Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Arcos de Capistrano - DSL, a/c

Nerja, San Juan de Capistrano, Costa del Sol, Andalusië, Spanje

Max.  5   gasten
56m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
56m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 16 Jaren online


Beschrijving

Stijlvol penthouse Arcos de Capistrano (belangrijke info: ligt niet aan de snelweg, loopt 60 m diep in de tunnel):

Bijna op een afgelegen locatie - deze zeer beschutte, goed onderhouden vakantiewoning in het pittoreske San Juan de Capistrano (in Nerja) met een prachtig terras op het zuidwesten biedt een fantastisch uitzicht op zee en een zeer privé zonneterras direct in het natuurpark en de met dennenbomen bedekte rotsen. Het terras heeft geen buren en kijkt naar het zuiden over de Middellandse Zee, naar het westen naar de rotsen en bomen aan de overkant en naar het noorden naar het prachtige natuurpark en de mooie toppen van de Capistrano-heuvel.

Het penthouse is volledig gerenoveerd, bijna opnieuw ingericht, in een moderne, uitnodigende sfeer. Naast de installatie van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer met vloerverwarming en douchecabine van echt glas en aluminium ramen met dubbele beglazing, is alles comfortabel ingericht in een stijlvolle ambiance.
Een vakantieflat om je goed in te voelen, die idyllisch ligt en toch dicht bij het centrum en het strand. Comfortfuncties zoals 2 x Duitse TV, Netflix (door ons betaald), 2 airconditioners en vloerverwarming in de badkamer doen de rest om van deze flat een echt vakantiejuweel te maken.

Het meerachtige, grote zwembadlandschap met rotseiland, watervallen en 2 restaurants zal u inspireren. De romantische flat ligt aan het einde van een doodlopende weg en tegelijkertijd aan de rand van de terrasvormige urbanisatie met daarboven het 'Parque Natural'. Deze prachtige locatie op een heuvel met fantastisch uitzicht in drie richtingen zorgt voor een onvergetelijke vakantie in elk jaargetijde (in de winter zijn er temperaturen tot 25°).

! Let op ! De flat ligt niet naast de snelweg. Deze loopt diep in de tunnel. U kunt de snelweg in de verte zien vanaf het terras. Echter, de hoofdweg beneden in Nerja valt in twijfel meer op dan de snelweg en die merk je ook nauwelijks. Op Google Maps wordt deze in de verte soms verkeerd weergegeven. Bij westenwind en geen wind hoor je de snelweg in de verte een beetje, als er grotere weggebruikers zijn. Maar als u niet erg gevoelig bent voor geluid is dit geen drama. Meer gedetailleerde informatie op onze website. Wij vermelden dit ook meestal alleen omdat wij altijd 'genadeloos eerlijk en open' zijn over wat dan ook. Andere mensen vermelden het niet eens! Vanwege het aantal treden van de straat naar de ingang van de flat moet je wel enigszins sportief zijn. Het is een flinke wandeling de mooie groene helling op.

De flat met zeer upscale inrichting en veel comfort heeft twee slaapkamers, elk met airco, en een groot terras met 2 ligstoelen en terrasmeubilair voor 4 personen.

Verdere informatie: Vaatwasser, wasmachine, magnetron, keramische kookplaat, granieten werkbladen, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, normaal filterkoffiezetapparaat, blender etc.

2 flatscreen-tv's met Duitse dig. Sat programma (vaak meer dan op de Duitse kabel TV) en Netflix, stereo met CD en USB alsmede Bluetooth, panoramisch uitzicht op zee raam in de woonkamer en een van de slaapkamers, badkamer met vloerverwarming etc. etc.

Deze moderne vakantiewoning met de glazen leuningen op het terras en het sensationele zeezicht vanaf het terras, de woonkamer en de kleine slaapkamer is een echt juweeltje voor uw comfortabele Andalusische vakantie in een schilderachtige groene omgeving.

Informeert u zich ook op onze eigen website viel-meer-urlaub(dot)com.
Licentie- of registratienummer: RTA: A/MA/01355

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 60 km Malaga

60 km

Snelweg-afrit 2 km Nerja-Maro

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit pittoreske, mooie vakantieoord is gebouwd als een eigen dorpje in de stad Nerja. Het ligt boven het centrum.

Terrasvormig ligt San Juan de Capistrano tegen de Capistrano-heuvel aan en ziet eruit als een wit Andalusisch bergdorpje, hoewel het deel uitmaakt van Nerja. Vlak achter de flat begint het natuurpark, het beschermde 'Parque Natural'. Op een afstand van slechts 20 m komen 's avonds vaak kuddes geiten voorbij, die hun belletjes luiden.

En overdag, in het grote lagune-achtige zwembadlandschap met ligweide (handdoekje leggen), gehuurde ligstoelen, rotseiland en waterlopen, zitten de volwassenen ontspannen in een van de twee cafés, waar ze altijd een koel drankje of lekker hapje kunnen krijgen. De kinderen vinden snel aansluiting bij hun leeftijdsgenootjes (en natuurlijk een ijsje aan de bar).

Het complex is zeer goed onderhouden en met een internationale clientèle is het een verrijking voor elke gast. In de urbanisatie vindt u ook een zeer goed restaurant met rooftop bar en geweldig uitzicht op zee daar - in de zomer zelfs tot 4 (nog 2 vrij onopvallende onder het zwembad) restaurants/bars. Een kleine supermarkt is gewoonlijk geopend vanaf Pasen tot vaak zelfs rond 20 november.

De volgende twee grote supermarkten (die ook hun goederen leveren) zijn binnen 2 minuten met de auto, sportief te voet indien nodig, evenals een bakker. Nerja is de perfecte mix van cultuur en culinair met typische barretjes en oude bodega's. De mooie oude stad van de badplaats aan de Costa del Sol is prachtig en nog vrij origineel of goed en vaak origineel gerestaureerd.

De stranden behoren tot de mooiste in de omgeving. Het Burriana strand ligt direct aan de voet van de Capistrano heuvel.
Stadsstranden, natuurstranden en sport- en recreatiemogelijkheden zorgen voor een zeer gevarieerde vakantie.
Nerja is een ideaal uitgangspunt voor stervormige excursies naar alle bezienswaardige plaatsen in Andalusië.

Het klimaat is over het algemeen het hele jaar door geschikt voor een zon-, cultuur- of sportvakantie. Met de talrijke excursiemogelijkheden kunt u uw vakantie cultureel en landschappelijk zeer interessant maken.
Ook wandelaars vinden hier een waar mekka.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteitskosten worden op het einde betaald volgens het verbruik en de eigen meterstand.
Al het andere is al inbegrepen in de prijscalculator. Er zijn geen andere kosten, tenzij u extra wensen heeft.
WLAN flat rate (onbeperkt en direct in de flat) en Netflix (reeds betaald) zijn gratis inbegrepen.

Informeert u zich ook op onze eigen gedetailleerde website apartment-nerja . de - ook voor verdere details over de vakantiewoning en de prijzen. Daar vindt u alle informatie, tips (ook over de omgeving, vluchten en huurauto's etc.), prijzen, fotoshows, 360° panoramafoto's van het uitzicht, de flat etc.

IMPRINT van de verhuurder van deze vakantiewoning:
(informatie volgens § 5 TMG)
Christian Irrgang
-Verhuur van eigen vakantiewoningen-
San Juan de Capistrano; 29780 Nerja
Contact: 0049 (0)30555777675 (gratis Duits nummer via VOIP telefoon)
Gelieve te bellen tussen 10 en 20 uur.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Unsere Stornobedingungen finden Sie auf unserer eigenen Seite online, ähnlich AGBs...

meer informatie:

Een tennisbaan tegen betaling en padelbanen voor deze nieuwe trendy sport zijn te vinden aan de voet van de Capistrano heuvel in ongeveer 2 minuten met de auto.

Wij bezitten 8 vakantiewoningen in dit resort. Wij kunnen u dus vaak een andere flat in dit droomachtige tuincomplex aanbieden. Daarom bieden wij u altijd aan om ons te schrijven en wij vertellen u de andere vrije data in de andere 7 flats.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2017

Martina L. uit 30519 Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Jan./Feb. 2017 M. Lenz uit Nedersaksen

Het appartement is zeer mooi ingericht en goed uitgerust, we zouden het zo weer boeken. De keuken heeft alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik, wat helaas niet altijd het geval is. De flat is super schoon en je merkt dat alles zeer goed onderhouden is. Het terras is een echt hoogtepunt met een prachtig uitzicht over Nerja en garandeert rust en privacy omdat het niet zichtbaar is. Er is geen direct oogcontact met de buren, zodat u ongestoord van de rust kunt genieten. De op internet getoonde foto's geven het vakantiehuis goed weer. We voelden ons meteen thuis, genoten van de zonsondergangen vanaf het terras en hebben binnen een week veel meegemaakt door onze excursies naar Malaga, Frigiliana en Cordoba. San Juan Capistrano is een goed onderhouden en absoluut idyllisch deel van Nerja met veel kronkelende steegjes, maar ook veel trappen! Een wandeling naar beneden (ca. 25 min.) naar het strand of naar de oude stad ging altijd goed. Voor de terugweg trakteerden we onszelf op een taxi. Omdat we flexibel wilden zijn, huurden we bij Helle Hollis direct op de luchthaven een auto voor een week. Wij vonden het bedrijf ongecompliceerd en eerlijk. Goede prijzen en betrouwbare service. De communicatie met mevrouw Irrgang en haar team is zeer vriendelijk, ongecompliceerd, behulpzaam en beleefd. Beste mevrouw Irrgang, hartelijk dank voor alles en voor de prachtige vakantiewoning, die wij te allen tijde zullen aanbevelen. Een geweldige week met veel mooie indrukken en herinneringen in de stralende zon ligt achter ons. Wat wil je nog meer!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 20834

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 16 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/20834.htm


«Arcos de Capistrano - DSL, a/c» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven