Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Komfortwhg. Mandarinos 71, 2SZ

Costa del Sol, Nerja, San Juan de Capistrano

Max.  4   gasten
54m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
54m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Uw vakantiehuis - Yucca de Capistrano (niet gelegen aan de snelweg, die diep in de tunnel loopt):
Met het allerbeste panoramische uitzicht van en over Nerja, biedt deze lichtovergoten moderne vakantiewoning met mediterrane flair u een zonnig terras op het zuiden, 2 slaapkamers, een zeer luxe inrichting, airconditioning, 3 flatscreen-tv's met alle Duitse digitale zenders (meestal meer dan in het Duitse kabelnet), etc., Netflix, Spotify en extra sport- en voetbalkanalen en films en series in het betaaltelevisiegedeelte.

Hier loopt u, ondanks het waanzinnige uitzicht, slechts 37 stappen op makkelijk begaanbare trappen op de helling - van de auto naar de ingang van de flat.

De flat ligt aan het einde van een rustige doodlopende straat met goede parkeergelegenheid, groene idylle en goede infrastructuur (5 minuten met de auto naar het centrum, 3 naar het Burriana strand). Het uitzicht op zee is onvergelijkbaar en kan waarschijnlijk niet worden overtroffen in Nerja.

De verzorgde flat maakt deel uit van het idyllische dorpsachtige vakantieoord San Juan de Capistrano met een groot, mooi zwembad - gelegen aan de rand van Nerja (Nerja is niet zo groot) en direct aan de rand van een natuurpark. Met palmenlanen en weelderige bloemen wacht u hier de perfecte vakantieoase.

Het schilderachtige tuinencomplex van San Juan de Capistrano, dat volledig uitkijkt over de andere delen van het pittoreske kustplaatsje Nerja en de Middellandse Zee, biedt een unieke verscheidenheid aan tropische + mediterrane tuinen en het prachtige zwembadlandschap, dat uitsluitend ter beschikking staat van de bewoners van de urbanisatie.
Het is ontworpen als een meer-achtig rotseiland - met watervallen en zwembadbars.

Uw appartement heeft 2 slaapkamers (een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden), een elegante doucheruimte en een woonkamer met een aangrenzende, goed uitgeruste keuken. Het appartement is uitgerust met airconditioning, vaatwasser, wasmachine, muziekinstallatie en 3 flatscreen-tv's met digitaal en compleet Duits programma-aanbod. In de woonkamer zijn er ook extra kanalen met sport, films en series in het pay-tv-gedeelte.

Het hoogtepunt van uw appartement, naast het droomterras en het grote panoramavenster in de woonkamer, is natuurlijk het uitzicht op de zee en de kust vanuit de ouderslaapkamer. Het tweepersoonsbed biedt een onvergelijkbaar nachtelijk uitzicht op de fonkelende sterren en de kustverlichting van Nerja. Dit is pure romantiek en ontspanning.

Het prachtige privé-terras met imposante panoramische vergezichten over de Middellandse Zee - zeezicht vanaf de rotskust achter Maro tot de westelijke bergen van Nerja - is toegankelijk vanuit de woonkamer en de hoofdslaapkamer.

Op dit beschutte terras op het zuiden staan 2 ligstoelen en mooi modern zitmeubilair voor 4 personen. Deze vakantiewoning is ook ideaal voor het laagseizoen.

---
Let op! De flat ligt niet direct aan de snelweg. Deze loopt diep in de tunnel. U kunt de snelweg in de verte zien vanaf het terras als u naar voren leunt. U hoort hem echter maar weinig en kunt hem niet zien, ook niet als u op het terras zit. De hoofdweg onderaan Nerja valt meer op dan de snelweg, en je merkt hem ook nauwelijks. Op Google Maps en Google Earth lijkt het allemaal veel dichterbij dan wanneer je 'op de grond' staat en de werkelijkheid ervaart.
---

Overigens hebben we in hetzelfde complex nog andere prachtige vakantiewoningen en 2 vakantiehuizen, die we u kunnen aanbieden als deze flat op de door u gewenste datum volgeboekt is. De andere vakantiewoningen hebben ook de moderne en stijlvolle inrichting en vergelijkbare uitrusting als Yucca de Capistrano, dat overigens in Calle Mandarinos 71 ligt.
Licentie- of registratienummer: RTA: A/MA/01355

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.8 km

1.8 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Malaga

60 km

Snelweg-afrit 2 km Nerja-Maro

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het 'witte dorp' San Juan de Capistrano ligt iets boven het centrum van Nerja, maar dicht bij het strand en het centrum.
Met zijn Moorse bouwstijl op een prachtige heuvel lijkt de urbanisatie echt op een traditioneel Andalusisch 'pueblo blanco'.

In 3 minuten met de auto bereikt u het prachtige Burriana strand, in 10 minuten prachtige natuurlijke stranden in het Cerro Gordo natuurreservaat. De rit naar het centrum en de oude stad van Nerja bedraagt 5 minuten.
Nerja is een van de mooiste kust- en badplaatsen aan de oostelijke Costa del Sol en heeft zijn oorspronkelijke karakter weten te behouden. Oude typische bodega's en moderne pubs wisselen elkaar af in de mooie voetgangerszone. De oude stad is uitbundig gerestaureerd en vele restaurants en cafés zijn liefdevol geïntegreerd.

Het uitgebreide aanbod aan excursies, sportieve en culturele activiteiten biedt elke gast een perfecte individuele vakantie. Of u nu geniet van zon en strand of op zoek bent naar cultuur en culinaire hoogstandjes, Nerja en omgeving laten niets te wensen over. Uw charmante vakantiehuis is een van de hoogst gelegen in Nerja, maar u rijdt slechts 5 minuten naar het centrum en 3 minuten naar het strand.

Informeert u zich ook op onze eigen gedetailleerde website voor deze flat veel - meer- urlaub . com -> met veel foto's en details...
Overigens wonen de eigenaren, wij dus, zelf aan de Costa del Sol.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteitskosten worden op het einde betaald volgens het verbruik en de eigen meterstand.
Al het andere is al inbegrepen in de prijscalculator. Er zijn geen andere kosten, tenzij u extra wensen heeft.
WLAN flat rate (onbeperkt en direct in de flat) en Netflix (reeds betaald) zijn gratis inbegrepen.

Meer info vindt u op onze eigen website ferienwohnung-nerja(punkt)com of u kunt zoeken naar onze eigen gedetailleerde website (zoek maar op Irrgang en Nerja op het net) - ook voor meer details over de flat en de prijzen. Daar vindt u alle info, tips (ook over de omgeving, vluchten en huurauto's etc.), prijzen, fotoshows, 360° panoramafoto's van het uitzicht, de flat etc.

IMPRINT van de verhuurder van deze vakantiewoning:
(informatie volgens § 5 TMG)
C. Irrgang
-Verhuur van eigen vakantiewoningen-
San Juan de Capistrano 2-111 - 29780 Nerja
Contact: 0049 (0)77362950855 (VOIP nummer, zoals Duits vast nummer of voor u gratis doorschakeling naar ons)
Bel tussen 10 en 20 uur, maar het is altijd beter en meestal sneller om ons een e-mail of een aanvraag te sturen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Unsere Stornobedingungen finden Sie auf unserer eigenen Seite online, ähnlich AGBs...

meer informatie:

Internet is gratis en onbeperkt beschikbaar in de flat. Via uw eigen notebook/tablet/smartphone via WLAN en met een vast tarief.

Op onze eigen website (gewoon zoeken naar Mandarinos 71 op het web) vindt u een zeer gedetailleerde fotoshow, 360° panoramafoto's van de flat, het terras en het uitzicht, evenals veel informatie en tips - ook over de vlucht, huurauto's in Nerja en Malaga, enz.

Overigens heeft de flat een moderne badkamer met een douchecabine van echt glas, wasmachine, haardroger, modern badkamermeubilair, veel haken en handdoekstangen, enz. Er is ook een make-up spiegel.

Alle ramen (behalve de badkamer) zijn voorzien van rolluiken en ook (zelfs de badkamer) van vliegenhorren. Dit is echter interessanter voor mensen met een allergie, omdat er hier meestal niet zoveel insecten zijn als in het noorden van Europa - te droog..... Wij accepteren geen huisdieren in deze flat, rokers gelieve naar het terras te gaan. De dekbedden en kussens zijn allemaal wasbaar. Er zijn geen bankkussens en dergelijke met vogelveren en geen wollen dekens. Dus mensen met een allergie zijn in deze flat in goede handen.

De keuken is volledig uitgerust met koelkast (vriesvak), vaatwasser, magnetron, afzuigkap, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, mixer enz. enz. De wasmachine staat in de badkamer.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

C. Irrgang

C. Irrgang

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 35704

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/35704.htm

C. Irrgang

Plaza la Ermita, 9

29780 Nerja

0049(0) 077362950855

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven