bezoek!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.35 km

1.35 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In Fonyod aan het Balatonmeer, een charmante vakantiebestemming in Hongarije.
Vrijstaand, goed uitgerust vakantiehuis in vintage stijl met airconditioning, wasmachine, vaatwasser, internet, een mooi terras
Perfecte ontspanning aan het water aan de oevers van een klein kanaal en het Balatonmeer.
Als dit je droom is, kan hij uitkomen in dit kleine houten huisje.
Dit vrijstaande vakantiehuis wacht op je in vintage stijl met panoramische ramen die uitkijken op een prachtige privétuin en een klein beekje. De natuurlijke ervaring wordt gecombineerd met een modern ingericht huisje - airconditioning, volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, badkamer met wasmachine en een douchecabine met glazen wanden, comfortabele tweepersoonsbedden, een zonneterras met ligstoelen en een buitenhangmat en een barbecueplaats.

De tuin in mediterrane stijl en het prachtig ingerichte terras zijn perfect om te lezen, te ontspannen of te kijken naar de eenden, herten, ooievaars en fazanten bij de beek, en de locatie is dicht bij het stadscentrum en slechts een hink-stap-sprong naar de markt. Het drie hectare grote gebied ligt in het hart van de stad en is een toeristische trekpleister en een vast, gegarandeerd programma voor de gasten van Fonyód voor de dagelijkse boodschappen. Volkskunstproducten, gebruiksvoorwerpen en ornamenten, zelfgemaakte bakwaren, groenten, fruit, gedroogde bloemen, honing, antiek en tweedehands boeken, schilderijen. In het seizoen kun je ook honden en katten kopen op de dierenmarkt. In de markthal kun je goederen van primaire producenten kopen.

Het populaire Panoramastrand is ook gemakkelijk te bereiken, zelfs te voet. Eersteklas panorama op het Balatonmeer, een adembenemend uitzicht vanaf de zuidelijke oever van de bergen van Fonyód. Romantische wandeling over de panoramische promenade en vele mogelijkheden voor verdere wandel- en fietstochten. Neem je favoriete fiets mee en probeer rond het Balatonmeer te fietsen. Er zijn veel geweldige plaatsen om een echt zinvolle vakantie door te brengen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: Wenn die Reservierung nach Erhalt der Anzahlung storniert wird, sind 100% der Anzahlung zu zahlen. Bei einer Stornierung der Reservierung innerhalb von 7 Tagen vor Reiseantritt oder bei Nichtanreise können 80% des Übernachtungspreises in Rechnung gestellt werden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf UngarnBooking
Mevr. Z. Gyuricza

Mevr. Z. Gyuricza

HungaryBooking treedt op als tussenpersoon tussen de gasten en de verhuurder. Dankzij onze 25 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van vakantiewoningen selecteren wij de woningen voor u, onderwerpen deze aan een strenge kwaliteitscontrole en sluiten een bemiddelingsovereenkomst met de betreffende eigenaar. Op deze manier kunnen we garanderen dat de woningen die op onze website worden aangeboden tot in de details overeenkomen met de werkelijke omstandigheden. Met onze service willen we dat u zich als gast echt goed voelt tijdens uw verblijf en dat u ons bedrijf opnieuw kiest voor uw volgende vakantie. We streven er voortdurend naar om de woningen systematisch te controleren, zodat je een bewogen verblijf hebt. Het is een bijzondere zorg van onze huiseigenaren dat elke gast zich tijdens zijn verblijf op zijn gemak voelt en vervolgens trots zijn beste vakantie-ervaringen deelt als hij weer thuis is!


Andere accommodaties van Mevr. Z. Gyuricza

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Z. Gyuricza

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 462606

Laatst bijgewerkt: 03.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/462606.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven